Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FC Čichura Sačchere – Beitar Jeruzalém

0:0

konec (0:0)

12.07.2018, 17:00 • Mikheil Meskhi Stadium (Tbilisi) • 1. předkolo • David Suchý

Tipsport: 2.89 3.09 2.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:19. (18:54:04)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovým výsledkem. Nesledovali jsme žádnou ofenzivní hitparádu, vyložených šancí bylo poskrovnu. Ke konci zápasu byl aktivnější hostující celek, jenomže jednu z mála velkých šancí nevyužil. I tak si Beitar odvezl nadějnou pozici do odvety.

90+6

Konec zápasu.

90+4

Varenne nasadil jesličky jednomu z protihráčů, následně ale narazil na dalšího protihráče, který mu už ukopl míč od kopačky.

90+2

Žlutou kartu dostává Michael Siroshten (Beitar Jerusalém FC).

90+1

Peleg to neudělal vůbec dobře, napadající Bughridze mu totiž dokázal zablokovat odkop. K autovému vhazování se postaví Čichura.

90

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Carlos Cuellar, přichází Michael Siroshten.

90

Druhý poločas bude nastaven o šest minut.

89

Brzy se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Beitar je i nadále s míčem na kopačkách, soupeř vzorně napadá rozehrávku.

87

Zdá se, že Čichura se bude snažit bezbrankový výsledek ubránit. Poslední vteřiny totiž jednoznačně patří soupeři.

86

Nakonec to Krieff zkoušel dalším centrem, který se ani tentokráte nesetkal s úspěchem. Beitar ale zůstal na útočné polovině.

85

Nakonec se bude konat další standardní situace, kterou obstará Beitar Jerusalém. Jedná se zhruba o vzdálenost pětadvaceti metrů.

84

Konečně se zdá být všechno v pořádku, domácí celek by stejně nemohl střídat. Lodivod gruzínského celku využil už tři střídání.

83

Už hodně dlouho čekáme na něco kloudnějšího z domácí strany. Navíc zůstal na trávníku ležet Čiteišvili, který zřejmě má zdravotní problémy.

82

Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Zdá se, že dnešní utkání rozhodne jediná branka. Vyložených šancí jsme ale moc neviděli.

81

Aby toho nebylo málo, tak je odpískán faul na Varenneho. Čichura je poslední dobou hodně pasivní, soupeř je o něco aktivnější.

80

Střídání v týmu FC Čichura Sačchere: ze hřiště odchází Irakli Lekvtadze, přichází Giorgi Bukhaidze.

79

79. Vered selhal v šanci.

79

Tohle už byla gólovka! Vered dostal přihrávku do volného prostoru, svoje zakončení ale poslal vedle branky. Konat se bude rohový kop.

78

Obrázek hry se nikterak nemění. Před malým momentem se hosté dostali do nadějné šance, Vered ale ve skluzu promáchl balón.

74

Je pískán útočný faul. Hodně agresivně šel do souboje Inbrum, který doslova sestřelil soupeře. Rozehrávky se ujme brankář Hamzič.

73

Žlutou kartu dostává David Keltjens (Beitar Jerusalém FC).

73

Maisašvili vystoupil z obranné linie, navíc dokázal Keltjense alespoň na malý okamžik obrat o balón. Soupeř bude i přesto vhazovat.

72

Sardališvili se nyní dožadoval odpískání ruky protihráče, hlavní sudí byl ale jiného názoru. Místo toho se Jerusálem vydal do protiútoku.

71

Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku, na úvodní branku dnešního zápasu stále čekáme.

70

Zehavi si nechtěl komplikovat život a v těžké pozici raději nechal uskočit balón do zámezí. Izraelský celek se ujme autového vhazování.

69

Aby toho nebylo málo, tak se do dalšího zakončení natlačil Lekvtadze. Rána domácího útočníka nebyla vůbec povedená.

68

Jeden z domácích si narazil s Gebedavou a poté vypálil. Do dráhy letu míče strčil kopačku soupeř, míč tak skončil za brankou.

67

Sabo to zkoušel křižnou kolmicí na levé křídlo, kde měl číhat střídající Varenne. Míč doputoval pouze na hruď Maisašviliho.

66

Poslední minuty postrádají živější podívanou. Ani jedno z mužstev se nedostává do vyložených šancí.

65

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Jakub Sylvestr, přichází Gaetan Varenne.

64

Čichura Sačchere zahrávala rohový kop z pravé strany. Míč se stáčel směrem k brance, nakonec však skončil pouze za brankovou čárou.

63

Dobrovolskij to nyní neudělal vůbec dobře, neboť sklepnutí míče poslal vysoko na tribunu. Domácí se tak zbytečně zbavili balónu.

62

Střídání v týmu FC Čichura Sačchere: ze hřiště odchází Denis Dobrovolskij, přichází Demur Čikhladze.

