Menu

Fotbal

Juniorská liga – O umístění

FC Vysočina Jihlava – FK Dukla Praha

1:2

konec (1:1)

15.04.2018, 11:00 • Areál Na Stoupách • 2. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Domácí tým do utkání vstoupil výborně a prosadil se hned ve třetí minutě. Poté měl navrch, ovšem další branku nepřidal, hosté naopak do poločasu srovnali. Patnáct minut před koncem poté Pražané otočili skóre a berou všechny tři body! Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:28:00)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Byli to naopak hosté, kteří se dostali do rychlého brejku. Kolář sice podržel domácí tým, ovšem víc už se nejspíše stejně nestane.

90+1

Hlavní sudí přerušuje hru poblíž středového kruhu. Jedna z posledních příležitostí pro Vysočinu, která bude rozehrávat standardní situaci.

90

Pražané se dostali do zakončení, Kolář si připsal úspěšný zákrok a rychle rozehrává. Hlavní sudí bude přidávat dvě minuty.

89

Hosté navíc vybojovali rohový kop na levé straně. S rozehrávkou pochopitelně nepospíchají, za malou chvíli se rozeběhne závěrečná minuta.

88

Závěr utkání se blíží, hosté drží chytře míč na útočné polovině protivníka, čas běží, tohle Pražanům rozhodně vyhovuje.

86

Žlutou kartu dostává Tomáš Lorenc (FC Vysočina Jihlava).

85

Další střela jihlavských fotbalistů, která mířila mimo! Do konce tohoto utkání zbývá zhruba pět minut, hosté stále vedou.

83

Na druhé straně zakončovali domácí. Balón končí vedle branky, Czehowsky s následnou rozehrávkou příliš spěchat nebude.

82

Pražané teď budou hrozit především z rychlých brejků. Po jednom takovém se dostali ke střele, Kolář však vyrazil na rohový kop!

80

Balón pouze proletěl velkým vápnem, u míče však zůstanou domácí, kteří budou vhazovat poblíž rohového praporku.

79

Domácí vybojovali rohový kop, který budou rozehrávat z pravé strany hřiště a v této statistice se dostali do vedení. Čtvrtý roh pro Jihlavu.

77

A zase zákrok Czehowskyho, který se v posledních minutách rozchytal! Vysočina má zhruba patnáct minut na případné srovnání.

76

Jihlavští se pokusili o rychlou odpověď, nakonec zakončovali mezi tři tyče. Srovnání nepřichází, proti byl brankář Czehowsky!

75

Dukla právě vstřelila branku!
Hosté se podruhé prosazují, otáčejí vývoj dnešního utkání a jdou do vedení! Do střelecké listiny se zapisuje SAMUEL DANCÁK.

72

Domácí nyní přidali a jsou aktivnější. Dostali se k dalšímu střeleckému pokusu, brankář Czehowsky v tuto chvíli zasahovat nemusel.

71

Czehowsky teď zasahoval proti střeleckému pokusu soupeře, rozběhla se závěrečná dvacetiminutovka dnešního utkání.

70

Kolář se ve druhém poločase rozhodně nenudí. Pražané se opět dostali až do zámezí a brankář Jihlavy bude zase odkopávat.

FC Vysočina Jihlava – FK Dukla Praha

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 3. Matulka – 35. Preisler, 75. Dancák

Karty:   28. Buchta (JIH), 86. Lorenc (JIH) – 59. Zubashivskyj (DUK)

FC Vysočina Jihlava: Kolář – Holík, Rychetník, Buchta, Keresteš – Matulka (87. Fikar), Smejkal, Mara, Čáp (76. Průša) – Svoboda (46. Lorenc), Klíma (58. Mašič)
Náhradníci: Mašič, Fikar, Lorenc, Vrzal, Průša, Duba

FK Dukla Praha: Czehowsky – Burget (78. Barták), Lauko, Doumbia, Dancák, Zubashivskyj (70. Kolman), Preisler, Král (90. Lohojda), Šimek (C), Duranovič, Neca
Náhradníci: Greš, Lohojda, Barták, Kolman, Šťovíček

Rozhodčí: Nenadál – Hock, Vodrážka