Menu

Hokej

KHL

Spartak Moskva – CSKA Moskva

0:4

konec (0:0, 0:3, 0:1)

07.12.2017, 17:30 • Lužniki Arena • Marek Jašek

Tipsport: 4.56 4.4 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

A je dobojováno. CSKA vyhrává i sedmé derby v řadě. Úvodní třetina zápasu nenabídla žádnou branku a ani jeden z celků si vlastně nepřipravil žádnou nebezpečnou situaci. Druhá dvacetiminutovka už nabídla jasnou převahu hostů a vstřelil tři branky. Spartak se ještě snažil s průběhem něco udělat, ale dělal moc chyb z rozehrávky a CSKA toho dokonale využil, v závěrečné třetině ještě přidal vedení z přesilovky 5 na 3 a jasně potvrdil svou převahu. (19:58:53)

Konec zápasu.

59:48

CSKA právě vstřelilo branku!
A o čtyři branky to nakonec také je. Přesilovka 5 na 3 se mimořádně vyvedla. ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ obdržel skvostnou přihrávku a svou ránu umístil mezi betony domácího brankáře. Nikita Bespalov neměl šanci reagovat. Asistence: Alexej Marčenko, Andrej Kuzmenko,

59:30

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vladislav Provolněv – 2 min.).

59:30

Těsně před koncem to mohlo být o čtyři branky. Několik hráčů doráželo před brankářem a ten vlastně ani nevěděl, kde se kotouč nachází, může být rád, že nikdo netrefil odkrytou branku.

59:00

Právě běží poslední minuta dnešního utkání.

58:16

Maxim Šalunov se dostal do slibné šance, ale na poslední chvíli uklouzl a jeho rána letěla mimo brankovou konstrukci. Spartak přechází do protiútoku.

57:14

CSKA bude do konce zápasu zahrávat přesilovou a hru a jakýkoliv vzrat už je velice nepravděpodobný.

56:40

Lars Johansson opět předvedl dobrý zákrok. Anatolij Nikoncev vyslal tvrdou ránu od modré čáry.. Bude se vhazovat.

56:10

Ve hře čtyři na čtyři jsou aktivnější domácí hráči a snaží se najít ideální střeleckou pozici. Ryan Stoa se snažil překvapit brankáře střelou z pravé strany, ale mířil těsně nad.

55:42

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Igor Mirnov – 2 min., podražení).

54:43

Alexandr Chochlačov si zpracoval puk a snažil se založit útočnou kombinaci. Následně se ovšem znova přerušoval a bude se vylučovat.

54:43

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Pašnin – 2 min., podražení).

53:48

Další zmařený útok Spartaku Moskva. Tentokrát zasáhl jeden z obránců. Hra v posledních minutách budí víceméně nudným dojmem jak už to derby bývá.

51:45

Vladislav Provolněv se snažil opět nahodit na brankáře, ale ten je dnes absolutně bezchybný a zatím ho nic nepřekvapilo, opět zakročil.

50:25

Alexej Bondarev se snažil zrychlit tempo hry, ale jeho přihrávka nenašla žádného ze spoluhráčů. Lars Johansson nakonec zasáhl a bude se před nim vhazovat.

49:20

Dmitrij Judin se prezentoval skvělou individuální akcí a poměrně snadno se dostal až před brankáře. Lars Johansson musel zasahovat a drží čistý štít.

47:32

Blíži se konec úvodní desetiminutovky a Spartak zaatím s vývojem nic nedokáže udělat, neboť si hráči nevypracovali žádnou tutovkou šanci.

46:15

Alexandr Osipov získal puk u své vlastní branky a snaží se založit útočnou akci. Puk sice dostal do útočného pásma, ale nakonec z toho žádná nebezpečná příležitost.

44:50

Hra se opět na chvíli uklidnila a hráči se prezentují celou řadou nepřesných přihrávek a střel.

43:50

A opět útok hostujících hráčů. Ivan Tělegin si zpracoval puk od modré čáry, ale netrefil brankovou kontrukci.

42:32

Po dlouhé době Spartak svého soupeře uzamkl v jeho vlastním pásmu. Andrej Světlakov se snažil tečovat puk z bezprostřední blízkosti, ale kotouč nakonec netrefil.

41:27

Arťom Voronin nahodil od modré čáry puk na branku, ale jeho pokus nenašel žádného ze spoluhráčů a skončil mimo hrací plochu.

