Menu

Hokej

Play-off Chance ligy

Banes Motor České Budějovice – Rytíři Kladno

2:3

po prodl. (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1) Stav série: 0:2

14.03.2018, 17:30 • Budvar aréna • Semifinále • Denisa Józsová

Tipsport: 1.8 4.4 3.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, někdy zase na počtenou u nějakého textového přenosu! (20:32:07)
Statistiky:

Střely na branku: 33 – 22
Střely mimo: 11 – 8
Zblokované střely: 8 – 7
Vhazování: 33 – 29
Je za námi i druhé utkání semifinálové utkání série mezi Motorem a Kladnem, po které má blíže do baráže rozhodně středočeský celek, jenž vede 2:0 na zápasy. Většinu utkání byl o něco lepší jihočeský tým, jenže mrzet ho mohou nevyužité šance. V prodloužení rozhodl Jan Kloz, který dostal puk do sítě v početní výhodě.

Konec zápasu.

63:20

Kladno právě vstřelilo branku!
Středočeši využívají druhou přesilovou hru, čímž se dostává do vedení 2:0 v sérii! Nejrychleji si odražený puk našel JAN KLOZ, jenž překonal bezmocného Kváču. Asistence: David Tůma a Miloslav Hořava.

62:58

Oddechový čas pro hosty.

62:58

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Lukáš Květoň.

62:15

Jiří Kučný vypálil od modré a do jeho rány ještě sáhl Martin Heřman. Jeho teč dokázal Cikánek vyrazit mimo tři tyče.

61:40

Na hokejkách měli puk několik vteřin hostující hokejisté, přesto se s ním nedostali ani do útočného pásma. Motor začíná útok od svého brankáře.

60:49

Tentokrát se Jihočeši vyhnali z pásma sami. Z přesilovky jim zbývá už jen pár vteřin.

60:26

Nedorost zavezl puk do útočného pásma, kde ho posunul na Vampolu. Tomu se však nepovedla přihrávka a Rytíři vyhodili do středního pásma.

60:01

Začalo prodloužení.
Je za námi šedesát minut základní hrací doby, které nám rozuzlení nepřinesly. Domácí šli do vedení zásluhou individuální akce Zdeňka Čápa, jenže hosté minutu a půl před koncem srovnali, když se od modré trefil Linus Svedlund.

Prodloužení začne přibližně v 20:18.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:24

Nádherná kombinace domácích! Čáp poslal z první na Fillmana, jenž si popojel a vypálil. Do jeho střely sáhl Rob, jehož teč šla jen těsně vedle!

59:06

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Štich – 2 min., vysoká hůl).

58:21

Kladno právě vstřelilo branku!
Minuta a čtyřicet vteřin do konce a Středočeši srovnávají stav utkání. LINUS SVEDLUND vypálil od modré a puk zaplul přesně do šibenice Kváčovy branky. Asistence: Ladislav Zikmund a Patrik Machač.

57:20

Rytíři jsou usazeni v pásmu, ale Motor dobře brání a nepouští svého soupeře do nebezpečných akcí. Dneska hraje Motor opravdu jako tým.

56:12

Zdeněk Kutlák si dobře povyjel s pukem a čekal, dokud se před Cikánka nedostane Nedorost. Poté vypálil, ale hostující brankář puk vyrazil před sebe. Zde ho nikdo nedokázal tečovat z domácího týmu.

55:47

Zelingr nahazoval puk bekhendem na domácího brankáře, který ho napoprvé neměl ve své moci. Nakonec vše vyhasil svou lapačkou, pod kterou puk schoval před dotírajícím kladenským hráčem.

54:54

Skvělý zákrok Mitche Fillmana, který nepustil přihrávku skrze brankoviště na volného soupeře!

54:22

Středočeši by se měli připravovat k závěrečnému tlaku, což se jim zatím moc nedaří. Mají problém dostat se do útočného pásma. S pukem více hraje domácí Motor.

53:09

Peter Galamboš je na ledě. Toto oslabení zvládli domácí hokejisté na jedničku. Navíc mohli vstřelit branku v zajímavém přečíslení.

