Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

VK UP Olomouc – VK Dukla Liberec

3:1

konec (25:22, 22:25, 25:17, 25:23)

12.03.2018, 20:15 • Sportovní hala Univerzity Palackého, Olomouc • 28. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.75 1.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:23

Tři body zůstávají v Olomouci. Sainová předvedla parádní přihrávku, Dudová nahrála na hlavní kůl a Darina Košická ukončila smečí na zadní lajnu celý zápas.

24:22

Dva mečboly! Laura Holubcová na podání. Dudová neměla ideální přihrávku a tak útočila na druhou přes.

22:21

Ve čtvrtém setu to bude ještě drama. Napolitano-Šenková smečovala jen do těsného autu. Olomouc si bere při jednobodovém vedení oddechový čas.

19:17

A už to je znovu o dva body. Po servisu Dudové se v útoku neprosadila Kohoutová a to trestá Košická. Liberec si bere oddechový čas.

16:14

Olomouc vede při druhém technickém čase o dva body. Strušková si pohlídala útok z jednonožky, kdy umístila míč do dlouhé diagonály.

12:9

Monika Dedíková na servisu. Delabarreová znovu nahrává nečistě. Liberec okamžitě reaguje oddechovým časem.

8:5

Po servisu Michalíkové dopadl míč přesně do rohu kurtu. Olomouc odchází k prvnímu technickému času při tříbodovém vedení.

25:17

Teď už ale třetí sada končí! Dudová vyzvala k útoku Napolitano-Šenkovou, ta se však smečí z pipu neprosadila. Celý set nakonec zakončila na síti blokem Sajdová.

24:16

Osm setbolů pro domácí celek. Holubcová našla servisem Sainovou a poté smečuje do diagonály Monika Dedíková.

22:15

A je tady další snížení. Michalíková se neprosadila a to trestá Staňková. Olomouc si musí brát oddechový čas.

16:10

I přesto vede Olomouc při druhém oddechovém čase o luxusních šest bodů. Mikšíková našla servisem Dedíkovou, poté však útočila Krišková jen do sítě.

12:7

Olomouc přidává další bod. Veronika Strušková zatlačila servisem a poté útočí střídající Mikšíková do autu. Liberec si bere oddechový čas.

10:6

Náskok Olomouce se při servisu Michalíkové navyšuje. Napolitano-Šenková sice ještě prvním útokem neuspěla, ale poté výborně zasáhla v poli Dudová je na síti znovu nekompromisní. Liberec si bere oddechový čas.

8:6

Olomouc vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. Veselá tentokrát na útoku neuspěla a Dedíková na síti vytloukla blok soupeře.

22:25

Druhý setbol už je proměněn. Martina Michalíková při svém prvním představení na podání v zápase soupeřky zahnala do obrany. Dedíková mohla prodloužit druhou sady, ale smečuje jen daleko za postranní lajnu.

21:24

Tři setboly pro Liberec! Kateřina Kohoutová dokázala servisem najít Dedíkovou. Mikšíková parádně zasáhla v poli a po útoku Staňkové je Napolitano-Šenková v síti.

21:23

Stále to je o dva body. Katarína Dudová na podání soupeřky nepřekvapila. Od blokující Napolitano-Šenkové se balon odrazil do autu. Olomouc si žádá oddechový čas.

18:20

Olomouc se v prvním setu nevzdává. Místo Košické přichází do hry Michalíková. Veselá útočila jen do anténky. Liberec si bere oddechový čas.

14:16

Liberec vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Holubcová neútočila příliš důrazně, ale nakonec končí balon od domácího bloku mimo hru.

13:14

A rázem to je jen o bod. Košická dává přímý bod ze servisu. Liberec si bere oddechový čas.

8:12

Liberec přidává další bod! Kateřina Kohoutová se prosazuje na bloku a Jiří Teplý musí reagovat oddechovým časem.

7:8

Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o bod. Delabarreová vyzvala k útoku Kohoutovou a při její smeči je olomoucký blok v síti.

25:22

Po servisu hostující kapitánky Laury Holubcové přihrávala Košická, Dudová to zkusila opět na druhou přes, ale tím dala jen balon soupeřkám. Liberec se ale v útoku neprosadil a to už trestá tvrdou smečí do diagonály Košická. První sada jde na konto Olomouce.

24:22

Monika Dedíková je znovu na podání. Liberec první setbol odvrací po ose Dostálová – Delabarreová – Holubcová. Parádní souhra středem sítě. Také Olomouc ještě zastavuje hru oddechovým časem.

24:21

Tři setboly! Monika Dedíková našla servisem Dostálovou, následně útočila hned dvakrát do bloku Markéta Veselá. Dudová parádně zavřela útok hostující smečařky. Je tady ještě oddechový čas pro Liberec.

21:20

Po dlouhém čase se dostává Olomouc do vedení. Právě Napolitano-Šenková zatlačila plachtícím servisem, za Liberec neuspěla v útoku Krišková a poté na síti přetlačila Holubcovou Dudová. Liberec si bere oddechový čas.

15:16

Liberecká Dukla vede při druhém technickém oddechovém času o bod. Dedíková zkoušela servírovat hned za pásku, ale nakonec míč vyletěl do těsného autu.

5:8

A právě po servisu kapitánky Liberce Laury Holubcové se prosazují hostující hráčky k dalšímu bodu. Košická smečovala jen do autu a posílá tak oba týmy k prvnímu technickému oddechovému času.

VK UP Olomouc – VK Dukla Liberec

3:1

konec (25:22, 22:25, 25:17, 25:23)

Zpět na online

VK UP Olomouc: Dudová (C), Kubínová – Košická, Michalíková, Dedíková – Čutuková, Sajdová, Strušková, Kneiflová – Napolitano-Šenková, Orvošová – Sainová Trenér: Jiří Teplý

VK Dukla Liberec: Delabarreová, Vaňková – Staňková, Veselá, Mikšíková, Gálíková – Kohoutová, Nečasová, Holubcová (C) – Krišková, Hanzlová – Dostálová Trenér: Libor Gálik

Rozhodčí: Tomáš Kavala – Petr Horký