Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

PFK Ludogorec Razgrad – Crusaders Belfast

7:0

konec (2:0)

11.07.2018, 19:00 • Ludogorec Arena, Razgrad • 1. předkolo • David Suchý

Tipsport: 1.05 15.8 39.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:13. (20:51:56)
Je konec! Ludogorec Razgrad si nakonec doslova smlsnul na svém soupeři, kterému nasázel hned sedm branek. Crusaders se neprezentovalo vůbec dobrou obrannou činností, bulharský soupeř se hodně snadnou dostával do vyložených šancí. Severoirské mužstvo si vytvořilo pouze jednu vyloženou šanci, brankáře na brankové čáře zastoupil jeden z hráčů Razgradu.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Mohla tu být osmá branka! Vura měl na zakončení obrovské množství času, nakonec ho ale výborně vychytal hostující brankář.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zřejmě uvidíme několik minut nastaveného času.

88

Marcelinho roztáhl hru na Lukokiho, který ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na Sashu. Střílený centr nakonec dokázal odvrátit Snoddy.

87

Po delší době se s míčem pomazlil také brankář Renan. Nejednalo se o žádný zákrok, nýbrž o rozehrávku balónu do strany.

86

Crusaders se alespoň na pár vteřin podívalo na útočnou polovinu, centr z pravé strany ale nedokázal v šestnáctce najít Owense.

85

Vura si snažil přehodit míč na svojí silnější nohu, trvalo mu to ale příliš dlouho. Balónu se tak zmocnil Snoddy, který přešel polovinu hřiště.

84

Navíc přichází ještě jedna žlutá karta. Obdržel jí hostující pravý obránce Forsythe, který loktem poslal k zemi rychlonohého Vuru.

81

Těžko říct, co probíhá v hlavách hráčům hostujícího celku. Crusaders totiž úplně přestalo hrát, během krátké chvíle inkasovalo hned čtyřikrát.

80

80. SWIERCZOK - 7:0

80

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Bulharské mužstvo je na koni, oslavuje totiž už sedmou branku! Další centr směřoval na JAKUBA SWIERCZOKA, který v souboji uplatnil patřičný důraz, posléze obešel brankáře a opět pohodlně zakončil. Hattrick polského útočníka během sedmi minut!

79

Hostující obrana je hodně nezodpovědná. Tentokráte se na zadní tyči tlačil do zakončení Cicinho, nakonec zasáhl pozorný Beverland.

78

78. SWIERCZOK - 6:0

78

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Naprostá demolice v podání domácího celku! Jeden z hostujících hráčů chtěl hlavičkou poslat míč ke svému brankáři, přihrávku ale vystihl JAKUB SWIERCZOK, který obešel strážce tyčí a poté zasunul míč do sítě.

78

Nyní to už vypadá, že odvetný zápasu bude pouhá formalita. Těžko říct, co by se muselo stát, aby severoirský celek postoupil dál.

77

Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Wanderson, přichází Jody Lukoki.

76

Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Michael Carvill, přichází Ross Clarke.

75

Střídání v týmu Crusaders F.C.: ze hřiště odchází Paul Heatley, přichází Jamie Glackin.

74

Zdá se, že Crusaders konečně začalo hrát. Hosté jsou v těchto momentech utkání aktivnější. Koneckonců jim nic jiného nezbývá.

73

73. SWIERCZOK - 5:0

73

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Je tu další branka, domácí oslavují už pátou branku! JABKUB SWIERCZOK si zpracoval centr hrudí a poté neskutečně tvrdým nártem překonal brankáře.

73

Rychlá akce v podání hostujících hráčů nakonec přinesla nepovedenou přihrávku od Lowryho. Míč skončil v moci brankáře Renana.

72

Už se zdálo, že si polský útočník Swierczok pohlídal ofsajdovou linii, opak byl ale pravdou. Nakonec se jednalo o celkem jasný ofsajd.

71

Máme před sebou něco málo přes dvacet minut hry. Ludogorec Razgrad pohodlně kráčí za vítězstvím, hosté se snaží vstřelit kontaktní branku.

70

Následně se na malém vápně dostal do zakončení Owens, jeho hlavička skončila zhruba metr vedle brány. Sympatická pasáž Crusaders.

69

Crusaders zahrávalo rohový kop z levé strany, načež jeden z domácích hned nadvakrát zakročil na brankové čáře. Hosté se už, už radovali ze vstřelené branky, míč ale nepřešel čáru.

68

Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Claudiu Keseru, přichází Jakub Swierczok.

