Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FK Rudar Pljevlja – FK Partizan Bělehrad

0:3

konec (0:1)

12.07.2018, 20:15 • Stadion Gradski (Nikšić) • 1. předkolo • David Suchý

Tipsport: 9.0 4.9 1.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:16. (22:04:43)
Je konec! Partizan Bělehrad nakonec potvrdil roli favorita tohoto zápasu, v dnešním utkání dokázal zvítězit poměrem 3:0. Rudar se většinu času pouze bránil, o čemž hovoří také statistiky tohoto utkání. Partizan se postupem času nehnal do žádných ofenzivní hitparád, spíše se soustředil na udržení nadějného výsledku.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Dnešní utkání se už jen pouze dohrává, oba celky čekají na konečný hvizd.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Žlutou kartu dostává Filip Mitrović (FK Rudar Pljevlja).

89

Brzy se nám rozběhne nastavený čas. S vysokou pravděpodobností to vypadá, že se žádné další branky už nedočkáme.

88

Soumah byl odnesen na nosítkách za postranní čáru, kde se zřejmě ještě podrobí důkladnějšímu ošetření. Partizan bude hrát chvíli v deseti.

87

Žlutou kartu dostává Perisa Pesukic (FK Rudar Pljevlja).

87

Nehraje se více než minutu, neboť zdravotní problémy má hostující Soumah. Střelec druhé branky si vyžádal péči lékařů.

83

Polovysoká přihrávka měla na hranici šestnáctky najít Gomese, hostující útočník si ale neporozuměl s přihrávajícím Pantićem.

82

Partizan už opět kombinuje na útočné polovině. Hostující celek ale nikam nespěchá, naopak se snaží neudělat žádnou chybu.

81

Dlouhá kolmice směřovala na Zečeviće, který byl u balónu příliš pozdě. Ten se tak svezl ven z hrací plochy, Stojković bude rozehrávat.

80

Rudar se už delší dobu nepodíval s míčem k opačnému pokutovému území. To se ale dalo čekat, Partizan je velkým favoritem tohoto dvojzápasu.

79

Partizan se chopil rozehrávky rohového kopu, který nebyl vůbec špatný. Jeden z domácích ještě prodloužil míč do bezpečnější zóny.

78

Nyní se Zdjelarovi nepodařilo přenést hru na Gomese, který se na poslední chvíli hnul špatným směrem. Radović bude rozehrávat.

77

Jedno se musí nechat. Domácí příznivci jsou i nadále hodně slyšet, početné zastoupení má také kotel hostujících fanoušků.

76

Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Marc Valiente, přichází Nemanja Miletić.

75

Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl vracející se Golubović, který zatáhl za dres Zdjelara. Partizan s rozehrávkou trochu otálí.

74

Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Radomir Djalović, přichází Velizar Janketić.
Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Milija Golubović, přichází Aleksandar Macanović.

73

Soppo věnoval Zečevićovi přihrávku do velmi těžké pozice. Domácí křídelník nakonec neobelstil dvojici napadajících protihráčů.

72

Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Pakliže by Rudar chtěl s výsledkem něco udělat, musel by zvýšit stupeň aktivity minimálně o deset úrovní.

71

Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Marko Jevtović, přichází Marko Janković.

70

Kulatý nesmysl se přesunul na pravou stranu, kde číhal aktivní Soumah. Tento střelec druhé branky pouze vrátil míč ke Gomesovi.

69

Už delší dobu čekáme na něco kloudnějšího z jedné, či druhé strany. Partizan si pohrává s míčem v bezpečné vzdálenosti od branky.

64

Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Nemanja Nikolić, přichází Nebojša Kosović.

64

Stereotypní scénář hry pokračuje. Rudar se opět pouze brání, naopak Partizan hledá skulinku v jeho obraně.

63

Máme za sebou více než hodinu hry. Stojković se v hostující brance hodně nudí, ve druhém poločase nemusel řešit nic vážnějšího.

62

Srbský celek je i nadále výrazně aktivnější. Pantić se rozhodl odcentrovat do malého vápna, kde si Nikolić pomohl útočným faulem.

61

S domácím celkem to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře. Prohrává totiž už o tři branky, do konce zápasu ale zbývá ještě dostatek času.

60

Střídání v týmu FK Rudar Pljevlja: ze hřiště odchází Edvin Kuč, přichází Marko Vuković.

59

Soppo měl před sebou moře prostoru, který využil přenesením hry na levou stranu na Bošnjaka. Domácí křídelník si ale s míčem moc neporozuměl.

