Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

13.03.2018, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.66 4.2 4.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:19

Henrik Sedin fauloval hákováním, takže Canucks jdou do třetí. Kings čeká těsně před koncem utkání zajímavá přesilová hra v poměru čtyři na tři. Tak uvidíme.

55:32

Tak přeci jen se bude vylučovat. Na dvě minuty za hrubost si půjdou sednout domácí Phaneuf a hostující Dowd. Přesilovka z toho nebude ani pro jeden tým.

54:20

Clifford měl na hokejce čtvrtou domácí branku. Najednou se zjevil volný na pravém kruhu. Kdyby o něco lépe zakončil, má Nilsson s jeho pokusem velké potíže.

50:53

50:53 Tanner PEARSON - 3:0

50:53

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Kings budou moci hrát v závěru utkání s daleko větším klidem. Domácí útočník TANNER PEARSON se vytáhl s kotoučem od pravého mantinelu až před brankoviště, kde jej nikdo nehlídal. Měl tak dostatek času puk protáhnout kolem Anderse Nilssona. A udělal to moc šikovně. Švédského gólmana si položil, teprve až pak ho překonal střelou u tyče pod víko. Los Angeles vede o tři góly, teď už to budou mít hosté hodně těžké. Asistence: Adrian Kempe, Tyler Toffoli.

41:40

Po dlouhé době sledujeme vyloučení. Domácí Alex Iafallo dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Vancouver tak má šanci s výsledkem něco udělat.

34:54

34:54 Anže KOPITAR - 2:0

34:54

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Domácí jdou na konci prostřední části do vedení o dva zásahy. Kings předvedli výbornou kombinaci na jeden dotek, kterou začal obránce Doughty. Ten našel volného Dereka Forborta, jenž kotouč bez váhání přesměroval na zakončujícího ANŽEHO KOPITARA. Kapitán Los Angeles ještě hledal volného Browna, ale nakonec to byl Slovinec, kdo touš dostal za záda překvapeného Anderse Nilssona. Jsou tu tedy nové komplikace pro hosty. Asistence: Derek Forbort, Drew Doughty.

33:49

Na druhé straně velká šance Lewise. Ten dostával puk do jízdy takřka před prázdnou branku, ale nedokázal odkrytý prostor dobře trefit.

24:10

Dvě obrovské šance, už to mohlo být o dva zásahy. Anže Koptiar nadvakrát dorážel volný kotouč před brankou, ani jednou ho ale nedostal až do klece.

21:57

21:57 Tyler TOFFOLI - 1:0

21:57

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Hned na začátku druhé třetiny jsme se se dočkali první branky zápasu. Obránce Kings Jake Muzzin poslal ukázkovou nahrávku přes polovinu kluziště na svého spoluhráče. Byl jím útočník TYLER TOFFOLI. Ten kotouč převzal ve středním pásmu a uháněl s ním sám na branku. Nilsson neměl šanci, domácí hokejista puk ukázkově pověsil do sítě. Los Angeles má tedy v napínavém utkání vedení na hokejkách. Asistence: Jake Muzzin, Adrian Kempe.

21:25

Teď to byl právě Iafallo, kdo nahozením z levé strany trefil tyčku Nilssonovy branky. Hosté měli docela štěstí, že touš nezapadl do sítě.

14:07

Hutton odjíždí na trestnou lavici za hákování. Krále čeká první celá přesilovka v zápase, to je pro ně před koncem úvodní dějství solidní šance.

09:14

Už se bude trestat také na druhé straně. Do boxu odchází za držení hostující Gagner. Takže nás pro změnu čeká hra čtyři na čtyři, to jsme tu ještě neměli.

08:23

Domácí jdou dokonce do tří. Takže tu je zkrácená dvojnásobná početní výhoda Canucks. Jake Muzzin dostává menší trest za nedovolené bránění.

07:25

A nejen to. Anže Kopitar se dokonce dostal při oslabení do šance. Zůstal nehlídaný mezi kruhy a moc nechybělo, aby překonal překvapeného Nilssona.

06:37

Hokejka Dereka Forborta skončila ve tváři Horvata. A to znamená, že si obránce Los Angeles musí odpykat dvě minuty za vysokou hůl. Máme tu tedy první přesilovku utkání.

04:03

Hostující gólman musel likvidovat nepříjemné zakončení Phaneufa z dálky. Na puk moc dobře neviděl, přesto ho dokázal zastavit a uklidit do rukavice.

Los Angeles Kings – Vancouver Canucks

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Toffoli (Muzzin, Kempe), 35. Kopitar (Forbort, Doughty), 51. Pearson (Kempe, Toffoli)

Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Martinez, Phaneuf, Muzzin, Folin – Pearson, Kopitar (C), D. Brown – Rieder, J. Carter, Lewis – Iafallo, Clifford, Toffoli – Kempe, N. Thompson, T. Mitchell.

Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler, Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Leipsic, Horvat, Goldobin – D. Sedin, H. Sedin (C), Virtanen – Boucher, B. Sutter, Gagner – Motte, Dowd, D. Archibald.

Rozhodčí: Rank, Pochmara – Driscoll, Pancich

Diváci: 18 230

Průběh zápasu
1. třetina
06:37 LAK 2 Forbort, vysoká hůl
08:23 LAK 2 Muzzin, nedovolené bránění
09:14 VAN 2 Gagner, držení
14:07 VAN 2 B. Hutton, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
21:57 LAK 1:0 Toffoli (Muzzin, Kempe)
34:54 LAK 2:0 Kopitar (Forbort, Doughty)
Po 2. třetině
3. třetina
41:40 LAK 2 Iafallo, nedovolené bránění
50:53 LAK 3:0 Pearson (Kempe, Toffoli)
55:32 LAK 2 Phaneuf, hrubost
VAN 2 Dowd, hrubost
56:19 VAN 2 H. Sedin, hákování
Konec