Menu

Futsal

Přípravný zápas

Slovensko – Srbsko

3:3

konec (2:1)

05.12.2017, 19:00 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Slováci v druhom polčase inkasovali dvakrát a skórovali iba raz, takže sa duel skončil nerozhodnou remízou 3:3. Výkon našich reprezentantov bol však výbornou pozvánkou na zajtrajší duel. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:43:08)

Koniec zápasu.

39:52

Slovensko mohlo rozhodnúť! Drahovský si urobil priestor na strelu, ale osem sekúnd pred záverečnou sirénou po zemi trafil pravú žrď bránky.

39:41

Do konca zápasu ostáva ešte 19 sekúnd a slovenský kouč Marián Berky si vyžiadal oddychový čas.

39:04

Hosťujúci Simič si nabiehal stredom palubovky, ale naši reprezentanti k nemu loptu nepustili. Medzičasom bola ohlásená posledná minúta tohto zápasu.

38:30

Hostia loptu stratili a Drahovský ťahal akciu dopredu, no aj on bol odzbrojený. Aj napriek tomu ešte naši chlapci loptu získali späť a Drahovský vypálil z hranice šestky, no iba tesne nad.

38:08

Srbi po pokynoch od svojho trénera prešli do útoku a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Zatiaľ sledujeme ucelenú sériu prihrávok.

37:49

Srbský tréner si vyžiadal oddychový čas. Do konca zápasu už ostávajú len dve minútky a niekoľko sekúnd.

37:40

Drahovský sa pokúšal prejsť popri ľavej postrannej čiare, ale Srbi ho nepustili. Lopta skončila iba v aute.

36:43

Martin Směřička sa pokúšal dostať do zakončenia po pravej strane, ale srbský brankár oproti nemu vynikajúco vybehol a loptu vyrazil do bezpečia.

36:12

Rick sa dostal do nepríjemnej situácie, keď jeho rozohrávku napádali až dvaja srbskí hráči, a tak loptu iba zakopol do autu.

35:11

Srbsko bolo v skvelej šanci. Z ľavej strany zakončoval Rabič k vzdialenejšej žrdi, ale Oberman loptu zázračne vyrazil na rohový kop.

35:00

Do konca zápasu ostáva už iba päť minút. V Lučenci aj naďalej pokračujeme za vyrovnaného stavu 3:3.

34:44

Po vysokom krížnom centri pálil zo vzduchu Drahovský, ale nenamieril presne. Lopta letela iba na ochrannú sieť.

34:12

Srbsko vystrelila stredom a lopta bola zblokovaná na rohový kop, no ani po štandardke z rohu nebezpečnejšie zakončenie neprišlo. Slovensko je v defenzíve veľmi pozorné.

33:52

Tomič stiahol súpera za dres, čo ešte následne zrejme komentoval Rick a obaja hráči dostali žlté karty. Na akumulované fauly je to v druhom polčase 4:3.

33:38

Oberman predviedol dobrý zákrok a po ňom sa Slovensko dostalo do brejku. Na konci akcie krížne prihrával Drahovský, ale nikoho nenašiel.

33:22

Lopta po rohu smerovala na Směřičku, ale k tomu rýchlo dostúpila srbská defenzíva a zakončenie napokon neprišlo. Hostia hrajú teraz veľmi opatrne.

Slovensko – Srbsko

3:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 12. Drahovský, 17. Drahovský, 31. Směřička – 11. Stankovič, 24. Pršič, 32. Rajčevič

Karty:   34. Rick (SVK) – 4. Milosavac (SRB), 10. Kočič (SRB), 30. Perič (SRB), 31. Rajčevič (SRB), 34. Tomič (SRB)   15. Kočič (SRB)

Slovensko: Oberman (Herko) – Drahovský, Rick, Doša, Kozár, Kyjovský, Zdráhal, Směřička, Hudek, Ostrák, Turek, Brunovský, Fehérvári