Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Mountfield HK – HC Sparta Praha

4:1

konec (2:0, 0:0, 2:1)

08.12.2017, 18:00 • ČPP Aréna • 23. kolo • Petr Šatalík

Tipsport: 1.95 4.3 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera, poklidné prožití víkendu a někdy příště se na vás budu opět těšit, na počtenou. (20:10:30)
Duel mezi Hradcem a Spartou máme za sebou. Třetí třetina byla z dnešního klání ta nejvíce vzrušující. Pražané v ní nejprve snížili zásluhou Radka Jeřábka na rozdíl jediné branky. Lvi ale důsledně bránili a v závěru zvýšili své vedení na 3:1 po šikovné teči Filipa Jiráska. Celek z hlavního města ještě zkusil hru bez gólmana, ale tu v poslední vteřině využil Kryštof Pažourek a stanovil tak konečné skóre utkání na 4:1 pro Východočechy! Ti byli v celém střetnutí přeci jen o chloupek lepším mužstvem a výhru si zasloužili.

Konec zápasu.

59:59

Hradec právě vstřelil branku!
Odraženou Haškovu střelu sebral KRYŠTOF PAŽOUREK a v poslední chvíli dotlačil puk za brankovou čáru, Hradec tedy vítězí 4:1! Asistence: Jakub Hašek.

59:54

Hašek se probil po pravé straně, ale bekhendem namířil černou pryž jen do boční konstrukce.

59:43

Pažourek vyhodil kotouč na půlku Sparty, Pražané ale rychle spěchají zpět, aby ještě mohli zaútočit.

59:08

Hráči z hlavního města jsou opět v prostoru před Dvořákem. Wojnar dostal přihrávku zpoza klece na brankoviště, ale puk přes beton gólmana Lvů neprocpal!

58:27

Hradečtí vyhodili přes všechny čáry a dokázali kotouč dojet, takže zakázané uvolnění se nepíská, beci Pražanů ale touš rychle vybojovali zpět.

58:07

Pražané se drží na puku v pásmu soupeře. Tomáš Jandus se prokličkoval přes tři bránící hráče, ale jeho následné střele z mezikruží chyběla razance, takže ji Dvořák bez potíží zastavil.

57:25

Pavel Geffert si vzal oddechový čas a naplánoval se svým týmem závěrečný nápor. Wolf ho stráví na střídačce, Sparta hraje se šesti bruslaři!

57:25

Vyloučení v týmu Mountfield HK (Havránek – 2 min., nedovolené bránění).
Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pšenička – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).

57:08

Hradec právě vstřelil branku!
Hradec jde do důležitého náskoku o dva góly! Muška přihrál podél modré doleva na Kynčla, ten vystřelil, před brankou puk tečoval FILIP JIRÁSEK a Lvi vedou 3:1! Asistence: Tomáš Kynčl, Jakub Muška.

56:33

Východočeši drží puk v třetině soupeře a hledají vhodnou palebnou pozici. Nenašli ji a tak nadále kombinují podél hrazení.

56:18

Pohl kontroluje černou pryž ve vlastním obranném pásmu. Přihrává doleva, odkud Lvi následně nahodili puk na gólmana Sparty, který jej pro jistotu podržel v lapačce.

55:48

Východočeši se již příliš kupředu nehrnou, vyhazují puky k Wolfovi a chodí rychle střídat, aby mohli čelit tlaku protivníka.

55:04

Schwamberger se prodral po pravém mantinelu do pásma Lvů, ale Sparta se následně nepřesným pasem na útočné modré vyhnala z třetiny.

54:47

Sklenář vybruslil od pravého mantinelu a přihrál Jiráskovi, který vystřelil z levého kruhu a orazítkoval tyč svatyně Pražanů!

54:16

Opět hrajeme delší dobu bez přerušení. Puk za svatyní Lvů zašlápla čtveřice hráčů, jenže sudí tentokrát odmítali hru přerušit. Nakonec jim ale nic jiného nezbylo. Vhazování po levé ruce Dvořáka.

53:40

Moník zakombinoval s Jiráskem, který se po pravé straně prodral za útočnou modrou. Hradečtí aktuálně hledají vhodnou palebnou pozici.

