Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

VHK ROBE Vsetín – BK Havlíčkův Brod

6:5

po prodl. (1:2, 3:2, 1:1 - 1:0)

12.01.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • O umístění • Helena Hegeďová

V prodloužení si nakonec připsali vítězství Valaši, kteří se dostali do vedení přesně v polovině zápasu, ale do konce druhé třetiny o náskok přišli. Oba týmy si tedy v utkání vyzkoušely vedení o dvě branky, ale vždy byli dohnáni pílí soupeře. Za stavu 5:5 se nastavovalo dalších pět minut, které skvěle využil Ondračka.
Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:02:44)

Konec zápasu.

61:04

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetínští nakonec strhává zápas na svou stranu, když se po návratu Horáka na led nenechali obrat o pásmo a vytrvali v tlaku. Vítězný gól si připisuje MICHAL MATIAŠKO, který objel bránu a zakončil k pravé tyčce. Asistence: Tomáš Ondračka, Roman Půček.

60:40

Hosté v plném počtu.

60:30

Domácí už se usadili v útočném pásmu a z mezikruží vystřelil Půček, jeho střela branku minula a Havlíčkův Brod vyhazuje.

60:04

Cachnín při prvním dotyku s kotoučem vyhazuje za Chrásteckého branku.

60:01

Začalo prodloužení.
Třetí třetina skončila nerozhodně, a tak je nerozhodné i celkové skóre. Za stavu 5:5 se bude na vsetínském Lapači prodlužovat, domácím ještě zbývá 39 sekund přesilovky při vyloučení Horáka.
Prodloužení začne cca v 19:55.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:24

Souboj u mantinelu vyhráli Valaši a začali kombinovat. Ke střele se z pravého kruhu odhodlal Půček, jehož střela skončila na zadním mantinelu. Na stejném místě skončila i jeho střela od modré.

58:58

Vsetín stačil rozestavit přesilovkovou formaci, ale hosté rychle vyhazují.

58:40

Oddechový čas pro domácí.

58:40

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Horák – 2 min., sekání).

58:06

Matiaško nabruslil po levém křídle za branku, odkud poslal zadovku do mezikruží, tam však nikdo ze Vsetínských nestál a puk končí na druhé straně kluziště.

57:06

Půček nejprve netrefil odražený kotouč a při druhém střeleckém pokusu zasáhl Arbelovský. Ondračka mohl dostat svůj tým do vedení postrčením kotouče, který zůstal ležet v brankovišti, ale rychlejší byla hostující obrana.

56:13

Vsetín právě vstřelil branku!
Kombinace Vsetína skončila na modré čáře u Jenáčka, který přihrávkou našel volného JÁNA PETRISKU, jenž stál připraven na hranici brankoviště. Nahrávka mu nejprve nesedla a musel si ji na hokejce připravit, to se mu ale povedlo a poslal puk za zády gólmana do pravého horního rohu. Asistence: Šimon Jenáček, Jan Vašenka.

55:35

Adamova střela skončila na betonech Chrásteckého a odrazila se na volného Kulhánka, před nímž se zjevila prázdná branka. Domácí gólman se nestačil přemístit, ale k jeho štěstí hostující útočník minul.

54:23

Klímkovu střelu z pravého kruhu vyrazil Arbelovský levým betonem zpět do hry, a tak na něj opět zamířil Kožený. Jeho pokus byl zablokován, ale odražený puk se dostal na Klímka, který podruhé vystřelil. I tento pokus skončil na hostujícím brankáři.

53:46

Ondračka se chopil kotouče za vlastní brankou a rozehrává. Hosté jsou ale nyní opravdu lepším týmem a domácí se do šancí nedostávají.

52:50

Valachům odskakuje puk od hokejek a hosté působí jistějším dojmem. Zetocha jen nahazuje do pásma, kde se puku opět ujímají Havlíčkobrodští.

52:08

Vašenka se dostal do brejku, střela mezi betony se mu ale nevyvedla a Arbelovský má puk ve své moci a drží hubený jednobrankový náskok svého týmu.

