Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – Florida Panthers

3:4

konec (2:4, 1:0, 0:0)

15.02.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.62 3.77 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (06:53:58)
Československá stopa v utkání
Radim Vrbata (FLA)
0+0, 1 střela, čas na ledě 8:50.
Tři hvězdy utkání:
1. Aleksander Barkov (FLA) 0+2
2. Bo Horvat (VAN) 1+2
3. Nick Bjugstad (FLA) 1+1.
Střely na branku: 37 – 34 (16:14, 13:6, 8:14).
Je dobojováno! Po šestigólové první třetině se brankostroj výrazně zadrhl, což ale nemusí Floridu vůbec mrzet. Panteři ještě v úvodní dvacetiminutovce otočili skóre z 1:2 na 4:2 a o polovinu zkrácený náskok si ve třetí třetině bez větších starostí udrželi až do posledních sekund. Florida tak vítězí v šestém zápase z předchozích sedmi zápasů a ještě může živit teoretickou naději na účast v play-off.

Konec zápasu.

59:40

Anders Nilsson přece jen dostal možnost odjet na střídačku, ale Kosatky už v útočném pásmu nestihli vymyslet nic, co by jim přineslo aspoň náznak šance.

59:23

Domácí v plném počtu.

59:10

Panteři v přesilovce rozhodně nehrají na šetření času a málem se jim to vymstilo při akci Boesera, který zaútočil po levé straně a golfákem jen těsně minul vzdálenější tyč.

59:00

Poslední minuta třetí třetiny.

58:37

Malginovu střelu z pravé strany nohou srazil Stecher. Boeser pak šel do brejku, jenže propadl a na druhé straně zase vynikajícím zákrokem zachraňoval situaci Troy Stecher.

58:09

Jevgenij Dadonov přenesl puk z pravého do levého kruhu, jenže dělovka bez přípravy v podání Ekblada skončila na Gudbransonovi.

57:46

Barkov vyhrál buly a rozjel kombinaci Floridy. Yandleovo nahození od modré proletělo až do brankoviště, ovšem Nilsson se překvapit nenechal.

57:23

Kapitán Vancouveru Henrik Sedin zbytečně fauloval v útočném pásmu, za držení Mathesona míří na trestnou lavici a výrazně snižuje domácí šance na vyrovnání.

56:49

Vrbata vysvobodil Floridu, ale rozehrávkou do icingu ji přidělal další starosti. Předcházel tomu další tlak Kosatek, jenž skončil nepřesnou střelou Del Zotta.

55:38

Hosté v plném počtu.

55:24

Po šancích Bouchera a Bärtschi vždy přišly jisté zákroky Reimera. U něj zachytil puk Pysyk a vyhodil ho na druhý konec hřiště.

54:33

Snad třetí vyhození v rozmezí padesáti sekund umožňuje Panterům uskutečnit několikáté rychlé střídání. Kosatky drží puk za vlastní brankou.

54:07

Stadionem i za nepříznivého stavu obíhá mexická vlna. Mezitím se domácím na ledě nedaří usadit v pásmu.

53:38

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min., faul loktem).

53:32

Tentokrát musel urostlý domácí gólman rychle na zem, aby levým betonem vyrazil Malginovu tvrdou přízemní střelu zpoza pravého kruhu.

53:10

Pysykovo nahození od modré čáry letěla zcela mimo branku, Nilsson přesto natáhl svou levačku a kotouč schoval do lapačky.

52:29

Petrovic přejel Pouliotem nahozený puk a Canucks se usadili v pásmu, kde svou akci ale překombinovali a rána Gudbransona byla zablokovaná.

51:18

Domácí střídali a McGinn tak měl na pravé straně úplné volno k posunu vpřed. Nilsson si ovšem počkal na jeho střelu z pravého kruhu a precizně zasáhl.

51:06

Další icing Vancouveru, jenž se postupem času dostává pod tlak a nemá moc možností usilovat o vyrovnání.

