Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Příbram – FC Botoşani

2:0

konec (1:0)

11.07.2018, 15:05 • St. Ulrich am Pillersee (Rakousko) • David Suchý

Je konec! FK Příbram nakonec doválčila dnešní utkání do vítězného konce. Český celek měl většinu zápasu výraznou územní převahu, svého soupeře pak nepouštěl téměř do žádné šance. O dvě branky českého mužstva se postarali Antwi a Matoušek. (17:15:25)

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta. S vysokou pravděpodobností se Příbram stane vítězem tohoto zápasu.

88

Obrovská šance na snížení! Jeden z hráčů Botoşani uháněl sám na branku, svoje zakončení ale poslal vysoko nad branku.

87

Antwi se vrátil k vlastnímu pokutovému území, kde doslova ustřelil míč od nohy soupeře. S trochou smůly z toho mohl být výstavní vlastenec.

86

Corban si to namířil podél autové čáry, včas ho ale zastavil vracející se Matoušek. Příbram pohodlně brání ještě pohodlnější náskok.

85

Máme před sebou závěrečnou pětiminutovku. Botoşani se konečně usadilo na útočné polovině, k ničemu nebezpečnému to zatím nevede.

81

Český celek se celkem snadným způsobem dostal až do pokutového území, odkud střílená přihrávka pouze prosvištěla malým vápnem.

80

Zatím hodně nenápadný Fantiš to zkoušel narážečkou s Květem, druhý jmenovaný trefil pouze nohu soupeře. Autové vhazování pro Příbram.

79

Odpovědnost na sebe vzal Květ, který sice obstřelil zeď, míč ale skončil v náruči brankáře. Botoşani bude muset hrát dopředu.

78

Rezek to zkusil polovysoký centrem, který ale minul prostor, ve kterém se nacházeli jeho spoluhráči. Nakonec se ještě bude konat přímý kop.

77

Aby toho nebylo málo, tak se Příbram opět dostala k pokutového území soupeře, kde vybojovala další rohový kop.

76

Hodně zkušeně to před malým momentem udělal Květ, který se rozhodl propustit skákající balón až ke Švengrovi.

75

Antwi bojoval u rohového praporku proti dvojici protihráčů, která nakonec slavila úspěch v podobě zisku míče.

74

74. MATOUŠEK - 2:0

74

Příbram právě vstřelila branku!
Je tu druhá branka českého celku! Parádní akce ve středu hrací plochy nakonec přinesla průnikovou přihrávku na JANA MATOUŠKA, který svůj úprk na branku zakončil bezpečně k tyči.

74

Slepička se dokázal natlačit před bránícího hráče, míč si ale hodil daleko od kopačky. Akce je u konce, směrem dopředu to zkusí Botoşani.

73

Máme před sebou něco málo přes dvacet minut hry. Botoşani je v posledních minutách pasivní, což hraje soupeři do karet.

72

Nakonec se nejednalo o nic nebezpečného, Květova hlavička totiž skončila daleko vedle branky. Branza tak bude moci vykopávat.

71

Patache doslova smetl k zemi rychlonohého Antwiho, který tak vybojoval standardku kousek od rohového praporku. U balónu se nachází Rezek.

70

Kousek za pokutovým územím si Matoušek přehodil míč na levou nohu, posléze ale nedokázal zamířit mezi tři tyče. To byla slibná šance.

69

Branza vystihl špatnou přihrávku z kopačky Rezka, následně svůj odkop poslal pouze do území, ve kterém se nacházela družina hráčů v zeleném.

68

Další akce hráčů v červeném byla hodně rychle u konce, Pitfor se totiž nacházel v ofsajdovém postavení.

67

Rána tentokráte orazítkovala jednoho z hráčů ve zdi, Švenger tak nemusel vůbec zasahovat. Rumunský celek ale zůstává u míče.

66

Hodně zbytečný faul přinese další standardní situaci pro Botoşani. Jedná se zhruba o vzdálenost dvaadvaceti metrů od branky.

65

Z hodně velké vzdálenosti zkusil své štěstí Květ. Střídající hráč to nemyslel vůbec špatně, střelu ale poslal přímo doprostřed branky.

64

Na hrací plochu zavítala velká řada nových hráčů. Příbram tak konečně vystřídala. V prostřihu jsme si mohli všimnout příchodu Slepičky či Matouška.

63

Na druhé straně první vážnější zákrok pro Švengera. Ze standardní situace to zkoušel Brekalo, jeho ránu dokázal brankář vyrazit nad branku.

62

62. Neuznaná branka Příbrami.

62

Příbram se sice radovala z druhé branky, nakonec ale nebyla uznána kvůli ofsajdu. Pokračuje se tedy za stavu 1-0 pro český celek.

61

Je za námi více než hodina hry. Po jednom ze zákroků skončil na zemi Portilho. Příbram okamžitě rozehrála, míč putoval na nohu Soldáta.

