Menu

Hokej

NHL

Nashville Predators – Winnipeg Jets

3:1

konec (3:0, 0:0, 0:1)

14.03.2018, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • Daniel Bertók

Tipsport: 1.79 4.09 3.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše, díky za pozornost a u dalšího on-line přenosu, například ze zámořské hokejové ligy, na počtenou. (04:06:14)
Československá stopa v utkání:
Marko Daňo (WPG) 0+0, 0 střel, čas na ledě 08:03
Tři hvězdy utkání:
1. Austin Watson (NSH) 1+0
2. Ryan Ellis (NSH) 0+1
3. Pekka Rinne (NSH) 32 zák., 1 gól, 97,0%
Ani další rána do prázdné branky se do prostoru tří tyčí nevešla a siréna tak mohla ukončit tohle dnešní střetnutí! Z něj si tři body odnesou domácí hráči Nashvillu Predators, kteří po třech brankách z úvodní třetiny udrželi náskok a vyhráli v poměru 3:1! Utkání zřejmě rozhodli dvě branky v jednom oslabení, a to už v deváté minutě první třetiny, po kterých Predátoři vedli o tři branky.

Konec zápasu.

59:45

A další vynikající zákroky Pekka Rinneho! Ten hájí svoji svatyni opravdu neuvěřitelným způsobem a nyní předvedl různé provazy, aby zabránil kotouči v cestě do sítě!

59:29


Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Ellis – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., hrubost).

59:29

Pekka Rinne se zapisuje další z mnoha úspěšným zákroků a drží svému celku stále dvoubrankový náskok! Po podržení puku vznikla před jeho svatyní další potyčka.

59:01

A další kotouč o kousek míjející hostující svatyni! Jets nyní kombinují v útočném pásmu.

58:51

Josi mohl definitivně rozhodnout dnešní utkání, jeho nahození kotouče do prázdné brány ale nakonec tento cíl minula!

58:30

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu Nashville Predators (P. K. Subban – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nikolaj Ehlers – 2 min., hrubost).

58:29

Hosté to zkouší v šesti bez brankáře, nyní ale můžeme vidět další potyčku, které si sudí dlouho nevšímali.

57:54

Myers vyzkoušel razanci své střely od modré čáry, ta se ale do prostoru tří tyčí nevešla. Následně se domácí osvobodili další vyhozením, ne však za cenu zakázaného uvolnění.

57:10

Domácí teď budou mít zřejmě jediný cíl, a to držet kotouč co nejdále od jejich branky. To se jim nyní daří, jelikož drží útočné pásmo.

56:46

Další tvrdá rána jednoho z hostujících hráčů zamířila mimo, následně se dokázali domácí osvobodit vyhozením puku do útočného pásma.

56:19

Kyle Turris načal brejk svého celku, následně ještě v útočném pásmu skvěle předal na najíždějícího Smitha, který se pokusil o ránu z první. Kotouč ale dokázal vyrazit ramenem Hellebuyck do ochranné sítě. Následuje komerční přestávka.

55:31

Ten ale zatím může zůstat klidný, hosté sice krouží s pukem v útočném pásmu, střelecký pokus ale nepřichází.

54:49

Jets ustáli tlak soupeře a mohou se hrnout do útočného pásma, kde bude jejich cílem zřejmě podržet puk a vyprodukovat co nejvíce střel na Rinneho.

54:11

Další šance v podobě brejku domácích, tentokrát jej ale nevyřešili nejlépe a žádné nebezpečí tak hostům nehrozilo.

53:37

Watson předvedl vynikající práci při úniku po levém mantinelu, následně ale nedokázal překonat vynikajícího Hellebuycka mezi jeho betony.

52:37

A další zákrok Hellebuycka, tentokrát po střele od modré čáry. Tvrdě atakován byl ještě Jarnkrok, který se nyní tak tak dobelhal do tunelu.

52:26

Chvíli to vypadalo jako přesilová hra hostů, to ale jen do doby, než ujela dvojice domácích hokejistů. Josi vzal následně zakončení na sebe, Hellebuyck si proti jeho střele ale připsal další důležitý zákrok!

51:43

A další útočnou akci hostů zastavil ofsajd. Následovat tak bude vhazování ve středním pásmu, to ale až po komerční přestávce.

