Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

FC Admira Wacker Mödling – SK Rapid Vídeň

2:1

konec (0:0)

11.02.2018, 16:30 • BSFZ-Arena, Mödling • 22. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 6.34 4.63 1.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (18:43:29)
Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:15.
Je dobojováno! Tři tisícovky diváků čekaly na první gól až do sedmdesáté minuty, kdy k domácí radosti otevřel skóre Hausjell. Admira svůj náskok ale neudržela a přišla o něj pár minut před koncem po hezkém gólu Schobesbergera. Remízový stav 1:1 však do závěrečného hvizdu nevydržel, protože ve druhé minutě nastavení si vlastní branku vstřelil Pavelic a neslavně rozhodl o domácím vítězství 2:1. Admira se díky tomu vrátila před Linz na čtvrté místo a na svého dnešního soupeře ztrácí už jenom jeden bod.

90+3

Konec zápasu.

90+2

90+2. Mario PAVELIC - 2:1

90+2

Admira právě vstřelila branku!
Tak to je hodně překvapivé rozuzlení zápasu! Domácí dostali poslední šanci ze standardní situace. Centr z levé strany skončil na hlavě MARIA PAVELICE, který nešťastně uklidil míč k tyči vlastní branky.

90

Grozurek si narazil se spoluhráčem a z plné rychlosti vystřelil z dvaceti metrů. Strebinger ale nemusel zasahovat, míč letěl nad břevno.

89

Strebinger nezaváhl a stáhl si ze vzduchu centr z levé strany. Rapid tak může vyrazit vpřed a pokusit se o obrat.

88

Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Martin Jakolis, přichází Lukas Malicsek.

86

86. Philipp SCHOBESBERGER - 1:1

86

Rapid právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Mario Pavelic několik metrů řped velkým vápnem dal těžkou přihrávku PHILIPPU SCHOBESBERGEROVI. Ten se s ní vypořádal na výbornou a krásnou ranou z dálky poslal míč mimo dosah brankáře Kuttina.

85

Další cenné sekundy Admira získala před rozehrávkou rohového kopu, který Rapid ubránil. Další akci domácího celku zastavil ofsajd.

84

Rapid sice kontroluje míč, ale do žádného výraznějšího tlaku se nedostává. Unáhlená střela z dálky teď pouze umožnila Kuttinovi pošetřit trochu času.

82

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Thanos Petsos, přichází Giorgi Kvilitaja.

80

Kvůli použité pyrotechnice se část hřiště zahalila do tmy, nicméně na pokračování pomalu vrcholícího utkání to nemá žádný vliv.

78

Szántó potáhl míč po pravém křídle a odcentroval. Bezprostřední zakončení Kuttin vyrazil na Joelinton a ten zblízka trestuhodně přestřelil!

76

Jeden z domácích hráčů vletěl do pokutového území, Strebinger proti němu ale vyběhl a společně se spoluhráčem znemožnili zakončení.

74

Menší pochybení domácí defenzivy mohl potrestat volný Murg, jehož střela už mířila do odkryté branky, ale balón na poslední chvíli odehrál do bezpečí Lackner.

FC Admira Wacker Mödling – SK Rapid Vídeň

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. Hausjell, 90+2. Pavelic (vla.) – 86. Schobesberger

Karty:   44. Pavelic (RVI)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 14:15.

FC Admira Wacker Mödling: Kuttin – Scherzer, Lackner, Petlach, Zwierschitz – Vorsager (62. Maier), Ebner (C) – Hausjell (72. Merkel), Grozurek, Kalajdzic – Jakolis (88. Malicsek).
Náhradníci: Verwüster – Aiwu, Holzmann, Maier, Schmidt, Merkel, Malicsek.

SK Rapid Vídeň: Strebinger – Pavelic, M. Hofmann (C), Galvão, Auer – Petsos (82. Kvilitaja), Ljubičić – Veton Berisha (66. Szántó), Murg, Schobesberger – Joelinton.
Náhradníci: Knoflach – S. Hofmann, Kuen, Kvilitaja, Sonnleitner, Szántó, Mujakic.

Rozhodčí: Heis – Gutschi, Witschnigg

Diváci: 3 200