52:49

Motor mohl skórovat v oslabení! Obránci Kladna nesedla střela a Dostálek se hnal s Čermákem do přečíslení. Střela zůstala na druhém jmenovaném, jenže Cikánek si pohlídal místečko mezi tělem a rukou.

51:50

Rytíři se i nadále drželi v útočném pásmu, avšak ne moc dlouho. Jihočeši jsou hnáni podporou svých fanoušků a vyhazují jeden puk za druhým.

51:21

Nebezpečná akce v podání Středočechů! Ti si vyměnili krásný křižný pas, ale finální střela nebyla přesná.

51:09

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Peter Galamboš – 2 min., hákování).

50:46

A mohlo to být o dvě branky! Vlastimil Dostálek si jako první našel odražený puk, jenže Cikánka nepřekonal.

50:23

Dobře to udělal z domácího pohledu Mitch Fillman. Nahodil puk na Cikánka, čímž získal vhazování v útočném pásmu.

49:23

Jakub Strnad se dostal celkem zadarmo k puku, který se odrazil od brány. Vypálil z otočky, avšak jeho střela se nevešla mezi tři tyče.

48:27

Peter Galamboš jel dohrát hru až do útočného pásma, díky čemuž získali domácí puk. Stejný hráč chtěl obhodit obránce, ale kotouč se o něj zastavil.

47:27

Kladenští hokejisté se pokusili o rychlé založení útoku, ale puk skončil až na zakázaném uvolnění. Vhazování po levé ruce Lukáše Cikánka.

46:21

Žiga Pavlin dostal nabito na modrou, odkud pálil z první. Bohužel pro domácí trefil kladenského hráče. Ti se hnali do útoku, který vyřešil Kváča.

46:05

Vít Jonák získal puk ve středním pásmu a rozjel se sám do útočného pásma. Vystřelil, ale jeho střelu Cikánek chytil. Následuje komerční přestávka.

45:24

Budvar aréna je dnes vyprodáno! Tím pádem si sem našlo cestu 6421 diváků, kteří nahlas vyvolali střelce druhé branky Motoru Zdeňka Čápa!

45:24

České Budějovice právě vstřelily branku!
Budvar aréna málem praskla ve švech, jelikož Motor střílí druhou branku a jde do vedení! Parádní akci předvedl ZDENĚK ČÁP, jenž vyjel ze svého obranného pásma. Po skrumáži v brankovišti nakonec puk spadl do sítě. To se nelíbí Kladnu, za které jde vyjednávat i Jágr, který odehrál jen pět vteřin... Bez asistence.

44:58

Brzy se sem však vrátil a byla z toho zajímavá pozice pro Pavlina. Ten ale místo střely z první čekal, a poté trefil prvního hráče.

44:25

Josef Mikyska posílal puk na rozjetého Vlastimila Dostálka, ovšem ten ho nedokázal zpracovat a domácí tým přišel o pásmo.

44:00

Luboš Rob zachytil puk ve středním pásmu, posunul ho na Bártu, jenž ho zavezl do útočné třetiny. Zde se odhodlal ke střele, ale ta byla sražena mimo bránu.

42:50

Dlouhý souboj o kotouč probíhal v útočné třetině, a nakonec ho vyhráli domácí hráči. Ti se dostali ke střele, jenže ta byla sražena prvním hráčem hostí.

41:58

David Štich se vracel z trestné a rovnou dostal pas. Přes dva hráče se dostal k zakončení, jenže přestřelil!

41:32

Jinak se ovšem Jihočechům v početní výhodě dlouhodobě nedaří. To ukazují i v těchto vteřinách, kdy Kladno vyhodilo.

40:58

Vzápětí dobrá šance Čermáka, ale jeho dorážka šla těsně vedle!

40:24

Pěkná akce domácích! Nedorost nabil Luboši Robovi, jehož rána z první byla sražena a sotva dojela k Cikánkovi!