50:35

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:35

Vincent Trocheck zprava hodil puk do ohně, kde Nilsson čelil důraznému Malginovi, ale nakonec zasáhl tak, aby rozhodčí opět přerušil hru.

50:25

Petrovic usiloval o svůj druhý dnešní gól a zároveň druhý zásah v sezóně, nicméně Nilsson ho pohotovým zákrokem vychytal a vysloužil si potlesk vtaženého publika.

49:49

Loui Eriksson nedostal vůbec přesnou přihrávku z hloubi pole, kotouč doklouzal až na zakázané uvolnění.

49:23

Na druhé straně zprava napřáhl Erik Gudbranson a Reimer rychlou střelu vytěsnil nad mantinely, což přimělo hlavního rozhodčího zastavit čas.

48:49

Panteři si teď vytvořili velký tlak. Z nepřehledné mely u branky nakonec vzešlo zakončení Bjugstada, ovšem Nilsson znovu odolal.

48:26

Del Zotto se ani na metr nehnul od Barkova, který tak nemohl po centru Scevioura zakončoval a byl zahnán k hrazení.

47:41

Pysyk rukavicí sklepl puk jen před vlastní branku, kde příliš chytře nezahrál ani Matheson a razantně napálil boční mantinel, od kterého se k němu kotouč vrátil.

47:09

Ekblad nabral rychlost a tím se zahnal téměř do nulového úhlu, přičemž bekhendem z levé strany Nilssona neohrozil.

46:58

Domácí v plném počtu.

46:39

Puk vyletěl na jednu ze střídaček a hra tak nemůže pokračovat. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

46:24

Yandle naznačil střelou a šalamounskou zadovkou mezi vlastními nohami našel Barkova, který neprostřelil clonícího Edlera.

45:44

Domácí fanoušci hlasitým povzbuzováním podpořili své oblíbené hráče na ledě a ti za odměnu vyhodili puk ven z obranného pásma.

45:19

Nilsson podržel svůj tým, když nejprve vychytal dvě střely z osy hřiště od Nicka Bjugstada a pak zareagoval i na Ekbladovu pohotovou dorážku z levé strany!

44:58

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Michael Del Zotto – 2 min., podražení).

44:54

Hosté v plném počtu.

44:26

Aleksander Barkov byl blízko gólu v oslabení. Dělilo ho od něj jen pár centimetrů, když střelu z bezprostřední blízkosti zastavila až tyčka!

43:41

Od Kosatek je to v útočném pásmu hodně statické a Reimer nemusel zasahovat. Jeho spoluhráči dobře vykrývají prostory.

42:54

Hodně zvláštní rozhodnutí. Stechera podle opakovaných záběrů trefil do obličeje vlastní spoluhráč Del Zotto. Sudí přesto vylučují a přes krvavé zranění dali Haleymu jen dvě minuty.

42:28

Stecher dostal hokejkou do obličeje a neobešlo se to bez krvavého zranění. Pokud Kosatky nevyužijí ponechanou výhodu, tak je čeká dlouhá přesilovka.

41:11

Reid Boucher dostal přihrávku na pravé křídlo, jenže z blízkosti mantinelu poměrně výrazně minul branku, u které mohl být Reimer v klidu.

40:29

Jevgenij Dadonov zablokoval Gudbransonův projektil od modré čáry a dostal pukem do nějakého bolestivého místa, takže pomalinku klouže na svou střídačku.

40:11

Hned po deseti sekundách hry se ke střele z levé strany dostal Loui Eriksson a trefil Reimera do masky, kvůli čemuž se hra přerušila.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branky po 2. třetině: 29 – 20 (16:14, 13:6).
Prostřední dějství bylo na gólové momenty výrazně chudší, ale i tak byl k vidění poměrně pěkný ofenzivní hokej. Jediný gól druhé třetiny oslavili ve čtyřiatřicáté minutě fanoušci kanadského týmu, jenž v přesilové hře snížil na rozdíl jediné branky zásluhou Brocka Boesera. Ostatní střely Nilsson s Reimerem pochytali a do třetí části se tak půjde za stavu 4:3 pro Floridu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Horvat vyhrál buly v obranném pásmu a založil tím rychlou akci Vancouveru. Po pravém křídle zaútočil Virtanen, jehož rychlou střelu Reimer ramenem vytěsnil do ochranné sítě.

