Menu

Fotbal

Liga mistrů

Olympiakos Pireus – Juventus FC

0:2

konec (0:1)

05.12.2017, 20:45 • Georgios Karaiskakis Stadium, Pireus • Skupina D • David Suchý

Tipsport: 12.7 6.01 1.26 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:14. (22:38:01)
Je konec! Juventus si nakonec uhlídal jednobrankové vedení, přičemž v posledních minutách přidal ještě jednu branku. Z dnešního zápasu si tak odváží nejen tři body body, navíc si vítězstvím zajistil také postup do vyřazovací fáze. Domácí hráči se ale nemusí za výkon stydět, naopak favorita hodně potrápili. Při troše štěstí mohli pomýšlet i na bodový zisk.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Domácí hráči ještě usilují o kosmetické snížení skóre, soupeřova obrana je i nadále proti.

90+1

Hlavní sudí nastavil tři minuty.

90

90. Federico BERNARDESCHI - 0:2

90

Juventus právě vstřelil branku!
Je tu druhá branka v domácí síti! FEDERICO BERNARDESCHI si to namířil do šestnáctky, posléze si navedl míč na levou nohu a jeho následný parádní obstřel skončil přesně v síti.

87

Mezitím jsme si mohli všimnout, že ochozy stadionu opouští vydatné množství fanoušků. Ti zřejmě už nevěří vyrovnání či otočení výsledku.

86

Matuidi oslovil na levé straně volného Costu, jenž situaci zřejmě uspěchal. Jeho střela z otočky sice byla tvrdá, míč ale doplachtil hodně vedle.

85

Fortounis ještě rozehrával rohový kop, který nejen, že našel pouze protihráče, navíc se jeden z domácích dopustil útočného faulu.

84

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Federico Bernardeschi.

84

Časomíra se naám mezitím dostala do závěrečné desetiminutovky a stále platí, že Juventus vede o jedinou branku. Tento výsledek je ale velmi ošidný.

83

83. Nabouhane trefil konstrukci.

83

Olympiacosu není přáno! Koutrisův parádní centr sice netrefil Marin, za ním se ale nacházel Nabouhane, který svojí hlavičkou trefil pouze tyč.

82

Po delší době jsme se dočkali také střeleckého pokusu. O ten se postaral Cuadrado, jehož slabý pokus skončil pouze u Prota.

81

Brazilský rychlík se následně dostal s míčem až k pokutovému území, odkud opět centroval pouze do prostoru, kde byl roj hráčů v opačných dresech.

80

Ochozy se rozčilovali, neboť se jim nezdálo Costovo zpracování míče. Podle domácích příznivců proběhlo už za čárou, sudí ale nechává pokračovat.

79

S mírnou prodlevou nakonec posoudil hlavní sudí Marinovo počínání u autové čáry. Na zeleném pažitu se ocitl Cuadrado, který si již vyslechl omluvu od německého protihráče.

78

Elabdellaoui to zkoušel polovysokým centrem na Nabouhaneho, před kterým včas zasáhla hruď Barzagliho. Olympiacos je i nadále u balónu.

Olympiakos Pireus – Juventus FC

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 16. Cuadrado (Sandro), 90. Bernardeschi

Karty:   32. Koutris (OLY), 43. Djurděvić (OLY), 55. Nikolaou (OLY) – 50. Benatia (JUV)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:14.

Olympiakos Pireus: Proto – Elabdellaoui, Engels, Nikolaou, Koutris – Romao (C), Tachtsidis – Pardo, Odjidja-Ofoe (61. Fortunis), Couto Sebá (46. Marin) – Djurděvić (71. Ben Nabouhane).
Náhradníci: Choutesiotis – Botía, Fortunis, Marin, G. Gillet, Ben Nabouhane, Androutsos.

Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Benatia, Barzagli (C) (70. Rugani), Sandro – S. Khedira, Matuidi – Cuadrado (84. Bernardeschi), Dybala (62. Pjanić), Costa – Higuaín.
Náhradníci: Pinsoglio – Pjanić, Marchisio, Mandžukić, Asamoah, Rugani, Bernardeschi.

Rozhodčí: Fernández – Cabañero, Barbero (všichni Španělsko)