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky:

Střely: 18 – 16
Střely mimo: 5 – 6
Zblokované střely: 2 – 6
Vhazování: 22 – 25
Je za námi opravdu dlouhá druhá třetina, která se hrála něco okolo hodiny. Zároveň v ní nepadla ani jedna branka, což znamená, že stav je 1:1. Příčinu na tom mají častá vyloučení, která hodně rozkouskovala utkání.

Další třetina začne přibližně v 19:36.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (David Štich – 2 min., vysoká hůl).

39:00

Přesně na hůl Davida Šticha se odrazil puk po souboji u mantinelu. Ten vyslal ránu do modré, která nebyla ani trochu přesná a vyhnala hosty z pásma.

38:34

Zdeněk Kutlák dostal nabito na modrou. Ještě si kousek popojel a vyslal slušný projektil. Cikánek jeho střelu chytil do lapačky a předvedl zákrok pro diváky.

37:58

Richard Nejezchleb se probil až do zakončení. Cikánek puk vyrazil jen před sebe, kde se snažil dorážet Heřman. Ani on nedostal puk až za čáru.

37:36

Michal Bárta šel střídat, jenže si nevšiml, že Luboš Rob je dobře rozjetý do útočného pásma. Z akce nebylo nic a domácím je pískán ofsajd.

36:46

Galamboš šikovně zavezl puk do útočného pásma. Zde odstavil dva protihráče a posílal přihrávku na spoluhráče, jenž přijížděl ze střídačky. Ta ovšem nebyla přesná a vypadla z útočného pásma.

35:56

Už to vypadalo, že se České Budějovice poženou do zajímavého přečíslení tři na dva. Nedorostova přihrávka však na spoluhráče neprošla.

34:54

Jihočeši opět vyhráli vhazování v útočném pásmu, tentokrát na Pavlina. Ten ho posílal na branku, kde ho ještě někdo tečoval těsně vedle brány.

34:50

Buly v obranné pásmu Středočechů vyhráli po krátkém boji domácí. Ti na nic nečekali, nahodili puk na Cikánka. Ten ho má v lapačce a hra je přerušena.

34:00

Oba hráči, kteří byli vyloučeni za hrubost jsou již na ledě. Ve stejném čase se hnal Michal Bárta na brankáře, jenže puk mu poskakoval po hokejce, a tak to měl domácí útočník těžké.

33:00

Motoru je pískáno postavení útočícího hráče v brankovišti. ze zajímavé situace tak nebude nic. Vhazovat se bude na útočné modré Motoru.

32:29

Peter Galamboš bojoval jako lev proti dvojici protihráčů. Nakonec puk nezískal, ale moc mu k tomu nechybělo. Ani na druhé straně se Kladno nedostalo daleko.

32:00

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Luboš Rob – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Lenďák – 2 min., hrubost).

32:00

Na druhé straně vypadl puk i z Cikánka, ale nikdo z domácích ho nedostal za brankovou čáru!

31:37

Petr Kváča vyrazil střelu od modré jen před sebe, kde byl nejrychleji Kloz, jenž chtěl zasunout puk k tyči. Domácí brankář se ovšem stihl přesunout!

31:07

Středočeši hrají v pěti! Motor nabídnutou šancí pohrdl a přesilová hra se mu opravdu nepovedla.

30:39

Je vidět, že v posledních utkání nejdou domácím hokejistům početní výhody, Mají problém dostat se do útočného pásma. Tentokrát je zastavil ofsajd.

30:13

Kladno hraje ve čtyřech! V současné době se mu také povedlo vyhodit a České Budějovice si tuto přesilovou hru za rámeček nedají.

29:45

Hodně nepřesná přihrávka v podání Motoru! Kotouč skončil až na zakázaném uvolnění a Jihočeši budou hrát už jen půl minuty přesilou hru pět proti třem.

29:13

Kousíček chyběl Vampolovi, aby zastavil puk v útočné třetině, ale nakonec puk propadl až za Kváču. Odtud musí Motor začít svůj útok.

29:07

Oddechový čas pro domácí.

29:07

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Roman Přikryl – 2 min., podražení).

