Menu

Fotbal

Liga mistrů

Manchester United – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

13.03.2018, 20:45 • Old Trafford, Manchester • Osmifinále • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.64 4.07 5.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou. (22:55:24)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 8:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:10.
Je dobojováno, na Old Trafford se dnes zrodilo velké překvapení, Sevilla totiž poráží favorizovaný Manchester United a postupuje do čtvrtfinále Ligy mistrů. Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, do kterého lépe vstoupili hosté, Correa ale v desáté minutě hlavičkoval nad branku. Red Devils se k první vážnější možnosti propracovali až krátce před koncem první půle, Fellainiho pumelici ale stačil Rico vytěsnit. Klíčový okamžik zápasu se odehrál ve dvaasedmdesáté minutě, když Muriela vystřídal Wissam Ben Yedder. Francouzský útočník totiž krátce po svém příchodu poslal hosty do vedení, nedlouho nato pak náskok svého týmu zdvojnásobil. Mourinhova družina musela veškeré zbývající síly vrhnout do útoku, zmohla se ale pouze na kontaktní trefu, o kterou se postaral Romelu Lukaku.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Vše nasvědčuje tomu, že žádný závěrečný tlak domácího týmu se konat nebude. Místo toho se kupředu vydal Mercado, kterého Marcus Rashford zastavil pouze za cenu jasného faulu.

90+2

Mohlo být rozhodnuto! Wissam Ben Yedder si pohlídal svůj náběh, nebyl v ofsajdu, a mohl se tak vydat do samostatného úniku. Souboj tváří v tvář s de Geou ale nezvládl, španělský gólman v dresu Manchesteru United předvedl parádní zákrok.

90+1

Nastavovat se budou čtyři minuty. Povede se Manchesteru malý fotbalový zázrak?

90

Domácí měli zahrávat autové vhazování. Míč byl v držení Sarabii, který si počínal nesportovně a schválně jej zahodil mimo Youngův dosah. Žlutá karta pro hostujícího záložníka.

89

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Johannes Geis.

88

Tohle byl velmi zbytečný zákrok od Correy, jenž na útočné polovině dohrál nic netušícího Erica Baillyho. Sudí Makkelie neváhal a okamžitě sáhl po žluté kartě.

88

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Guido Pizarro.

87

Další ofenzivní snažení United táhl Alexis Sánchez, jenž si na pravé straně na chvíli zastavil balon a poté jej přenesl k Rashfordovi, ten ale z dobré pozice hlavičkoval mimo tři tyče.

86

Romelu Lukaku ukázal svou sílu v osobních soubojích, když přetlačil svého strážce a nachystal šanci pro Martiala, ten ale místo střely ještě nahrával pod sebe pro Rashforda, kterého ke střele nepustil Lenglet.

85

Do otevřené obrany Sevilly se tenokráte vydal Sarabia, jenž zvedl hlavu a načechraným pasem nalezl na hranici ofsajdu číhajícího Ben Yeddera. Ten si tentokráte počínal poněkud zbrkle a místo zpracování míče pálil z první, branku ale o pořádný kus minul.

84

84. Romelu LUKAKU - 1:2

84

Manchester United právě vstřelil branku!
Tak pozor, Manchester v posledních okamžicích vrhl veškeré síly do útoku a tentokráte už byl za svou aktivitu odměněn! Také domácí udeřili po rohovém kopu, Rashfordův centr na přední tyči promáchl Matić, dokonale ovšem zmátl soupeřovu obranu, a připravil tak tutovku pro ROMELA LUKAKA, jenž potvrdil roli obávaného kanonýra a z bezprostřední blízkosti se nezmýlil.

82

82. Hosté si po rozehrávce rohového kopu vypracovali další velmi dobrou možnost

82

Poslední minuty nám přináší velmi atraktivní podívanou! Hosté si po rozehrávce rohového kopu vypracovali další velmi dobrou možnost, Lengletově razantní hlavičce ale k navýšení vedení scházely decimetry.

81

81. oaquín Correa se díky rychlé kličce zbavil Baillyho, jeho povedený pokus vyrazil de Gea příhodně pro Ben Yeddera

Manchester United – Sevilla FC

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. R. Lukaku (Rashford) – 74. Ben Yedder (Sarabia), 78. Ben Yedder (Correa)

Karty:   90+3. Rashford (MAN) – 5. Banega (SEV), 78. Ben Yedder (SEV), 88. Correa (SEV), 90. Sarabia (SEV)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 8:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:10.

Manchester United: de Gea – A. Valencia (C) (77. Mata), Smalling, Bailly, Young – Fellaini (60. P. Pogba), N. Matić – Lingard (77. Martial), Alexis Sánchez, Rashford – R. Lukaku.
Náhradníci: Romero – Darmian, Lindelöf, Mata, McTominay, P. Pogba, Martial.

Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero (C) – N'Zonzi, Banega – Sarabia, F. Vázquez (88. Pizarro), Correa (89. Geis) – Muriel (72. Ben Yedder).
Náhradníci: Soria – Ben Yedder, Geis, Pizarro, Pareja, Nolito, Arana.

Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (všichni Nizozemsko)

První zápas: Sevilla - Manchester Utd. 0:0