53:06

Pražané se stáhli s pukem do obranného pásma a rozjíždějí další postupný útok. Dostali se sice do třetiny protivníka, ale rychle se z ní vyhnali vlastní nepřesností.

52:39

Pšenička se dostal do samostatného úniku, ale puk mu v rozhodujícím okamžiku trochu unikl a bekhendový pokus nemířil mezi tři tyče.

52:12

Východočeši opět nahazují touš za klec Wolfa a jdou o něj bojovat do rohu s beky Sparty. Získali ho a nyní s ním kombinují v nebezpečném prostoru pro bránu mužstva z hlavního města.

51:40

Hašek se probil po pravém mantinelu až do pásma Sparty, ale tam se k němu sjelo několik bránících hráčů a odzbrojilo jej.

51:07

Pražané začínají stupňovat svůj tlak a častěji se nyní probíjejí do prostoru před Dvořákem. Čas teď hraje proti nim.

50:28

Martin Jandus se dostal do nebezpečného zakončení z pravého kruhu, Dvořák jeho ránu zlikvidoval vyrážečkou.

50:06

Muška získal kotouč, který utekl útočníkům Sparty a rychle přenesl hru kolmou přihrávkou na opačný konec ledové plochy.

49:33

Východočeši nahodili puk, který se došoural až k Wolfovi. Brankář Pražanů pomáhá svým obráncům s rozehrávkou.

49:11

Další útok hráčů z hlavního města zastavilo postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu u obranné modré Mountfieldu.

48:49

Pražané získali odražený puk a z vlastního obranného pásma rozjíždějí svou ofenzívu. Fabiánek ale mířil z levého kruhu dosti nepřesně.

48:22

Pažourek za bránou soupeře kotouč nezastavil, přesto se Hradečtí usídlili před Wolfem a hledají vhodný prostor pro zakončení.

47:59

Sparta kontroluje puk za vlastní klecí. Svěřenci Pavla Gefferta následně nedokázali rozehrát a je jim pískáno zakázané uvolnění.

47:27

Matějček dostal přihrávku od mantinelu na pravý kruh a střílel na zadní tyč. Wolf dokázal pokus vykopnout betonem do rohu kluziště.

46:46

Tomáš Jandus vystřelil tvrdě z osy hřiště od modré čáry, jenže jeho pokus byl nepřesný, mířil nad břevno svatyně Východočechů.

46:29

Dvořák nyní zastavil kotouč u vlastní tyče, útočníci Sparty se ho ještě snažili procpat za brankovou čáru, ale sudí už přerušil hru.

45:58

Jonáš kontroluje černou pryž a dopřává oběma celkům čas na vystřídání. Týmy posílají na led čerstvé síly.

45:27

Vitouch dostal nabito do prostoru mezi kruhy a vypálil z první. Dvořáka ale trefil pouze do hrudi.

44:57

Mašín s Moníkem šli do přečíslení dva na jednoho, Wolf ránu prvního jmenovaného vyrazil a dorážka druhého byla příliš slabá. Brankář Sparty ji pohodlně zastavil.

44:27

Pohl nedokázal napoprvé rozehrát, takže se musel otočit v rohu a přihrát Jonášovi, který po levé straně vyváží puk z obranného pásma Lvů.

43:59

Hradečtí sice přejeli s kotoučem na holích kluziště, ale před Wolfem také nic velkého nepřevedli a hra se rychle stěhuje k jejich bráně.

43:30

Pražané se dostali po pravé straně až za bránu Mountfieldu, ale tam o kotouč přišli a Lvi mohou kupředu.

42:59

Sparta právě vstřelila branku!
Pražané se dotahují na rozdíl jediné branky! Krátce po vhazování se tečovanou střelou z mezikruží prosadil RADEK JEŘÁBEK – 1:2. Asistence: Tomáš Fabiánek.

42:36

Pšenička se vydal na výlet po levé straně, ale jeho pokus od mantinelu byl značně nepřesný, Dvořák mohl zůstat v klidu.

42:13

Chalupa vyhrál souboj v rohu hrací plochy, ale s kotoučem se daleko nedostal. Následně byl puk zašlápnut velkým počtem hokejistů u mantinelu a sudí hru přerušil.