50:40

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A vedení se opět překlopilo na stranu hostů, kteří od vstřelení druhé branky v zápase nevedli. Kombinace v útočném pásmu skončila na modré čáře, konkrétně na hokejce MARKA TECLA, který zamířil do horních pater branky. Clonící hráči odvedli výbornou práci a Chrástecký na letící puk vůbec neviděl. Asistence: Richard Cachnín.

49:49

Petržilka vyslal nebezpečnou střelu z předbrankového prostoru, kterou ještě tečoval jeden z domácích. Do protiútoku se vydal Petriska, střela z velké dálky ale skončila pod gólmanem.

49:14

První vsetínská lajna se dostala do útočného pásma a Matiaško dostal přihrávku přes obránce od Klímka. Matiaško si najel blíž ke gólmanovi a vypálil mezi betony. K brankovišti si ještě na případnou dorážku najížděl Půček, Arbelovský ale nezaváhal a kotouč má ve své moci.

48:09

Hosté v plném počtu.

47:59

Pernický vypálil od modré čáry a jeho pokus před brankou tečoval Zetocha. Arbelovského kotouč trefil, a tak neměl hostující gólman se zákrokem žádné velké problémy.

47:25

Domácí jsou v přesilovce aktivní a rychle kombinují, zatím se jim však nedaří vypálit na branku.

46:34

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., krosček).
Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Křehlík – 2 min., vražení na hrazení).

46:09

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudycha – 2 min., nedovolené bránění).

45:47

Kožený už nestihl zakončit z pravého křídla, a tak objel branku a zkoušel střelu k pravé tyčce. Trasu kotouči zablokoval jeden z bránících hráčů a Kožený se k puku znovu dostal. Na druhé straně brankoviště si o přihrávku říkal Lukačka a také kotouč dostal. Brankář hostujícího celku ale kotouč tečoval, a tak domácí nemohli pálit z první.

45:13

Hosté jsou nyní na puku, nemohou se ale dostat z obranné třetiny a pouze nahazují do středního pásma.

44:16

Jenáček nabruslil na vrchol pravého kruhu, a jelikož byl po levé ruce těsně bráněn, rozhodl se pro střelu. Prudká rána se proletěla nad břevnem a skončila za brankou.

43:18

Matiaško dostal přesnou přihrávku na levý kruh, odkud branku přestřelil. Ze stejné pozice pálil i Půček, kotouč Arbelovský vyrazil pravým ramenem do bezpečí.

42:28

Vaňous nabruslil po levém křídle do útočného pásma. Jeho pokus z levého kruhu šel mimo branku a na kotouči jsou opět domácí, kteří rozehrávají. Ve třetí třetině jsme zatím moc střel na bránu neviděli.

41:55

Valaši jsou opět vyhnáni až za Chrásteckého branku, ale stále se drží na puku a snaží se vymyslet povedenou útočnou akci.

41:23

Pernický rozehrává zpoza vlastní branky a Vsetín se dostává do útoku.

40:58

Pejchal vypálil od modré, střela neprošla přes prvního bránícího hráče Vsetína.

40:50

Domácí v plném počtu.

40:09

Havlíčkův Brod si do začátku třetího dějství přenesl přesilovou hru. Na trestné lavici je domácí kapitán Ondračka a Dvořák nahazuje podél mantinelu do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina zápasu mezi Vsetínem a Havlíčkovým Brodem opravdu stála za to. Vsetínští se třemi brankami dostali do dvougólového vedení a dle předváděné hry vypadalo, že svůj náskok udrží, případně navýší. Hosté ale nejprve snížili po individuální akci Petržilky a necelé dvě minuty před koncem druhé třetiny vyrovnal Pokorný, taktéž po individuální pokusu.
Třetí třetina začne cca v 19:21.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:58

Hosté se po celou početní výhody drží před brankou a Chrástecký se musí mít na pozoru, hodně střel je mířeno k levé tyčce. V posledních sekundách zachránil svůj tým před gólem do odkryté branky Vašenka a už to vypadá, že přesilovka Havlíčkova Brodu bude pokračovat i ve třetí třetině.

