Menu

Hokej

2. liga skupina Východ

HK Nový Jičín – SHK Drtiči Hodonín

1:2

konec (0:0, 1:2, 0:0)

13.01.2018, 17:00 • 36. kolo • Michal Knápek

Tipsport: 2.36 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za námi šedesát minut, herního času, to znamená konec. Hodonín si odváží tři cenné body. Ďáblové minimálně sahali po vyrovnání, nestálo ale u nich potřebné hokejové štěstí i když šance určitě měli.

Děkuji za pozornost a těším se zase příště. (19:05:50)

Konec zápasu.
Domácí si vyžádali oddechový čas. Do konce utkání zbývají pouhé dvě vteřiny.

59:58

Pecha dostal krásnou přihrávku před bránu, možná malinko váhal a střílel vteřinku po, Zdenko Kotvan se stačil přesunout a krásným zákrokem likviduje jistý vyrovnávací gól !!!!

59:30

Domácí jsou v šesti!

58:39

Zbývá takřka minuta, do konce utkání. Pokud chtějí Ďáblové vyrovnat, mohli by zkusit hru v šesti. Jak se říká hop nebo trop.

58:18

Domácí v plném počtu.

57:46

Mohlo být vyrovnáno! Ďáblové se dostali do útočné třetiny, nicméně se jim nepodařilo mířit přesně a jistá gólovka končí mimo klec Zdenko Kotvana, škoda!

57:03

Od konce utkání nás dělí pouhé tři minuty. Drtiči navíc hrají přesilovku a nemusí nikam spěchat.

56:17

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Gebaueer – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).

56:11

Puk končí v náručí Jiřího Slováka, vhazování před jeho bránou. Dá se předpokládat, že minutu před koncem hry, zkusí Ďáblové hru v šesti.

55:51

Fanoušci ožili a povzbuzují domácí mužstvo. To ale na vyrovnání má čtyři minuty, bude to stačit?

55:23

Hosté v plném počtu.

55:00

Domácí Ďáblové hrají přesilovku, nicméně to vypadá jakoby přesilovku spíš měli Drtiči z Hodonína.

54:19

Domácí v plném počtu.

53:36

Na ledě vzniká více prostoru, hraje se hra 4 na 4. Čas se ale krátí, zbývá méně než sedm minut, do konce utkání.

53:23

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., hákování).

52:19

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Chvostek – 2 min., podražení).

51:12

Čas se krátí a Ďáblům příležitosti nevychází. Teď konkrétně trefený puk odskočil a ztratil na síle i intenzitě.

50:19

Zakázané uvolnění hostujícího manšaftu.

49:56

Hosté v plném počtu.

49:00

Domácí si v této přesilovce příliš šancí nevytváří. Není to o tom, že by se nedokázali dostat do útočného pásma, spíše Drtiči si drží své pozice a důsledně brání.

47:56

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vrána – 2 min., vysoká hůl). Ďáblové dostávají možnost, srovnat utkání, když Jakub Vrána je vyloučen za vysokou hůl.

47:00

Na chvíli se domácí podívali do útočného pásma, zkoušeli střelu od modré čáry, jeden z obránců se ale výborně vložil do střely a pomohl tak Zdenko Kotvanovi.

45:34

Tomeček se pokoušel překvapit Kotvana, ten ale s lidovým klidem nastavil svou lapačku a tuto šanci likviduje.

44:33

Série přerušení a puků mimo ledovou plochu. Stále v obranném pásmu domácího celku.

44:11

Dlouhá přihrávka na Michaela Chvostka, zakázané uvolnění.

42:55

Uhlár se dral k puku, společně s Hajným. Adam Uhlár ale neměl patřičnou rychlost a byl přetlačen svým sokem.

41:36

Poslední třetina se vrátila k tempu, které bylo nastoleno během začátku hry. Do současné chvíle, měli po jedné šanci obě mužstva.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je minulostí a musím poznamenat, že se nesla úplně v jiném duchu, než ta první. Za tuto třetinu, jsme viděli celkem tři góly. Nejprve skóroval Kobylík, následně přišlo vyrovnání od Gebauera. Radost domácích netrvala však ani minutu, když z klasické hry Hodonína, mířil přesně Jurča. Hosté si tak do poslední třetiny nesou jednobrankový náskok.

Další třetina začne cca v 18:28.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Dobře si teď Hruška pokryl svého protivníka u mantinelu a zmemožnil mu přihrávku před bránu.

39:00

Probíhá poslední minuta, druhé třetiny.