41:33

Kynčl prudce odpálil touš, který ležel za bránou Lvů. Východočeši se ale dál než do středu hrací plochy nedostali.

41:05

Hráči z hlavního města znovu nedokázali přejít útočnou modrou čáru v souladu s pravidly a je jim pískáno postavení mimo hru.

40:49

Pohl rozehrává zpoza vlastní klece. Východočeši se po pravé straně dostali k svatyni soupeře, ale o touš rychle přišli.

40:13

Východočeši krátce po úvodním vhazování třetí třetiny nahodili puk za bránu Wofla, tam ho však zpracovala obrana Sparty.

40:01

Začala třetí třetina.
Hráči jsou zpět na ledě, třetí třetina může vypuknout.
Třetí třetina začne přibližně v 19:32.
Druhá dvacetiminutovka je za námi. Hra se v ní poněkud vyrovnala a oba celky se střídaly v menších šancích. Těch vyložených však bylo podstatně méně. Týmy předvedly v této pasáži poměrně mnoho nepřesností, pročež jsme byli častými svědky soubojů v rohu kluziště či jinde u hrazení. Uvidíme, zda se obraz hry změní ve třetí třetině. Pražané i nadále ztrácejí na svého soupeře dvě branky.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

Oba celky hrají v plném počtu. Ke střele z pravého kruhu se po křižném pasu dostal Jirásek, ale svou ranou jen škrtl pravou tyč svatyně Pražanů.

39:09

Janda pálil krátce po vhazování, ale před bránou trefil jen svého parťáka Schwambergera, který se snažil clonit brankáři Hradce.

38:46

Pražané ztratili v útočném pásmu kotouč, ale následně se jej opět zmocnili a nahodili jej na Dvořáka, který jej raději podržel v lapačce.

38:02

Hrajeme tedy ve čtyřech hráčích na obou stranách. Zaútočit mohl Hnik, ale se svým zakončením příliš váhal, takže Wolf neměl problém posunout puk holí do rohu hrací plochy.

37:39

Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pohl – 2 min., držení protihráče).
Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Pejchal – 2 min., hrubost).

37:03

Mrkvička se šikovnou kličkou zbavil dvou napadajících soupeřů a po levé straně dostal Pražany do třetiny Mountfieldu. Tam však Sparťani nic velkého nevymysleli.

36:33

Hráči z hlavního města motají svého soupeře v jeho obranném pásmu. Akci ukončili vlastní nepřesnou přihrávkou.

36:13

Pšenička dostal nabito na útočnou modrou a tvrdě vypálil z osy hřiště. Jeho pokus nenechal k Dvořákovi projít obětavý Hašek.

35:49

Hnik dobře napadal obránce Sparty a společně s Jiráskem získal puk. Do zakončení se ale ani jeden z útočníků Lvů nedostal.

35:28

Kynčl se snažil nadvakrát procpat puk přes Martina Janduse, ale ani jednou se mu to nepodařilo. Pražany zastavilo postavení mimo hru.

34:50

Hráči z hlavního města teď kombinují podél hrazení v třetině soupeře. Nakonec se ale dva z jejich hokejistů srazili na modré čáře a protivník se tak snadno osvobodil.

34:21

Mikuláš Matouš se probil po levém mantinelu do šance a po jeho ráně z kruhu zazvonila levá tyč svatyně Wolfa!

33:38

Havránek dojel s pukem na čepeli za útočnou modrou a následně nahodil puk za klec soupeře. Jeho formace odchází střídat.

33:11

Dvořák vyrazil střelu zpoza modré čáry do rohu betonem. Hradečtí následně nedokázali udržet puk dál než do poloviny hřiště a zaútočit tak může Sparta.

32:47

Nahození ze středního pásma si strážce svatyně Pražanů pohlídal a puk přikryl lapačkou před dojíždějícími útočníky Mountfieldu.

32:22

Matějček dostal pas od Hnika do mezikruží a nebezpečně vypálil. Wolf dokázal vykopnout puk betonem do rohu hrací plochy!

31:59

Hraje se již dlouhou dobu bez přerušení. Pražané kombinovali s pukem na holi v třetině protivníka, ale k zakončení se nedostali.