38:50

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondračka – 2 min., hákování).

38:10

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A na Lapači máme opět vyrovnáno. Vsetínská obrana si nepohlídala LUKÁŠE POKORNÉHO, který si nabruslil na levého křídlo a ze skoro nulového úhlu vypálil bekhendem na vzdálenější horní roh. Asistence: Jakub Petržilka, Adam Dvořák.

37:11

V dalším přečíslení Vsetína byl vidět Matiaško s Baďurou. První jmenovaný přenechával kotouč zadovkou, s čímž Baďura nepočítal a hosté se dostali do brejku. Chrástecký puk zalehl a se štěstím jej ubránil před dotírajícími hráči.

36:50

Klímek s Půčkem opět potvrdili vsetínský trend přečíslení a vydali se do akce dva na jednoho. Před modrou čárou si vyměnili kotouč a pokračovali na branku, na levém kruhu byl však Půček o puk obrán a na kotouči jsou nyní hosté.

35:34

V předbrankovém prostoru nahrál Ondračka Matiaškovi, který odkrytou branku minul. K další nadějně vypadající šanci se dostal Klímek, který pálil od modré a dostal se k dorážce z mezikruží. Oba pokusy byly zablokovány.

35:04

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hosté snižují na rozdíl jediné branky. JAKUB PETRŽILKA se uvolil v mezikruží a vydal se sám na Chrásteckého, kterého překonal střelou do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.

34:30

Po pasáži ve středním pásmu se za útočnou modrou dostal Lukačka, který z vrcholu levého kruhu vypálil. Střela šla přes obránce, ale i tak ji Arbelovský viděl a bez problému pokryl.

33:10

Půček se dostal dvakrát do útočného pásma. V prvním případě mu kotouč po dlouhé přihrávce odskočil od hokejky, ve druhé šanci si nabruslil na levý kruh a bekhendem minul levý horní roh havlíčkobrodské branky.

32:20

Petržilka vystřelil od modré čáry, střelu zblokoval jeho spoluhráč Kulhánek, který se snažil objet gólmana a zakončit k pravé tyčce. S útočníkem hostujícího celku si poradil obránce Jenáček.

32:02

Vsetín se opět usadil v útočném pásmu a hosté se brání jen vyhozením na zakázané uvolnění.

31:38

Oddechový čas pro hosty.

31:38

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši opět využili tlaku před brankovištěm, odkud se tentokrát prosadil MARTIN BAĎURA, a to střelou k levé tyčce. Asistence: Ján Petriska.

31:03

Mikulenčák s Jenáčkem zakládají útok zpoza vlastní branky. Domácí beci jsou hodně napadáni, a tak je jejich rozehrávka nepřesná.

29:46

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín otáčí vývoj utkání poté, co se hned tři hráči domácího celku dostali do blízkosti brankoviště a JÁN PETRISKA tečoval kotouč mezi betony. Asistence: Jan Vašenka, Martin Kožený.

29:20

Za brankou Chrásteckého zůstal po střetu ležet Jenáček. Domácí bek se s obtížemi zvedá a sám odjíždí na střídačku, kde je již v péči zdravotníka.

28:52

Křehlík se natlačil do brankoviště, odkud se snažil zakončit. Dotěrná hra se nelíbila Jenáčkovi a na hranici Chrásteckého pracoviště se schylovalo k potyčce. Rozhodčí včas zakročili a bude se vhazovat v útočném pásmu Havlíčkova Brodu.

28:29

Hosté v plném počtu.

27:52

Tecl se dostal do brejku, Chrástecký se ale nenechal rozhodit, zachoval chladnou hlavu a donutil Tecla zakončit až z ostrého úhlu. Nakonec ale domácí brankář nemusel vůbec zasahovat, jelikož hostující útočník kotouč netrefil.