38:00

Nebezpečně před Jiřím Slovákem, teď stál Vít Černohous, který jen tak lehce naasměroval puk. Tohle vypadalo docela nebezpečně, Jiří Slovák ale včas dal beton na správné místo.

36:58

Vhazování před Zdenko Kotvanem, které vyhráli domácí Ďáblové, střela byla ale tečována!

35:00

Adam Uhlár nebyl daleko od vyrovnání! Společně s jeho kolegou byli v početní výhodě, před bránou Kotvana. Adamovi Uhlárovi se ale nepodařilo v těch málo sekundách, které měl k dispozici, patřičně překonat Zdenko Kotvana!

33:53

Drtiči právě vstřelili branku!
Autorem branky je JURČA. Asistence: Sedlák a Černohous. Máme tady další gól! Netrvalo ani minutu a Drtiči se ujímají vedení. Opět se jim podařilo dostat do útočného pásma, kde se snažili střílet od modré a vsadit na dorážku a vyšlo to ! Jako poslední byl u puku Petr Jurča který posílá svůj tým do vedení na 1:2 !

33:19

Nový Jičín právě vstřelil branku!
Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Běhal. A je vyrovnáno! Tak to byl opravdu velký tlak, domácích Ďáblů, kdy se usadili v útočném pásmu na opravdu dlouhou dobu. Kotvan pokryl dvě velké šance, na tu třetí od Gebauera nestačil – 1:1 !

31:52

Domácí v plném počtu. Tato přesilovka Drtičům nevyšla, neznamená to ale že by nezůstala bez dobré příležitosti nebo střely, ba naopak.

30:44

Ďáblům se podařilo zmocnit puku, konkrétně Pavel Zedník, který se vydal do útočného pásma, kde přihrál zpět svému kolegovi a pošetřil tak drahocenné vteřinky.

29:49

Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Uhlár – 2 min., faul kolenem). Velice zajímaveéposouzení zákroku Uhlára. Před chvíli proběhnul zákrok o kterém nebylo pochyb, že faul kolenem je, ten odpískán nebyl. Následně Adamovi Uhlárovi byl odpískán faul kolenem, kdy se spíše jednalo o držení.

28:06

Jakub Kadlec dostal krásnou přihrávku do jízdy, kdy byl ve velice dobré pozici, před Jiřím Slovákem! Ten na poslední chvíli zásuhnul, svým betonem!

27:35

První gól hostům určitě pomohl a je to na jejich pohybu znát.

26:38

Drtiči právě vstřelili branku!
Autorem branky je KOBYLÍK. Asistence: Hajný. A máme tady první gól utkání! Domácí Ďáblové měli vyloženě gólovou situaci, následně Hajný společně s Kobylíkem rozjeli útočnou akci a druhý jmenovaný překvapil všechny, včetně domácího brankáře, Jiřího Slováka – 0:1 !

25:55

Zakázané uvolnění Nového Jičína. Hra se stěhuje zpět, před Jiřího Slováka.

24:45

Akce i na druhé straně, kde pálil od modré Jakub Kužílek, který je dobře znám i v Novém Jičíně.

23:45

Domácí nebyli teď daleko od prvního gólu! Tuším že to byl právě Vojtěch Adamík, který pálil z bezprostřední blízkosti, Kotvan jen vyrazil před sebe. Tam ale nebyl nikdo, kdo by mohl tečovat puk do brány!

21:25

Je za námi, více než minuta z druhé třetiny. Oba týmy se snaží vypracovat si nějakou pozici, která by minimálně ohrozila brankáře. Prozatím sledujeme ale spíše hru ve středním pásmu a boj o kotouč.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba týmy odcházejí do kabin za smíru, tedy bezbrankového stavu. Uktání je vyrovnané, šance byly na obou stranách. Nejprve zahrozili domácí Ďáblové, poté také Drtiči z Hodonína, kteří směřují utkání k překvapivým střelám, od modré čáry.

Uvidíme, který tým bude úspěšnější v druhé třetině, která začíná cca v 17:43.

20:00

První třetina skončila.

19:45

Zase takové lehké nahození, od modré čáry. Na tohle si musí dát domácí pozor. Ač to nevypadá nebezpečně, stačí teč dobře stojícího útočného hráče a rázem je šance na světě.

18:48

Michael Chvostek se dostal do pozice z mezikruží, kde vypálil dělovku na Kotvana, ten sice vyrazil před sebe ale už tam nebyl nikdo, kdo by mohl tuto střelu tečovat.

