Menu

Fotbal

Evropská liga

Villarreal CF – Maccabi Tel Aviv

0:1

konec (0:0)

07.12.2017, 19:00 • El Madrigal (Villarreal) • Skupina A • David Suchý

Tipsport: 1.74 3.87 4.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Pozměněná sestava Villarrealu si v posledním skupinovém zápase neporadil s izraelským Maccabi Tel-Aviv, který tak bere všechny tři body. Nutno dodat, že jsme sledovali nezáživný zápas, který sice nabídl několik gólovek, nicméně to bylo ze zápasu vše. Mladíci v domácí sestavě si tak zkusili zápas na té nejvyšší možné úrovní, leč neúspěšně. (20:50:39)

90+4

Konec zápasu.

90+2

Hosté podnikli rychlý protiútok, který nakonec vzal na sebe střídající Atar. Jeho technická střela mířila ke vzdálenější tyči, nakonec jí těsně minula.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Nick Blackman, přichází Eliran Atar.

88

Po luxusní akci domácích hráčů zakončoval z ideální pozice Romera, jeho rána z první ale minula vzdálenější roh o pořádný kus.

87

Maccabi Tel-Aviv se už nikam moc nežene a ihned po zisku míče odkopává balón na opačnou stranu. Jednobrankový náskok se zdá být dostačující.

86

Raba přinesl na hřiště větší aktivitu. Mladičký Španěl opět operoval u pravé postranní čáry, kde ho ale čistě odzbrojil Davidzada.

85

Střídající Raba sice uzmul balón, posléze mu ale příliš uskočil a skončil u protihráče. Domácí hráč následně musel takticky faulovat.

84

Stále ta samá písnička. Domácí hráči se povětšinu času pokouší o centru do šestnáctky, ty ale v dnešním utkání nepřináší kýžený úspěch.

83

Střídání v týmu Maccabi Tel-Aviv FC: ze hřiště odchází Avraham Rikan, přichází Christian Battocchio.

83

Konečně se Montolio pokusil o kolmici za obranu, kam si sebíhal Romera. Rychlejší nohy ale měl Babin, který byl u hracího předmětu dříve.

82

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Ramiro Guerra, přichází Daniel Raba.

81

Ani další centrovaný míč nenašel nikoho ve žlutých dresech, následně se neujala ani další Chucova snaha o přízemní nabídku.

80

Torres přenesl těžiště hry na pravou stranu na Rukavinu, který na nic nečekal a okamžitě prodloužil na Guerru. Domácí středopolař byl faulován.

79

Před malým momentem se k míči dostal také Barbosa, který místo odkopu od branky zvolil krátkou přihrávku do strany.

78

Ve druhém poločase celkem nenápadný González se chtěl připoměnout obhazovačou kolem soupeře. Ta byla příliš razantní a skončila až u Rajkoviče.

77

Hodně mladé řady žluté ponorky stále tápou. Útočné manévry jsou bez nápadu a hosté se tak v poklidu brání ofenzivním nájezdům.

76

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Morlanes, přichází Sergi Lozano.

Villarreal CF – Maccabi Tel Aviv

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 60. Blackman (Miha)

Karty:   14. Tibi (MTA), 33. Dor Peretz (MTA)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:10.

Villarreal CF: Barbosa – Antonio Rukavina (C), Montolio, Francisco Torres, Marín – Guerra (82. Raba) – R. Soriano (62. Martínez García), Moya Martínez – Morlanes (76. Lozano), Mario González, Poveda Romera.
Náhradníci: Asenjo – Lozano, Raba, Trigueros, Castaño, Fornals, Martínez García.

Maccabi Tel Aviv: P. Rajković – Shpungin, Babin, Tibi (C), Davidzada – Dor Peretz, Golasa, Avraham Rikan (83. Battocchio) – Miha (72. Dasa), Blackman (89. Atar), Schoenfeld.
Náhradníci: Lifshitz – Atar, Ben Chaim I, Battocchio, Dasa, Itzhaki, Kjartansson.

Rozhodčí: Kristoffersen – Sonderby, Rasmussen (všichni Dánsko)