27:00

Kožený se ve vlastním pásmu chopil kotouče, jednoduše prošel přes střední pásmo až na vrchol pravého kruhu a bez ostychů vypálil. Jeho střelu Arbelovský kryje a vhazovat se bude po jeho levici.

26:39

Hosté vyhráli vhazování a okamžitě vyhodili. Chrástecký přikrývá kotouč u své levé tyčky.

26:29

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Arbelovský – 2 min., podražení). Trest odpyká Pokorný.

26:04

Matiaško vypálil z mezikruží a puk letěl vzduchem. Kotouč se pokoušel tečovat Jenáček, který branku Havlíčkova Brodu těsně minul.

24:50

Půček prokličkoval obranou Havlíčkova Brodu a ještě nahrával na volného Matiaška. Přihrávka byla beky ztečována mimo hokejku střelce druhé vsetínské branky, a ten tak nemohl zakončovat k levé tyčce.

23:48

Střelu Zetochy zblokoval Petržilka a hosté mohou jít dopředu. Dobré obranné zákroky ale předvedl Pernický a Chrástecký tak nemusí likvidovat žádný nebezpečný pokus z hokejky soupeře.

23:06

Z protiútoku vypálil Křehlík, jeho střela z úhlu skončila pouze na brankovišti, a tak se hostující hráči rozhodli pro dorážku. Puk byl přizvednut a končí v ochranné síti.

22:26

Z vrcholu levého kruhu pálil Baďura, mezeru mezi Arbelovského betony netrefil. Vsetín je teď při chuti a drží se v útočném pásmu.

21:36

Vsetín právě vstřelil branku!
Na začátku druhé třetiny se domácí celek dočkal vyrovnání. Vsetínská obrana vybojovala útočné pásmo a k puku se na levém křídle dostal Vašenka. Ten nahrál do předbrankového prostoru, kde se nejlépe zorientoval MICHAL MATIAŠKO, který propasíroval kotouč mezi betony. Asistence: Jan Vašenka, Martin Kožený.

20:46

Vašenka vyhrál souboj u mantinelu a vyvezl puk do středního pásma. Mezi modrými čarami si ale vedli lépe hosté, kteří přebrali kontrolu nad kotoučem a dostali se před Chrásteckého.

20:14

Vsetín vyhrál vhazování a ihned se dostal do útočné třetiny, kde se iniciativy chopil Klímek a snaží se vymyslet něco zpoza vlastní branky.

20:01

Začala druhá třetina.
Aktivněji začali domácí, kteří po celou dobu první třetiny těžili hlavně z přečíslení. Do vedení se jako první dostali zásluhou Křehlíka hosté. Jen o minutu a půl později nabídl Kožený Havlíčkovu Brodu svým faulem přesilovku. Hosté početní výhodou nepohrdli a zvýšili na 2:0. Vsetín stále školil obranu hostů a dostával se do situací dva na jednoho. Ze čtyřech příležitostí vyšla ale až ta poslední, když se povedenou akcí prezentoval Klímek. V poslední minutě mohli domácí vyrovnat, hosty ale podržel gólman Arbelovský.
Druhá třetina začne cca v 18:32.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Valaši se v posledních sekundách cpou do brankoviště a chtějí vyrovnat. Od pravé tyčky pálil Klímek, kotouč končí v náručí hostujícího gólmana.

19:14

Mikulenčák nabruslil na levý kruh útočného pásma a nahodil na branku. Zřejmě chtěl získat vhazování v útočném pásmu, Arbelovský však puk pravým beton pouze vyrazil za branku.

17:50

Vsetín právě vstřelil branku!
Další z řady vsetínských přečíslení už skončilo úspěchem. Klímek nahrál z vrcholu levého kruhu TOMÁŠI ONDRAČKOVI, který donutil gólmana povyjet u levé tyčky, objel brankoviště a zakončil do nepokryté pravé části branky. Asistence: Daniel Klímek, Roman Půček.

