Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Sūduva Marijampolė – APOEL Nikósia

3:1

konec (3:0)

11.07.2018, 18:00 • 1. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 6.02 4.06 1.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:54:16)
Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:8. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 24:6.
Je konec! FK Sūduva Marijampolė poráží APOEL 3:1! Domácí dnes uspěli hlavně díky fantastické dvacetiminutovce, kdy se třikrát prosadil Cicilia! Od té doby už byl na hřišti pouze hostující celek, ale přes skvělou obranu domácího ceku se hosté jen těžko dostávali do šancí. Až v nastaveném čase se hlavou prosadil Caju. Výrazně lepší výsledek si tak odvety poveze litevský celek.

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. CAJU - 3:1

90+4

APOEL právě vstřelil branku!
APOEL se přeci jen dočkal branky! Kyperský celek si tak vylepšil pozici pro odvetu! Na nadýchaný centr si počkal CAJU, který překonal domácího brankáře!

90+2

APOEL neohrozil domácí branku ani po rohovém kopu. Vysoký centr bez problémů odhlavičkoval dobře postavený obránce Živanovič.

90+1

Dellatorre operoval s míčem u nohy na hranici pokutového území, kde si neporadil se statickým obráncem a získal pouze roh.

90

Nastavují se tři minuty!

89

Domácí brankář zlikvidoval další střelu ze střední vzdálenosti. Kardum byl na místě a schoval balón do svých rukavic.

87

Lucas si poradil s krásnou přihrávku na levou stranu, jenže místo centru do šestnáctky šel do kličky a přišel o míč.

86

Apoel se nadále tlačí do útoku. Hosté už hrají na nakopávané balóny do pokutového území. Domácí obrana stále odolává.

83

Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za koleno. Vypadá to, že jeho dnešní účínkování je u konce.

81

Dellatorre zahrával přímý kop ze zajímavé pozice, jenže jeho rána postrádala potřebnou přesnost a prosvištěla nad brankou.

80

Domácím se podařilo zastavit další centr z levé strany hrací plochy. Fotbalisté APOELu však vybojovali přímý kop z hranice pokutového území.

79

Morais dohnal dlouhou přihrávku na levou stranu, jenže jeho centr nabral opačnou rotaci a proletěl do zámezí.

78

Verbickas dohnal prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy. Míč si ale ukopl do zámezí. Domácí nasbírali další cenné vteřinky.

77

APOEL se nemůže na delší dobu usadit na polovině domácího celku. Aktivní záložník Matulevicius skvěle napadal rozehrávku soupeře a odkopl míč do bezpečí.

76

Caju poslal krásnou přihrávku podél postranní čáry. Na míč si naběhl Lucas, jenže na dlouhou nohu už nedokázal odcentrovat.

75

Domácí poslali dlouhý aut do pokutového území. O míč bojoval Cicilia, který se pokusil otočit, jenže obránce Tavares k němu bleskově přistoupil a nenechal jej zakončit.

74

Na stadionu panuje fantastická atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci jsou blízko k obrovskému úspěchu.

72

Obrovská šance kyperského celku! Dellatorre sprintoval za prudkou přihrávkou mezi obránce, obhodil si brankáře, ale jeho pokus těsně minul branku!

71

Caju podpořil ofenzívu APOELu, ale při svém průniku si pomohl útočným faulem, který neunikl zraku hlavního rozhodčího.

69

APOEL měl k dispozici rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovali jen zadáci domácího mužstva. Hostující obléhání je zatím marné.

68

Al Tamari dostal krásnou přihrávku do běhu na pravou stranu hřiště. Krajní záložník APOELu dokonce odcentroval, ale našel jen hlavu domácího zadáka.

66

Živanovič potáhl míč na polovinu hrací plochy, jenže nepřesnou přihrávkou jej opět odevzdal hráčům ve žlutých dresech.

65

Hosté zahrávali další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam vyrazil domácí brankář, který balón vyboxoval mimo pokutové území.

64

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Milanov, přichází Vinicius.