58

Partizan už opět pobíhá s hracím předmět v oblasti středového kruhu. To hostům jednoznačně stačí, hrát by měl spíše soupeř.

57

57. GOMES - 0:3

57

Partizan právě vstřelil branku!
Zbytečná ztráta míče ve středu hrací plochy znamená další branku! RICARDO GOMES se odhodlal k ráně zhruba z pětadvaceti metrů, míč nakonec prolétl přesně k tyči.

57

Tím dalším, kdo si pomohl nedovoleným zákrokem, byl hostující středopolař Jevtović. Střelec úvodní branku dnešního zápasu fauloval Soppa.

56

Rudar Pljevlja se konečně dostal k souvislejší práci s kulatým nesmyslem. Zečević ale prováhal ideální příležitost k centru.

55

Zdjelar to zkoušel hodně drzým průnikem do šestnáctky, kde se nakonec ocitl na zemi. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.

54

Snad poprvé ve druhém poločase se s míčem seznámil hostující brankář Stojković. Jeho rozehrávka směřovala na pravou stranu.

53

Gomes sváděl osobní souboj s Mitrovićem, úspěšněji z toho souboje nakonec vyšel druhý jmenovaný, který ale rychle přišel o balón.

52

Úvodní minuty druhého poločasu se nesou v hodně poklidném duchu. Rudar se směrem dopředu moc netlačí, spíše čeká na chybu soupeře.

51

51. SOUMAH - 0:2

51

Partizan právě vstřelil branku!
Je tu druhá branka v podání hostujících hráčů! SEYDOUBA SOUMAH si naběhl na přízemní přihrávku a poté nekompromisně placírkou zamířil k levé tyči.

51

Soumah se s vypětím všech sil snažil dostat k zdánlivě ztracenému míči, velmi dobře ale zapracoval Šekulić, který mu tento záměr zmařil.

50

Kuč se zmocnil kulatého nesmyslu kousek od středového kruhu. Poté si naložil pořádné sousto proti početné přesile, která byla úspěšnější.

49

Radović poslal odkopem míč kousek k postranní čáře, kde byl v hlavičkovém souboji úspěšnější hostující Enache.

48

Úvodní nákop směřoval na levou stranu na Gomese, před kterým včas zasáhl Mitrović. Bělehrad bude ještě vhazovat.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl jedinou branku. Tu obstaral favorit tohoto zápasu, konkrétněji se z pokutového kopu prosadil Jevtović. Rudar se většinu času pouze bránil, málokdy se rozhodl vyrazit na rychlý protiútok.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

44. JEVTOVIĆ - 0:1

44

Partizan právě vstřelil branku!
Hosté se dostávají do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil MARKO JEVTOVIĆ, který poslal brankáře na opačnou stranu. Tomu se říká branka do šatny!

43

43. Penaltový zákrok.

43

Je tu pokutový kop pro Partizan!

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.

38

Stále ten stejný scénář. Bělehrad se snaží najít cestičku k brance soupeře, domácí ale velmi dobře pokrývají mezery na hrací ploše.

37

Jenomže ten byl hodně rychle u konce. Jevtović se totiž dopustil laciné ztráty míče ve středu hrací plochy, Rudar ho ale opět pouze odevzdal.

36

Djalović byl sice v rychlostním souboji úspěšnější, míč ale nechal za sebou. Toho využil Zdejlar, jenž založil útočný výpad Partizanu.

35

Už se konečně hraje, oba týmy jsou v plném počtu hráčů. Mezitím se Partizan opět dostává k zdlouhavé kombinaci.

34

Nyní se nehrálo zhruba minutu, zdravotní problémy měl domácí kapitán Golubović. Záložník ve službách Rudaru odešel za postranní čáru.

33

Rudar se přeci jenom dostal k autovému vhazování, které přineslo velkou šanci. Zečević si sebíhal na malé vápno, míč ale poslal trestuhodně nad.

32

Už se zdálo, že se Bošnjak nakonec dostane jako první k míči, nakonec situaci hravě vyřešil Marković, jenž poslal balón na tribunu.

31

Máme za sebou třetinu utkání. Partizan je směrem dopředu výrazně aktivnější, zatímco Rudar čeká na vhodné příležitosti k protiútokům.

30

Centrovaný balón nakonec propadl až k Gomesovi, který si hrudí zpracoval balón, jenomže poté vypálil hodně vysoko nad branku.

29

Sehović celkem snadným způsobem přešel půlící čáru, krátce poté na něj číhala početná skupina protihráčů, která ho obrala o balón.

