Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

Piráti Chomutov – HC Sparta Praha

3:4

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)

07.12.2017, 18:00 • SD ARÉNA • Skupina A • Libor Kult (@@LiborKult)

60:36

Sparta právě vstřelila branku!
První útočnou akci nastavení sice vedli Piráti, jenže nevystřelili a Pražané naložili se získaným pukem gólově. TOMÁŠ HAMARA (5) převzal ve středním pásmu puk, vjel do pásma a střelou z pravého kruhu na vzdálenější tyč překonal Šatného mezi ruku a tělo. Asistence: Maxim Kubánek (12).

57:56

Další zajímavá šance pro hosty. Vitouch přihrál v situaci dva na jednoho doleva Slavíčkovi, jemuž ale nevyšlo zpracování, takže nezakončoval z první a Šatný se stihl přesunout.

55:54

Obří šance Sparty na vedení. Slavíček se ve vlastním oslabení dostal do samostatného úniku, v němž však trefil jen připravenou lapačku Šatného, který nyní Piráty podržel.

54:46

Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kubánek – 2 min., faul kolenem).

52:32

Sparta právě vstřelila branku!
Piráti se z vedení neradovali dlouho. Hosté se usadili v pásmu, kde se puk dostal mezi modrou čáru a vrchol pravého kruhuk TOMÁŠI HAMAROVI (4), který táhlou střelou překonal Šatného. Asistence: Maxim Kubánek (11).

51:51

Piráti právě vstřelili branku!
Koláček vybojoval v pravém kruhu puk, posunul ho před branku na TOBIÁŠE HOLKU (11), který bekhendovou kličkou překonal Cichoně. Asistence: Josef Koláček (15).

51:07

Až nyní se Sparta vymanila z chomutovského sevření a hned to bylo nebezpečné. Výkrutova střela šla sice doprostřed branky, ale Slavíček pálil hodně ostře na Šatného vyrážečku.Domácí gólman vyrazil puk nad sebe a naštěstí pro Piráty za branku.

47:08

Mladíček Kulich mohl dokonat druhý obrat utkání. Před brankou si našel volný puk, neunáhlil se, popojel doprava, čímž si položil Cichoně, který čekal střelu z první. Na Kulicha pak zívala naprosto prázdná branka, kterou ale bekhendem přestřelil.

43:51

Po druhé Príhodově přihrávce vyrazili sparťané do rychlého brejku, z něhož vzniklo přečíslení tři na dva. Bláha to v něm vzal na sebe, ale z vrcholu pravého kruhu trefil jen lapačku pozorného Šatného.

41:20

Vrhel prokázal odvahu a výborné držení kotouče. Na modré se pustil mezi čtyři hráče, mezi nimiž po pravé straně prošel, objel branku až mezi vrcholy kruhů a posunul puk do pravého kruhu Štefančíkovi, jehož pokus tečoval jeden z obránců jen těsně nad břevno vlastní branky.

39:23

Piráti právě vstřelili branku!
No vida a v SD ARÉNĚ máme vyrovnáno. Prokeš našel zadovkou od zadního mantinelu před brankou JIŘÍHO KULICHA (1) a věkem ještě starší žák s přehledem zakončil. Asistence: Michael Prokeš (6).

39:02

Teď se nám s nebezpečnými akcemi na obou stranách roztrhl pytel. Prokeš to v situaci dva na jednoho vzal na sebe, ovšem z pravé strany neuspěl a puk do branky neprocpal ani z dorážky.

38:31

Potůček mohl po akci spoluhráčů přidat druhý gól, jenže z levé strany zblízka bekhendem přehodil nejen ležícího Šatného, ale také chomutovskou branku.

36:29

Hostující kapitán Bláha vzal puk ve vlastním pásmu a projel s ním až mezi kruhy před Šatným, jenž střelu sparťanského hráče vytěsnil mimo branku horní hranou pravého betonu.