63

Živanovič si na hranici pokutového území poradil s nadýchaným centrem z levé strany hrací plochy. Po jeho hlavičce si domácí na chvíli užijí držení míče.

62

Kyperský celek pokračuje v obléhání domácí svatyně. Fotbalisté Marijampolé stojí v šesti lidech na hranici pokutového území.

61

Pote se s míčem otočil na hranici pokutového území, jenže z otočky nezamířil mezi tři tyče. Domácí obrana si opět mohla oddechnout.

60

Je za námi hodina hry a litevský celek nadále drží své vedení z úvodu utkání. APOEL se sice snaží útočit, ale stále čeká na obrovské šance.

59

Střídání v týmu FK Sūduva Marijampolė: ze hřiště odchází Acevedo, přichází Finkler.

58

Dellatorre si brousil zuby na oblouček do pokutového území, jenže míč letěl vzduchem příliš dlouho a pozorný obránce Živanovič jej odhlavičkoval.

57

Merkis diriguje rozehrávku kyperského celku na polovině litevského výběru. Hostující stoper přenesl hru na pravou stranu, kde nebyl nikdo volný.

56

Domácí brankář dlouho otálel s odkopem od branky. Gólman Kardum nakonec vyslal dlouhý nákop na levé křídlo, kde uspěl zadák kyperského mužstva.

55

Milanov operoval s míčem na pravé straně hrací plochy. Bulharský fotbalista se snažil prodrat do pokutového území, ale Slavickas jej ubránil.

54

Sallai napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů. Jeho pokus byl sice razantní, ale letěl přímo do míst, kde stál brankář Kardum.

53

Domácí fanoušci nadále hlasitě podporují své oblíbence a dodávají jim potřebné síly. Fotbalisté APOELu stále marně hledají cestu do šestnáctky.

52

Caju se na levé straně prosmýkl kolem Leimonase, který za svůj faul dostává žlutou kartu.

51

Zadáci kyperského celku kombinují s míčem na vlastní polovině a vyčkávají na skulinku v defenzívě domácího mužstva. Litevský celek se koncentruje na bránění.

50

APOEL se usadil v blízkosti pokutového území domácího celku. Kyperský celek přenesl hru na levé křídlo, kde byl Sallai, jehož centr byl nepřesný.

48

Mohlo být sníženo! Střídající Pote se s míčem dostal do pokutového území, přehodil si jej na pravačku, ale technickou střelou nepropálil domácího gólmana!

47

Domácí fotbalisté se snaží o aktivní vstup do druhého poločasu. Verbickas se s míčem prosmýkl až do pokutového území, ale obránce jej o něj připravil.

46

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází de Vincenti, přichází Pote.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla hodně překvapivé dění! Litevský celek totiž odehrál poločas z říše snů! Domácí útočník Rigino Cicilia dokázal během devatenácti minut zkompletovat hattrick a zajistil domácím tříbrankové vedení! APOEL se od té doby snaží útočit, ale jen těžce hledá recept na obranu soupeře.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

APOEL rozjel jednu z posledních akcí prvního poločasu po levé straně. Kyperský celek stále nemůže najít recept na dobře postavenou obranu.

44

Nabuzený Cicilia obdržel přihrávku na polovinu hrací plochy, jenže proti kvartetu hostujících zadáků neměl šanci na úspěch a raději otočil hru na obránce.

43

Slavickas v souboji u postranní čáry poněkud přitvrdil a poslal soupeře k zemi. Rozhodčí posoudil střet jako čistý. Bude z toho vhazování pro APOEL.

42

Sallai potáhl míč na pravou stranu hrací plochy, odkud následně přiletěl zajímavý centr na značku pokutového kopu, ale nikdo ve žlutém netrefil branku.

41

Dellatorre rozhazuje rukama! Hostující útočník znovu neustál souboj na hranici pokutového území, ale rozhodčí ani tentokrát nepíská penaltu pro APOEL.

40

K přímému kopu se postavil záložník Morais, který zvolil technický pokus kolem zdi, jenže jeho rána prolétla kolem pravé tyče domácí svatyně!