31:20

Ve hře aktuálně vidíme hodně nepřesností, hra není bohatá na střely, jsme svědky mnoha osobních soubojů.

30:40

Hradečtí nahodili po pravém mantinelu puk do třetiny Pražanů, tam ho v souboji s beky protivníka zvládli vydolovat, ale do zakončení se nedostali.

30:11

Pohl dostal nabito k pravé straně na modrou čáru a vystřelil z první. Jeho rána na zadní tyč svatyně Sparty však byla nepřesná.

29:42

Mountfield se dostal ve středu kluziště na kotouči, ale rychle ho odevzdal protivníkovi, který s ním však také nic velkého nevymyslel.

29:04

Východočeši vyhodili touš po levé straně až do pásma Sparty, kde s přehledem rozehrál Karoch a Pražané tak opět pronikají za útočnou modrou.

28:52

Kotouč byl zašlápnut v rohu kluziště za klecí Dvořáka. Stála na něm hned čtveřice hokejistů. Sudí hru poměrně rychle přerušil.

28:07

Jeřábek rozehrál akci Sparty po levém mantinelu. Hráči z hlavního města se dostali s pukem do rohu kluziště, kde to nejcennější ztratili.

27:49

Sparta kombinuje s pukem na holi za brankou Dvořáka. Beci Mountfieldu získali puk, ale ofenzívu hráčů z města na soutoku Labe a Orlice zastavil ofsajd.

27:06

Havránek dostal puk na modrou čáru a vystřelil. Puk mu ale sjel z kotouče a tak vzniklo z rány spíše nahození za klec Pražanů.

26:38

Dvořák nezastavil puk, který prolétl po hrazení za jeho klecí, takže svým bekům s rozehrávkou nepomohl. Akci Hradce zakončoval Kynčl, který vystřelil od levého mantinelu, Wolf jistě zasáhl lapačkou.

26:08

Svěřenci Pavla Gefferta znovu nedokázali proniknout za útočnou modrou, opět je zastavil ofsajd.

25:49

Nahození od levého mantinelu si Dvořák bez potíží pohlídal. Následovat bude vhazování po jeho pravé ruce.

25:18

Pažourek přenechal puk chytře za sebou, což však jeho spoluhráči nepřečetli a ofenzíva Lvů je tím tak pozdržena.

24:41

Dominik Matouš se dostal ke střele z mezikruží, ale mířil jen do středu branky a Wolf bez potíží zastavil pokus svými betony.

24:09

Pražané se příliš dlouho na puku v třetině soupeře neudrželi a na druhou stranu tak spěchají hokejisté Mountfieldu.

23:36

Pažourek se dostal k puku za klecí Wolfa a poslal ho na pravou stranu, kde o něj Východočeši přišli. Kupředu tak mohou hráči Sparty.

23:10

Útočník Sparty krom zblokování rány dokázal také vyvést puk a snažil se prchnout obráncům Hradce, ti ho však v úniku dokázali zastavit.

22:36

Východočeši jsou pevně usazeni v prostoru před Wolfem a hledají vhodnou palebnou pozici. Pohl ranou od modré trefil jen dobře bránícího Wojnara.

22:01

Moník poslal zpoza brány puk do rohu, odkud černá pryž doputovala do mezikruží na Matějčeka, který pálil. Mašín před bránou lehce tečoval, ale touš po jeho zásahu mezi tři tyče nezamířil.

21:26

Muška vypálil z levé strany od modré čáry, ale jeho střelu zblokoval bránící Martin Jandus.

21:10

Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Arnošt – 2 min., vysoká hůl).

21:05

Svěřenci Pavla Gefferta při dalším útoku nepřešli útočnou modrou v souladu s pravidly – postavení mimo hru.

20:43

Matějček vyslal tvrdou střelu z levého kruhu, ale jeho pokus byl dosti nepřesný a mířil spíš do rohu hrací plochy, než na bránu Wolfa.