24

Na hrací ploše zůstal ležet jeden z domácích hráčů, nicméně to nevypadá na nic vážného. Nehraje se už zhruba minutu.

23

Rudar se po delší době podíval na útočnou polovinu, jednalo se o velmi krátký pobyt. Brankář Stojković bude odkopávat od branky.

22

V pokutovém území se po volném míči tlačil Enache, nakonec ho od kulatého nesmyslu odstavila hned dvojice protihráčů.

21

Máme za sebou něco málo přes dvacet minut. Bělehrad stupňuje svůj nápor, stále se ale nedostal k ničemu vážnějšímu.

20

Stále stejný obrázek. Hosté to před malým momentem zkoušeli po pravém křídle, Soumah si ale neporozuměl s Gomesem.

19

Kulatý nesmysl se dostal na levou stranu na Bošnjaka, který ale dlouho nevěděl, co s míčem. Nakonec ho poslal mimo dosah Šekuliće.

18

Partizan se snaží rozhýbat statickou hru svého soupeře, zatím se to ale vůbec nedaří. Hosté to tak zkouší svižnější kombinací.

17

Soppo měl před sebou obrovské množství prostoru, místo finální přihrávky na Djaloviće, se dopustil laciné ztráty míče.

16

Rutinní práci si vyzkoušel Radovič, který nepovedený centr zachytil do své náruče. Domácí brankář okamžitě odkopl míč na druhou stranu.

15

Srbský celek se s vedením akce vůbec nemazlil. Rychlá kombinace nakonec přinesla ofsajdové postavení Nikoliće.

14

Aby toho nebylo málo, tak se Djalovićovi nepodařilo vyhrát vzdušný souboj proti Valientemu, vhazovat tak bude Partizan.

13

Centrovaná nabídka směřovala do velice nebezpečného prostoru, nakonec si útočným faulem pomohl útočník Gomes.

12

Také Partizan Bělehrad si vyzkouší rozehrávku standardní situace. Nedovoleným zákrokem si kousek od vápna pomohl Kuč.

11

Máme za sebou úvodní desetiminutovku, která nám nic zajímavého zatím nenabídla. Za zmínku nestojí žádná akce obou celků.

10

Domácí hráči zahrávali rohový kop z levé strany. Míč se odrazil za šestnáctku na kopačku Soppa, který pálil vysoko nad.

9

Bošnjak dokázal prodloužil míč za svá záda, kde číhal Djalović. Přihrávka druhého jmenovaného skončila u soupeře.

8

Rudar Pljevlja se nakonec s míčem posunul až na útočnou polovinu, do dráhy letu balónu totiž strčil kopačku Jevtović.

7

Pantić pracoval s míčem u rohového praporku, v osobním souboji ho ale přeskočil Pesukic, jenž vybojoval autové vhazování.

6

K autovému vhazování se tedy dostal Sehović, který ho razantním způsobem odklidil kousek za středový kruh.

5

Mitrovič se rozhodl přenést hru na pravou stranu na Zečeviće, druhý jmenovaný si ale s míčem nepotykal.

4

Poprvé se s míčem seznámil také domácí brankář Stojkovič, který musel řešit nebezpečný centr soupeře.

3

V úvodních minutách sledujeme hodně opatrnou hru. Partizan to zkouší pozvolnou kombinací na vlastní polovině.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FK Rudar Pljevlja: Radović – Pesukic, Mitrović, Živković, Šekulić – Kuč, Soppo, Golubović – Zečević, Djalović, Bošnjak
Náhradníci: Kuč – Janketić, Kotorac, Macanović, Mićunović, Tomašević, Vuković

FK Partizan Bělehrad: Stojković – Enache, Marković, Valiente, Šehović – Soumah, Zdjelar, Jevtovič, Pantić – Gomes, Nikolić
Náhradníci: Kljajić – Djerlek, Janković, Kosović, Nemanja Miletić, Nemanja Miletić, Ožegović

Rozhodčí: Attwell – Lennard, Cook (všichni Anglie).
FK Partizan Bělehrad

Srbský Partizan Bělehrad je obrovským favoritem tohoto dvojzápasu, neboť čerpá z bohatých zkušeností z evropských pohárů. Partizan se v uplynulé sezóně dostal na druhou pozici své domácí soutěže, díky které se probojoval do skupiny o titul. Tam nakonec nedokázal dotáhnout obrovský náskok Crvene Zvezdy, která se z mistrovského titulu radovala s úctyhodným sedmnáctibodovým náskokem. O poznání radostnější chvilka přišla v domácím pohárů, ve kterém Partizan došel až do samotného finále, ve kterém zdolal Mladost. Partizan má ve svém kádru několik věhlasných hráčů. Jedním z nich je Zoran Tošič, který strávil několik sezón v CSKA Moskva.
FK Rudar Pljevlja