62

Máme za sebou hodinu hry. Ve druhém poločase sledujeme o poznání vyrovnanější partii, Beitar se směrem dopředu výrazně zlepšil.

61

Vered se i tentokráte postavil k oné rozehrávce volného kopu. Hostující křídelník to zkoušel centrem, po kterém Kahila zamířil vedle.

60

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Jacob Barihon, přichází Lior Inbrum.

59

Podívaná se nám opět přitvrdila. Sylvestr se chtěl obtočit kolem své osy, když tu náhle ho ostře poslal k zemi Maisašvili.

58

Markozašvili si to namířil podél levé autové čáry, centrovaný míč poslal pouze do území, ve kterém se nacházel Nitzan.

57

Střídání v týmu FC Čichura Sačchere: ze hřiště odchází Teimuraz Markozašvili, přichází Mikheil Sardališvili.

56

Dalekonosný nákop směřoval na rozeběhnutého Lekvtadzeho, před kterým včas zakročil Cuellar. Beitar okamžitě založil protiútok.

55

Z obrovské vzdálenosti to zkoušel Dobrovolskij, který ale zamířil hodně vedle branky. Nitzan nemusel vůbec zasahovat.

54

Čichura Sačchere měla k dispozici další volný kop, avšak s totožným výsledkem. Centrovaná nabídka pouze proletěla vápnem.

53

Čikvaidze měl před sebou velké množství prostoru, přihrávku ale poslal příliš pozdě od nohy. Protihráči se tak včas vrátili za balón.

52

Chvíli na to musel hodně přidat Maisašvili, kterého napadal aktivní Sylvestr. Domácí zadák to nakonec zvládl ve spolupráci s Hamzičem.

51

51. Barihon nevystřelil vůbec razantně.

51

Beitar se málem dostal do vedení! Barihon si ukázkovým způsobem zpracoval balón, posléze ale podcenil zakončení z úhlu.

50

K rozehrávce standardní situace se postavil Vered, jenž to zkoušel centrovaným balónem. Míč poslal přímo do rukavic Hamziče.

49

Bughridze to zkoušel kombinací ve středu hrací plochy, finální přihrávka na Lekvtadzeho skončila pouze u brankáře Nitzana.

48

Ihned v úvodních vteřinách se Sabo dopustil celkem laciné ztráty kulatého nesmyslu. Vhazovat tak bude moci domácí Čiteišvili.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první dějství, které nám nenabídlo žádno ofenzivní hitparádu. Směrem dopředu byl nebezpečnější gruzínský celek, většinu času ale narážel na pozornou obranu soupeře. Beitar Jerusalém toho v ofenzívě moc nepředvedl, Hamzič se ve svém teritoriu nudí.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

Až nyní se Beitar konečně dostal s míčem na útočnou polovinu, pobyt v nebezpečné zóně byl velmi krátký.

42

Čichura svírá svého soupeře. Lekvtadze udělal ostrý manévr na levou kopačku a poté nastřelil pouze nohu soupeře. Nitzan si určitě oddychl.

41

Dobrovolskij to před malým momentem neudělal dvakrát nejlépe, jednoduchou rozehrávku totiž poslal pouze na kopačku soupeře.

40

Další hraniční zákrok. Bughridze si to drze namířil až k hranici velkého vápna, kde spadl na zem. Píšťalka hlavního sudího zůstala němá.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.

38

Elegantním způsobem to udělal Bughridze, jenž se dostal až před brankáře, který jeho střílený centr odvrátil pravou rukavicí.

37

Podobně si počínal také hostující Kahila, jenž na dlouhou nohu obral Gabedavu o balón. Poslední minuty jsou o poznání záživnější.

36

Důležitý obranný zákrok vytasil Maisašvili, který v roli posledního obránce odvrátil balón. V opačném případě by se do zakončení dostal Sylvestr.

35

Faul také na druhé straně, Beitar se konečně dostal z vlastní poloviny. Centr z kopačky Krieffa pouze proletěl do zámezí.

34

U balónu se sešla dvojice hráčů ve žlutém. Nakonec to zkoušel Markozashvili, po jehož stříleném centru hlavičkoval nad branku Mirtskhulava.

33

Až nyní je pískáno. Peleg absolutně nestíhal Lekvtadzeho, který si na vlastní osobu vybojoval faul. Další standardka pro Čichuru.

32

Markozashvili to zkoušel individuálním průnikem až do pokutového území, těsně před jeho hranicí ho v rámci pravidel zastavil Cuellar.

31

Máme za sebou něco málo přes třetinu hry. Jerusálem se překvapivě pouze brání, zatím však svému soupeři dovolil jen jednu nebezpečnou akci.