20:17

Filip Moník se snažil dostat ke kotouč ve středním pásmu, ale Martin Jandus u něj byl rychleji. Když se Hradečtí dostali k puku podruhé, vyhodili jen na zakázané uvolnění.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba celky jsou zpět na ledové ploše. Druhé dějství začne za malý okamžik.
Druhá třetina začne přibližně v 18:48.
První dějství dnešního střetnutí patří dějinám. Východočeši v něm byli o něco aktivnějším celkem. V 8. minutě šli do vedení, když se parádní ranou od pravého mantinelu prosadil Mikuláš Pohl. Pražané se snažili vyrovnat a na určitou dobu srovnali krok se soupeřem. Lvi jim ale 11 sekund před koncem první dvacetiminutovky uštědřili druhý direkt, když skóroval David Chalupa. Hradečtí si tak do druhé třetiny ponesou dvougólový náskok.

20:00

První třetina skončila.

19:58

19:58

Hradečtí ještě pronikají do obranného pásma celku z hlavního města, ale zakončit již nejspíš nestihnou.

19:49

Hradec právě vstřelil branku!
Hradečtí posílají svému soupeři gól do šatny! Pažourek posunul od pravého mantinelu na vrchol kruhu DAVIDU CHALUPOVI a ten přesnou střelou na vzdálenější tyč zvyšuje na 2:0! Asistence: Kryštof Pažourek, Kryštof Hroudný.

19:33

Vitouch dostal přihrávku do mezikruží a nebýt skvělého zásahu Sklenáře, který na poslední chvíli vložil do střely útočníka Sparty hůl, mohlo být srovnáno.

19:07

Matějček byl za bránou Hradce tvrdě naražen na mantinel. Sudí Kopeček mu však ještě důraznými slovy situaci vysvětlil. Vylučovat nehodlá.

18:41

Jonáš vystřelil tvrdě z levé strany od modré čáry, ale puk k Wolfovi nedoputoval, chumel hráčů před bránou jej ke gólmanovi Sparty nepropustil.

18:05

Jonáš za bránou puk sice neudržel, ale zvládl ho předat Hroudnému, který jej ale přes obrannou modrou dostat nedokázal. Pražané mohou nadále ohrožovat bránu Dvořáka.

17:36

Východočeši nahodili černou pryž až za bránu Sparťanů, tam se ho chopili beci celku z hlavního města a po pravé straně s ním pronikají k Dvořákovi.

17:06

Hnik pálil z mezikruží mezi betony Wolfa, ale ten je stihl scvaknout včas. Pražané se následně chopili puku, ale nedostali se s ním ani k půlící čáře.

16:49

Arnošt se dnes již podruhé vytáčel zpoza svatyně Mountfieldu a pálil na vzdálenější tyč, jeho pokus však byl dosti nepřesný.

16:03

Dominik Matouš se snažil v rychlém protiútoku přejít posledního bránícího hráče, kterým byl Hanuš, ale ten ho zablokoval a útočník Lvů musel s černou pryží odcestovat do rohu hrací plochy.

15:39

Hradečtí rozehráli zpoza vlastní klece, ale přes obrannou modrou se dostali až na druhý pokus. Ihned po jejím překročení odevzdali touš soupeři, který ale kotouč zavezl jen pod betony Dvořáka.

15:04

O puk nyní bojovala u mantinelu ve středním pásmu hned čtveřice hokejistů. Sudí se nakonec rozhodli hru přerušit.

14:49

Východočeští hokejisté nyní nedokázali založit vlastní akci a je jim pískáno zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce Dvořáka.

14:23

Muška vypálil tvrdě z osy hřiště od modré čáry. Wolf viděl puk po celou dobu letu a bez problémů ho vyrazil do rohu kluziště.

13:58

Pražané drží puk v obranném pásmu a poskytují oběma celkům dostatek času na to, aby na led poslaly čerstvé síly.

13:10

Hradečtí rozjeli kolotoč přihrávek v třetině Pražanů. Nakonec museli bojovat o touš v rohu kluziště. Opět ho získali, ale do zakončení se neprosadili.

12:38

Východočeši kontrolují puk ve vlastní třetině Hnik se šikovnou otočkou zbavil napadajícího soupeře a podél pravého mantinelu pronikl do pásma protivníka.

12:07

Chalupa se šikovně vytočil u obranné modré a následně přejel do třetiny soupeře. Ten ho sice o puk nakonec obral, ale poté se sám provinil proti pravidlu o ofsajdu.