39:22

Aleksander Barkov se zastavil v pravém kruhu, tím si udělal prostor ke střele zápěstím, jež skončila na hrudníku zatím nepřekonaného Nilssona.

39:00

Poslední minuta druhé třetiny.

38:48

Po ofsajdu se Florida provinila i zakázaným uvolněním a bude muset čelit vhazování po Reimerově levici.

37:57

Bjugstad nedal Dadonovovi přesnou přihrávku na pravé křídlo a k puku se jako první dostalo obranné duo Canucks.

37:20

Vůbec poprvé v utkání se přerušuje kvůli postavení mimo hru, který teď zastavil poměrně rychlý přechod Floridy.

36:47

Tanev proklouzl přes útočnou modrou a v rychlosti si narazil s Boucherem. Následné zakončení z pravého kruhu si však Reimer pohlídal.

36:09

Bjugstadova střela z pravého kruhu byla sražená a puk překvapivě dopadl před brankoviště, kde ho sebral Malgin. Ten nabil Vrbatovi, jenž přijel ze střídačky, ale tvrdou střelou nepečetil svůj návrat po zranění gólem.

35:26

Malgin si zpracoval puk na červené čáře a bez rozmýšlení vyrazil dopředu, kde to běl na bekhend a Nilsson pohodlně zasáhl u své pravé tyče.

35:14

Hosté v plném počtu.

35:11

Trocheck v záběru oslabení chytře vyjel ven z útočného pásma a přihrál o několik metrů dozadu, čímž zamezil ztrátě puku.

34:34

Pokračující oslabení zvládají hostující hráči bez sebemenších problémů, do návratu jejich kapitána do hry už zbývá jen pár posledních sekund.

33:57

Ekblad vyhodil puk ven z obranné třetiny Floridy a Edler se vrátil pro puk k vzdálenější modré čáře. Panthers mezitím nestihli vystřídat.

33:16

33:16 Brock BOESER - 3:4

33:16

Vancouver právě vstřelil branku!
Ideální scénář pro Canucks, kteří bleskově využili přesilovku 5 na 3 a ještě budou pokračovat v převaze o jednoho muže! Domácí víceméně napodobili poslední trefu Floridy, když Bo Horvat vyhrál vhazování a BROCK BOESER po přiťuknutí od Daniela Sedina nechytatelnou ranou zápěstím propálil Reimera. Asistence: Bo Horvat.

33:14

Hodně rozezlený MacKenzie podle názoru rozhodčích podrazil Pouliota a míří za Pysykem na trestnou lavici. Pár sekund se tak bude hrát v pěti proti třem!

32:59

Bärtschi s Vanekem přispěchali zpět do útočného pásma, Sceviour kotouč zachytil a neomylně ho opět vyhodil přes všechny čáry do bezpečí.

32:21

Doteď téměř neviditelní Sedinovci se zabydleli v útočné třetině, ale Henrikova střela z pravého kruhu nebyla vůbec nebezpečná.

31:46

Edler zachytil pokus o vyhození, avšak Panteři se o pár chvil přesto osvobodili zákrokem na hranici pravidel.

31:22

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mark Pysyk – 2 min., nedovolené bránění).

30:45

Gudbranson v roli posledního hráče ztratil stabilitu a málem také kotouč, který naštěstí pro Kosatky stihl Bjugstadovi vypíchnout.

30:12

Jared McCann byl na číhané a nakonec se k němu dostal puk, který ihned posílal směr brána, nicméně Nilsson zasahovat nemusel.

29:41

Thomas Vanek měl problém se zpracováním křižné přihrávky a po vynucené otočce minul ze svého pohledu levou tyč. K ní vracel puk Del Zotto, ovšem Reimer žádné další komplikace nepřipustil.

29:24

Hosté v plném počtu.