Černohorský Rudar se v loňské sezóně umístil až na šesté pozici své domácí soutěže, na mistrovskou Sutjesku ztrácel propastných třicet bodů. Rudar si za celý ročník připsal třináct vítězství, naprosto totožný počet svítil v kolonce prohraných zápasů. Rudar je v posledních letech pravidelným účastníkem evropských pohárů, v minulé sezóně se mu ale nepodařilo probojovat se přes první předkolo Evropské ligy. Bezesporu největších úspěchem napříč Evropou, je druhé předkolo Ligy mistrů. Tato událost je stará pouze tři roky, tento černohorský celek se v letošním ročníku musí smířit alespoň s Evropskou ligou.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu první předkola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Rudar Pljevlja a FK Partizan Bělehrad.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.

FK Rudar Pljevlja – FK Partizan Bělehrad

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 44. Jevtović (pen.), 51. Soumah, 57. Gomes

Karty:   87. Pesukic (RUD), 90. Mitrović (RUD)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:16.

FK Rudar Pljevlja: Radović – Pesukic, Mitrović, Živković, Šekulić – Kuč (60. Vuković), Soppo, Golubović (74. Macanović) – Zečević, Djalović (74. Janketić), Bošnjak
Náhradníci: Kuč – Janketić, Kotorac, Macanović, Mićunović, Tomašević, Vuković

FK Partizan Bělehrad: Stojković – Enache, Marković, Valiente (76. Miletić), Šehović – Soumah, Zdjelar, Jevtovič (71. Janković), Pantić – Gomes, Nikolić (64. Kosović)
Náhradníci: Kljajić – Djerlek, Janković, Kosović, Nemanja Miletić, Nemanja Miletić, Ožegović

Rozhodčí: Attwell – Lennard, Cook (všichni Anglie)

Odveta: Partizan Bělehrad - Rudar 3:0

Evropská liga (předkola)

Pjunik – Vardar 16:00 1:0

Ventspils – Luftëtari 16:45 5:0

Čichura – Beitar Jerusalém 17:00 0:0

Rudar Velenje – Tre Fiori 17:30 7:0

Partizani – Maribor 17:30 0:1

KuPS – Kodaň 18:00 0:1

Levadia Tallinn – Dundalk 18:00 0:1

Riteriai – Irtyš Pavlodar 18:00 0:0

Narva – Željezničar 18:00 0:2

Balzan – Keşla FK 18:00 4:1

Lahti – Hafnarfjördur 18:00 0:3

Gabala – Niederkorn 18:00 0:2

Tampereen Ilves – Slavia Sofia 18:00 0:1

FK Liepāja – Häcken 18:05 0:3

Milsami – Slovan Bratislava 19:00 2:4

Ferencváros – M. Tel-Aviv 19:00 1:1

Famagusta – Laçi 19:00 2:1

Stumbras – Apollon Limassol 19:00 1:0

Neftçi Baku – Újpest FC 19:00 3:1

Derry City – Dinamo Minsk 19:00 0:2

Connah's Quay – Soligorsk 19:00 1:3

CS Petrocub – Osijek 19:00 1:1

Sofia – Riga FC 19:45 1:0

Široki Brijeg – Domžale 20:00 2:2

Racing FC – Constanta 20:00 0:2

B36 Tórshavn – Titograd Podgorica 20:00 0:0

Zabrze – Zaria Balti 20:00 1:0

Engordany – Kajrat 20:00 0:3

Vestmannaeyjar – Sarpsborg 20:00 0:4

Shamrock – AIK Stockholm 20:05 0:1

Rudar – Partizan 20:15 0:3

Budućnost – Trenčín 20:30 0:2

Rangers – Shkupi 20:45 2:0

Spartak Subotica – Coleraine 20:45 1:1

Cliftonville – Nordsjaelland 20:45 0:1

Lech Poznań – Gandzasar 20:45 2:0

Hibernian – Runavík 20:45 6:1

Dunajská Streda – Dinamo Tbilisi 21:00 1:1

Niš – Gżira United 21:00 4:0

Stjarnan – Kalju 22:00 3:0