40:57

Záčátek úvodní závěrečně třetiny je jednoznačně v roli hostujícího celku a trochu připomína průběh druhého dějství.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina už konečně přinesla branky. CSKA si vzala průběh jednoznačně do svých rukou a naprosto dominovala. První branku vstřelil Mat Robinson, poté Spartak musel otevřít hru a to jednoznačně vyhovovalo hostujícímu týmu a ten přidal další góly. Spartak má mízernou bilanci vzájemných zápasů, toto bude nejspíš sedmý prohráný zápas v řadě.
Další třetina začne přibližně v 19:20.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:10

V poslední minutě druhé třetiny už se žádný z celků nikam nehrne a hra se dohráva v poklidném tempu.

37:30

CSKA upět útočí. Na poslední chvíli ovšem překazil rozehrávku jeden z domácích obránců.

36:10

Hráči podstupují souboje o puk uprostřed hrací plochy.

34:55

Další nepřesná rozehrávka Spartaku. Hosté toho využívají a nastěhovali se do domácího obranného pásma.

33:20

CSKA je jednoznačně aktivnějším týmem na hřišti a dostává se do dalších zakončení. Spartak zatím neví, jak reagovat a velice rychle a snadno ztrácí puky.

32:39

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min.).

32:33

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Vladimir Žarkov – 2 min., nedovolené bránění).

32:31

32:31 Sergej ŠUMAKOV - 0:3

32:31

CSKA právě vstřelilo branku!
A kanonáda pokračuje. Po skolěvé kombinaci se ke střele dostal SERGEJ ŠUMAKOV. Útočnikovi už jen stačilo puk dorazit od odkryté branky z levé strany. Hned na to si Spartak vyžádal oddechový čas. Vypadá to, že Spartak prohraje už i sedmý zápas v řadě. Asistence: Maxim Šalunov, Kirill Kaprizov.

31:07

31:07 Valerij NIČUŠKIN - 0:2

31:07

CSKA právě vstřelilo branku!
A je to tady. Další branka CSKA. Hosté dokonale využili toho, že Spartak velice snadno ztrácí puky. Před brankou číhal VALERIJ NIČUŠKIN. Jeho rána letěla přesně mezi betony brankáře. Po brance Jevgenij Kulik zlomil svou hokejku o domácí brankovou konstrukci. Asistence: Alexandr Popov, Kirill Petrov.

29:10

Spartak se vážně snaží, ale Lars Johansson je zatím nepřekonatelný. Předvedl několik super zákroku a udržel těsně vedení svého celku.

27:34

Andrej Světlakov měl ideální pozici zvýšit vedení, ale zvolil místo střely přihrávku a to se nakonec nevyplatilo. Jeho spoluhráč mířil mimo tři tyče.

26:45

Domácí celek se snaži zareagovat na branku soupeře, ale útoky zatím ztroskotávají na finální přihrávce. CSKA z toho těží a přechází do protiútoku.

26:26

Hosté v plném počtu.

25:17

Vjačeslav Leščenko se krásně uvolnil na modré lajně a snažil se ohrozit branku. Jeho střelu brankář zlikvidoval a vylepšil si renomé. Bude se opět vhazovat.

24:26

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Alexej Marčenko – 2 min., vysoká hůl).

23:42

CSKA úvodní branka nabudila a opět se hráči dostali před domácí brankáře a naprosto uzamkli domácí obránce. Po dalším zákroku Johanssona se bude vhazovat.

22:22

22:22 Mat ROBINSON - 0:1

22:22

CSKA právě vstřelilo branku!
A je tu konečně první branka zápasu! Z pravé strany se na brankáře řítil MAT ROBINSON a jeho rána spadla přesně do levé šibenice. Spartak posledních šest vzájemných utkání prohrál a dnes bude mít co dělat, aby svou sérii neprodloužil. Asistence: Michail Grigorenko, Andrej Kuzmenko.

21:15

Úvod druhé třetiny jednoznačně patří Spartaku. Poslední střela Igora Mirnova skončila v lapačce brankáře. Bude se vhoazvat.

20:01

Začala druhá třetina.
A je konec úvodní dvacetiminutovky. Zápas zatím budí hodně bojovným dojmem a zatím si ani jeden z celků nevypracoval žádnou gólovou šanci a neni tudíž vlastně o čem psát. Snad se v druhé třetiny dočkámé branek a lepšího hokeje.
Další třetina začne přibližně v 18:25.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

18:56

V závěru první třetiny má kotouč plně pod kontrolou CSKA, ale na žádnou nebezpečnou akci to zatím moc nevypadá.

18:03

Alexej Marčenko se dokázal uvolnit a už to vypadalo na první střelu, ale při jeho pokusu zlomil svou hůl a poté šel vystřídat.

16:45

.Zápas je zatím hodně opatrný od obou týmů. Ani jeden z celků si zatím nepřipravil žádnou gólovou příležitost a průběh zatím nevede k žádné zmeně.

16:09

Kirill Kaprizov se obtočil kolem brankové konstrukce a jeho následná přihrávka neletěla na žádného ze spoluhráčů.