51:18

Fiala vyslal do rychlého brejku jednoho ze svých spoluhráčů, ten ale nakonec v souboji ze soupeřem nedokázal vystřelit.

50:43

Hosté ale drží kotouč v útočném pásmu i přes skončenou početní výhodu, Pekka Rinne musí být stále na pozoru. Nyní na něj lítá jeden puk za druhým.

50:18

A domácí se opět osvobozují, s největší pravděpodobností to tak vypadá, že i tohle oslabení přežijí bez větších potíží.

49:45

Další ránu Laineho pokryl vynikající Pekka Rinne, následně puk vyhodil až do útočného pásma Forsberg.

49:17

Další útočná akce se domácím nepovedla, první minutu oslabení ale přežili zatím bez úhony.

48:49

Watson nyní zabránil na poslední chvíli snižující brance hostujícího celku, puk ale vyhodil až příliš a půjde si tak odsedět dvě minuty za zdržování hry!

48:29

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Austin Watson – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

47:38

Roslovič poprvé v dnešním utkání zahrozil, když si najel po levé křídle a následně vyzkoušel střelu zápěstím. Pekka Rinne ale kotouč ukryl ve své výstroji.

46:55

Pekka Rinne opět podržel puk, následně sudí přerušil hru a pokračovat se bude až po komerční přestávce.

46:15

Oba celky ale opět navazují na hru z předešlé periody a hraje se opravdu stylem nahoru, dolů. Nyní ale přicházejí obrovské šance na obou stranách.

45:47

Myersovu ránu výborně pokryl Pekka Rinne, který následně raději podržel puk a přerušil hru. Následovat bude vhazování v obranném pásmu Predators.

45:28

Domácí hokejisté ale oplývají opravdu vynikající kombinační hrou, kterou takřka ve středním pásmu vyřazují soupeře ze hry.

44:55

Jarnkrok se ocitl ve výborné pozici na vstřelení branky, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal propasírovat kotouč mezi betony Hellebuycka! Následně se ještě pustil do menší potyčky.

44:35

Hellebuyck musel být opět připravený u své bližší tyče, kam schytal ránu Johansena. Následoval zakázané uvolnění Jets.

44:23

A následovalo pouze zakázané uvolnění domácího celku, hra se tak přesune zpět před Rinneho, který bude sledovat dovednostní souboj svých kolegů, v podobě buly.

43:50

Arvidsson na hranicích pravidel obral soupeře o kotouč ve středním pásmu, následně se ale jeden z jeho spoluhráčů nedokázal prosadit v útočné akci.

43:19

Predators to ale berou opravdu důsledně, nyní si další zákrok musel připsat Hellebuyck, který drží svůj celek v naději na tížené body.

42:38

Domácí tak mají co dělat, aby nyní uhájili svůj náskok z první periody. Ten se o jednu branku ztenčil, čekají nás tak ještě napínavé minuty.

41:08

Winnipeg právě vstřelil branku!
Jets rychle využívají svoji početní výhodu a poměrně hodně dramatizují další minuty dnešního utkání! Blake Wheeler se odhodlal ke střele z pravého křídla, tu ještě Pekka Rinne dokázal vyrazit, na dorážku KYLA CONNORA už ale nestačil! Asistence: Blake Wheeler a Patrik Laine

40:40

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kyle Turris – 2 min., vysoká hůl).

40:32

První zákrok poslední dvacetiminutovky si připsal Pekka Rinne, který raději podržel puk a následovat tak bude vhazování v obranném pásmu Predators.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi i druhá třetina tohoto utkání a můžeme říci, že mnohem vyrovnanější, ne-li nudnější, než ta první. Ani jeden z týmů si totiž v prostřední dvacetiminutovce nedokázal vyvinout žádný souvislý tlak, tutových šancí k vidění moc také nebylo a do kabin jdou hráči opět za stavu 3:0.

Druhá třetina začne přibližně ve 3 hodiny a 11 minut, zůstaňte u toho s námi!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

V samotném závěru se snažil ještě něco vymyslet Patrik Laine, v souboji proti třem soupeřům ale ztratil kotouč z dohledu.

39:15

I když to vypadalo, že Predátoři dohrají třetinu v obranném pásmu, přišel rychlý brejk a další výborný zákrok Hellebuycka!

