Menu

Fotbal

Niké liga

FC Nitra – FC Spartak Trnava

0:1

konec (0:0)

05.12.2017, 17:00 • Štadión Na Sihoti, Trenčín • 18. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 3.24 2.93 2.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V druhom polčase hrala Trnava aktívne, ale dlho sa nevedela v útoku presadiť. Šancu na otvorenie skóre mala Nitra hneď v úvode druhého dejstva, ale zakončenie Machovca skončila len na tyčke. Potom sme sledovali útočné akcie Spartaka a po jednej z nich mal veľkú šancu Čanturišvili, ale brankár Hroššo podržal svoje mužstvo. Keď už sa zdalo, že v tomto zápase gól nepadne, tak prišla 88. minúta a gól Slobody, ktorý znamená, že Spartak Trnava porazil Nitru výsledkom 1:0!

S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:52)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Nitra zahrávala rohový kop, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo a tak zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté.

90

Druhý polčas sa predlžuje o 2 minúty!

88

88. Anton SLOBODA - 0:1

88

Trnava dala gól!
V samom závere zápasu je tu prvý gól tohto zápasu a dáva ho Spartak Trnava! Hostia boli v druhom polčase veľmi aktívní a konečne sa im podarilo vypracovať si výraznejšiu šancu a hneď z nej padol aj gól. Do pokutového územia Nitry smeroval center na Briganta, ten svojou výbornou prihrávkou loptu predĺžil na ANTONA SLOBODU a ten rozvlnil sieť za chrbátom Hrošša – 0:1!

87

Po rohovom kope ešte Spartak kombinoval na súperovej polovičke, ale po Čonkovom centri lopta doputovala iba k Hroššovi a ten ju dlhým výkopom poslal dopredu, pred bránu hostí sa dostal Šimončič, ale jeho zakončenie rozvlnilo iba bočnú sieť.

86

Zmätky v pokutovom území Nitry, Čanturišvili sa postupne dostával k lopte, ale Kuník na poslednú chvíľu loptu hlavou odvrátil na rohový kop. Nitra sa tak bude musieť aj naďalej brániť.

85

Trnava získala priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti. Jeho exekútorom bol napokon Čonka, ale jeho pokus bol nepresný a len preletel ponad Hroššovu bránu.

84

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Tóth, prichádza Ilja Čeredničenko.

83

Pokračujeme už ďalej, Trnava športovo vrátila loptu Nitre a hostia budú chvíľu hrať len s 10 hráčmi.

82

Hra sa teraz musela prerušiť, Tóth leží na trávniku a bude odnesený za postrannú čiaru za pomoci nosidiel. Zrejme tak čoskoro môžme očakávať posledné striedanie na strany Spartaka.

81

Po peknom centri pred bránu Nitry sa do zakončenia hlavou dostal Egho, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a Hroššo si loptu prebral do svojich rukavíc.

80

Dnešné stretnutie sleduje 106 divákov.

80

Po rohovom kope sa lopta dostala do brány Trnavy, ale ešte predtým sa pískal útočný faul a tak lopta pripadne futbalistom hosťujúceho mužstva.

79

Postupne sa dopredu dostali domáci futbalisti, Machovec sa snažil odcentrovať pred bránu Trnavy, ale jeho pokus bol zblokovaný a tak Nitra získava rohový kop.

78

Spartak následne založil rýchly protiútok a postupne sa už hostia usádzajú na útočnej polovičke. Defenzíva Nitry sa tak opäť musí mať na pozore.

77

Priamy kop napokon rozohral Chovanec, v pokutovom území Spartaka sme sledovali zakončenie hlavou na bránu, ale Vantruba bol na svojom mieste a loptu prevzal do svojich rukavíc.

76

Dopredu sa dostávala Nitra a Machovec ostáva ležať na trávniku. Trnava sa tak bude musieť brániť, Nitra získava priamy kop na útočnej polovičke.

FC Nitra – FC Spartak Trnava

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Sloboda (Brigant)

Karty:   30. Ngeyitala (NIT)

FC Nitra: Hroššo – Kuník, Vencl, Križan, Chovanec – Šimončič (C) – Kóňa, Machovec – Ngeyitala (67. Charizopulos), Balaj, Ivančík (46. Steinhübel).
Náhradníci: Kolmokov – Valenta, Niba, Fábry, Kotrík, Charizopulos, Steinhübel.

FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Hladík, Tóth (84. Čeredničenko), Čonka – Sloboda, Oravec (63. Yilmaz), Greššák (C) – Jirka (75. Brigant), Egho, Čanturišvili.
Náhradníci: Chudý – Janso, S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Brigant, Yilmaz, A. Lovás.

Rozhodčí: Patrik Hrčka – Michal Tomčík, Rastislav Žákech – Matej Barenčík