Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Rostov – SK Slavia Praha

1:2

konec (0:1)

14.07.2018, 18:00 • Huber Arena, Wels • David Suchý

Tipsport: 2.45 3.58 2.37 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Sešívaní nakonec zvládli generálku před startem ligy, v dnešním utkání zdolali ruský Rostov poměrem 2:1. Český celek si vytvořil řadu vyložených šancí, avšak mnohdy narážel na výborně chytajícího Pesjakova. Dlouho to vypadalo, že si Slavie pohlídá dvoubrankové vedení, avšak Rostov málem docílil i vyrovnávací trefy. (19:41:20)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Uvidíme, jestli bude zapotřebí něco nastavit.

87

Autové vhazování se příliš nezdařilo, naopak Zmrhal táhl velice nadějný protiútok. Přenesení hry na pravou stranu překvapilo van Burena, jenž nedokázal zpracovat neposedný balón.

86

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jaromír Zmrhal, přichází Jonas Auer.

86

K samotné rozehrávce se postavil brankář Pesjakov, jenž poslal míč těsně před opačnou šestnáctku. Jeho spoluhráči nakonec vybojovali aut.

85

Van Buren si dělal prostor příliš agresivně, čehož si také všiml pomezní rozhodčí, který na faul nizozemského útočníka upozornil svého hlavního kolegu.

84

Ošetření netrvalo ani minutu, Souček nakonec opustil hrací plochu, jeho celek tak bude hrát chvíli v početní nevýhodě.

83

Na zeleném pažitu zůstal ležet Souček, jenž si nakonec vyžádal péči lékařského personálu. Vypadá to na nějaký zdravotní problém v oblasti hlavy.

82

Máme před sebou něco málo přes deset minut. Kousek za polovinou hrací plochy si nedovoleným zákrokem pomohl Zelený.

81

Málem bylo vyrovnáno! Balón dostal proti noze Mirzov, jehož následná rána levačkou jen prosvištěla kolem brankay. Slávisté naprosto přestali hrát.

80

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Matěj Valenta.

80

Hrací předmět se dostal až do moci brankáře Pesjakova, který ho nekompromisně poslal k Bobenovi, který vybojoval rohový kop.

79

Jakoby ruský celek najednou začal hrát. Taktickým faulem si totiž pomohl vracející se Škoda, který tak soupeři přichystal standardku.

77

Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Stoch, přichází Alexandru Baluta.

76

76. ŠOMURODOV - 1:2

76

Rostov právě vstřelil branku!
Tak pozor, je tu kontaktní branka! Z levé strany přiletěl velice nebezpečný centr, který hlavičkou za Kolářova záda umístil ELDOR ŠOMURODOV.

74

Až nyní jsme se dočkali dalšího zakončení. Byl to Majer, jenž doběhl kousek za hranici šestnáctky, svojí ránu poslal pouze do ochranné sítě za bránou.

73

Logašov udělal ostrý manévr na levou nohu, jenomže posléze narazil do početnější přesily. Sešívaní skvěle pokrývají prostor před vlastním vápnem.

FK Rostov – SK Slavia Praha

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 76. Šomurodov – 35. Stoch, 51. Tecl

FK Rostov: Pesjakov – Kalačev, Wilusz, Paršivljuk, Saletros, Oonov, Mirzov, Šomurodov, Hadzikadunic, Šadin, Gatcan
Náhradníci: Abajev, Aidarov, Boben, Sigurdsson, Gulijev, Zujev, Makejev, Ingason, Majer, Trošečkin, Logašov, Plijev, Sapeta, Skopincev

SK Slavia Praha: Kolář – Coufal (62. Frydrych), Ngadeu (73. Kúdela), Deli, Bořil – Souček, Hušbauer (80. Valenta) – Stoch (77. Baluta), Sýkora (64. van Buren), Zmrhal (86. Auer) – Tecl (64. Škoda)
Náhradníci: Kovář, Frydrych, Kúdela, Zelený, Valenta, Auer, Petrák, Šilhan, Baluta, Škoda, van Buren, Musa