38:40

Pomalu nám ubývají další vteřiny hry 4 na 4 a také poslední vteřiny druhé třetiny. Domácí se snaží držet kotouč na svých holích.

38:13

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Austin Watson – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., sekání).

38:03

Na druhé straně si připsal další zákrok Hellebuyck po ráně Jarnkroka. Švédský útočník nebyl v dobré pozici, přesto dokázal nadělat brankáři soupeře potíže.

37:26

Neujala se ani Wheelersova tvrdá rána a hosté tak musí opět zpět do svého obranného pásma, odkud se budou snažit založit další útočnou akci.

36:41

Byfuglien vzal brejk hostujícího celku na sebe a po pravém křídle se pokoušel překonat Rinneho, ten byl ale opět připravený a ránu pod horní tyč zneškodnil vyrážečkou!

36:02

Po další útočné akci Predators a následném zisku kotouče hostujícího celku, přišlo pouze zakázané uvolnění Jets.

35:47

Hosté i nadále drží útočné pásmo, ani jedna z jejich střel ale nemíří na Pekka Rinneho. Ten tak zůstává nepřekonán.

35:26

Domácí jsou v plném počtu, přesto se ještě pokoušel o další ránu Marko Daňo. Jeho utišená střela ale nakonec také branku Rinneho netrefila.

34:43

Jarnkrok jel nyní v samostatném úniku na Hellebuycka, následně si ale v souboji s Byfuglienem přišlápl kotouč, který zavezl až do rohu kluziště.

34:17

Patrik Laine si výborně najel až do mezikruží, následně ale ránou na bližší tyč vůbec netrefil Rinneho svatyni.

33:57

Ani úvod další přesilové hry se ale hostům příliš nedaří, nyní jejich další útočná akce byla zastavena čárovým sudím, který správně viděl ofsajd.

33:26

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Kyle Turris – 2 min., sekání).

32:46

Na druhé straně se ale nenechává zahanbit ani Hellebuyck, který stále úspěšně čelí střelám soupeřů.

32:13

A další zákrok Pekka Rinneho, mimo jiné lídra brankářských statistik NHL v letošní sezóně. Úspěšnost před 94% je úctyhodná.

32:04

Nyní se ale také povedenou akcí představili hostující hráči, následně ale Ehlersovu ránu na vzdálenější tyč zneškodnil neméně vynikajícím zákrokem Pekka Rinne!

31:47

Domácí se dostali do brejku tři na dva, následně jej se štěstím vyřešili opravdu dobře a vyšla z toho rána Hartmana z mezikruží. Hellebuyck ale výborně nastavil svoji lapačku a kotouč zaplul přímo do ní!

30:46

A situace se zanedlouho opakuje znovu, hosté rozhodně nepředstavují hru, kterou jim naordinoval kouč o přestávce.

30:39

Domácí na chvíli drželi útočné pásmo, vyplynulo z toho ale pouze další zakázané uvolnění hostů. Následovat tak bude vhazování před Hellebuyckem.

29:43

Ještě lepší práci ale odvádí na druhé straně Pekka Rinne, který nyní snad na třikrát dokázal zneškodnit rány Perreaulta z bezprostřední blízkosti domácí svatyně!

29:03

Přesto si další zákrok připisuje Hellebuyck, který nahradil svého kolegu opravdu ve velké parádě a stále úspěšně čelí šancím soupeře.

28:37

Ani teď hosté neudrželi útočné pásmo a už se musí vracet do obranné fáze. Prvních deset minut druhé třetiny nám rozhodně nepřinesly takové pozdvižení, jako tomu bylo v úvodní periodě.

27:55

Do toho se ještě nebojí přidat něco pro diváky, kteří nyní mohli sledovat dva ukázkové bodyčky. Své o tom ví hostující Terney.

27:15

V obranné fázi hry jsou to ale právě domácí, kteří určují tempo hry a nenechávají soupeře dostávat se k nějakým tutovkám.

26:34

Domácí hráči, na rozdíl od první třetiny, stále nemohou vyvinout nějaký souvislý tlak v útočném pásmu. Přesto si Hellebuyck připisuje další zákrok po střele od modré čáry.