28:42

Zdeněk Čáp nedostal ideální přihrávku, přesto vypálil od modré. Střela mu ovšem nesedla a letěla hodně mimo. Nicméně Kladno jde do třech!

28:13

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Miloslav Hořava – 2 min., držení).

27:56

Skvěle zastavil jeden z hráčů domácího týmu, čímž ho sklepl pro Mikysku. Ten uviděl rozjetého Heřmana, jehož rána byla sražena, a nakonec sotva dojela k Cikánkovi.

27:25

Emoce nám jiskří na ledě i v hledišti. Hra je v posledních minutách hodně rozkouskovaná, což bude spíše vyhovovat středočeským hráčům.

26:47

Domácí hokejisté zvládli krizovou situaci, jenže v současné době hrají jen na čtyři obránce. Novák je ze hry a Kutlák má před sebou ještě desetiminutový trest.

26:28

Matěj Pekr si všiml, že Kváča nemá puk pod kontrolou, a tak si ho chtěl obhodit. Domácí brankář se však skvěle roztáhl a zamezil puku cestě do sítě.

25:45

Fanoušci opět bouří, jelikož se jim nelíbil zákrok na domácího hráče. Motor navíc hodně přidal na důrazu a Kladenské tenhle zápas bude bolet.

25:08

Vampola bojoval na bodu pro vhazování, co mohl, ale to vyhráli hostující hráči. Ti se nakonec sami vyhnali z útočného pásma, poté poslali puk do hlediště.

24:47

Tohle už je pro domácí fanoušky příliš! Těm se nelíbí toto rozhodnutí, což dávají jasně najevo svými pokřiky. Ono se na druhou stranu není moc co divit. Zdeněk Kutlák dostal 2+10.

24:01

Kladno hraje v pěti a začíná mu minutová přesilová hra. Jihočeši však začali dobře a vyhodili puk až za hostujícího brankáře. Rytíři musí začít odtamtud.

23:36

Lukáš Cikánek si připsal zákrok z kategorie těch jednodušších. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levici. Za půl minuty navíc začne hostům přesilovka.

23:04

Motor se dostal do útočného pásma zásluhou Miloslava Čermáka, kde vznikla situace dva na dva. Domácí útočník hledal Vampolu, avšak přihrávka nebyla přesná.

22:00

Utkání nám ztratilo na hokejové kráse, což se asi dalo očekávat po první třetině. Oba týmy mají problém s tím, aby se dostaly do tlaku v útočné třetině.

21:23

Parádní akce domácích! Kutlák zavezl puk do útočné třetiny, kde se dostal souboje. Zde byl opět šikovný Nedorost, jenž poslal kotouč z první na Květoně. Ten si puk pošteloval, vyslal nádhernou střelu, jež skončila na tyči!

20:44

Hodně pomalu jel kladenský hráč do útočné třetiny a také se to jeho týmu vymstilo. je pískán ofsajd a vhazování na obranné modré domácích.

20:19

Již je to jasné! Filip Novák pro dnešní den dohrál! V současné době se hraje čtyři na čtyři. Za čtyři minuty začne hostujícímu týmu zkrácená přesilová hra.

20:01

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Filip Novák – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost). Trest odpyká Richard Nejezchleb.
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min. + 2 min.).
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vít Jonák – 2 min., hrubost).

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky:

Střely na branku: 11 – 9
Střely mimo: 2 – 1
Zblokované střely: 2 – 1
Vhazování: 7 – 10
Je za námi první třetina, po které je stav vyrovnaný 1:1. Motor vlétl do utkání v parádním stylu, když po osmnácti vteřinách skóroval Miloslav Čermák. Jenže Jihočeši byli v této třetině vyloučení celkem 6x! a Kladno poslední početní výhodu využilo zásluhou Daniela Kružíka.
Po konci třetiny zde máme ještě bitku mezi domácím Filipem Novákem a hostujícím Tomášem Kautem. Domácí obránce už nevydýchal, že byl mu byla vzata hokejka právě Kautem, a tak se do něj pustil. Určitě se bude vylučovat, ovšem je otázkou, jaké tresty budou.