17:18

Křehlíka obral o kotouč Lukačka a pokusil projít sám mezi dvěma hráči. Úspěšnější byla přesila, ale k vypíchnutému puku se dostal ještě Pernický, který nahodil na Arbelovského branku.

16:50

Hosté v plném počtu.

16:34

Horák nabruslil po levém křídle do útočného pásma a u mantinelu drží kotouč. Do třetiny už mu najíždějí také spoluhráči, a tak bude hostující útočník moci založit útočnou akci.

15:50

Havlíčkovu Brodu se v oslabení daří a Kohout se dostal i do střelecké šance u tyčky. Vsetín se nemůže dostat do pásma, kotouč mají na svých hokejkách hosté.

15:03

Hosté hned po vhazování vyhodili. Pro kotouč k vlastní brance dojel Půček a předal jej Jenáčkovi, který zakládá útok od pravé tyčky Chrásteckého branky.

14:50

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudycha – 2 min., vražení na hrazení).

14:09

Valaši se drží v útočném pásmu, nedaří se jim však přesně zakončit. Havlíčkův Brod aktivně napadá.

13:24

Další vsetínské přečíslení mohl po Matiaškově přihrávce využít Půček, ten ale v klíčové situaci netrefil puk.

12:56

Střely z hostujících hokejek šly mimo branku, a tak se do přečíslení dostal Matiaško s Klímkem. Druhý jmenovaný zakončil, jeho střela však skončila pouze na brankovišti a Arbelovský zasahovat nemusel.

12:19

Lukačka najel sám do útočné třetiny, těsně před brankovištěm mu ale hostující obránce zblokoval hokejku a pokus vsetínského útočníka tak neměl potřebnou razanci a Arbelovský má puk pod kontrolou u svých betonů.

11:39

Hosté v plném počtu.

11:33

Havlíčkobrodským se daří vyhazovat a držet puk dál od branky. Vypadá to, že Vsetín už v této přesilové hře neskóruje.

09:50

Valaši vystřelili hned po vhazování, střela Matiaška byla zblokována a puk skončil před brankovištěm. K levé tyčce najel Klímek a snažil se kotouč dostat za záda Arbelovského. Puk se však zastavil na brankové čáře, kde ho hostující gólman s vypětím všech sil udržel.

09:39

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pejchal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

08:44

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Vedení Havlíčkova Brodu je už dvoubrankové. Hosté se v přesilovce dokázali udržet v útočném pásmu a předvedli pohlednou kombinaci, na jejímž konci byl u pravé tyčky MAREK TECL, kterému nedělalo zakončení do odkryté části branky problém. Asistence: Richard Cachnín, Tomáš Křehlík.

08:08

Hosté vyhráli vhazování a začínají přesilovkovou kombinaci.

08:01

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., vysoká hůl).

06:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hosté se v sedmé minutě zápasu dostávají do vedení. Kohout poslal do přečíslení Tecla s TOMÁŠEM KŘEHLÍKEM. Tecl projel po levém křídle, domácí obránce se položil do jeho přihrávky a kotouč tečoval. Nezastavil jej však úplně a Křehlík nikým nepokrytý na pravém kruhu vypálil na vzdálenější tyčku. Asistence: Marek Tecl, Tomáš Kohout.

04:59

Matiaško poslal puk z pravého kruhu na Půčka, který nabídl kotouč Jenáčkovi, jenž stál nepokrytý v mezikruží. Vsetínský obránce si ještě vylepšil střeleckou pozici a vypálil. Arbelovský se štěstím zakročil, ale puk stále poskakoval po brankovišti, odkud se jej snažil dopravit do branky Matiaško.

03:33

Třetí formace Vsetína neudržela útočné pásmo a kotouče se chopil Kulhánek. Havlíčkobrodskému útočníkovi se podařilo projít přes obranu Vsetína a i se svými spoluhráči se tlačí do brankoviště. Chrástecký má plné ruce práce.