34:45

Králíček uháněl sám na Cichoně, kterého si položil, ale místo za jeho betonem nenašel. Slyšet bylo cinknutí brankové konstrukce

32:35

Sparta právě vstřelila branku!
A máme tu dokonalý obrat během sedmnácti vteřin. Hned po buly ve středovém kruhu vyrazili Pražané kupředu, až se v dolní části levého kruhu puk dostal k MATYÁŠI POTŮČKOVI(1), který ho napálil přesně pod horní tyčku. Asistence: Šimon Truhlář (3) a Nikita Gurjevskij (4).

32:18

Sparta právě vstřelila branku!
Domácí si pasivitou o gól koledovali a nyní ho dostali. Sparťané šli po buly důrazně do branmoviště, kde se nejlépe zorientoval MAXIM KUBÁNEK (8) a vyrovnal. Asistence: Michal Vitouch (10).

30:45

Piráti šli tři na jednoho, ale Koláčkovu přihrávku srazila hokejka hostující obránce jen k mantinelu.

28:05

Hned buly se o teč snažil Slavíček, ke kterému se puk vrátil a hostující útočník z otočky mířil po ledě do odkryté domácí klece, v níž se najednou zjevil Šatného beton.

27:15

Piráti nezvládli rozehrávku u své modré čáry, čehož Sparta využila k další nebezpečné akci. Kubánek se po zadovce Vitoucha do zakončení nedostal, jenže následně byl zcela sám na vrcholu brankoviště Theimer, jenž po přihrávce od zadního mantinelu mířil jen doprostřed branky, kde stál pozorný Šatný.

24:34

Obránce Sparty udržel na modré čáře pásmo, jeho sraženou střelu si mezi kruhy našel Kubánek a nebezpečně střílel. Šatný vykopl puk špičkou betonu a obránci domácích následně vyhodili na zakázané uvolnění.

18:20

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Čech – 2 min., faul kolenem).

12:38

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Králíček – 2 min., hákování).

05:50

Piráti právě vstřelili branku!
Domácím stačilo na využití první přesilové hry 26 vteřin. Holka přihrál za brankou od levé tyče Cichoňovy branky Štefančíkovi, který u druhé tyče okamžitě servíroval puk mezi kruhy JOSEFU KOLÁČKOVI (17), jenž pohlednou kombinaci zakončil nekompromisní ranou. Asistence: Marcel Štefančík (13) a Tobiáš Holka (9).

05:24

Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Truhlář – 2 min., vražení na hrazení).

Piráti Chomutov – HC Sparta Praha

3:4

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Koláček (Štefančík, Holka), 40. Kulich (Prokeš), 52. Holka (Koláček) – 33. Kubánek (Vitouch), 33. Potůček (Truhlář, Gurjevskij), 53. Hamara (Kubánek), 61. Hamara (Kubánek)

Piráti Chomutov: Šatný (Stuchlík) – Petrásek, Holec, M. Pöschl, D. Vaněk, Kovár, Martínek, Klika – Spudich, Králíček, Urych, Príhoda, Jiří Kulich, T. Svoboda, Prokeš, Čech, Koláček, Štefančík, Holka, Vrhel

HC Sparta Praha: Cichoň (Sluka) – Hamara, Truhlář, Bláha, Procházka, Ducháč, Gurjevskij, Adam – Šesták, Kubánek, Adamec, Potůček, Slavíček, Výkruta, Vitouch, Tomek, Theimer

Rozhodčí: Glanc – Coubal, Kokrment

Průběh zápasu
1. třetina
05:24 SPA 2 Truhlář, vražení na hrazení
05:50 CHM 1:0 Koláček (Štefančík, Holka)
12:38 CHM 2 Králíček, hákování
18:20 CHM 2 Čech, faul kolenem
Po 1. třetině
2. třetina
32:18 SPA 1:1 Kubánek (Vitouch)
32:35 SPA 1:2 Potůček (Truhlář, Gurjevskij)
39:23 CHM 2:2 Kulich (Prokeš)
Po 2. třetině
3. třetina
51:51 CHM 3:2 Holka (Koláček)
52:32 SPA 3:3 Hamara (Kubánek)
54:46 SPA 2 Kubánek, faul kolenem
Po 3. třetině
Prodloužení
60:36 SPA 3:4 Hamara (Kubánek)
po prodl.