Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Manchester City – Stoke City

7:2

konec (3:1)

14.10.2017, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • 8. kolo • Karel Janeba (@Kajaneba)

Tipsport: 1.12 11.0 23.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (18:01:26)

Dnešní utkání sledovalo na Etihad Stadium 54 128 diváků!
Reklama na fotbal právě skončila. Manchester City doslova zničil Stoke City 7:2! V prvním poločase se během deseti minut prosadil Gabriel Jesus, Raheem Sterling a David Silva. V závěru poločasu pak snížil Mame Diouf a do šaten jsme šli za skóre 3:1. Hned zkraje druhého poločasu si ovšem vsítil vlastní gól Kyle Walker, jenže psychiku Manchesteru City to vůbec neovlivnilo. Deset minut na to se prosadil znovu Gabriel Jesus, čtyři minuty poté neskutečnou ránou do šibenice navýšil skóre Fernandinho a hned dvě minuty po něm přechytračil Kevin De Bruyne absolutně všechny obránce Stoke City a excelentní přihrávkou vyslal do gólové šance Leroye Saného, který skóroval jesličkami. V 79. minutě pak upravil na konečných 7:2 střídající Bernardo Silva. Gólů bylo vskutku hodně a to jich Manchester City mohl ještě pár přidat. Citizens se tak drží na prvním místě a díky remíze Manchesteru United s Liverpoolem tam zůstávají sami!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Leroy Sané vyslal přihrávku na Ilkaye Gündoğana, který ji však nestačil zpracovat a míč se tak rychle dostal ke Kurtu Zoumovi, který ještě zakládal útok Stoke City. Ten ovšem skončil ofsajdem.

90+2

Ibrahim Afellay si připisuje první žlutou kartu v tomto zápase, když Leroye Saného až přespříliš držel za dres při pádu na zem.

90+2

Darren Fletcher o balón přišel a dopředu tak mohl jít Raheem Sterling, kterému přihrával Yaya Touré. Míč ovšem na poslední chvíli zachytila obrana hostí.

90+1

Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.

90

Manchester City už pouze kombinuje s míčem a vyčkává na konec zápasu. To nejspíše vyčkává i Stoke City. Hosté si snad už jen přejí neinkasovat osmičku a nějako to doklepat do konce.

89

Ta se přeměnila na hru kombinační, kdy se do hry tak zapojil i Ederson, který se tak alespoň dotkl míče po delší pauze.

88

Kyle Walker sice v zápase pokračuje, byť pokulhává. Nicméně o vítězi je rozhodnuto a zápas se už jen dohrává z formality. I tak ale sledujeme ofenzivní hru Citizens.

87

Bernardo Silva vyslal dopředu Raheema Sterlinga, který ještě vrátil zpátky před šestnáctku Stoke City balón na Davida Silvu. Kapitán domácího celku pálil ovšem mimo.

84

V zápase se zatím nepokračuje, Kyle Walker zůstává ležet na zemi.

83

Kyle Walker byl ošklivě faulován Dioufem po zbytečném skluzu. Uvidíme, jestli to rozhodčí ohodnotí nějakou kartou.

82

Opět byl Raheem Sterling u míče, jenže tentokrát nedokázal projít přes obranu hostujícího Stoke City.

81

Xherdan Shaqiri se pokoušel rozjet protiútok, jenže nedokázal projít přes Gündoğana, který ihned posílá balón dopředu na Sterlinga.

79

79. Bernardo SILVA - 7:2

79

Manchester City právě vstřelil branku!
A rázem je to 7:2! Po přihrávce od Raheema Sterlinga se dostal ke střele BERNARDO SILVA z bezprostřední blízkosti a překonal tak Butlanda posedmé, když se trefil ke vzdálenější tyči – 7:2!

Manchester City – Stoke City

7:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 17. Jesus (Walker), 19. Sterling (Sané), 27. Silva (Sterling), 56. Jesus (De Bruyne), 60. Fernandinho (Delph), 62. Sané (De Bruyne), 79. B. Silva (Sterling) – 44. Diouf (Jesé), 47. Walker (Edwards) (vla.)

Karty:   90+2. Afellay (STK)

Držení míče: 79 % : 21 %.
Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 9:3. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:8.

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Otamendi, Delph – De Bruyne (66. Gündoğan), Fernandinho (73. Y. Touré), Silva (C) – Sterling, Jesus (63. B. Silva), Sané.
Náhradníci: Bravo – Mangala, Danilo, Y. Touré, Gündoğan, B. Silva, Agüero.

Stoke City: Butland – Edwards (54. Sobhi), K. Zouma, Wimmer (46. Martins Indi), Pieters – Diouf, D. Fletcher (C), Cameron, Choupo-Moting – Shaqiri – Jesé (46. Afellay).
Náhradníci: Grant – Martins Indi, Adam, Afellay, Sobhi, Berahino, Crouch.

Rozhodčí: Craig Pawson – Ian Hussin, Andy Garratt, Andy Madley

Diváci: 54 128