Menu

Fotbal

Liga mistrů

Chelsea FC – Atlético Madrid

1:1

konec (0:0)

05.12.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • Skupina C • Daniel Kinc

Tipsport: 2.12 3.45 3.56 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:58:26)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.
Dnešní duel je u konce! Krásná bitva nakonec končí dělbou bodů, ale spokojen v součtu nemůže být ani jeden celek. Chelsea postupuje do play-off díky výsledku souběžně hraného duelu AS s Karabachem až z druhého místa, a hostům zhasla i ta nejmenší šance, a tak je na jaře čeká jen play-off Evropské ligy.

Druhý poločas byl nesmírně zajímavý. Nejprve měli několik šancí domácí, ale pak si vzali slovo hosté. Luísova rána ještě skončila na tyči, ale vzápětí už po Torresově nahrávce otevřel skóre hlavou Saul Niguéz. Domácí poté vrhli své síly do útoku a nakonec se dočkali vyrovnání, když si po střílené přihrávce Hazarda usměrnil míč do vlastní sítě Stefan Savič. Následně měly oba celky ještě své velké šance, ale ani jedna se neujala, a tak duel končí nerozhodně 1:1.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Kanté vypíchl míč hostům a vyslal kupředu Williana, jenž okamžitě prostrkával předmět doličný Hazardovi, ale ten byl v době přihrávky v těsném ofsajdu.

90+2

Hraje se nahoru dolů. Batshuayi si skvěle zpracoval míč a narazil si s Fabregasem, jenž mu vrátil balón do běhu. Belgický útočník poté pálil prudce, ale nepřesně a nad branku.

90+1

Ofsajd nyní zastavil akci hostujícího celku na levé straně.

90+1

Nastavují se čtyři minuty nad rámec druhého poločasu!

90

S rohovým kopem si poradili domácí a okamžitě vyrazili dopředu. Willian mohl vyslat do úniku Pedra, ale pas byl lehce nepřesný, a tak na něj Španěl nedosáhl!

89

Carrasco rozehrával na levé straně přímý kop hostů, který hlavou ještě prodlužoval za sebe Luís, ale nakonec je z toho jen roh pro Atlético.

88

Avšak o míč opět přišel ve zdánlivě lehké akci Moses, a Willian už jej poté nedokázal dostihnout na hrací ploše.

87

Utkání pomalu a jistě vrcholí. Domácí jsou na polovině usazeni na míči a chtějí soupeři zasadit rozhodující úder.

86

Na protějším pólu hřiště opět po akci Hazarda dostal míč do nohy Willian, a ještě patou jej posouval na Batshuayie, ale tomu nakonec při snaze o střelu utekl.

85

Ani další centr do šestnáctky domácích nebyl přesný, nikdo v pruhovaném na něj nedosáhl a domácí budou rozehrávat.

84

Dobrá možnost i na straně druhé! Po dlouhém křižném pasu od Luíse centroval po zemi na zadní tyč střídající Corréa, a Griezmannovi nechybělo mnoho, aby zakončil ve skluzu!

83

83. Willian spálil velkou šanci!

83

Tutovka jako hrom pro Chelsea! Hazard si na levé straně udělal z obránce opět trhací kalendář, aby poté parádním pasem pod sebe našel úplně volného Williana. Ten byl ve zcela ideální pozici, jenže z první poslal placírkou balón nepochopitelně nad branku!

Chelsea FC – Atlético Madrid

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. Savić (E. Hazard) (vla.) – 56. Saúl Ñíguez (F. Torres)

Karty:   52. Zappacosta (CHE) – 16. Lucas Hernández (ATM)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:12.

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (73. Willian), Fàbregas, Kanté, Bakayoko (64. Pedro), Moses – E. Hazard – Morata (81. Batshuayi).
Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Alonso, Drinkwater, Willian, Batshuayi, Pedro.

Atlético Madrid: Oblak – J. Giménez (79. Vietto), Savić, Lucas Hernández, Luís – Koke, Partey, Gabi (C) (78. Á. Correa), Saúl Ñíguez – F. Torres (57. Ferreira-Carrasco), Griezmann.
Náhradníci: Moyà – Godín, Vrsaljko, Á. Correa, Ferreira-Carrasco, Gameiro, Vietto.

Rozhodčí: Danny Makkelie – Mario Diks, Hessel Steegstra (vš. NED)