15:09

Hosté v plném počtu.

14:35

Mat Robinson se z pravé strany snažil zakončit bekhendem. Jeho rána skončila ve výzbroji brankáře Nikity Bespalova.

13:20

Ryan Stoa založil akci, ale jeho spoluhráči ho dostatečně nepodpořili a jeho samostatný únik velice rychle skončil. Poté šel útočník vystřídat.

13:09

Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Šumakov – 2 min., hákování).

12:40

Valerij Ničuškin číhal před brankou a snažil se zkomplikoval výhled brankáři. Puk se k němu nakonec nedostal, protože rána jednoho z forvardů skončila mimo.

11:10

Prudká střela Maxima Šalunova skončila mezi betony brankáře a ten puk následně vyrazil před sebe. Jeden z útočníků se snažil ještě dorážet, ale nemířil přesně.

10:05

Poslední minuty tohoto derby nenabídly žádnou větsší příležitost. Naposled pálil Maxim Šalunov, ale mířil pouze do brankářové lapačky.

08:20

Rychlá útočná akce domácího celku ztroskotala na finální přihrávce. Hráči se budou muset více snažit.

07:10

Ke střele z pravé strany se dostal Lukáš Radil a mířil pod horní tyčku brankáře. Jeho rána letěla těsně nad a skončila mimo útočné pásmo.

05:30

CSKA Moskva se provinila zakázaným uvolněním. Bude se vhazovat před brankářem Nikitou Bespalovem.

04:30

Arťom Blažijevskij nahodil puk na branku, ale ani jeden z útočníku ho nedokázal tečovat a kotouč následně skončil mimo brankovou konstrukci.

03:40

Domácí tým se snaží kombinovat u své vlastní branky a úvod utkání je zatím velice opatrný. Ani jeden z celků nechce udělat chybu.

02:25

CSKA zvolil důkladnou kombinaci,ale to se posléze ukázalo jako méně efektivní volba a hráči snad ani jednou nevystřelil na branku.

00:37

Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. – příliš mnoho hráčů).

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Kulik (C), Kalinin, V. Lajunen, Provolněv, Judin, A. Osipov, Bondarev (A) – Stoa, Leščenko, Radil – Chochlačov, Děrgačov (A), Podšendjalov – A. Voronin, Truňov, Nikoncev – Tatalujev, V. Komarov, Mirnov – Černych.

CSKA Moskva: L. Johansson (Treťjak) – M. Robinson (A), Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Pašnin, Ar. Sergejev, Blažijevskij – Ničuškin, Al. Popov, K. Petrov – Kaprizov, Šumakov (C), Šalunov – V. Žarkov (A), Tělegin, Andronov – Světlakov, Kuzmenko, Grigorenko – Ljubimov..
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Spartak Moskva – CSKA Moskva

0:4

konec (0:0, 0:3, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. M. Robinson (Grigorenko, Kuzmenko), 32. Ničuškin (Al. Popov, K. Petrov), 33. Šumakov (Šalunov, Kaprizov), 60. Blažijevskij (Marčenko, Kuzmenko)

Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Kulik (C), Kalinin, V. Lajunen, Provolněv, Judin, A. Osipov, Bondarev (A) – Stoa, Leščenko, Radil – Chochlačov, Děrgačov (A), Podšendjalov – A. Voronin, Truňov, Nikoncev – Tatalujev, V. Komarov, Mirnov – Černych.

CSKA Moskva: L. Johansson (Treťjak) – M. Robinson (A), Kiselevič, Marčenko, Nestěrov, Pašnin, Ar. Sergejev, Blažijevskij – Ničuškin, Al. Popov, K. Petrov – Kaprizov, Šumakov (C), Šalunov – V. Žarkov (A), Tělegin, Andronov – Světlakov, Kuzmenko, Grigorenko – Ljubimov.

Průběh zápasu
1. třetina
00:37 SPM 2 příliš mnoho hráčů
13:09 MOS 2 Šumakov, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
22:22 MOS 0:1 M. Robinson (Grigorenko, Kuzmenko)
24:26 MOS 2 Marčenko, vysoká hůl
31:07 MOS 0:2 Ničuškin (Al. Popov, K. Petrov)
32:31 MOS 0:3 Šumakov (Šalunov, Kaprizov)
32:33 MOS 2 V. Žarkov, nedovolené bránění
32:39 SPM 2 Bespalov, zdržování hry / posunutá branka
Po 2. třetině
3. třetina
54:43 MOS 2 Pašnin, podražení
55:42 SPM 5+10 Mirnov, podražení
59:30 SPM 2 Provolněv, hození hole nebo předmětu
59:48 MOS 0:4 Blažijevskij (Marčenko, Kuzmenko)
Konec