11:38

Hradečtí jsou v plném počtu, ale ještě se musí bránit náporu hráčů z hlavního města, kteří kombinují v jejich třetině.

11:23

Eliášovu střelu od pravého mantinelu chytil Dvořák bez větších obtíží do lapačky. Buly po jeho pravé ruce.

10:58

Do úniku se nyní prodral Hnik, jenž se dostal za obránce Sparty a střelou nad ledem se snažil překonat Wolfa, ten betonem vykopl puk do rohu hrací plochy.

10:13

Pražané kombinují podél mantinelu a hledají vhodnou palebnou pozici, ze které by ohrozili Dvořáka.

09:38

Vyloučení v týmu Mountfield HK (Mašín – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Havelec.

09:28

Na druhé straně zahrozil Schwamberger, jenž nebezpečně pálil z mezikruží, ale jeho střela o kousek minula pravou tyč klece Hradeckých!

08:58

Dominik Matouš nahrál křižně Havránkovi, jenž posunul na Mikuláše Matouše, který však z bezprostřední blízkosti nedokázal umístit touš za záda Wolfa!

08:13

Hradečtí pokračují v náporu, Mikuláš Matouš však svůj manévr před klecí soupeře nezvládl a Sparta se dostává na puk.

07:25

Hradec právě vstřelil branku!
Východočeši jdou do vedení! Nádhernou ránou se teď prezentoval MIKULÁŠ POHL, který vystřelil tvrdě z pravé strany od modré čáry. Kotouč zamířil na přední tyč a s cinknutím o břevno se dostal do svatyně Pražanů – 1:0! Asistence: Štěpán Matějček, Filip Moník.

07:12

Mašín vybruslil s kotoučem na holi z rohu kluziště, ale následně o hrací předmět přišel. Pražané se se svou akcí dostali jen k útočné modré.

06:41

Lvi nahodili puk za bránu Wolfa a následně ho zpoza ní dostali do brankoviště, tam si ale strážce svatyně Sparťanů počínal suverénně a touš přikryl lapačkou.

06:14

Další ofenzívu hráčů z města pod Bílou věží zastavilo postavení mimo hru. Buly u útočné modré Mountfieldu.

05:50

Chalupa nezpracoval přihrávku na brusle, pročež se útok Hradeckých pozdržel. Lvi však i přesto pronikli do třetiny protivníka a mohou zaútočit.

05:12

Východočeši motají svého soupeře v jeho obranném pásmu, puk měl na holi za klecí soupeře Sklenář, ale jeho zadovku žádný ze spoluhráčů nepřečetl.

04:43

Havránek pálil krátce po vhazování v útočném pásmu Mountfieldu z osy hřiště od modré, jeho pokus byla ale nepřesný a Wolfa nezaměstnal.

04:06

Pražané teď chvíli kombinovali před klecí Dvořáka. Útok vedli především podél hrazení. Z větší vzdálenosti nakonec zakončil Wojnar, ale brankář Lvů bez obtíží zasáhl vyrážečkou.

03:32

Svěřenci Pavla Gefferta byli při přechodu útočné modré příliš nedočkaví, takže je jim pískáno postavení mimo hru.

03:09

Dominik Matouš vydoloval puk zpod nohou dvou bojujících hráčů a po levém mantinelu míří do středu hrací plochy.

02:39

Kynčl nevyhodil z obranného pásma také díky tomu, že puk namířil do brusle hlavního sudího. Lvi se ale nakonec přes obrannou modrou dostali.

02:18

Arnošt se po útoku Pražanů snažil zakončit. Obtočil se kolem klece Mountfieldu, ale svou střelu namířil jen do náruče Dvořáka.

01:49

Pražané nahodili černou pryž do rohu kluziště, kde ji v poklidu sebrali obránci Lvů a rozjíždějí akci na opačný konec hrací plochy.

01:18

Jirásek zpracoval kotouč ve své třetině a přes osu jej zavezl na druhou stranu, tam ho ale Sparťani odzbrojili.

00:42

Hradečtí na začátku utkání útočí, Havránek tvrdě vypálil od modré čáry na vzdálenější tyč, ale gólman Pražanů chytil touš do lapačky.