66

66. MARCELINHO - 4:0

66

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Tady to zavání pořádným debaklem! MARCELINHO si s míčem popošel těsně před pokutové území, následně nekompromisně zamířil po zemi k tyči. O´Neill byl i v tomto případě bez šance.

64

Střídání v týmu PFC Ludogorec Razgrad: ze hřiště odchází Gustavo Campanharo, přichází Sasha.

64

Keseru výborně přenesl těžiště hry na levou stranu na Vuru, který zkoušel nasadit jesličky Burnsovi. Hostující zadák s tímto úmyslem ale počítal.

63

V těchto momentech hry nesledujeme zrovna atraktivní podívanou. Crusaders se snaží útočit, akce ale končí hodně rychle.

62

Máme za sebou více než hodinu hry. Crusaders je i nadále směrem dopředu bezradné, domácí v poklidu diktují tempo.

61

Cicinho se ujal autového vhazování od pravé postranní čáry, Marcelinho mu ale vrátil balón daleko od kopačky. Vhazovat tak bude Brown.

60

Už se zdálo, že se Keseru dostane do další velké šance, avšak na poslední chvíli vyběhl brankář O´Neill, který sevřel míč do náruče.

59

Střídání v týmu Crusaders F.C.: ze hřiště odchází Declan Caddell, přichází Kyle Owens.

58

Přenesení hry našlo na levé straně volného Natanaela, který se sám rozhodl zakončit. Střela mu ale vůbec nesedla, míč skončil na tribuně.

57

Heatleymu se podařilo sklepnout míč na naběhnuvšího Lowryho, který ale narazil na dvojici protihráčů. Směrem dopředu putuje Ludogorec.

56

Ludogorec Razgrad je i nadále dominantní, před malým momentem se mu podařilo zastavit krátkou akci svého soupeře.

55

Se severoirským celkem to nevypadá vůbec dobře. Crusaders totiž prohrává už o tři branky, do konce zápasu zbývá ještě dostatek času.

54

Nyní je hra přerušena, neboť na zemi zůstal ležet hostující stoper Beverland. Na scénu okamžitě přispěchal lékařský personál.

53

53. KESERU - 3:0

53

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Je tu další branka v hostující síti! Natanael se podíval do pokutového území, načež nádherným centrem našel CLAUDIA KESERUA, jehož důrazná hlavička skončila za brankářem.

53

Obrannou povinnosti si splnil Beverland, který do pokutového území nepustil Vuru. Ludogorec se ujme autového vhazování.

52

Snoddy se snažil probít se kolem bránícího hráče, nakonec se mu ale nepodařilo ani přihrát. Bulharský celek otočil hru.

51

Kulatý nesmysl putoval proti noze Marcelinhovi, který ale nesklopil svá mířidla. Míč tak doletěl hodně vysoko nad branku.

50

O´Neill poslal míč kousek za středový kruh, kde se Carvil marně dožadoval faulu. Místo toho se bude muset vrátit zpět na vlastní polovinu.

49

Ludogorec to pro změnu zkusil přes pravou část hrací plochy, Wandersonovi se ale nepodařilo odcentrovat. Budeme sledovat odkop od branky.

48

Málem se do zakončení dostal Vura, ke kterému na poslední chvíli přiběhl Burns, jenž odpálil míč do rukou brankáře O´Neilla.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní slovo si tentokráte vzali na starost domácí. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou úvodní dějství, které dopadlo dle očekávání. Ludogorec sice dlouho hledal cestičku k brance soupeře, nakonec se mu do přestávky podařilo vsítit hned dvě branky. Severoirský celek toho směrem dopředu moc nepředvedl, domácí brankář Renan nemusel ani jednou zasahovat.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+1

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

45

Ke konci poločasu ještě jedná šance. K exekuci volného kopu se postavil Keseru, který jen těsně přestřelil horní konstrukci.

43

Ihned po rozehrávce se Crusaders dostalo k centru z levé strany. Heatley se ale neprezentoval ničím nebezpečným, Renan bude vykopávat.

42

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes tři minuty. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.

41

41. BURNS - 2:0

41

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Teď už se ale domácí můžou radovat! Keseru obdržel míč na levou stranu, odkud posílal velice nebezpečnou přízemní nabídku před brankáře. Do dráhy letu míče strčil kopačku BILLY BURNS, který si tak vstřelil vlastní branku.

41

Další velká šance domácích! Vura se rychlostním způsobem dostal až do velkého vápna, odkud napálil míč pouze do boční sítě.

