Menu

Tenis

ATP Rotterdam (krytý tvrdý povrch)

Tomáš Berdych (6) – David Goffin (4)

0:0

zrušeno

16.02.2018, 12:35 • Čtvrtfinále • Radomír Fukala

Tipsport: 2.25 1.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak to je smutná zpráva pro všechny české fanoušky! Tomáš Berdych nakonec kvůli nemoci do zápasu nenastoupí a do dalšího kola tak postupuje David Goffin bez boje. (12:05:00)
Poslední dvě vzájemná utkání

12.5.2016 (Antuka) Berdych – Goffin 0:2 (0:6, 0:6)
19.2.2016 (Tvrdý) Goffin – Berdych 0:2 (3:6, 4:6)
David Goffin

To Goffin má zatím pestřejší sezónu, co se turnajů týče. V Hopman Cupu sice vyhrál bez ztráty setu všechny své dvouhry s Alexandrem Zverevem, Australanem Kokkinakisem i Kanaďanem Pospisilem, ale na postup ze skupiny to stejně nestačilo.
Před Austalian Open sehrál ještě jeden neúspěšný duel v rámci exhibice v Kooyongu s Carreňem-Bustou. Poté se již představil v Melbourne, ve kterém neprošel přes brány druhého kola. Po vítězství nad Bachingerem jej vyřadil velmi překvapivě Francouz Benneteau.
V Davis Cupu dvěma body pomohl k výhře Belgie 3:1 nad Maďarskem. Ve svých střetnutích přehrál nejprve Balasze a následně také Fucsovicse.
V Montpellier dokráčel až do semifinále, v němž nestačil na domácího Richarda Gasqueta, který zvládl lépe třísetovou bitvu.
V právě rozehraném podniku v Rotterdamu doposud neztratil ani set. Jeho tažení odnesli Nicolas Mahut a Feliciano López.
Tomáš Berdych

Český tenista se na úvod sezóny představil v Dauhá, kde se mu však tato zastávka vůbec nepovedla. Hned v prvním duelu totiž skončil po výsledku 2:1 na raketě Němce Struffa.
Poté si ovšem napravil chuť na Austalian Open. Tam Postupně vyřadil domácího De Minaura, Garciu-Lópeze, Argentince Del Potra a Itala Fogniniho. Při tomto tažení navíc ztratil jen dva sety, ale následně mu stál v cestě legendární Roger Federer. Ten Berdychovi dal šanci v první sadě, kde Tomáš vedl již 5:2, ale nakonec jej nedopodával a celý ztratil v tie-breaku. Utkání posléze prohrál 3:0 a ve čtvrtfinále se s prvním Grand Slamem rozloučil.
V Rotterdamu ale znovu světová sedmnáctka funguje velmi dobře. V prvním kole zdolala Mischu Zvereva 2:0 a následně stejným výsledkem i Viktora Troického.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:35.

T. Berdych – D. Goffin

0:0

zrušeno

Zpět na online