29:06

Boucher už nepočítal se zpětnou přihrávkou od Pouliota a opustil střed pravého kruhu, kam kotouč mířil. Floridě se tak snadno povedlo vyhodit.

28:51

Vancouver se přece jenom usadil v útočném pásmu a rozjel kolotoč přihrávek, na jehož konci byla střela Boesera a jistý zákrok lapačkou od Jamese Reimera.

28:06

Domácí po vyhození Panterů propadli na útočné modré čáry. Do brejku se hnal Colton Sceviour, jenže střela zpoza levého kruhu letěla mimo prostor branky.

27:24

Micheal Haley sice vyvezl puk z hostujícího pohledu do bezpečí, ale pak Floridu zbytečně oslabil, když se nepohodl s Edlerem. Za nesportovní chování dostává dvouminutový trest a přesilovku si zahrají také Kosatky.

27:13

Matheson s Ekbladem se dostali pod tlak v obranném pásmu, menší problémy ale konstruktivně vyřešili a Haley situaci uklidnil.

26:40

Domácí v plném počtu.

26:24

Matheson si rozmyslel střelu od modré a ještě přihrál na vrcholek levého kruhu, odkud Ekblad napálil clonícího Huttona do nohou.

25:58

Oba týmy střídají a Panteři nijak nespěchají se založením dalšího útoku. Minimálně deset sekund ztratili u vlastního brankáře.

25:25

Trocheck z pravého kruhu střílel tahem, ale narazil na vyrážečku Nilssona, po jehož zákroku Canucks opět rychle vyhodili.

25:02

Gudbranson vyhodil puk přes všechny čáry a Keith Yandle se pro něj musel vrátit až za Reimerovu klec.

24:40

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Troy Stecher – 2 min., držení).

24:17

Jared McCann měl okolo sebe poměrně hodně místa, takže si zpracoval přihrávkou a po pravém křídle se dostal ke střele, která nebyla dostatečně přesná.

23:52

Hra se teď přelévá ze strany na stranu. Kromě Sutterovy propagační střely ale nebyla k vidění žádná vážnější příležitost ke skórování.

23:06

Hostující kapitán McKenzie táhl protiútok dvou na jednoho, jenže finální přihrávka neprošla přes skluzujícího Pouliota.

22:37

Aaron Ekblad parádně zrychlil na malém prostoru a probil se přes Pouliota do útočného pásma. Střelu z levého kruhu si pak sám dorazil do sítě, ale stalo se tak jednoznačně nad úrovní břevna, takže pátý gól Panthers platit nemůže.

22:01

Yandlea neposlechl puk v obranném pásmu, kde mu ho sebral Daniel Sedin a vyměnil si přihrávky s Vanekem, který z mezikruží Reimera nepřelstil.

21:09

Malgin na druhé straně nahrál zpoza koncové čáry před sebe Barkovovi, kterému zakončení z levé strany pokazil blok Troye Stechera.

20:41

Gudbranson se u útočné modré čáry otočil kolem své osy a přes obránce vystřelil nepřesnou střelu, jež ohrozila jen zadní mantinel.

20:01

Jacob Markström ke čtyřem inkasovaným gólům další nepřidá. Od začátku druhé třetiny ho v brankovišti Canucks nahradil krajan Anders Nilsson.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku po 1. třetině: 16 – 14.
Máme za sebou velmi zajímavou první třetinu, ve které oba týmy dohromady vyprodukovaly třicet střel na branku. O něco aktivnější byli v tomto směru hráči Canucks, kteří se bleskově ujali vedení zásluhou Del Zotta. Na vyrovnání Dadonova pak bleskově odpověděl Horvat, nicméně další tři góly už padly do sítě Markströma, kterého postupně pokořili McGinn, Petrovic a Bjugstad.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Necelé čtyři sekundy před přestávkou se bude konat ještě jedno vhazování. Florida totiž pochybila v založení útoku a poslala puk na další icing.

19:00

Poslední minuta první třetiny.