25:51

Hosté ale přesto drží útočné pásmo a snaží se o snižující branku. V kleci Predators ale stále stojí zeď v podobě Pekka Rinneho.

25:23

Perreault se dostal k puku někde v prostoru mezikruží, jeho rána nakonec minula blokující holi jednoho ze soupeřů, Rinnemu ale velké potíže nenadělala.

24:55

Střelecká impotence provází hostující celek nadále, tentokrát nedokázal vyprodukovat snižující branku z nadějného brejku ani Little.

24:15

Arvidsson si výborně předal puk s jedním ze spoluhráčů v útočném pásmu a následně z bezprostřední blízkosti vyprodukoval bekendovou ránu na Hellebuycka. Ten ale byl připravený a včas u své bližší tyče!

23:22

Hraje se opravdu stylem nahoru, dolů. Hellebuyck má nyní plnou vyrážečku střel od domácího Turrise.

22:50

Ani jim se ale nyní příliš nedaří udržet kotouč v útočném pásmu, do další akce se tak mohou hrnout hosté.

22:17

Hosté drží kotouč v útočném pásmu, za brankou je ale tvrdě atakují hráči Nashvillu, kteří si rozhodně nechtějí nechat vzít náskok z první periody.

21:35

Přesto je to ale z jejich strany živější v té útočné fázi, další ránu musel raději podržet brankář Pekka Rinne. Následovat bude vhazování v obranném pásmu Predators.

21:10

Hellebyuck si připisuje další důležitý zákrok po ráně Bonina a je vidět, že se hosté v obranné fázi nepoučili z první třetiny.

20:36

Patrik Laine je dnes nejproduktivnější z hostů, jeho další ránu ale zblokoval Ellis, od jehož hokejky se puk odrazil až do ochranné sítě za Rinneho svatyní.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní část dnešního utkání je minulostí a Predators na ni rozhodně budou vzpomínat lépe, než jejich soupeř. Ten totiž dvakrát inkasovat v oslabení a lekci ze své slabé produktivity dostal celkem třikrát. Už jen poměr střel, na které vedou po prvních dvaceti minutách domácí hokejisté 24:6, vypovídá o obrazu hry.

Druhá třetina začne přibližně v 2:11, rozhodně u toho zůstaňte s námi!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:35

A nedaří se jim to stále, pokoušejí se dostat za bránu Rinneho dlouhými náhozy, ani to ale hosté nepovolují. Další oslabení bez úhony od Predators.

18:44

Hosté ale stále i přes početní výhodu potvrzují to, co jim dnes opravdu nejde. To jest přechod do útočného pásma a tak z první minuty přesilové hry, nedokázali Jets vyprodukovat ani jednu střelu.

17:44

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Calle Järnkrok – 2 min., hákování).

17:20

To se jim dnes ale příliš nedaří, konkrétně nyní nemohou takřka přejít do útočného pásma, které je výborně hlídané domácími obránci.

16:40

Do prostoru tří tyčí se nevešla ani další rána Josiho, hosté už jsou nyní v plném počtu a mohou založit jednu z mála útočných akcí.

16:25

Hellebuyck chrání bránu hostujícího celku lépe, než jeho kolega, proto také domácím zřejmě skončí další přesilová hra bez jakéhokoli úspěchu.

15:59

Tato dvojnásobná přesilovka domácím nakonec nevyšla podle jejich představ, přesto mají ještě jednatřicet sekund možnosti hry 5 na 4.

15:30

Josi vyslal ránu z prostoru mezikruží, jeho dělovku ale Hellebuyck pouze pohlídal očima. Následně se hosté dokázali osvobodit.

15:01

Situace se pro Jets zkomplikovala dvojnásobně, nyní totiž musí čelit oslabení 3 na 5! První ránu si ale Hellebuyck pohlídal.

14:30

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Craig Smith – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., krosček).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Ben Chiarot – 2 min., hrubost).

14:30

Hostů už pomalu nestačí nervy a je z toho pouze hromadná potyčka za bránou Hellebuycka. Sudí zřejmě bude mít ještě plné ruce práce.

14:10

Sudí bez povšimnutí nezůstal a domácí rozehráli svoji další přesilovou hru. Dnes jim ale přece vyhovuje spíše oslabení, no uvidíme, zda v této početní výhodě vyvinou alespoň takový tlak, jako tomu bylo při posledním oslabení.