39

Sallai si troufl na individuální průnik z pravé strany, kde se krásně otočil a nechal se chytře faulovat. APOEL bude rozehrávat přímý kop z dobré pozice.

38

Kyperskému celku se stále nedaří. Dellatorre teď dostal přesnou přihrávku mezi obránce domácích, ale špatným zpracováním se připravil o možnost zakončit.

37

Cicilia se řítil za další pěknou přihrávkou na polovinu soupeře, ale v souboji s hostujícím stoperem Merkisem se dopustil nedovoleného zákroku.

36

Matulevicius zůstává po souboji ve středu hrací plochy ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Podle všeho po krátkém ošetření bude schopen pokračovat.

35

Milanov mohl centrovat z pravé strany do pokutového území, jenže bulharský obránce se rozhodl zpomalit hru a pomohl si rozehrávkou do kombinace.

34

Před branku litevského celku nyní lítá jeden nebezpečný centr za druhým. Defenzíva domácího mužstva ale hostující hlavičkáře nenechává zakončovat.

33

APOEL rozehrával další přímý kop z hodně zajímavé pozice. Exekuce přímého kopu se ujal Sallai, jehož centr odhlavičkoval do bezpečí stoper Leimonas.

32

Verbickas přišel o míč na polovině hrací plochy. Al Tamari táhl následný útok kyperského mužstva, jenže v blízkosti pokutového území nedokázal přesně přihrát.

31

Střídání v týmu FK Sūduva Marijampolė: ze hřiště odchází Topcagic, přichází Vezevicius.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme nesmírně překvapivý vývoj utkání. APOEL se stále nemůže dostat do tempa.

29

Dellatorre upadl na hranici pokutového území a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před sebou a nechal pokračovat ve hře.

28

Acevedo se krásnou kličkou na levé straně hrací plochy zbavil dotírajícího soupeře, jenže poté si ukopl míč daleko od nohy a dopustil se faulu.

27

Leimonas skvěle načasovaným skluzem zastavil průnikovou přihrávku do pokutového území a odkopl míč do zámezí. APOEL přesto zůstane u balónu.

26

Dellatorre sprintoval za krásnou přihrávku mezi domácí stopery, nicméně brankář Kardum přečetl jeho náběh a došel si pro míč na hranici šestnáctky.

25

Hosté se usadili v blízkosti pokutového území, jenže stále nemohou najít cestu do střelecké pozice. Defenzíva litevského celku zatím brání skvěle.

24

Po delší době se osmělil také kyperský celek. Fotbalisté z jihu Evropy zaútočili po levém křídle, jenže domácí obrana zatím působí hodně pevným dojmem.

23

Na stadionu panuje parádní atmosféra! Fanoušci domácího celku si užívají skvělý vstup litevského celku do utkání. Cicilia se hnal do další šance, ale byl zastaven praporkem asistenta rozhodčího.

21

Sallai se probil k odraženému míči, přehodil si jej na pravačku a vypálil ze střední vzdálenosti. Jeho pokus proletěl těsně vedle kolem levé tyče.

19

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Domácí celek prožívá začátek utkání jako z říše snů! Litevský celek po dvaceti minutách vede o tři branky! RIGINO CICILIA si tentokrát počkal na prudkou přihrávku z pravé strany a bez přípravy překonal soupeřova brankáře! Hattrick během dvaceti minut!

19

První zakončení na straně kyperského celku. Z levé strany se do pokutového území probil Lucas, jehož prudký pokus prolétl nad břevnem domácí branky.

18

Domácí fotbalisté sportovně odevzdali míč soupeři. Na hráčích APOELu je v úvodních minutách vidět nekoncentrovanost. Také se jim pořádně vymstila.

16

Sallai si v pokutovém území brousil zuby na prudký centr z pravé strany. Fotbalista kyperského celku si podle sudího pomohl útočným faulem.

15

Domácí celek je skvělým vstup do utkání pořádně povzbuzený a nadále pokračuje v ofenzivní snaze. Acevedo naháněl přihrávku na levou stranu, ale byl lapen v ofsajdu.

