Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Chelsea FC

1:0

konec (1:0)

09.12.2017, 13:30 • Olympijský stadion, Londýn • 16. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 6.87 4.52 1.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou. (15:38:03)
Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:10.
Překvapení je na světě, předposlední West Ham vyhrává své první utkání pod Davidem Moyesem a poráží Chelsea 1:0! Sledovali jsme vyrovnaný duel, ve kterém sice hosté byli aktivnějším celkem, směrem do útoku to dnes v jejich podání ale nebylo ono. Jedinou branku už v šesté minutě vstřelil Marko Arnautović, poté se Kladiváři zatáhli do defenzívy, nakonec jim tato taktika ale přeci jen vyšla, výborným výkonem se opět prezentoval brankář Adrián.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Aktivní Willian si udělal dobrý den z napadajícího Zabalety, poté centroval na hranici penaltového puntíku, kde se k hlavičce jako rozzuřený býk dral Álvaro Morata, Adrián ale znovu podržel svůj tým včasným výběhem.

90+3

Willianův pokus o centr byl Reidem tečován na hranici pokutového území, kde se ke střele dostal Cesc Fàbregas. Jeho rána nebyla vůbec špatná, míč si ale cestu mezi tři tyče nenašel.

90+2

Hosté se dlouho nemohli dostat ke střeleckému pokusu, domácí obránci jim nenechávají téměř žádný volný prostor. Až to na sebe vzal Pedro, do jeho rány ale padl Pablo Zabaleta.

90

Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat pět minut.

89

Fàbregas zvedl hlavu a všiml si mezi obránce West Hamu si nabíhajícího Moraty. Ten dělal vše, co bylo v jeho silách, u balonu ale byl o chvíli později než v ten pravý moment vybíhající gólman Adrián.

88

K žádnému závěrečnému tlaku ze strany Chelsea se zatím neschyluje. Domácí obrana se zřejmě poučila z předchozích zaváhání a nyní svému soupeři nedovoluje téměř nic.

87

Žlutou kartu dostává Arthur Masuaku (West Ham United).

85

Domácí si nebezpečně zahrávají. Nyní nechali až do střelecké pozice proniknout Edena Hazarda, jehož pokusu levačkou zpoza pokutového území opravdu mnoho nescházelo, tady by byl Adrián zcela bez šance.

Álvaro Morata (CHE)

84

Málem bylo srovnáno! Chelsea se po několikaminutové odmlce opět usadil na obranné polovině West Hamu, její kombinace skončila u zapomenutého Álvara Moraty, který ale velkou šanci z bezprostřední blízkosti neproměnil.

83

Diafra Sakho vystihl Kantého nahrávku a vyslal směrem vpřed rozběhnutého Ayewa. Ten si na sprinterský souboj s Victorem Mosesem netroufl, místo toho svému kolegovi míč vracel, počínal si ale opravdu velmi nepřesně.

82

Ne, Chelsea dnes nehraje dobré utkání. Nyní to pouze podtrhl Eden Hazard, který se s přesilou obránců West Hamu vydal bojovat sám, už před začátkem jeho pokusu o průnik ale bylo jasné, že je zcela bez šance.

81

Arthur Masuaku získal pro své kolegy několik vteřinek k dobu, poté se navíc úspěšně obtočil okolo Mosese a přihrával rozběhnutému Sakhovi. Ten se z úhlu řítil sám na branku, byl ale zastaven pomezním sudím, jenž správně viděl ofsajd.

80

Mark Noble roztáhl hru na Cresswella, který mu ale o pár okamžiků později balon vrátil. V souboji s Willianem dokázal domácí kapitán vybojovat přímý kop, s jehož rozehrávkou už svěřenci Davida Moyese pochopitelně nikam spěchat nebudou.

79

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Michail Antonio, přichází André Ayew.

West Ham United – Chelsea FC

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Arnautović (Lanzini)

Karty:   7. Arnautović (WHU), 59. Adrián (WHU), 67. Reid (WHU), 68. Cresswell (WHU), 70. Obiang (WHU), 87. Masuaku (WHU) – 18. Alonso (CHE)

Držení míče: 31 % : 69 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:8. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:10.

West Ham United: Adrián – Zabaleta, Ogbonna, Reid, Cresswell – Noble (C), Obiang – Arnautović (69. D. Sakho), Lanzini, Masuaku – Antonio (79. A. Ayew).
Náhradníci: Hart – Rice, E. Fernandes, A. Ayew, Carroll, J. Hernández, D. Sakho.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (64. Willian), Kanté, Bakayoko (46. Pedro), Fàbregas, Alonso (55. Moses) – Morata, E. Hazard.
Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Ampadu, Moses, Willian, Pedro, Batshuayi.

Rozhodčí: Anthony Taylor – Peter Kirkup, Stuart Burt

Diváci: 56 953