Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – San Jose Sharks

2:3

po s.n. (0:2) (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)

12.02.2018, 02:00 • Honda Center, Anaheim • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.99 3.91 3.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Joe PAVELSKI - 2:3

V samostatných nájezdech zvítězil tým San Jose Sharks.
Autorem vítězné branky je JOE PAVELSKI.

59:06

59:06 Timo MEIER - 2:2

59:06

San Jose právě vstřelilo branku!
Závěrečný tlak se Sharks vyplatil. Zbývala necelá minuta do konce třetí třetiny, když Logan Couture vyslal střelu na branku. Jeho pokus sice do klece nezapadl, ale na brankovišti směr zakončení změnil útočník TIMO MEIER. Ten ukázkově překonal brankáře Anaheimu po ledě a s přehledem vyrovnal. Zdá se tedy, že dnešní kalifornské derby půjde do prodloužení, ačkoli měli domácí blízko k výhře v základní hrací době. Asistence: Logan Couture, Brent Burns.

57:47

Martin Jones zamířil na střídačku a San Jose Sharks to zkoušejí se šesti hokejisty v útočném pásmu.

50:56

50:56 Logan COUTURE - 2:1

50:56

San Jose právě vstřelilo branku!
Tohle je hodně vydřená, ale hlavně zasloužená branka San Jose. Hosté posílají spoustu kotoučů na Johna Gibsona, ale dlouho se nemohli dočkat trefy. Až nyní poslal kotouč do sítě krásnou střelou do horní poloviny klece LOGAN COUTURE. Kanadskému forvardovi nahrával český šikula Tomáš Hertl, lépe Coutureho snad ani k šanci vybídnout nemohl. Je to tedy znovu o jediný zásah a závěrečné drama pokračuje. Asistence: Tomáš Hertl, Marc-Edourad Vlasic.

46:28

46:28 Cam FOWLER - 2:0

46:28

Anaheim právě vstřelil branku!
Tentokrát už se Ducks dočkali. Sice neměli od začátku třetí třetiny vyloženě gólové šance, ale i tak se prosazují. Stačil jeden rychlejší přechod do útočného pásma. Ondřej Kaše předal kotouč na CAMA FOWLERA, který nečekaně zavěsil pod horní tyčku. Tady nemohl Martin Jones stihnout reagovat. Je to tedy o dva zásahy a San Jose Sharks čeká ve zbytku duelu hodně těžká práce. Asistence: Ondřej Kaše, Nick Ritchie.

43:33

První větší možnost San Jose ve třetí části. Mikkel Boedker vypálil z prostoru mezi kruhy a John Gibson měl co dělat, aby mu puk nevypadl. Nakonec to ale gólman Kačerů zvládl.

42:25

Ryan Getzlaf přenechal puk mezi kruhy Perrymu. Druhý jmenovaný forvard byl ve vyložené pozici, jenže střela mu vůbec nesedla a tím pádem ani netrefil branku. Halou to jen zahučelo.

35:11

A máme tu také rvačku. Pustili se do sebe domácí J. T. Brown a hostující Barclay Goodrow. Svedli docela vyrovnanou řež, teď si ale půjdou na pět minut odpočinout za katr.

25:08

Dobrá Burnsova dělovka, hned po něm zakončoval také Hertl. Ale na oba pokusy ještě Gibson dosáhl. Sharks začínají být hodně nebezpeční.

24:06

První početní výhodu v zápase si zahrají dnes i Sharks. Dvě minuty za podražení totiž vyfasoval domácí Brandon Montour. Nelíbí se mu to, ale za katr musí.

21:11

Zatím největší šance San Jose v zápase. Joonas Donskoi hledal u levé tyče volného Pavelskiho, ale kapitán Sharks trefil připravený beton Gibsona. Tady domácí obrana zaspala.