60

Druhý poločas je o poznání méně záživnější. Doposud čekáme na jakékoliv zakončení, zejména Botoşani by mělo začít hrát.

59

Příbram to nyní zkoušela alá Barcelona. Hráči v zeleném kombinovali na velmi malém prostoru, přičemž soupeř marně napadal rozehrávku.

58

K míči se postavil velezkušený Grajciar, jenž kroutil balón směrem do branky. Na hranici malého vápna nejvýše vyskočil Papa.

57

Antwi patří k nejaktivnějším hráčům dnešního zápasu. Střelec jediné branky dosavadního průběhu vybojoval rohový kop z levé strany.

56

Portilho si chtěl u postranní čáry narazit s aktivním Antwim, přihrávka druhého jmenovaného ale skončila pouze na kopačce Corbana.

55

Švenger to opět zkoušel dalekonosným nákopem, který ani tentokráte nedokázal Jandera zpracovat. Posléze je pískán faul na Pecháčka.

54

Hodně tvrdým zákrokem si před malým momentem pomohl Katidis, který nejspíše loktem trefil Pitfora. Botoşani okamžitě rozehrálo.

53

Vzápětí se konal rohový kop z pravé strany. Corban to zkoušel stříleným centrem, který se rovněž neujal. Příbram zůstává na vlastní polovině.

52

Rumunský celek opět začal hrát. Další standardní situaci si vzal na starost Papa, nicméně jeho nabídku dokázal odklidit Antwi.

51

Švenger si tak dlouho pohrával s míčem, až se ho nakonec rozhodl poslat na druhou polovinu. Soldát ale neuspěl v souboji o míč.

50

Velmi dobře se před pár vteřinami vrátil Nitrianský, který hodně odvážně přiletěl pod nohy Corbanovi. Botoşani bude ještě vhazovat.

49

I o malý moment později se míč dostal do zámezí. Autového vhazování se tak ujal Tarsa, který raději poslal míč na druhou stranu.

48

Ihned úvodní nákop druhého poločasu směřoval na levou stranu, kde číhal Antwi. Kulatý nesmysl nakonec uskočil ven z hrací plochy.

47

Odstartoval nám druhý poločas, rozehrávku si tentokráte vzali na starost hráči Příbrami. Ti budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který dopadl lépe pro Příbram. Český celek se sice dlouho rozkoukával, posléze ale přebral otěže zápasu. O jedinou branku dosavadního dějství se postaral Peter Grajciar, jenž zužitkoval standardní situaci z velké vzdálenosti.

45

První poločas skončil.

44

Rezek to zkusil drzou patičkou na Kiliána, která ale vyšla na jedničku. Další rozvíjení akce se nepodařilo, z obrany totiž včas vystoupil Corban.

43

Pitfor se ujal autového vhazování od pravé postranní čáry. Svým hodem si vybral Tarsu, který raději uklidnil poněkud rozháranou hru.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.

38

To nebylo špatné. Velká chyba jednoho z hráčů Příbrami přichystala vyloženou šanci pro Fulopa, který ale ideální moment na zakončení prováhal.

37

Tentokráte do rozhozené obrany postupoval Soldát, který si úprk vpřed nakonec rozmyslel. Místo toho jsme sledovali zpětnou přihrávku.

36

Rezek měl spoustu času na centr do malého vápna, tam se ale v době přihrávky nenacházel nikdo v zeleném. Pecháček bude ještě vhazovat.

35

Trenér rumunského celku je hodně slyšet. Není se čemu divit, jeho svěřenci jsou v každém souboji pozdě. Výjimka není ani předešlá akce soupeře.

34

Jandera chytře roztáhl hru na volného Antwiho, kterému se polovysoký centr moc nepovedl. Botoşani v poklidu odvrátilo hrozící nebezpečí.

33

Grajciar se snažil napodobit povedenou standardku, která předcházela prvnímu gólu. Další rána z velké dálky skončila na zádech Patacheho.

32

Rezek se zbavil svého strážce a posléze zkoušel na dlouhou nohu vysunout Janderu. Tento úmysl hravě přečetla obrana soupeře.

31

Botoşani se už delší dobu nepodívalo s míčem k opačné šestnáctky. Český celek se zkrátka rozehrál, Švenger tak nemusel řešit žádnou větší práci.

30

Příbram je čím dál více nebezpečnější. Antwi si udělal prostor v blízkosti pokutového území, následná vzdušná nabídka prolétla šestnáctkou.

29

Pecháček si sice narazil s aktivním Rezkem, posléze prvně jmenovaný odevzdal míč soupeři. Podobně se ale prezentoval také Brinza.

24

Teď to ale Příbrami nevyšlo, celkem zbytečná ztráta míče znamená autové vhazování pro soupeře. Vhazování se ujme pravý bek Dumitras.