17:00

Miklík teď velice dobře odstavil Zedníka a využil svých proporcí. Pavel Zedník tak musel puk přenechat právě prvně jmenovanému, Martinovi Miklíkovi.

15:09

Drtiči vysílají střely takřka ze všech pozic, hodně vsází na dorážky a nějaké přiťuknutí. Jiří Slovák zatím ale působí klidným a vyrovnaným dojmem.

13:48

I domácí Ďáblové, dokázali že nedají kůži zadarmo. Podařilo se jim dostat do útočného pásma a vyslat pár střel na Kotvana, ten stejně jako domácí brankář tomuto náporu odolává.

11:12

Drtiči převážně v útočném pásmu, směřují k otevření skóre, nicméně trápí je přesnost střel anebo Jiří Slovák, který je důsledným strážcem, domácího týmu.

09:17

Drtiči začínají rozjíždět své klasické tempo a tlak. Jan Sedlák se sice ke střele nedostal, nechal to ale na svém kolegovi. Ďáblové se dostávají z pásma, jen za cenu zakázaného uvolnění.

08:51

Na dvakrát to zkoušel Jan Sedlák, poprvé mířil mimo a při druhém pokusu byla jeho střela tečována. Bude mít ale další pokus, vhazuje se u Jiřího Slováka.

07:56

Hosté v plném počtu.

06:43

Úvod přesilové hry, domácím nevychází dle představ. U modré čáry byl David Janiczek, který nepřihrál úplně přesně a celá akce domácích, musí začít znovu.

05:56

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kobylík – 2 min., sekání).

05:35

Drtiči se natlačili do útočného pásma a zdá se, že tropí domácí obraně problémy. Zasahovat musel až Jiří Slovák, který puk uklidil pod lapačku.

04:27

Dobrá šance se naskytla Hodonínskému Matějovi Charvátovi, jenže přihrávka nebyla úplně přesná, možná tam byla i teč domácího beka. Každopádně z této akce nebude nic.

03:22

Mírně aktivnější domácí Ďáblové, kteří se snaží aktivně napadat a hrát do těla. Jenomže obrana Drtičů je zatím důsledná a spíše sledujeme hru ve středním pásmu.

01:23

Máme za sebou něco přes minutu hry, zápas začal ve vysokém tempu. Nejprve měli šanci domácí Ďáblové, pak zkusili zahrozit i Drtiči z Hodonína. Nešlo ale vyloženě o gólové situace.

00:01

Utkání právě začalo.
Dobrý večer, vážení sportovní přátelé. Dovolte mi, abych Vás srdečně přivítal u dalšího hokejového zápasu, kdy domácí Nový Jičín, hraje již druhý domácí zápas po sobě. Hosté naopak přijíždějí k druhému venkovnímu zápasu.

Dá se říct, že domácí Ďáblové z Nového Jičína mají formu, když si dokázali poradit v Porubě 3:1 a následně doma porazili Šumperk 3:2.
Úvodní sestavy:

HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Már, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, Chvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek, Slovák II, Uhlár

SHK Hodonín: Kotvan (Haloda), Sedlák, Kužílek, Kobylík, Žabčík, Hladiš, Miklík, Charvát, Hložánek, Romančík, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Sajdl, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

HK Nový Jičín – SHK Drtiči Hodonín

1:2

konec (0:0, 1:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Gebauer (Běhal) – 27. Kobylík (Hajný), 34. Jurča (Sedlák, Černohous)

HK Nový Jičín: Slovák (Sonnek), Adamík, Már, Běhal, Hruška, Tomeček, Janiczek, Palacký, Krupa, Pecha, Málek, Chvostek, Gebauer, Kocián, Zedník, Sonnek, Slovák II, Uhlár

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda), Sedlák, Kužílek, Kobylík, Žabčík, Hladiš, Miklík, Charvát, Hložánek, Romančík, Vrána, Hajný, Venclík, Matějka, Sajdl, Jurča, Černohous, Kadlec, Vaněk

Průběh zápasu
1. třetina
05:56 HOD 2 Kobylík, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
26:38 HOD 0:1 Kobylík (Hajný)
29:49 NJI 2 Uhlár, faul kolenem
33:19 NJI 1:1 Gebauer (Běhal)
33:53 HOD 1:2 Jurča (Sedlák, Černohous)
Po 2. třetině
3. třetina
47:56 HOD 2 Vrána, vysoká hůl
52:19 NJI 2 Chvostek, podražení
53:23 HOD 2 Charvát, hákování
56:17 NJI 2+10 Gebaueer, vysoká hůl+nesportovní chování
Konec