30

I tentokráte to centrovaným pokusem zkoušel Čikvaidze. Levý obránce nemířil vůbec špatně, na vlastním malém vápně ale zasáhl Kahila.

29

Je tu další standardní situace pro gruzínský celek. Na zeleném pažitu skončil Bughridze, kterého fauloval hostující Sabo.

24

To nebylo vůbec špatné. Střílený centr z kopačky Vereda směřoval do branky, na malém vápně přeci jenom zasáhl Bughridze.

23

Také Čichura měla jedinečnou možnost z volného kopu. Do vzdušného prostoru se dostával Maisašvili, který nakonec fauloval Nitzana.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám nabídla jedinou velkou šanci. V posledních vteřinách sledujeme vyrovnanou partii.

21

K míči se postavil právě faulovaný hráč hostujícího celku. Vysoký centr dlouho padal, nakonec se stal snadnou kořistí brankáře Hamziče.

20

Žlutou kartu dostává Revaz Čiteišvili (FC Čichura Sačchere).

20

Hamzič zvolil celkem krátký nákop do strany, kde si s neposedným míčem poradil Čiteišvili. Nakonec pravý obránce fauloval Zehaviho.

19

Peleg měl možnost vhodit míč až do pokutového území, aut se mu ale nepodařilo vhodit dle předpisů. Vhazovat tak bude Čichura.

18

Lekvtadze si pomohl dalším velmi ostrým zákrokem, který už hraničil se žlutou výstrahou. Hlavní sudí udělil domácímu hráči napomenutí.

17

Jerusalém se na malý moment usadil v blízkosti pokutového území. Barihon si seběhl na přihrávku od soupeře, včas zakročil Mirtskhulava.

16

Na opačné straně se Sylvestrovi podařilo vybojovat autové vhazování. Tentýž hráč chtěl rychle rozehrát, spoluhráči byli ale příliš daleko.

15

K rozehrávce standardní situace se postavil aktivní Čikvaidze, jenž to zkoušel vysokým centrem. Nejvýše ve vzduchu byl Kahila.

14

Cuellar se rozhodl zahrát na jistotu, míč totiž poslal daleko do zámezí. Gruzínský celek je stále aktivnější, Beitar se nemůže dostat na druhou stranu.

13

13. Velká šance domácích.

13

První šance zápasu! V pokutovém území zůstal trestuhodně nekrytý Chikvaidze, kterému ale střela absolutně nesedla.

12

Máme za sebou něco málo přes deset minut hry. Zatím sledujeme hodně nezáživné utkání, neviděli jsme žádný střelecký projektil.

11

Od levé postranní čáry vhazoval Čikvaidze, který si vybral naběhnuvšího kolegu Markozašviliho. Čichura to zkouší podél autové čáry.

10

Tím dalším, kdo spáchal nedovolený zákrok, byl domácí útočník Lekvtadze. Na zemi skončil Keltjens, hosté okamžitě rozehráli standardku.

9

Už se opět pokračuje ve hře, Gebedava se dostal zpět na nohy. Mezitím jeho celek zahrával rohový kop, který odvrátil hned první protihráč.

8

Zatím nesledujeme vůbec přesnou podívanou. Navíc zůstal na zemi ležet domácí Gebedava, který byl ostře dohrán protihráčem.

7

Peleg měl spoustu času na práci s kulatým nesmyslem, i přesto nedokázal najít nikoho v bílem dresu. Hrát tak bude Čichura Sačchere.

6

Žlutou kartu dostává Lasha Čikvaidze (FC Čichura Sačchere).

5

Obrannou povinnosti si splnil Kahila, jenž neposedný míč poslal do rukou brankáře. Nitzan okamžitě vyhodil balón do strany.

4

Úvodní nedovolený zákrok obstaral záložník Markozashvili, který kousek za středovým kruhem poslal k zemi rychlonohého Krieffa.

3

Poprvé se s míčem seznámil domácí brankář Hamzič, který poslal míč na druhou stranu. Tam v souboji o balón uspěl Peleg.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Čichura Sačchere: Hamzič – Chiteishvili, Mirtskhulava, Maisashvili, Chikvaidze (C) – Megrelishvili, Dobrovolski, Bughridze, Markozashvili – Gebedava, Lekvtadze
Náhradníci: Mtskerashvili – Bukhaidze, Chikhladze, Ionanindze, Sardalishvili, Kakubava, Kakhabrishivli

Beitar Jerusalém FC: Nitzan – Peleg, Kahila, Cuellar, Zehavi – Krieff, Keltjens, Sabo – Vered (C), Sylvestr, Barihon
Náhradníci: Lalo – Cohen, Pardo, Einbrom, Siton, Siroshten, Varenne