23

Antwi ještě stačil zachránit míč na hrací ploše, následně ho předal zcela volnému Kiliánovi. Rumunský celek je většinu času bez míče.

22

Na opačné straně velmi dobře zasáhl Nitrianský, který nepustil kolmici za svá záda. Nakonec to bylo s bonusem v podobě zisku autu.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto přátelského zápasu. Příbram se konečně probudila, poslední vteřiny je výrazně aktivnější.

20

20. ANTWI - 1:0

20

Příbram právě vstřelila branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! EMMANUEL ANTWI si vzal na starost rozehrávku standardní situace, kterou rozehrál naprosto fantasticky. Dělovka alá Cristiano Ronaldo nakonec skončila až v síti.

20

Rezek se prezentoval dobrým pohybem ve středu hrací plochy, nakonec ho k zemi skolila hned dvojice protihráčů. Standardní situace pro Příbram.

19

19. Portilho pálil těsně vedle.

19

První střelecký pokus dnešního zápasu obstaral Portilho, který napřáhl z velké dálky. Nakonec z toho byla střela kousek vedle tyče.

18

Zatím hodně nenápadný Jandera postupoval po pravé straně. Nakonec ale nepřesně přihrával na Kiliána, čímž věnoval míč soupeři.

17

Zatím sledujeme přehlídku nedovolených zákroků. Jeden z dalších vytasil Soldát, který hodně důrazným způsobem skolil Pitfora.

16

Chindris to u vlastního pokutového území zvládl na jedničku, napadajícího Pecháčka totiž hravě obešel. Posléze ale skončil na trávníku Grajciar.

15

Před malým momentem skončil na zemi záložník Corban, který si vyžádal péči lékařského personálu. Botoşani bude hrát chvíli v deseti.

14

Jemným kontaktem si pomohl Patache, jenž u půlící čáry podrazil Pecháčka. Příbram okamžitě rozehrála, k ničemu vážnějšímu to ale nevedlo.

13

V úvodu utkání je hodně často zapojován do rozehrávky brankář Švenger. Tentokráte se jednalo o odkop k pravé autové čáře.

12

Zajímavý protiútok v podání rumunského mužstva nakonec nepřinesl nic vážného. Fulop se snažil najít volného Pitfora, míč ale přetáhl do zámezí.

11

Máme za sebou úvodní desetiminutovku, která nám toho zatím moc nenabídla. Mírně aktivnější je Botoşani, jenž především hrozí ze vzduchu.

10

Příbramští to zkusili zdlouhavou rozehrávku od vlastního pokutového území. Nakonec to Švenger zkoušel nákopem na Antwiho, který v hlavičkovém souboji neuspěl.

9

Snad poprvé se kulatého nesmyslu dotkl brankář Brinza. Krátce poté si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Katidis.

8

Aby toho nebylo málo, tak se Příbram ubránila i dalšímu rohovému kopu. Tentokráte na přední tyči zasáhl pozorný Antwi.

7

V krátkém časovém sledu další rohový kop, který tentokráte obstaral Corban. Centrovaný balón pro změnu skončil na hlavě Kiliána.

6

Botoşani si přichystalo úvodní rohový kop, který nebyl zrovna nejpovedenější. Dumitras přetáhl svojí nabídku daleko z šestnáctky.

5

Podél levé autové čáry to zkoušel Antwi, který si ale při přechodu do útoku neporozuměl s Katidisem. Vhazovat bude Chindris.

4

Poprvé se s kulatým nesmyslem seznámil také brankář Švenger, po jehož odkopu se jeden z hráčů rumunského celku dopustil faulu.

3

Úvodní nákop směřoval na levou stranu, kde číhal Pitfor. Tomu se ale nepodařilo ideálně zpracovat balón, hrát tak bude soupeř.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzalo Botoşani, které bude hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Na jedné straně stojí český celek FK Příbram, kterému se uplynulá sezóna vydařila na výbornou. Příbramští totiž z druhého místa postoupili do české nejvyšší soutěže, v následující sezóně se pak budou pokoušet udržet prvoligovou příslušnost. Na opačném pólu dnešního zápasu stojí rumunský Botoşani. Toto mužstvo obsadilo sedmou pozici své domácí soutěže, následná skupina o udržení byla pouhá formalita.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Příprava na novou sezónu je v plném proudu, my budeme společně sledovat souboj mezi 1.FK Příbram a FC Botoşani.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

FK Příbram – FC Botoşani

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 20. Antwi, 74. Matoušek

FK Příbram: Švenger – Pecháček, Nitrianský, Soldát, Portilho – Rezek (C), Grajciar, Kilián, Katidis, Antwi – Jandera
Náhradníci: Kočí, Nový, Kodr, Tregler, Průcha, Květ, Matoušek, Slepička, Fantiš

FC Botoşani: Brinza – Patache, Papa, Chindris, Dumitras, Tarsa, Pitfor, Corban, Brekalo, Fulop, Burca