Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Energie Karlovy Vary – HC Dukla Jihlava

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

09.12.2017, 13:00 • KV Arena, Karlovy Vary • 6. kolo • Tomáš Hála (@tom_hala)

Energetici si v poslední části pohlídali vytvořené vedení, Dukla se na veliký obrat nezmohla, a tak zápas končí vítězstvím domácího celku. Ten tak přidává po včerejšku další tři body a drží si jednu z čelních pozic v tabulce. (15:05:21)

Konec zápasu.

59:16

Poslední střídání na obou stranách, hlavně aby se utkání dohrálo bez zbytečných zranění.

58:39

Domácí se nyní úplně stáhli dozadu a nechávají hrát Jihlavu, ta se ale nemůže dostat přes modrou čáru.

57:33

Karlovy Vary právě vstřelily branku!
Domácí navíc přidávají třetí branku a je rozhodnuto. Chaloupek se natahoval a poté i tiskl k tyčce jak mohl, neměl ale šanci. DANIEL ČERNÝ to udělal výborně, objel s pukem brankoviště a trefil se přesně k tyči. Asistence: Jakub Ptáček

57:10

Domácí fanoušci už pomalu začínají slavit vítězství, času už je na obrat opravdu málo.

55:50

Michal Maydl, který ve včerejším utkání proměnil trestné střílení, si na něj nyní asi nevzpomněl, jelikož svůj únik na branku střelecky nezvládl.

55:03

Domácí se nyní, stejně jako v předchozích třetinách, nikam už neženou a soustředí se na poctivou defenzivu. Ta bude v posledních minutách důležitá. Ví to hlavně trenér Eismann, který svému celku neúnavně dává pokyny dost hlasitě po celý zápas.

54:10

Hraje se rychle a bez přerušení, mnoho času už nezbývá a ani to nevypadá, že se Dukla dokázala nedechnout k nějakému závěrečnému náporu.

53:01

Hosté ale neskutečně chybují v rozehrávce a to domácí napadají v jednom, maximálně ve dvou hráčích. Energetici se dokonce drží v pásmu a přitom po jednom v pohodě střídají.

52:39

Další akce Dukly, tentokrát už to bylo zakončeno střelou. Od mantinelu vypálil Pigl, ale Kašpar na puk viděl a v pohodě jej chytil.

51:59

Dukla se na okamžik podívala kupředu, puk ale jejím hráčům v závěru utekl a skončil před Kašparem, ten ho schoval v lapačce.

51:11

Chaloupek by nyní vychytal i Nagano! Tři domácí čistě proti brankáři, jihlavský hrdina posledních minut ale předvedl neskutečné a všechno dokázal pochytat!

50:01

Polovina třetí části je za námi a Dukle se body opravdu vzdalují. Domácí hrají opravdu hezky, hře nechybí lehkost, a tak mají hosté hrozně těžké se vůbec dostat k puku.

49:04

Chaloupek znovu předvedl výborný zákrok! Křemen v přečíslení našel Hudečku, který už pálil od odkryté sítě, avšak Chaloupek se přesunul a ve skoku vyrazil puk helmou!

48:48

Již poněkolikáté zachytil Kašpar nahození a okamžitě rozehrál, tímhle hodně pomáhá svému celku.

48:30

Zakázané uvolnění Jihlavy a hráči se musí vrátit na led, jsou hodně unavení. Jejich trenér si tak bere raději oddechový čas.

48:27

Křemen s Holubem si si navzájem vytvořili dvě obrovské tutovky, Chaloupek ale předvedl perfektní zákroky, a stále tak drží svůj tým v šanci na body!

HC Energie Karlovy Vary – HC Dukla Jihlava

3:0

konec (0:0, 2:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Holub (Fečo, Jiskra), 31. Fečo (Černý), 58. Černý (Ptáček)

HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Heger) – Zavřel (A), Tureček, Bernáth, Záruba, Novák (A), Kořán, Houdek – Holub (C), Jiskra, Hudečka – Křemen, Šťastný, Prošek – Maydl, Novotný, Berčík – Fečo, Ptáček, Černý.

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Pavlas) – Piskač, Křišta, Veleba (C), Zvěřina, Smolko, Marek (A) – Kardoš, Juda, Filip – Brož (A), Pigl, Svoboda – Úlovec, Zadražil, Krajíček – Barák

Rozhodčí: Hlinka – Gerát, Coubal

Průběh zápasu
1. třetina
07:07 KVA 2 Maydl, krosček
08:46 JIH 2 Piskač, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
29:26 KVA 1:0 Holub (Fečo, Jiskra)
30:22 KVA 2:0 Fečo (Černý)
Po 2. třetině
3. třetina
57:33 KVA 3:0 Černý (Ptáček)
Konec