40

Crusaders se konečně nastěhovalo s míčem k opačné šestnáctce, dokonce zahrávalo rohový kop. Centr ale přeletěl pokutové území.

39

Dyakov se dostal do operativní pozice, odkud servíroval kolmici na rychlonohého Vuru. Včas ale zakročil poslední bránící hráč.

38

Razgrad především hrozí po levém křídle. Zde se nachází velmi aktivní Wanderson, který většinu času spolupracuje s halfbekem Natanaelem.

37

Dyakov se snažil překvapit obranu soupeře manévrem na pravou nohu, svojí ránu ale nedokázal propasírovat mezi hlouček protihráčů.

36

Je tu další žlutá karta. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout hostující Howard Beverland, který zatáhnutím za dres zastavil Keserua.

35

Wanderson mohl naservírovat finální přihrávku na Vuru, přízemní nabídka ale byla o něco delší, z vyložené šance tak sešlo.

34

Wanderson si počkal na náběh Campanhanara, na kterého byla přihrávka příliš dlouhá. Lowry si ale s míčem moc dlouho pohrával.

29

Ludogorec je i nadále výrazně aktivnějším celkem. Tentokráte se ale k míči dostal brankář O'Neill, po jehož odkopu se Forsythe dostane k autu.

28

Kolmice měla najít na levém křídle naběhnuvšího Vuru, což se také podařilo. Domácí křídelník ale neuspěl v souboji proti Snoddymu.

27

Pro Crusaders se ale nejedná o nic fatálního. Prohrává totiž zatím pouze o jednu branku, příští týden je navíc na programu odveta.

26

Na úvodní branku dnešního zápasu jsme nemuseli dlouho čekat. Faktem je, že Ludogorec zužitkoval hned svojí první vyloženou šanci.

25

25. MARCELINHO - 1:0

25

Ludogorec Razgrad právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Bulharský celek se probojoval až do šestnáctky, následně si MARCELINHO hodil míč na levačku a posléze zamířil k tyči.

24

Severoirský celek se chtěl po delší době podívat na útočnou polovinu, při tomto chtíči si ale pomohl faulem. Domácí jsou hodně nervózní.

23

Logicky se tak konal další roh, avšak s totožným výsledkem. Razgradu to vzduchem moc nejde, naopak Crusaders se velmi dobře brání.

22

Další rohový kop obstaral velmi aktivní Wanderson. Jeho vzdušná nabídka směřovala na přední tyč, kde včas dokázal zakročit Beverland.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. Zatím sledujeme fotbal plný nedovolených zákroků, žádnou velkou šanci jsme ještě neviděli.

20

Forster si u vlastního vápna nekomplikoval život, navíc se mu podařilo rozjet útočnou akci. Ta byla hodně rychle u konce, faulem se provinil Cicinho.

19

Wanderson to pro změnu zkoušel vysokým centrem, který skončil přímo na rukavici O´Neilla. Ludogorec ale zůstává s míčem u šestnáctky.

18

K rozehrávce standardní situace se postavil křídelník Wanderson, který to zkoušel skákavou nabídkou. Nakonec z toho bude rohový kop.

17

Ludogorec Razgrad okamžitě rozehrál nabízenou standardku. Akce měla krátkého trvání, neboť byl faulovaný aktivní Vura.

16

Crusaders se usadilo s míčem na útočné polovině, přihrávka na Snoddyho ale putovala do ofsajdu. Domácí hráči okamžitě rozehráli.

15

Opět se přiostřilo. Tím dalším, kdo se dopustil nedovoleného zákroku byl Joseph William Burns. Naopak na zemi skončil útočník Wanderson.

14

K míči se dostal také brankář O'Neill, který ho okamžitě nakopl na druhou stranu hrací plochy. Jeho kolegové se ale nacházeli úplně někde jinde.

13

Nakonec z toho byl rohový kop pro Ludogorec Razgrad. Po několika odrazech míče se stoper Moti nacházel v ofsajdovém postavení.

12

Jeden z hostujících hráčů se před malým momentem vzorně vrátil před branku, kde dokázal zastavit nebezpečnou přízemní nabídku.

11

Dalekonosná kolmice směřovala na Keserua, který byl těsně před šestnáctkou povalen k zemi. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.

10

Od pravé autové čáry vhazoval Forsythe, který si vybral naběhnuvšího Carvila. Druhý jmenovaný nedokázal udržet míč na kopačce.

9

Úvodní vteřiny tohoto zápasu se nesou v hodně agresivním duchu. K vidění bylo už několik nedovolených zákroků.

