Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

MFK Vyškov – FC Odra Petřkovice

3:3

konec (2:2)

13.06.2018, 17:00 • Stadion Za parkem, Vyškov • 17. kolo • Michal Raška

Tipsport: 1.8 3.6 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Následně získali rohový kop hosté, po kterém se dostal do zakončení hlavou Radovan Lokša, ale orazítkoval pouze pravou tyč!

88

Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Toure, přichází Hodinář.

85

Hosté málem otočili utkání ve svůj prospěch, když dostal přihrávku před bránu z pravé strany Radovan Lokša, ale míč si nezpracoval nejlíp a tak se ještě z blízky pokusil zakončit hlavou, ovšem to už měl balón v moci Tadeáš Sova.

82

Nyní rozhodčí řešil nezvyklou věc, když Godula na lavičce udeřil do plexiskla a dostal tak žlutou kartu.

79

Žlutou kartu dostává Jeřábek (MFK Vyškov).

74

Tým Petřkovice právě vstřelil branku! Opět je srovnáno! Naprosto fantastickou přihrávku poslal hostující hráč a uvolnil tak JAKUBA PTÁČKA, který šel naprosto sám na domácí bránu, následně naznačil střelu, ale míč si posunul kolem brankáře a zakončil do prázdné svatyně.

72

Po skvělé přihrávce z levé strany se dostal do zakončení Radovan Lokša, ale Tadeáš Sova předvedl skvělý zákrok!

69

Střídání v týmu MFK Vyškov: ze hřiště odchází Fialka, přichází Studený.

64

Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Regec, přichází Václavík.

58

Žlutou kartu dostává Přerovský (MFK Vyškov).
Žlutou kartu dostává Regec (FC Odra Petřkovice).

56

Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Latocha, přichází Szotkowski.

54

Tomáš Praks opět letěl s míčem po pravé straně, kde ho nedovoleně atakoval Roman Holiš a rozhodčí bez váhání vytáhl žlutou kartu.

50

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Tomáš Praks poslal skvělý centr z pravé strany na hlavu DANIELA POSPÍŠILA, který zakončil do protipohybu k pravé tyči a Vyškov tak otáčí utkání z 0:2 na 3:2! Asistence: Praks.

37

37. PŘEROVSKÝ - 2:2

37

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
A je srovnáno! K pokutovému kopu se postavil DANIEL PŘEROVSKÝ, který se sním nemazlil a poslal pumelici pod horní tyč do levé části brány Petřkovic!

36

Byla nařízena penalta pro Vyškov. Centr letěl na hlavu Sekou Cheick Tourého, kterého ovšem atakoval Filip Chvěja, když se pokoušel vyboxovat míč a Vyškov může srovnat na 2:2. Hostující brankář za tento zákrok dostal žlutou kartu.

33

33. TIJANI - 1:2

33

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
A nakonec je to gól! Rohový kop letěl na zadní tyč, kde podklouzl hostující hráč Lukáš Regec a MOHAMED TIJANI se tak dostal do zakončení hlavou, které se mu povedlo skvěle, když zakončil k levé tyči, kde už na balón Filip Chvěja nedosáhl a Vyškov snižuje na rozdíl jediné branky.

31

Senzační zákrok Tadeáše Sovy! Po rohovém kopu Baranka se dostal do zakončení hlavou Radovan Lokša, ale domácí brankář vymrštil svou ruku a vyrazil míč nad svou svatyni.

26

Dnes zatím fantastický Mario Latocha se po skvělé kličce dostal kolem obránce Novotného po pravé straně a následně poslal další přihrávku na Lokšu, ovšem tomu se opět zakončení ve velké šanci nepovedlo a míč skončil jen vedle brány Tadeáše Sovy!

22

Domácí jsou ještě v šatně a přichází tak další velká možnost hostů, ovšem tá tentokrát brankou neskončila! Opět dostal míč na pravou stranu Latocha, který poslal skvělou přízemní přihrávku před bránu, kde se dostal do zakončení Radovan Lokša, ale míč netrefil dobře a ten skončil vedle domácí svatyně!

16

16. LATOCHA - 0:2

16

Tým Petřkovice právě vstřelil branku! A z velmi nepovedeného rohu je to nakonec gól! S míčem se dostal až do vápna MARIO LATOCHA, který naprosto nádherně naznačil přihrávku, ovšem následně si míč stáhl k sobě a poté zakončil k pravé tyči!

15

Málem bylo vyrovnáno! Po rohovém kopu se Michal Jeřábek dostal ke střele z velké blízky, ale trefil jen nohu brankáře Filipa Chvěji! Posléze Vyškov získal další roh.

12

Rohový kop nebezpečně letěl do vápna, až skončil na noze Jakuba Ptáčka, který ovšem minul pravou tyč Sovovy brány!

4

4. LOKŠA - 0:1

4

Tým Petřkovice právě vstřelil branku! Petřkovice jdou do vedení! Mario Latocha poslal skvělou přihrávku před bránu z pravé strany, kde byl připravený RADOVAN LOKŠA a ten střelou mezi nohy brankáře Sovy poslal hosty do vedení! Asistence: Latocha.

MFK Vyškov – FC Odra Petřkovice

3:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 33. Tijani, 37. Přerovský (pen.), 50. Pospíšil – 4. Lokša, 16. Latocha, 74. Ptáček

Karty:   58. Přerovský (VKV), 79. Jeřábek (VKV) – 36. Chvěja (PEK), 54. Holiš (PEK), 58. Regec (PEK), 82. Godula (PEK)

MFK Vyškov: Sova – Praks, Tijani, Jeřábek (C), Novotný – Přerovský, Matocha, Lahodný, Pospíšil – Fialka (69. Studený), Toure (88. Hodinář)
Náhradníci: Machalický, Hodinář, Studený, Schneider, Kollár

FC Odra Petřkovice: Chvěja – Švancer, Sporysz, Holiš, Baranek (C), Ptáček, Lokša, Smékal, Latocha (56. Szotkowski), Regec (64. Václavík), Honiš
Náhradníci: Godula, Václavík, Neumann, Szotkowski

Rozhodčí: Dalibor Černý – Tomáš Sedláček, Adam Slováček

Diváci: 162