13:52

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Joel Armia – 2 min., vysoká hůl).

13:42

Nyní se hra odehrává spíše ve středním pásmu, kde oba celky podstupují, mnohdy i tvrdé souboje. Uvidíme, zda sudí zůstane bez povšimnutí.

13:05

Ani další útočná akce se hostům nepovedla, stejně jako na druhé straně domácím přechod do útočného pásma.

12:40

Teď je opravdu pouze na hostujících hráčích, aby se pokusili vymyslet něco směrem dopředu. Zatím ale vidíme spíše tvrdé souboje ve středním pásmu.

12:11

Patrik Laine převzal puk kousek od levého mantinelu a namířil si to přímo k soupeřově svatyni, tu ale hájí Rinne s velkou parádou a poradil si i s tímto bekendovým zakončením!

11:41

Na druhé straně si také musel připsat jeden z mála svých prozatimních zákroků Pekka Rinne. Nutno ale dodat, že tato akce hostů už měla nějakou naději.

11:20

Další ránu vyprodukovali domácí hráči, nyní od modré čáry, Hellebuyck byl ale připraven a zneškodnil tohle nebezpečí.

10:59

Hellebuyck má hned z úvodu svého příchodu plné lapačky práce, nyní musel zasahovat při další ráně jednoho ze soupeřů. Po přerušení hry následuje komerční přestávka.

09:33

Predators jsou navíc už nyní v plném počtu a mohou se tak v největší parádě hrnout do další útočné akce.

08:49

Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Michael Hutchinson, přichází Connor Hellebuyck.

08:49

08:49 Viktor ARVIDSSON - 3:0

08:49

Nashville právě vstřelil branku!
Tak tohle je takřka v neuvěření a domácí se dostávají další brankou už na odstřel tří gólů! Na tuto přesilovou hru budou chtít Jets zřejmě co nejdříve zapomenout, další inkasovaná branka, nyní od VIKTORA ARVIDSSONA, jim totiž do zápasu příliš nepřinese! Asistence: Filip Forsberg

08:15

08:15 Austin WATSON - 2:0

08:15

Nashville právě vstřelil branku!
Hosté ale dostávají lekci ze své nízké produktivity a Predators se prosazují podruhé, tentokrát i přes oslabení! AUSTIN WATSON ujel všem po pravém křídle a i když měl svého spoluhráče na druhé straně, vzal to vše na sebe. Ránou pod horní tyč překonává Hutchinsona! Asistence: Ryan Ellis

07:45

Přesto se hosté dočkali a zahrají si první přesilovou hru v dnešním utkání. Začít ale budou muset od svého brankáře, jelikož domácí vybojovali vhazování.

07:32

Vyloučení v týmu Nashville Predators (Mike Fisher – 2 min., podražení).

07:17

Hosté se snaží hrát tvrdě především u mantinelů, po technické stránce na svého soupeře to dnes zřejmě nebude.

06:30

Hosté nyní museli snášet obrovský tlak svého protivníka, teď jsou to ale oni, kdo drží kotouč v útočném pásmu.

06:11

Kevin Fiala je zatím zřejmě nejaktivnějším hráčem na ledě a nyní se mohl nadvakrát dostat do obrovské šance. Tentokrát se mu ale nevyplatilo brát to na sebe samotného, Hutchinson si následně poradit dokázal.

05:28

Tentokrát už raději hostující brankář podržel puk ve své lapačce, následovat tak bude vhazování v útočném pásmu Predators.

04:49

Tlak domácích nezná mezí a mohlo to být o dvě branky! Johansen, který rozjel celý brejk se nakonec sám dostal k zakončení, zaúřadovaly ale opravdu betonové betony Hutchinsona!

04:06

Domácí stále drží útočné pásmo a zdají se být rozhodně nebezpečnějším celkem, než jejich dnešní soupeř.

02:48

02:48 Kevin FIALA - 1:0

02:48

Nashville právě vstřelil branku!
I přes konec přesilové hry, se domácí dokázali lehce dostat do útočného pásma a Roman Josi vymyslel následně vynikající akci! Před brankoviště Hutchinsona pak předal puk na KEVINA FIALU, který prostřelil hostujícího gólmana! Asistence: Roman Josi a Kyle Turris.