18:36

18:36 Nick BJUGSTAD - 2:4

18:36

Florida právě vstřelila branku!
Šestý gól v rámci úvodní dvacetiminutovky na sebe nenechal dlouho čekat! Alexander Barkov vyhrál vhazování nad Henrikem Sedinem za sebe, kde se kotouče zmocnil NICK BJUGSTAD a povedenou střelou zápěstím překvapil už počtvrté kapitulujícího Markströma. Asistence: Aleksander Barkov.

18:34

Brock Boeser to pro změnu zkoušel rychlou střelou zápěstím z levého kruhu, ale Reimer proti ni tentokrát dostatečně rychle vytasil lapačku. Následoval icing Vancouveru a buly u Markströma.

18:06

Michael Del Zotto zakončoval od modré čáry bez toho, aby ztrácel čas zpracováním přihrávky, ovšem beton Reimera mu zabránil ve skórování.

17:25

17:25 Alex PETROVIC - 2:3

17:25

Florida právě vstřelila branku!
Panteři v gólově plodné první třetině otáčí skóre a poprvé vedou! Weegarovu střelu od modré čáry Markström ještě zneškodnil, ale po ztrátě jednoho z jeho spoluhráčů už byl krátký na zakončení ALEXANDERA PETROVICE, kterému na osu hřiště přihrál Jared McCann. Pro obránce Floridy je to teprve první gól v sezóně! Asistence: Jared McCann.

16:46

Yandle dlouhým pasem hledal Bjugstada, který vyjel z trestné lavice. Dobrou práci ale odvedl Gudbranson, který hostujícího útočníka rychle přilepil k mantinelu.

16:34

Hosté v plném počtu.

16:05

Až chybná rozehrávka soupeře pomohla domácímu týmu k nějaké kombinaci, nicméně Erikssonovo zakončení z mezikruží úspěšné nebylo.

15:34

Panteři se zatím výtečně brání a prakticky vůbec nepouští domácí pětici do míst před brankou Jamese Reimera.

15:02

Barkov se prodral k vyhození od Trochecka a ještě předal puk Ekbladovi, jehož pokus během vlastního oslabení přes domácího strážce branky tentokrát neprošel.

14:34

Vyloučení v týmu Florida Panthers (Nick Bjugstad – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

14:03

Boeser si tak dlouho šteloval puk pro střelu z levého kruhu, až ho nechal za sebou a výrazně tím usnadnil práci defenzivě Floridy.

13:24

James Raimer při jednom ze zákroků vyjel až před brankoviště. Toho si byl moc dobře vědom Vanek, který však nestihl zasunout puk za pravou tyč, kam se hostující gólman rychle vrátil a zabránil další rychlé odpovědi Kosatek.

13:01

13:01 Jamie MCGINN - 2:2

13:01

Florida právě vstřelila branku!
Kuriózní přesilovková trefa Panterů opět srovnává skóre! Malginova razantní střela zápěstím se od zadního mantinelu odrazila vedle brankoviště. Od Ekbladovy hole se puk odrazil do vzduchu a JAMIE MCGINN ho precizně provedenou hlavičkou uklidil do branky. Asistence: Aaron Ekblad, Denis Malgin.

12:42

Troy Stecher natěsno bránil Bjugstada, jehož střelu zablokoval a puk tak proletěl okolo levé tyče domácího brankáře k zadnímu mantinelu.

11:53

Floridě dlouho trvalo, než se dostala k nějaké kloudnější kombinaci v útočné třetině. Po několika přihrávkách na malém prostoru pálil Trocheck, ovšem Markström nic těžkého řešit nemusel.

11:12

Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Brock Boeser – 2 min., hákování).

10:32

Domácí hokejisté nijak nevyužili soupeřova zakázaného uvolnění, Barkov totiž vyhrál buly nad Henrikem Sedinem a tím dostal svůj tým do bezpečí.

09:53

Trocheck doplnil Weegara, který mu přenechal puk u vrcholku pravého kruhu, nicméně šikovný útočník Floridy trefil jen předním stojícího soupeře. Dorážka Pysyka poté letěla mimo tři tyče.