Rozhodčí: Steen – Engan, Knutsen (všichni Norsko).
Beitar Jerusalém FC

Na opačné straně stojí o poznání zkušenější Beitar Jerusalém, jenž se po základní části své domácí soutěže umístil na druhé příčce, díky které si zajistil skupinu o titul. Izraelský celek se nakonec propadl na třetí pozici, přičemž se mu závěrečná fáze uplynulé sezóny absolutně nevydařila. Situace mohla být o poznání radostnější, avšak opak byl pravdou. Beitar Jerusalém nestačil ve finálovém zápase domácího poháru na Haifu, samotné rozuzlení tohoto zápasu přišlo až v prodloužení. Beitar je pravidelným účastníkem evropských pohárů, nikdy se mu ale ještě nepodařilo se probojovat do hlavní části turnaje.
FC Čichura Sačchere

Gruzínská Čichura se v loňské sezóně umístila na páté pozici své domácí soutěže, na mistrovské Torpedo Kutaisi ztrácela propastných jednadvacet bodů. Pátá pozice logicky neznamená žádnou evropskou účast, Čichura si předkolo Evropské ligy zajistila díky vítězství v domácím poháru. V samotném finále se postavila proti již zmiňovanému Torpedu, které přemohla až po penaltovém rozstřelu. Největším úspěchem tohoto celku je třetí předkolo Evropské ligy, což se podařilo v sezóně 2014–15. Od té doby se Čichura nedostala přes první předkolo.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu první předkola, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Čichura Sačchere a Beitar Jerusalém FC.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FC Čichura Sačchere – Beitar Jeruzalém

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   6. Čikvaidze (CIC), 20. Čiteišvili (CIC) – 73. Keltjens (BJE), 90+2. Siroshten (BJE)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:19.

FC Čichura Sačchere: Hamzič – Čiteišvili, Mircchulava, Maisašvili, Čikvaidze (C) – Megrelišvili, Dobrovolskij (62. Čikhladze), Bughridze, Markozašvili (57. Sardališvili) – Gebedava, Lekvtadze (80. Bukhaidze)
Náhradníci: Mckerašvili – Buchaidze, Čichladze, Ionanindze, Sardališvili, Kakubava, Kachabrišivli

Beitar Jeruzalém: Nitzan – Peleg, Kahila, Cuellar (90. Siroshten), Zehavi – Krieff, Keltjens, Sabo – Vered (C), Sylvestr (65. Varenne), Barihon (60. Inbrum)
Náhradníci: Lalo – Cohen, Pardo, Einbrom, Siton, Siroshten, Varenne

Rozhodčí: Steen – Engan, Knutsen (všichni Norsko)

Odveta: Beitar Jeruzalém - Čichura 1:2

Evropská liga (předkola)

Pjunik – Vardar 16:00 1:0

Ventspils – Luftëtari 16:45 5:0

Čichura – Beitar Jerusalém 17:00 0:0

Rudar Velenje – Tre Fiori 17:30 7:0

Partizani – Maribor 17:30 0:1

KuPS – Kodaň 18:00 0:1

Levadia Tallinn – Dundalk 18:00 0:1

Riteriai – Irtyš Pavlodar 18:00 0:0

Narva – Željezničar 18:00 0:2

Balzan – Keşla FK 18:00 4:1

Lahti – Hafnarfjördur 18:00 0:3

Gabala – Niederkorn 18:00 0:2

Tampereen Ilves – Slavia Sofia 18:00 0:1

FK Liepāja – Häcken 18:05 0:3

Milsami – Slovan Bratislava 19:00 2:4

Ferencváros – M. Tel-Aviv 19:00 1:1

Famagusta – Laçi 19:00 2:1

Stumbras – Apollon Limassol 19:00 1:0

Neftçi Baku – Újpest FC 19:00 3:1

Derry City – Dinamo Minsk 19:00 0:2

Connah's Quay – Soligorsk 19:00 1:3

CS Petrocub – Osijek 19:00 1:1

Sofia – Riga FC 19:45 1:0

Široki Brijeg – Domžale 20:00 2:2

Racing FC – Constanta 20:00 0:2

B36 Tórshavn – Titograd Podgorica 20:00 0:0

Zabrze – Zaria Balti 20:00 1:0

Engordany – Kajrat 20:00 0:3

Vestmannaeyjar – Sarpsborg 20:00 0:4

Shamrock – AIK Stockholm 20:05 0:1

Rudar – Partizan 20:15 0:3

Budućnost – Trenčín 20:30 0:2

Rangers – Shkupi 20:45 2:0

Spartak Subotica – Coleraine 20:45 1:1

Cliftonville – Nordsjaelland 20:45 0:1

Lech Poznań – Gandzasar 20:45 2:0

Hibernian – Runavík 20:45 6:1

Dunajská Streda – Dinamo Tbilisi 21:00 1:1

Niš – Gżira United 21:00 4:0

Stjarnan – Kalju 22:00 3:0