8

Hostující zadák nakonec odkulhal za postranní čáru, jeho celek bude chvíli hrát v početní nevýhodě. Mezitím domácí okamžitě rozehráli.

7

Žlutou kartu dostává Declain Caddell (Crusaders F.C.).

6

Žlutou kartu dostává Claudiu Keseru (PFC Ludogorec Razgrad).

6

Nakonec se zdá být všechno v pořádku, nicméně Burns je značně otřesen. Uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.

5

Nyní se nehraje, neboť na zemi zůstal ležet jeden z hráčů Crusaders. Na scénu přispěchal také lékařský personál hostujícího celku.

4

Ludogorec je v úvodních minutách hodně aktivní. Tentokráte to směrem dopředu zkoušel Vura, před vápnem narazil do Burnse.

3

Poprvé se s míčem seznámil také domácí celek dnešního utkání. Natanael spolupracoval s Campanharem, který přenesl hru na pravou stranu.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

PFC Ludogorec Razgrad: Renan – Cicinho, Moti, Forster, Natanael – Dyakov (C), Marcelinho, Campanharo – Wanderson, Keseru, Vura
Náhradníci: Broun – Pauolo, Lukoki, Panov, Sasha, Swierczok, Terziev

Crusaders F.C.: O´Neill – Forsythe, Burns, Beveland, Brown – Snoddy, Caddell, Lowry, Heatley – Carvill, J. Owens (C)
Náhradníci: Doherty – Clarke, Cushley, Glackin, Holden, K. Owens, Ruddy.
Crusaders F.C.

Severoirský celek se v uplynulé sezóně ocitl na první pozici, kterou posléze musel obhájit ve skupině o titul, což se mu také podařilo. Crusaders se tak mohlo radovat ze zisku mistrovského titulu, za uplynulé čtyři ročníky už potřetí. Tento celek je od roku 2009/10 pravidelným účastníkem evropských pohárů, mnohdy se ale jedná o krátkodobou záležitost. Jinak tomu nebylo ani v minulé sezóně, neboť Crusaders vypadlo hned v prvním předkole Evropské ligy. Největším úspěchem tohoto celku je probojování se do druhého předkola Ligy mistrů, což se povedlo hned dvakrát.
PFC Ludogorec Razgrad

Bulharský Ludogorec dokázal už posedmé v řadě vyhrát svojí domácí soutěž, v uplynulé sezóně se mu to podařilo s náskokem tří bodů. Za celou sezónu se tomuto celku podařilo ztratit body pouze v pěti zápasech. Ludogorec je pravidelným účastníkem evropských pohárů, jinak tomu nebylo ani v minulém ročníku. Tento bulharský celek sice došel do třetího předkola Ligy mistrů, tam ale nestačil Hapoel Be'er Shevu. Razgrad se logicky "posunul" o patro níže, v Evropské lize pak došel do samotné skupinové fáze, následně také mezi nejlepších dvaatřicet celků, což bylo ale konečnou stanicí.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! První předkolo Ligy mistrů má na programu úvodní zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi PFC Ludogorec Razgrad a Crusaders F.C..
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

PFK Ludogorec Razgrad – Crusaders Belfast

7:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 25. Marcelinho (Cicinho), 41. Burns (vla.), 53. Keseru (Natanael), 66. Marcelinho (Sasha), 73. Swierczok (Marcelinho), 78. Swierczok, 80. Swierczok (Natanael)

Karty:   6. Keseru (LUD), 36. Bleverland (LUD) – 7. Caddell (CRU), 15. Burns (CRU), 84. Forsythe (CRU)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:0. Střely mimo: 6:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 8:13.

PFK Ludogorec Razgrad: Renan – Cicinho, Moti, Forster, Natanael – Dyakov (C), Marcelinho, Campanharo (64. Sasha)– Wanderson (77. Lukoki), Keseru (68. Swierczok), Vura
Náhradníci: Broun – Pauolo, Lukoki, Panov, Sasha, Swierczok, Terziev

Crusaders Belfast: O'Neill – Forsythe, Burns, Beveland, Brown – Snoddy, Caddell (59. K. Owens), Lowry, Heatley (75. Glackin) – Carvill (76. Clarke), J. Owens (C)
Náhradníci: Doherty – Clarke, Cushley, Glackin, Holden, K. Owens, Ruddy

Rozhodčí: Muntean – Bodean, Lifciu (všichni Makedonie)

Odveta: Crusaders - Ludogorec 0:2