00:15

Východočeši se ihned prodrali do třetiny protivníka a Mašín vypálil od levého mantinelu, Wolf zastavil střelu svou vyrážečkou.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči už jsou na ledové ploše, utkání může začít.
Úvodní sestavy:

Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný "C", Muška, Pohl, Havránek "A", T. Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Havelec, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Sklenář, Chalupa.

HC Sparta Praha: Wolf (Švehlák) – M. Jandus, Janda "C", Simotics, Mrkvička, Eliáš "A", Karoch, Jeřábek, Hanuš – Arnošt, T. Jandus "A", Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Larsen, Pejchal, Pšenička, Vitouch, Wojnar.

Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Laczko.
HC Sparta Praha

Tým z hlavního města na tom není o moc hůře než Východočeši a v dnešní přímé konfrontaci je může v tabulce předskočit. Pražané nyní okupují 9. pozici, přičemž na své konto zvládli zatím zapsat 34 bodů. Celek pod vedením Pavla Gefferta bude chtít také proniknout do vyřazovacích bojů. Sparťani mají podobně jako Lvi velmi dobrou formu. Stejně jako jejich protivník zvítězili ve čtyřech z pěti předcházejících duelů. Minulý týden bránili svou domácí tvrz, kde uhájili všech 6 bodů. Nejprve porazili 6:3 Jihlavu, následně vyprovodili kanárem (6:0) tradičního soupeře – brněnskou Kometu.
Mountfield HK

Královéhradečtí hokejisté se aktuálně nacházejí na 7. místě tabulky se ziskem 36 bodů. Svěřenci Aleše Krátošky by rádi zamířili do play off, ale před vytouženým cílem je čeká ještě spousta práce. V poslední době ale mají dobrou formu, vyhráli čtyři z pěti předcházejících zápasů. V minulém týdnu absolvovali úspěšnou cestu po severních Čechách, kde nejprve porazili Litvínov (5:1) a následně i Chomutov těsně 2:1. Uvidíme, zda na své úspěchy naváží také před vlastním publikem.
Dobrý večer z města pod Bílou věží. Vítáme všechny příznivce ledního hokeje u DHL extraligy juniorů, konkrétně u jejího 23. kola. Společmě budeme sledovat zápas, ve kterém Mountfield HK přivítá na svém ledě tým HC Sparta Praha.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Mountfield HK – HC Sparta Praha

4:1

konec (2:0, 0:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Pohl (Matějček, F. Moník), 20. Chalupa (Pažourek, Hroudný), 58. Jirásek (T. Kynčl, Muška), 60. Pažourek (Hašek) – 43. Jeřábek (Fabiánek)

Mountfield HK: Dvořák (Bartozel) – Hroudný "C", Muška, Pohl, Havránek "A", T. Kynčl "A", Jonáš – Jirásek, D. Matouš, M. Matouš, Matějček, Pažourek, Havelec, Hnik, Hašek, F. Moník, Mašín, Sklenář, Chalupa.

HC Sparta Praha: Wolf (Švehlák) – M. Jandus, Janda "C", Simotics, Mrkvička, Eliáš "A", Karoch, Jeřábek, Hanuš – Arnošt, T. Jandus "A", Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Larsen, Pejchal, Pšenička, Vitouch, Wojnar.

Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Laczko

Diváci: 111

Průběh zápasu
1. třetina
07:25 HKM 1:0 Pohl (Matějček, F. Moník)
09:38 HKM 2+10 Mašín, naražení zezadu+naražení zezadu, odpyká Havelec
19:49 HKM 2:0 Chalupa (Pažourek, Hroudný)
Po 1. třetině
2. třetina
21:10 SPA 2 Arnošt, vysoká hůl
37:39 HKM 2 Pohl, držení protihráče
SPA 2 Pejchal, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
42:59 SPA 2:1 Jeřábek (Fabiánek)
57:08 HKM 3:1 Jirásek (T. Kynčl, Muška)
57:25 HKM 2 Havránek, nedovolené bránění
SPA 2 Pšenička, nafilmovaný pád nebo přehrávání
59:59 HKM 4:1 Pažourek (Hašek)
Konec