20:00

První třetina skončila.

19:21

Do konce třetiny nám zbývá nějakých čtyřicet vteřin a stav je vyrovnaný 1:1. Vhazuje se po pravé ruce českobudějovického brankáře.

18:46

Kladno právě vstřelilo branku!
Přesto Kladno srovnává v přesilové hře, a je tak prvním týmem, jenž dal gól Motoru v početní výhodě. Redlich vypálil a Kváča jeho těžkou střelu vyrazil jen vedle sebe, kam se natáhl DANIEL KRUŽÍK, který poslal puk do prázdné brány. Asistence: Tomáš Redlich.

18:21

Václav Nedorost je zpět na ledě! České Budějovice přežily krizovou chvíli. Navíc šel na domácího útočníka pas, který nezachytil.

18:02

Opravdu silnou zbraní ve prospěch Kladna je vhazování. Díky tomu se ihned dokáží rozestavit v útočné třetině, ale Petr Kváča zatím vše pochytal.

17:35

Josefu Mikyskovi skončil trest, ale Jihočeši budou hrát ještě něco okolo čtyřiceti vteřin ve třech. Domácí zatím ovšem brání velmi dobře.

17:02

Štindl vypálil od modré, jelikož Rytíři opět vyhráli buly: Kváča střelu vyrazil a puk se dostal až za obrannou modrou Motoru. Cenné vteřinky ve prospěch domácích.

16:57

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Petr Vampola – 2 min., sekání).

16:24

Malinký kousek byl Petr Vampola od toho, aby kotouč vyhodil. Škoda, že se mu to nepovedla. Dvojnásobná škoda, jelikož Motor inkasoval další trest!

16:21

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Petr Kváča – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Václav Nedorost.

15:58

Vhazování jsou zatím silnou zbraní hostujících Rytířů. Ti ho opět vyhráli a rozestavili se v útočném pásmu. K ničemu jim to nebylo, jelikož Motor vyhodil.

15:35

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Josef Mikyska – 2 min., podražení).

14:55

Pěkná akce domácích! Vampola s protějším centrem bojoval o puk, ale ten vyškrábl Nedorost, posunul ho na Čermáka, jenž pálil z první. Střela těsně minula branku hostujícího gólmana.

14:14

Škoda pro domácí! Květoň trochu zaváhal na modré, jinak mohli jít Jihočeši do přečíslení tři na dva. Nakonec museli vyklidit pásmo, jinak by byl pískán ofsajd.

13:41

A tato bilance domácích stále trvá! Richard Nejezchleb je zpět na ledě a domácí hokejisté se ženou do útoku. Ten dlouho netrval, jelikož skončil nahozením.

12:58

Stále se Rytíři nedostali do útočného pásma. Ne nadarmo mají České Budějovice skvělé oslabení, ve kterém ještě v play-off nedostaly branku.

12:24

Ve hře se nic nemění. Kladno bude stále hrát přesilovou hru pět na čtyři. Začátek se jim ale nepovedl domácí dvakrát za sebou vyhodili.

12:02

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).

12:02

Rytíři sice vyhráli buly a dostali do se vzorce pro přesilovou hru, ale posléze jim bylo odpískáno postavení útočícího hráče v brankovišti. Následně se strhla mela a bude se vylučovat.

11:41

Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Kučný – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Richard Nejezchleb.

11:00

Už to vypadalo, že se Rytíři dostanou do přečíslení dvou na jednoho. Na poslední chvíli chtěl odpálit puk Novák, ale trefil jen kladenského hráče. Přesto je dokázal zbrzdit natolik, že z přečíslení sešlo.

10:18

Jakub Strnad zůstal chvíli ležet vedle branky Petra Kváči, ovšem po chvíli se zvedl a pokračuje dál. Naopak Motor měl hrát přesilovku, jelikož hráč byl jasně podražen, stejně zůstala píšťalka rozhodčího němá.