13

13. Rigino CICILIA - 2:0

13

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný vstup domácího celku do utkání! Litevské mužstvo vede už o dvě branky! RIGINO CICILIA si hrudí zpracoval vysokou přihrávku a krásnou přízemní střelou na zadní tyč překonal brankáře!

13

APOEL zahrával přímý kop. Prudký centr letěl na přední tyč, jenže hned první bránící fotbalista v bílém dresu dokázal balón přizvednout hlavou do bezpečí.

12

Kyperský celek se ihned pokusil přispěchat s odpovědí. De Vincenti se s míčem otočil v pokutovém území, jenže jeho střelu pravačkou zastavil obránce.

10

10. Rigino CICILIA - 1:0

10

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Domácí celek se překvapivě dostává do vedení! Tak tohle je pro APOEL rána jako blesk z čistého nebe! Na krásný centr z pravé strany si naběhl RIGINO CICILIA, který míč uklidil k zadní tyči!

9

Morais sprintoval za přihrávkou na levou stranu, nicméně přihrávky z kopačky Merkise byla příliš prudká. Hráč ve žlutém balón nedohnal ve hřišti.

8

Následný centr od rohového praporku už byl mnohem nebezpečnější. Centr se stáčel přímo do branky, ale hostující brankář Waterman balón stačil vyboxovat.

7

Litevský celek zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Do pokutového území přiletěl vysoký centr na přední tyč, kde bez problémů zasáhl obránce.

6

Kyperský celek je zatím jednoznačně aktivnějším týmem na hrací ploše. Loňský přemožitel pražské Slavie si znovu hledá cestičku do pokutového území.

5

Milanov se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku. Fotbalista kyperského celku se sici diví, ale fauloval přímo před očima arbitra.

4

Dellatorre si naběhl na vysokou přihrávku za obranu domácího celku, jenže vinou špatného zpracování se vytlačil až k postranní čáře a přišel o balón.

3

APOEL se poprvé v utkání vydal do útoku. Loňský účastník základní skupiny Ligy mistrů operuje na levé straně a snaží si najít cestičku do šestnáctky.

2

Jeden z hostujících obránců podklouzl s míčem na vlastní polovině a za svůj pád sklidil posměch domácích příznivců.

1

Domácí celek obstaral výkop do dnešního utkání. Litevský tým se ihned probil do zakončení, ale střela ze střední vzdálenosti byla hodně nepřesná.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první červenou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Dnes budeme sledovat souboj litevského a kyperského celku. Obrovským favoritem tohoto utkání bude Apoel Nikósie. Celek, který je dobře známý českým fanouškům. V posledním předkole loňského ročníku totiž dokázal vyřadit pražskou Slavii a poté si zahrál základní skupinu Ligy mistrů, kde uhrál remízu s Dortmundem. Kyperský celek tedy bude favoritem i dnes.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z prvního předkola Ligy mistrů mezi FK Sūduva Marijampolė a APOEL FC. Výkop je stanoven na 18 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

FK Sūduva Marijampolė – APOEL Nikósia

3:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 10. Cicilia (Svrljuga), 13. Cicilia (Topcagic), 19. Cicilia (Verbickas) – 90+4. Caju

Karty:   52. Leimonas (SDV)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:8. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 24:6.

FK Sūduva Marijampolė: Kardum – Svrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanovič, Slavickas – Acevedo (59. Finkler), Matulevicius, Verbickas – Cicilia, Topcagic (31. Vezevicius)
Náhradníci: Dybal, Gajduik, Guilherme, Isoda, Kasparavicius, Ridley, Vezevicius

APOEL Nikósia: Waterman – Milanov (64. Vinicius), Merkis, Tavares, Caju – Morais, Lucas – Al Tamari, de Vincenti (46. Pote), Sallai – Dellatorre
Náhradníci: Aloneftis, Carlao, Efrem, Natel, Pote, Romo, Vinicius

Odveta: APOEL - FK Sūduva 1:0