08:10

08:10 Bo HORVAT - 2:1

08:10

Vancouver právě vstřelil branku!
Domácí se rychle oklepali z inkasované branky a vzali si náskok zpět! Reimer trochu zaváhal při hře hokejkou za vlastní brankou, což odstartovalo obrovské zmatky v obraně Floridy. Ty vyvrcholily chybou Mathesona, který poslal puk do projíždějícího Bärtschiho. Od něj se kotouč odrazil na hokejku BO HORVATA a ten bleskově zakončil ze svého pohledu k levé tyči. Asistence: Sven Bärtschi.

07:36

07:36 Jevgenij DADONOV - 1:1

07:36

Florida právě vstřelila branku!
Panteři vyrovnávají na 1:1! Bjugstad v nenápadné situaci ve středním pásmu hodil puk před JEVGENIJE DADONOVA, kterého Edler v úniku sice vyrušil, ale nezabránil mu v zakončení, které propadlo mezi nohama Markströma až do sítě! Asistence: Nick Bjugstad, Alexander Barkov.

07:01

Brankáři Floridy se při zákroku uvolnila helma a rozhodčí o pár sekund později přerušili hru. Následuje reklamní přestávka.

06:49

Thomas Vanek zakončoval z levého kruhu a tlačil puk k bližší tyči, jenomže Reimer jeho úmysl přečetl a rychle se přesunul do potřebných míst.

06:32

Mark Pysyk udělal velkou minelu po přihrávce od Reimera. Sutterova následná přihrávka ale nebyla zpracovatelná a zmíněný zadák Panthers v nejistotě odpálil puk na icing.

05:56

Sven Bärtschi nezpracoval prudký pas na útočnou modrou a kotouč jenom protečoval do míst, kde ho Reimer raději schoval pod lapačku.

05:05

Barkov trefil z úhlu jenom vnější tyč. Po rychlém výpadu zpoza branky pak za Markströma nezasunul puk ani Trocheck, jenž by rád navázal na svůj hattrick z předchozího zápasu.

04:35

Nevynucené zakázané uvolnění Vancouveru stěhuje hru před brankoviště švédského brankáře Jacoba Markströma.

03:57

Matheson se nesmírně rychle vrátil se Stecherem a zastavil rodící se únik ještě u červené čáry. Chvíli předtím hostující protiútok zbabral Trocheck.

03:22

Malgin na ose hřiště poslal puk před rozjetého Trochecka, který se prokličkoval až ke střele, ale Markström ji znovu vyrazil.

02:33

Barkov roztáhl hru doleva na Bjugstada, jehož střelu Markström jenom vyrazil před sebe, nicméně v jeho blízkosti nebyl žádný z Panterů, jenž by mohl dorážet.

01:46

Trocheckova střela byla zablokovaná a domácí rychle otočili hru. Bývalý obránce Floridy Erik Gudbranson však krátkým nápřahem Reimera nezaskočil.

00:37

00:37 Michael Del Zotto - 1:0

00:37

Vancouver právě vstřelil branku!
Kosatky se z první střely na branku dostávají do vedení! Bärtschi z levého mantinelu přihrál na Horvata, který místo zakončení zvolil nahrávku do druhé vlny na MICHAELA DEL ZOTTA a ten parádní střelou z první otevřel skóre. Asistence: Bo Horvat, Sven Bärtschi.

00:19

Barkov nabral rychlost a po pravé straně vletěl do útočného pásma, kde bekhendem našel Dadonova, který recept na Markströma nenašel.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před začátkem utkání a hymnami se uskutečnila minuta ticha za oběti dnešní střelby na jedné ze středních škol na Floridě.
Úvodní sestavy:

Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Gudbranson, Edler, Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, B. Hutton – Boeser, Horvat, Bärtschi – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Eriksson, B. Sutter (A), Archibald – Virtanen, Dowd, Boucher.

Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Yandle (A), Ekblad, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov (A), Dadonov – Malgin, Trocheck, Huberdeau – Vrbata, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.