09:37

S koncem přesilové hry přišly dvě zajímavé šance. Nejdříve pálil Fillman od modré, ale jeho střelu vyrazil hostující brankář. Přesto se domácí udrželi v pásmu a střele Nedorosta chybělo jen pár centimetrů.

08:49

Josef Mikyska vracel kotouč na Zdeňka Kutláka, který měl napřaženo ke střele. Tento pas zastavila kladenská obrana, jež posunula kotouč do středního pásma.

08:08

Teď už ale byli Budějovičtí v útočném pásmu. Dobrou práci odvedl Kutlák, jenž zavezl puk a posunul ho na volného Mikysku. Ten se nerozpakoval, vypálil, ovšem Cikánek našel jeho střelu v lapačce.

07:42

Jihočeši mají možnost přesilové hry, kdy by mohli zvýšit svůj náskok. Začátek ale zvládl hostující tým dobře. Vyhrál buly a vyhodil podél mantinelu až za Kváču.

07:38

Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Daniel Kružík.

07:00

Nádhernou individuální akci předvedl Vlastimil Dostálek! Ten se z dostal až k bekhendovému zakončení, které skončilo těsně nad brankou.

06:52

Střely na branku: 5 – 0.

06:48

České Budějovice se pokusily o rychlý přechod do útoku, jenže nahození o mantinel skončilo jen na zakázaném uvolnění. Buly po levici Kváči.

06:01

První lajna Jihočechů je zatím velmi aktivní. Petr Vampola napadal rozehrávku Kladna za jeho vlastní brankou a moc mu nechybělo k tomu, aby puk získal.

05:26

Buly v obranném pásmu sice vyhráli hosté, přesto se Motor dostal k puku. Petr Vampola byl ovšem dobře napadán a o puk nakonec přišel.

05:13

Peter Galamboš zavezl puk do útočné třetiny, posléze ho poslal na Mitche Fillmana, jenž přijel ze střídačky. Ten vypálil z první a hostující brankář má puk ve své moci.

04:40

Jakub Strnad se hnal do útočné třetiny, ale o puk přišel ještě ve středním pásmu. Rytíři ještě nevypálil na branku v tomto utkání.

03:53

Martin Heřman dostal pas na modrou, neváhal a vypálil. Jeho ránu vyrazil Cikánek betonem a Středočeši se hnali do přečíslení. To však dříve skončilo, než začalo.

03:08

Středočeši se i dnes snaží aktivně napadat v útočném pásmu. Zatím jim to žádné ovoce nepřineslo. Naopak Motoru se zatím celkem daří.

02:28

České Budějovice vstoupily do zápasu opravdu aktivně, nechtějí jet na Kladno s dvouzápasovým mankem. Petr Vampola se dostával do šance, nicméně puk nakonec nezískal.

01:54

V útoku ovšem Motor moc dlouho nevydržel. Chvíli to vypadalo na zajímavé přečíslení tři na dva, ale domácí hokejisté ztratili kotouč.

01:26

Petr Kváča si celkem zahrával. nechal dojet několik hráčů za svou branku, zatímco tam měl puk. Nakonec o něj nepřišel a rozehrál další útočnou akci.

00:18

České Budějovice právě vstřelily branku!
Jihočeši se ujímají vedení v tomto zápase po osmnácti vteřinách. To je parádní start do utkání! Obrovský kus práce odvedl v útočném pásmu Nedorost, jenž tam získal puk, nahodil ho na Cikánka, který ho jen vyrazil vedle sebe. Tam byl připravený MILOSLAV ČERMÁK, který ho bez problémů dostal do sítě.
Asistence: Václav Nedorost.

00:01

Utkání právě začalo.
V sestavě domácích můžeme vidět několik změn. V obraně nenastoupil Pavel Pýcha, kterého nahradil Jiří Kučný. V útoku se dnes neobjeví Martin Novák a Filip Vlček. Naopak se představí Richard Nejezchleb a Michal Bárta. Sestava Kladna zůstala stejná.
Úvodní sestavy:

ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák (C), F. Novák (A), Fillman, Kučný, Pavlin, Čáp – Čermák, Vampola, Nedorost (A) – M. Bárta, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – Nejezchleb, Galamboš, L. Květoň.