02:53

Kohout poslal dlouhou a přesnou přihrávku od vlastní branky do středního pásma a našel Kulhánka. Tomu kotouč přeskočil hokejku, což mu zamezilo vydat se po levém křídle do úniku.

02:29

Vašenka se už podruhé dostal do individuální akce. Tu první mu zastavil bránící hráč, nyní zasáhl Arbelovský pravým ramenem a vytěsnil puk do rohu kluziště.

01:59

Hosté vyhráli vhazování před Chrásteckým a Tecl okamžitě vystřelil. Domácí brankář byl připraven a puk vyrazil levým betonem a Valaši protečovali až do středního pásma.

01:30

Sám se na brankáře vydal Petržilka, vsetínská obrana ale byla pozorná a rychlá a hostující útok zastavila.

00:55

Matiaško nahrál do jízdy Baďurovi, jenž kotouč pouze postrčil na brankoviště Arbelovského. Hostující gólman proti puku nastavil beton a na poslední chvíli kotouč zastavil.

00:06

Valaši vyhráli úvodní vhazování a Matiaško nahazuje do útočné třetiny. Tam byl úspěšnější Havlíčkův Brod, který ale nezakončil přes Jenáčka a Ondračku.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Vávra, Kožený, Mikulenčák, Pernický, Fojtášek – R. Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.

BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Dvořák, Adam, Horák, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal, Petržilka, Kohout, Tecl, Dudek, Rybáček, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín, Košťál.

Rozhodčí: Koziol – Tomis, Carbol.
VHK ROBE Vsetín

Výsledky Vsetína nejsou v poslední době stálé, první čtveřici však mají stále na dohled. Konkrétně jsou totiž na příčce páté a mají stejně bodů jako čtvrtý Litvínov. O pozici níže jsou jenom kvůli horšímu skóre.

Utkání minulého kola
Letňany – Vsetín 2:4
V rámci 12. kola nadstavby se Vsetín vydal do pražských Letňan a po pátečním volném losu se opět představil na ledové ploše. Domácí celek byl nabuzen výhrou nad vedoucím týmem, na Vsetín však nevyzrál. Utkání začalo již v 13:50 a Valaši měli za sebou dlouhou cestu, předvedli ale bleskový vstup do zápasu a rychle vydobytý tříbrankový náskok si hlídali po celou dobu utkání.

Nejvíce gólů do soupeřovy sítě vstřelil v dosavadním průběhu sezóny Michal Matiaško (19+22), mezi obránci je to pak dvojice z elitní formace – Tomáš Ondračka (6+13) a Šimon Jenáček (6+11). V minulém utkání Vsetína se v sestavě opět objevil Jan Vašenka, jehož rozjezd zabrzdilo zranění a hned po návratu se dokázal prosadit. Nejlepším hráčem Vsetína je ale Roman Půček (18+31), který vede nejen bodování svého týmu, ale také statistiky +/-, ve kterých je jako jediný hráč Vsetína v kladných hodnotách.V brance je jedničkou Viktor Chrástecký (88,79%), skvělý výkon v minulém utkání ale zaznamenal mladší dorostenec Jakub Málek, jenž v tomto ročníku nastoupil za vyšší věkovou kategorii už šestkrát a jeho úspěšnost činí 92,67%.
BK Havlíčkův Brod

Havlíčkobrodští byli dlouhou dobu na posledním nesestupovém místě. V minulém týdnu ale bodově předběhl Žďár nad Sázavou a nyní drží příčku osmou. Z jejich pohledu ale určitě není nemožné posouvat se tabulkou výše. Sedmý Třinec má stejný počet bodů, tedy devětadvacet, a šestý Chomutov má na tuto dvojici tříbodový náskok.

