Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Dijon FCO – Paris Saint-Germain

1:2

konec (0:0)

14.10.2017, 17:00 • Stade Gaston Gérard, Dijon • 9. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 19.7 9.82 1.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 10:13. (18:54:54)
PSG nakonec potvrdilo roli velkého favorita a z Dijonu si odváží všechny tři body. Nadále tak vládne tabulce Ligue 1.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Pařížané se netlačili tolik do útoku jak je u nich zvykem. Naopak domácí celek si vypracoval dvě šance, ale ani jednu neproměnil. Až v 71. minutě pálil Neymar, jeho střelu dokázal vyrazit Reynet jen k nohám Meuniera, který dostal míč do sítě. Dvě minutě před koncem bylo vyrovnáno. Benjamin Jeannot předvedl parádní trefu ze třiceti metrů, Aréola neměl šanci na zásah. Ve druhé minutě nastavení ale zmrazil domácí hráče i fanoušky druhou trefou v zápase Thomas Meunier.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
PSG dává druhou branku v úplném závěru zápasu. Kylian Mbappé předvedl svou rychlost, posunul si míč po lajně, poté naslepo centroval před branku, ale míč propadl znovu až na zadní tyč, kde byl THOMAS MEUNIER, který velmi podobně jako u své první dnešní branky propasíroval míč do branky. Domácí se snažili ze všech sil zastavit balon před brankovou lajnou, ale to se jim nakonec nepodařilo.

90+2

Neymar motal hlavy bránícím hráčům v pokutovém území, nakonec se odpoutal od Haddadiho, ale střelu pravou nohou poslal jen nad branku.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90

Hráčů Dijonu je najednou plné hřiště. Amalfitano vybojoval rohový kop pro svůj celek. Od rohového praporku centroval Balmont, ale Aréola zachytil balon.

90+2

Jeannot si svlékl při oslavě vyrovnávací branky dres a je za to potrestán žlutou kartou.

88

88. Benjamin JEANNOT - 1:1

88

Dijon právě vstřelil branku!
Tak to je neskutečná trefa! Dlouhý pas na Xeku stačila ještě hostující obrana odvrátit, ale míč sedl přesně na BENJAMINA JEANNOTA, který parádní ránou ze třiceti metrů zmrazil Aréolu v hostující brance i další hráče pařížského týmu. Parádní střela dostává Dijon velmi blízko bodu.

87

K exekuci volného přímého kopu se postavil právě faulovaný Neymar. Pravou nohou hledal volné místo na vzdálenější tyči, ale Reynet dokázal míč vyrazit.

86

Neymar získal aktivní hrou míč ještě na útočné polovině, poté si to namířil směrem do vápna, ale Rosier ho zastavil a nabídl tak PSG nebezpečný volný přímý kop.

85

Neymar rozehrál další útočnou akci ze středu pole. Vybídl Rabiota k rychlejšímu kroku na pravé straně. Dvaadvacetiletý Francouz však přesnou zpětnou přihrávku na hranici vápna nepřidal.

84

Posledních zhruba deset minut i s nastavením pro oba týmy. Především tedy pro Dijon, který zatím hraje s výrazně slavnějším celkem vyrovnanou partii.

83

Střídání v týmu Dijon FCO: ze hřiště odchází Jordan Marié, přichází Florent Balmont.

82

Kimpembe byl tvrdě atakován při rozehrávce Amalfitanem. Stoper prvního celku tabulky se ale po chvíli zvedá z trávníku a bude pokračovat ve hře.

81

Dani Alves sice zastavil útok Dijonu ještě na půlící čáře, ale poté nepřidal Brazilec potřebný pas na nabíhající spoluhráče.

80

Berchiche centroval z levé strany, ale trefil jen prvního obránce před sebou. Nakonec je z toho rohový kopr pro PSG. Další střídající hráč Lukas Moura centroval do pokutového území, ale tam se faulem provinil Neymar.

79

Střídající Said měl proti sobě jen Marquinhose, ale nezpracoval si ideální dlouhý pas z vlastní poloviny a sám se tak vyřadil z možnosti zakončovat.

Dijon FCO – Paris Saint-Germain

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Jeannot – 71. Meunier, 90+2. Meunier (Mbappé)

Karty:   44. Sliti (DIJ), 51. Rosier (DIJ), 90+2. Jeannot (DIJ) – 43. Neymar (PSG), 49. Kimpembe (PSG), 53. Dani Alves (PSG), 75. Rabiot (PSG)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 10:13.

Dijon FCO: Reynet – Djilobodji, Haddadi, Rosier, Varrault (C) – Sliti (72. Saïd), Marié (83. Balmont), Amalfitano – Kwon Chang-hoon (73. Sammaritano), Xeka, Jeannot.
Náhradníci: Leroy – Lang, Chafik, Sammaritano, Abeid, Balmont, Saïd.

Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Dani Alves, Rabiot, Draxler (73. Lo Celso) – Di María (77. Lucas Moura), Mbappé, Neymar.
Náhradníci: Trapp – Lucas Moura, Lo Celso, Nkunku, Pastore, Bernede, Georgen.

Rozhodčí: Miguelgorry – Stien, Danizan