02:24

Arvidsson nedokázal soupeřova brankáře překonat ani na dvakrát! Následovat bude vhazování v obranném pásmu Jets.

01:50

Další vynikající zákroky brankáře Hutchinsona! Tentokrát nejprve pokryl betony ránu Forsberga a následně i dorážku jednoho ze soupeřů!

01:22

Ellis vyzkoušel razanci své rány od modré čáry, jeho dělovku ale pokryl ve výstroji hostující brankář, který si tak připisuje první úspěšný zákrok.

00:43

Domácí hokejisté mají hned z úvodu první třetiny možnost přesilové hry, nyní ale budou muset začít až od svého vlastního brankáře.

00:43

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Bryan Little – 2 min., hákování).

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Jemelin – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – C. Smith, Turris, Fiala – Hartman, Bonino, Hartnell – Watson, Fisher, Sissons.

Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – T. Myers, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, Morrow, Poolman – Wheeler (C), Little (A), Connor – Laine, Stastny, Ehlers – Armia, Copp, Perreault – B. Tanev, Roslovic, Daňo.

Rozhodčí: Kendrick N. (Usa), Rooney C. (Usa.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Nashville Predators oplývá první pozici jak v Západní konferenci, tak samozřejmě v Centrální divizi. To vše s osmadevadesáti získanými body, s náskokem tří bodů na druhé Vegas, oproti němuž má ale jedno utkání k dobru. Naposled ale predátoři v domácím zápase nestačili na Devils z New Jersey, dnes tak mají co napravovat.

Winnipeg Jets odehrál poslední utkání včera, ve kterém nakonec po prodloužení podlehl Washingtonu. I přes dvě prohry za sebou, které museli Jets snést, drží třetí pozici v Západní Konferenci a druhou pozici v Centrální divizi, v obou s náskokem sedmi bodů na Minnesotu.
Všechny fanoušky ledního hokeje vítám u další utkání nejprestižnější hokejové ligy světa – NHL! V jeho rámci se dnes mimo jiné také utkají celky, které to nemají od sebe v tabulce vůbec daleko. V Západní konferenci první Nashville Predators, hostí na svém ledě třetí tým tabulky Winnipeg Jets.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

Nashville Predators – Winnipeg Jets

3:1

konec (3:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Fiala (Josi, Turris), 9. Watson (Ellis), 9. Arvidsson (F. Forsberg) – 42. Connor (Wheeler, Laine)

Nashville Predators: Rinne (Saros (A)) – Ellis (C), Josi, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Jemelin – Arvidsson (A), Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Turris, Fiala – Hartman, Bonino, Järnkrok – Watson, Fisher, Sissons.

Winnipeg Jets: Hutchinson (9. Hellebuyck) – T. Myers, Morrissey (A), Byfuglien, Chiarot, Morrow, Poolman (C) – Wheeler (A), Little, Connor – Laine, Stastny, Ehlers – Armia, Copp, Perreault – B. Tanev, Roslovic, Daňo.

Rozhodčí: Kendrick N. (Usa), Rooney C. (Usa

Průběh zápasu
1. třetina
00:43 WPG 2 Little, hákování
02:48 NSH 1:0 Fiala (Josi, Turris)
07:32 NSH 2 Fisher, podražení
08:15 NSH 2:0 Watson (Ellis)
08:49 NSH 3:0 Arvidsson (F. Forsberg)
08:49
13:52 WPG 2 Armia, vysoká hůl
14:30 NSH 2 C. Smith, hrubost
WPG 2 Wheeler, krosček
WPG 2 Chiarot, hrubost
17:44 NSH 2 Järnkrok, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
33:26 NSH 2 Turris, sekání
38:13 NSH 2 Watson, sekání
WPG 2 Morrissey, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
40:40 NSH 2 Turris, vysoká hůl
41:08 WPG 3:1 Connor (Wheeler, Laine)
48:29 NSH 2 Watson, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
58:30 NSH 2 P. K. Subban, hrubost
WPG 2 Ehlers, hrubost
59:29 NSH 2 Ellis, hrubost
WPG 2 Little, hrubost
Konec