Utkání minulého kola
Havlíčkův Brod – Olomouc 2:6
V utkání posledního kola se Havlíčkův Brod střetl s první Olomoucí a domácí Bruslařský klub se brzy dostal do dvoubrankového vedení. Z ofenzivní strany to ale bylo od Havlíčkova Brodu všechno a od poloviny zápasu už dávali góly jen hosté. Olomouc se přesněji trefila šestkrát a domácí druhou výhru v řadě na svém stadionu nezískali.

Bodování Havlíčkova Brodu vede se 44 body (17+27) Marek Tecl. Nejlepší střelec má ještě o jednu branku více, tímto hráčem je útočník Tomáš Křehlík (18+20). V tabulce kanadského bodování je mezi těmito dvěma ještě další šikovný útočník, Richard Cachnín (15+24). Z obránců má nejvíce bodů Adam Dvořák, který je s jedním gólem sice svátečním střelcem, dvanáct asistencí ale vypovídá o jeho ofenzivním příspěvku. Havlíčkův Brod má velmi vyrovnanou brankářskou trojici, do které patří Matěj Rachůnek, Dominik Arbelovský a Martin Nedvěd.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví starší dorostenci týmů VHK ROBE Vsetín a BK Havlíčkův Brod, a to v rámci 13.kola skupiny "O umístění".
Jeden vzájemný zápas už mají týmy za sebou. Hrálo se v Havlíčkově Brodě a rozhodující byl první třetina. Valaši v ní vsítili tři branky a vzhledem ke hře domácího celku se zdálo, že je rozhodnuto. Bruslaři ale zabrali a ve druhé třetině se dotáhli na rozdíl jediného gólu. Ve třetí třetině dodal Vsetínu klid na hokejkách Půček, a i když Vacík v 57. minutě opět snížil, vyrovnání už se domácí nedočkali.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

VHK ROBE Vsetín – BK Havlíčkův Brod

6:5

po prodl. (1:2, 3:2, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Ondračka (Klímek, Půček), 22. Matiaško (Vašenka, Kožený), 30. Petriska (Vašenka, Kožený), 32. Baďura (Petriska), 57. Petriska (Jenáček, Vašenka), 62. Matiaško (Ondračka, Půček) – 7. Křehlík (Tecl, Kohout), 9. Tecl (Cachnín, Křehlík), 36. Petržilka, 39. Pokorný (Petržilka, Dvořák), 51. Tecl (Cachnín)

VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Vávra, Kožený, Mikulenčák, Pernický, Fojtášek – R. Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.

BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Nedvěd) – Dvořák, Adam, Horák, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal, Petržilka, Kohout, Tecl, Dudek, Rybáček, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín, Košťál.

Rozhodčí: Koziol – Tomis, Carbol

Průběh zápasu
1. třetina
06:28 HBR 0:1 Křehlík (Tecl, Kohout)
08:01 VSE 2 Kožený, vysoká hůl
08:44 HBR 0:2 Tecl (Cachnín, Křehlík)
09:39 HBR 2 Pejchal, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
14:50 HBR 2 Dudycha, vražení na hrazení
17:50 VSE 1:2 Ondračka (Klímek, Půček)
Po 1. třetině
2. třetina
21:36 VSE 2:2 Matiaško (Vašenka, Kožený)
26:29 HBR 2 Arbelovský, podražení, odpyká Pokorný
29:46 VSE 3:2 Petriska (Vašenka, Kožený)
31:38 VSE 4:2 Baďura (Petriska)
35:04 HBR 4:3 Petržilka
38:10 HBR 4:4 Pokorný (Petržilka, Dvořák)
38:50 VSE 2 Ondračka, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
46:09 HBR 2 Dudycha, nedovolené bránění
46:34 VSE 2 Půček, krosček
HBR 2 Křehlík, vražení na hrazení
50:40 HBR 4:5 Tecl (Cachnín)
56:13 VSE 5:5 Petriska (Jenáček, Vašenka)
58:40 HBR 2 Horák, sekání
Po 3. třetině
Prodloužení
61:04 VSE 6:5 Matiaško (Ondračka, Půček)
po prodl.