Menu

Fotbal

MOL Cup

FC Hradec Králové – FC Zlín

0:2

konec (0:0)

14.03.2018, 17:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • Čtvrtfinále • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 3.07 3.2 2.13 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Velká šance na snížení ještě pro Šípka, jeho rána placírou z pokutového území ovšem putovala pouze do náruče Zlámala!

89

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vukadinović, přichází Džafić.

88

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Černý, přichází Súkenník.

87

Zlín právě vstřelil branku!
DAVID HOLZER definitivně rozhoduje! Zmiňovaný hráč dostal míč na levou stranu před velké vápno Hradce a po pár metrech směrem dopředu střelou na zadní tyč překonal Patrika Vízka – 0:2!

86

Kvída ve snaze zahrát skluzem ve vápně Zlína dostává žlutou kartu.

81

Bartošák fauloval domácí Černého a bude to další přímý kop, hostující hráč navíc dostává žlutý kartónek.

76

O hodně lepší a vyrovnání možná i bylo na spadnutí! Zlámal totiž nekontroloval míč a toho se snažil využít Šípek, bude to ale nakonec pouze odkop od branky hostů. Navíc se píská faul domácích.

71

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vyhnal, přichází Železník.

70

Pořádná práce také pro Zlámala! Vlkanova si navedl míč na levou stranu velkého vápna a jedovatě vypálil, jeho rána sice nejprve práskla do rukavic hostujícího brankáře, ten byl však nakonec i proti dobíhajícím hráčům úspěšnější.

68

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Schwarz, přichází Šípek.

63

Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Funda, přichází Vlkanova.

58

Tutovka Hradce číslo dvě! Martan z pravé strany procedil míč na levou stranu vápna, kde stál úplně neobsazený Funda. Ten si však míč špatně zpracoval, takže Zlámal rychle vyběhl z branky a zamezil jinak hodně pravděpodobnému vyrovnání!

52

Zlín právě vstřelil branku!
A hosté jdou vzápětí do vedení! Balon se dostal na levé křídlo pro Lukáše Bartošáka, jenž centrem oslovil hlavičkujícího MILOŠE KOPEČNÉHO. Ten to udělal dobře a Patrik Vízek už měl kvůli odskoku balonu přímo na brankové čáře těžkou situaci – 0:1!

46

Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Mehanović, přichází Ekpai.

24

A hned následně přichází i první tutovka Zlína! Před vápnem vyslal Vukadinović za obranu Vyhnala, kterého však Vízek v samostatné koncovce dokázal vychytat!

22

Zlín je při chuti! Tentokrát byla v akci levá strana, a to centrující Holzer. Ten se snažil oslovit Ekpaie, Urma ale na poslední chvíle skvěle zasáhl ve skluzu!

20

I následná standardní situace přinesla velké nebezpečí v pokutovém území Hradce, a to dokonce s koncovkou. Někdo z hostů však hlavou zamířil půl metru nad břevno!

19

Vyhnal ze středu pole nahrál na pravou stranu pro Ekpaie, který prudce centroval možná zpět na prvně jmenovaného. A nebýt prudké hlavičky Čecha na rohový kop, Vízek by měl co dělat, aby se poprvé neměnilo skóre!

4

Obrovská šance domácích! Martan dostal balon před vápno, kde mu ho ještě přiťukl Zorvan, ovšem prvně jmenovaný poté nastřelil pouze levou tyčku branky Zlína! Bude to roh, takže se míče zřejmě ještě dotkl konečky prstů Zlámal.

FC Hradec Králové – FC Zlín

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 52. Kopečný, 87. Holzer

Karty:   86. Kvída (HKR) – 81. Bartošák (ZLN)

FC Hradec Králové: Vízek – Černý (88. Súkenník), Kvída, Čech, Urma – Pajer, Zorvan, Schwarz (68. Vlkanova) – Martan, Funda (63. Vlkanova) – Pázler.
Náhradníci: Lindr – Šípek, Vlkanova, Súkenník, Krátký, Mudra, Plašil.

FC Zlín: Zlámal – Kopečný, Bijimine, Gajič, Bartošák – Ekpai (46. Mehanović), Jiráček, Hronek, Holzer – Vukadinović (89. Džafič) – Vyhnal 71. Železník).
Náhradníci: Dostál – Železník, Džafić, Bačo, Mehanović

Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Kotalík.