Menu

Volejbal

Uniqa extraliga žen

TJ Ostrava – VK UP Olomouc

0:3

konec (22:25, 23:25, 16:25)

15.01.2018, 19:15 • Hala míčových sportů, Ostrava • 13. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.29 1.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

0:0

Olomouc potvrdila roli mírného favorita a z Ostravy si odváží tři důležité body v boji o druhou příčku v extraligové tabulce.

Úvod prvního setu se Ostravankám vůbec nepovedl, domácí hráčky prohrávaly rychle 3:11, následně se ale svěřenkyně Zdeňka Pommera dokázaly zvednout a dokonce v závěru setu dorovnat Olomouc na 22:22. Závěrečné tři body však šly na konto Olomouce. Ve druhém setu naopak vedla i pětibodovým náskokem Ostrava. Ve střední pasáži se však mírné favoritky dostaly do tempa a závěr už patřil Olomouci. Závěrečná sada už byla zcela v režii druhého týmu extraligy. Olomouc se dostala do vedení záhy po začátku setu a svůj náskok ještě do konce navýšila. (20:49:55)

16:25

Třetí set skončil.

16:25

Je konec. Iva Nachmilnerová se jako poslední postavila za koncovou lajnu, ale své podání napálila jen do sítě.

16:24

Jana Napolitano-Šenková našla servisem Faltínovou, poté útočila Diatková jen lehce přes blok, ale nakonec vytlouká blok Klára Faltínová.

15:24

Místo Žolnerčíkové přichází do hry Faltínová. Po servisu Napolitano-Šenkové je tady hned devět mečbolů! Nyní neuspěla na přihrávce Makauskaiteová.

15:23

Napolitano-Šenková na podání a je to přímý bod. Ostravanky nedokázaly přihrát.

15:22

Vilte Makauskaiteová na servisu. Strušková dokázala sklepnout míč po méně přesné nahrávce Dudová na stranu soupeřek.

15:21

Až nyní se prosazuje také Ostrava. Nachmilnerová zachraňuje situaci útokem středem sítě.

14:21

S Ostravou to vypadá ve třetím setu zle. Ani druhý oddechový čas nepomáhá. Sajdová předvedla povedené podání a Makauskaiteová je poté zablokována Napolitano-Šenková.

14:20

Sajdová pokračuje na podání. Napolitano-Šenková se ještě útokem neprosadila, ale Valková na druhou přes neuspěla proti bloku Struškové. Ještě jeden oddechový čas pro Ostravu.

14:19

Olomouc se dostává již do pětibodového vedení. Nikol Sajdová na podání. Poté útočila lehce Makauskaiteová a Michalíková perfektním útokem po lajně skóruje.

14:18

Nikol Sajdová přichází místo Čutukové na podání. A Olomouc znovu vede o čtyři body. Nachmilnerová tentokrát na středu sítě bez bodu a poté je zablokována na hlavním kůlu Makauskaiteová. Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.

14:17

Tereza Diatková za koncovou lajnou. Po nahrávce Dudové se prosazuje oběhem kolem nahrávačky Napolitano-Šenková.

14:16

Monika Dedíková znovu na servisu. Za Ostravu odpovídá smečí středem sítě Nachmilnerová.

13:16

A je to o tři body. Monika Dedíková dokázala servisem najít Makauskaiteovou, poté právě Litevka nesložila míč proti jednobloku a Michalíková nachází povedeným útokem roh kurtu. Je tady druhý technický oddechový čas.

13:15

Olomouc má stále dvoubodové vedení. Zemanová podává do autu.

13:14

Ostrava se dotahuje na rozdíl jediného bodu. Zemanová dokázala servis nadělal hostujícím hráčkám problémy. Bodovku proměňuje na středu síti Nachmilnerová.

12:14

Dudová na podání. Diatková našla volné místo v zadní části kurtu.

11:14

Olomouc si i nadále drží nadějné vedení. Po nepřesné přihrávce mohly útočit domácí hráčky, ale prosazuje se až Dedíková z hlavního kůlu.

TJ Ostrava – VK UP Olomouc

0:3

konec (22:25, 23:25, 16:25)

Zpět na online

TJ Ostrava: Šípová, Valková (C) – Faltínová, Kojdová, Makauskaiteová, Žolnerčíková – Nachmilnerová, Sedláčková, Zemanová – Čuboňová, Diatková – Chevalierová, Teperová Trenér: Zdeněk Pommer

VK UP Olomouc: Dudová (C), Kubínová – Košická, Michalíková, Dedíková – Čutuková, Sajdová, Strušková, Kneiflová – Napolitano-Šenková, Orvošová – Sainová Trenér: Jiří Teplý

Rozhodčí: Daniel Trumpeš – Petr Horký