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štich (A), Svedlund, Štindl, Kehar, Lenďák – Jágr, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava, Machač (A), Zikmund – J. Strnad (C), R. Přikryl, Pekr – Redlich.

Rozhodčí: Dědek, Obadal – Lukš, Gančařčík.
X

První vzájemný zápas

Úvodní semifinálové klání vyznělo lépe pro kladenské hokejisty. Ti přestáli první minuty, ve kterých Motor vlétl do utkání a pokusil se hned z jedné ze svých úvodních akcí skórovat. Ještě po prvních dvaceti minutách se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Až v druhé třetině Kladenští vsítili první gól a vedení jim vydrželo až do konce druhé periody. Jihočeši sice vyrovnali, nerozhodný stav ale netrval vůbec dlouho. V padesáté minutě Jan Kloz, zhruba o patnáct sekund po vyrovnání, vrátil Rytířům vedení a zaznamenal vítěznou trefu. Ke konci klání ještě výhru Středočechů zpečetil trefou do prázdné branky Miloslav Hořava.

Českobudějovičtí budou zcela určitě chtít zaváhání z úterního utkání napravit a jet na Kladno s tím, že série je vyrovnaná. Proti ale budou právě Rytíři. Bude zajímavé sledovat, zda oba týmy minimálně zopakují pohledný výkon z prvního semifinálového mače.
Hezký den, vítám vás u sledování druhého semifinálového zápasu mezi Motorem a Kladnem!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Banes Motor České Budějovice – Rytíři Kladno

2:3

po prodl. (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1) Stav série: 0:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Čermák (Nedorost), 46. Čáp – 19. Kružík (Redlich), 59. Svedlund (Zikmund, Machač), 64. J. Kloz (D. Tůma, M. Hořava)

Banes Motor České Budějovice: Kváča (Bláha) – Kutlák (C), F. Novák (A), Fillman, Kučný, Pavlin, Čáp – Čermák, Vampola, Nedorost (A) – M. Bárta, Rob, Jonák – Dostálek, J. Mikyska, Heřman – Nejezchleb, Galamboš, L. Květoň.

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Zelingr, Štich (A), Svedlund, Štindl, Kehar, Lenďák – Jágr, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava, Machač (A), Zikmund – J. Strnad (C), R. Přikryl, Pekr – Redlich.

Rozhodčí: Dědek, Obadal – Lukš, Gančařčík

Průběh zápasu
1. třetina
00:18 CEB 1:0 Čermák (Nedorost)
07:38 KLA 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Kružík
11:41 CEB 2+10 Kučný, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku, odpyká Nejezchleb
12:02 CEB 2 Pavlin, hrubost
KLA 2 Zikmund, hrubost
15:35 CEB 2 J. Mikyska, podražení
16:21 CEB 2 Kváča, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo, odpyká Nedorost
16:57 CEB 2 Vampola, sekání
18:46 KLA 1:1 Kružík (Redlich)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01 CEB 5+OK F. Novák, hrubost+hrubost, odpyká Nejezchleb
KLA 2+2 Kružík, hrubost+hrubost
KLA 2 T. Kaut, hrubost
CEB 2 Jonák, hrubost
24:47 CEB 2+10 Kutlák, faul loktem+nesportovní chování, odpyká J. Mikyska
28:13 KLA 2 M. Hořava, držení
29:07 KLA 2 R. Přikryl, podražení
32:00 CEB 2 Rob, hrubost
KLA 2 Lenďák, hrubost
39:58 KLA 2 Štich, vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
45:24 CEB 2:1 Čáp
51:09 CEB 2 Galamboš, hákování
58:21 KLA 2:2 Svedlund (Zikmund, Machač)
59:06 KLA 2 Štich, vysoká hůl
Po 3. třetině
Prodloužení
62:58 CEB 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká L. Květoň
63:20 KLA 2:3 J. Kloz (D. Tůma, M. Hořava)
po prodl.