19:42

Corey Perry sice dosáhl krásné branky po nahrávce Ryana Getzlafa. Ale hosté si vyžádali kontrolu na videu a gól nakonec neplatí kvůli ofsajdu.

17:51

Domácí si zahrají další početní výhodu. Kevin Labanc od rozhodčích inkasuje dvě minuty za jasné hákování a bude doufat, že jeho spoluhráči neinkasují.

14:40

Logan Couture navíc málem překvapil ve vlastním oslabení. Udělal mezi kruhy ještě jednu kličku navíc, pak sice upadl, ale i vleže zakončil na Gibsona.

12:57

Je tu první vyloučení zápasu. Obránce San Jose Brent Burns dostává dvě minuty za držení a do přesilové hry jdou tedy Anaheim Ducks. Dobrá možnost pro domácí.

10:30

Hned další veliká příležitost Anaheimu. Neskutečné, co netrefil před polovinou prázdné branky Cogliano. Puk se mu odrazil od zadního mantinelu příhodně na brankoviště, do sítě ho ale neposlal.

10:20

Obrovská chyba v rozehrávce Sharks, po které střílel bez přípravy Chris Wagner. Ke štěstí hostů byl ale Jones znovu připraven, takže včas zasáhl.

04:34

Už se hraje hodně dlouho bez přerušení. Perry z brankoviště dorážel puk do sítě, ale Jonese těsně nepřekonal. Anaheim je i nadále aktivnější.

02:39

02:39 Ondřej KAŠE - 1:0

02:39

Anaheim právě vstřelil branku!
Domácí Kačeři od úvodních okamžiků utkání tlačí kotouče na branku, což se jim právě vyplácí. První dvě nebo tři střely ještě Martin Jones vytěsnil před sebe, ale další už ne. Český útočník ONDŘEJ KAŠE vzal zodpovědnost na sebe, po pravé straně se rozjel jako uragán. Už nikoho nehledal, viděl, že má dostatek místa. Nabral kotouč na hokejku a střelou zápěstím k pravé tyči překonal gólmana San Jose někde mezi betony. Maskovaný muž zůstal hodně zaskočený. Ducks tedy brzy vedou. Asistence: Adam Henrique, Nick Ritchie.

Anaheim Ducks – San Jose Sharks

2:3

po s.n. (0:2) (1:0, 0:0, 1:2 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. O. Kaše (Henrique, N. Ritchie), 47. Fowler (O. Kaše, N. Ritchie) – 51. Couture (Hertl, Vlasic), 60. Meier (Couture, Burns), rozh. náj. Pavelski

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Adam Henrique (ANA)
0:1   Joe Pavelski (SJS)
2. série:
0:1   Rickard Rakell (ANA)
0:2   Logan Couture (SJS)

Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Manson, H. Lindholm, Bieksa, Fowler, Beauchemin, Montour – Getzlaf (C), Perry, Rakell – Cogliano, Silfverberg, Kesler – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie – Wagner, J.T. Brown, Vermette.

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – J. Ryan, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Hertl, Couture, Labanc – Meier, Pavelski (C), Donskoi – Bødker, Tierney, M. Karlsson – Goodrow, O'Regan, Hansen.

Rozhodčí: Sutherland, St. Pierre – Amell, Cameron

Diváci: 17 435

Průběh zápasu
1. třetina
02:39 ANA 1:0 O. Kaše (Henrique, N. Ritchie)
12:57 SJS 2 Burns, držení
17:51 SJS 2 Labanc, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
24:06 ANA 2 Montour, podražení
35:11 SJS 5 Goodrow, bitka
ANA 5 J.T. Brown, bitka
Po 2. třetině
3. třetina
46:28 ANA 2:0 Fowler (O. Kaše, N. Ritchie)
50:56 SJS 2:1 Couture (Hertl, Vlasic)
59:06 SJS 2:2 Meier (Couture, Burns)
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
SJS 2:3 Pavelski (rozh. náj.)
po s.n.