Rozhodčí: Rank, Skilliter – Gawryletz, Murchison.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vzájemné zápasy

07.02.2018 Florida – Vancouver 3:1
21.01.2017 Vancouver – Florida 2:1
11.12.2016 Florida – Vancouver 4:2
12.01.2016 Vancouver – Florida 3:2 pr.
20.12.2015 Florida – Vancouver 5:4 sn.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Florida Panthers

Panteři se od začátku sezóny nachází pod pozicemi zaručující účast ve vyřazovacích bojích. Přes pět výher z předchozích šesti utkání se Florida nachází ve Východní konferenci až na třináctém místě, přičemž na osmou Carolinu ztrácí jedenáct bodů. Oproti nejbližším soupeřům však mají Panteři výhodu menšího počtu odehraných zápasů, takže se mohou ještě o něco posunout. Před dvěma dny zvládli přestřelku nad Edmontem, který na jeho ledě porazili 7:5.

Nejproduktivnější hráči:
1. J. Huberdeau – 53 bodů (18+35)
2. V. Trocheck – 51 bodů (21+30)
3. A. Barkov – 48 bodů (18+30).
Vancouver Canucks

Kanadský tým se po slušné první třetině základní části propadl až ke chvostu Západní konference. Z šestapadesáti zápasů vybojoval dvaadvacet výher a s padesáti body je na předposledním čtrnáctém místě, ze kterého ztrácí na postupovou osmičku těžko dostižitelných šestnáct bodů. Naposledy se Kosatky představily na ledě Dallasu, kde ukončili sérii čtyř porážek v řadě a překvapivě smetli domácí Stars 6:0.

Nejproduktivnější hráči:
1. B. Boeser – 48 bodů (26+22)
2. T. Vanek – 38 bodů (16+22)
3. H. Sedin – 36 bodů (2+34).
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

Vancouver Canucks – Florida Panthers

3:4

konec (2:4, 1:0, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Del Zotto (Horvat, Bärtschi), 9. Horvat (Bärtschi), 34. Boeser (D. Sedin, Horvat) – 8. Dadonov (Bjugstad, Barkov), 14. J. McGinn (Ekblad, Malgin), 18. Petrovic (McCann), 19. Bjugstad (Barkov)

Vancouver Canucks: Markström (21. A. Nilsson) – Gudbranson, Edler, Stecher, Del Zotto, D. Pouliot, B. Hutton – Boeser, Horvat, Bärtschi – Vanek, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Eriksson, B. Sutter (A), Archibald – Virtanen, Dowd, Boucher.

Florida Panthers: Reimer (Säteri) – Yandle (A), Ekblad, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov (A), Dadonov – Malgin, Trocheck, Huberdeau – Vrbata, McCann, J. McGinn – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.

Rozhodčí: Rank, Skilliter – Gawryletz, Murchison

Diváci: 17 412

Průběh zápasu
1. třetina
00:37 VAN 1:0 Del Zotto (Horvat, Bärtschi)
07:36 FLA 1:1 Dadonov (Bjugstad, Barkov)
08:10 VAN 2:1 Horvat (Bärtschi)
11:12 VAN 2 Boeser, hákování
13:01 FLA 2:2 J. McGinn (Ekblad, Malgin)
14:34 FLA 2 Bjugstad, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
17:25 FLA 2:3 Petrovic (McCann)
18:36 FLA 2:4 Bjugstad (Barkov)
Po 1. třetině
2. třetina
20:01
24:40 VAN 2 Stecher, držení
27:24 FLA 2 Haley, nesportovní chování
31:22 FLA 2 Pysyk, nedovolené bránění
33:14 FLA 2 MacKenzie, podražení
33:16 VAN 3:4 Boeser (D. Sedin, Horvat)
Po 2. třetině
3. třetina
42:54 FLA 2 Haley, vysoká hůl
44:58 VAN 2 Del Zotto, podražení
53:38 FLA 2 Huberdeau, faul loktem
57:23 VAN 2 H. Sedin, držení
Konec