Menu

Tenis

WTA Linec (krytý tvrdý povrch)

Tatjana Mariaová (7) – Barbora Strýcová (2)

0:2 1:6, 3:6

konec

13.10.2017, 18:39 • Centrální kurt • Čtvrtfinále • Radek Štohl

Tipsport: 2.52 1.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Barbora Strýcová potřetí v sezóně postupuje do semifinále dvouhry. Česká tenistka ve čtvrtfinálovém duelu porazila Tatjanu Mariaovou, se kterou si poradila na necelou hodinu a čtvrt. Strýcová byla v utkání jednoznačně lepší a nedávala soupeřce příliš šancí uspět. Jednatřicetiletá hráčka se v utkání prezentovala skvělým výkonem, podpořeným častou hrou na síti a taktikou servis-volej. O první finále v roce si zkušená tenistka zahraje proti Mihaele Buzărnescuové. (19:58:22)

Konec zápasu

3:6

Strýcová postupuje do semifinále dvouhry turnaje v Linci! Na závěr utkání podala Češka do bekhendu protihráčky, která se sice dostala ještě do výměny. Bára byla však již u sítě, kde nechybovala a naopak sledovala, jak Mariaová vyhazuje míček za základní lajnu!

40-A

Barbora Strýcová získává první mečbol v zápase, bylo to po přímém bodu!

40-40

Mariaová se může zlobit jen sama na sebe. Strýcové nyní nechodí do kurtu první podání. Německá hráčka se v poklidné výměně vyhodila z bekhendu po lajně jen do autu.

40-30

Brejkbol! Strýcová se po servisu odhodlala jít na síť, kde však po returnu protihráčky neuspěla. Jak v téhle situaci dokáže zareagovat?

30-30

Strýcová musela využít až druhého servisu, který měl vysoký odskok. Podání zamířilo na tělo a Tatjana Mariaová se pokoušela balónek oběhnout na forhend. Při obíhaní balónku ztratila čas a zahrála return do sítě.

30-15

Barbora Strýcová se rozčiluje, ale lehce neoprávněně. Mariaová podruhé v probíhajícím gemu velmi zariskovala a znovu to bylo pro ni úspěšné. Strýcová vyhodila následný úder jen do autu.

15-15

Strýcové vyšlo podání do bekhendové strany, Mariaová returnovala pouze do autu.

15-0

Tatjana Mariaová po druhém servisu protihráčky prostě zariskovala a vyšlo jí to. Strýcová reagovala pouze úderem do autu.

3:5

Počtvrté v gemu nevrátila Strýcová servis protihráčky do kurtu a Tatjana Mariaová tak snižuje na 3:5. Strýcová může na vlastním podání ukončit celý zápas.

40-15

Další skvělý servis a return za základní čárou. Dva gemboly na snížení na 3:5.

30-15

Vůbec poprvé v celém utkání sledujeme eso!

15-15

Strýcová ukázala velmi rychlé nohy a skvělý prohoz po lajně. Před tím nedokázala hráčka na servisu být agresivní na síti.

15-0

Výborné první podání, Barbora Strýcová returnovala daleko za základní čáru.

2:5

Konec přestávky, podávat bude Tatjana Mariaová.

2:5

Následuje přestávka a výměna stran.

2:5

Třetí čistá hra v řadě na podání Strýcové a vedení 5:2. Znovu to bylo o úspěšném servisu české hráčky, ta nedovolila soupeřce returnovat do kurtu!

0-40

Druhé podání do forhendové strany bylo slabší a tak se Tatjana Mariaová pokusila return zariskovat. Zvolila ovšem velmi špatně, zahrála pouze vedle postranní lajny do autu.

0-30

Strýcové nyní stačilo poslat první servis do kurtu, Mariaová nedokázala na podání zareagovat jinak, než chybou do autu.

0-15

Při podání rodačky z Plzně je však situace úplně jednoznačná, Strýcová nedává protihráčce šanci. Především díky skvěle zvládnuté kombinaci servis-volej.

2:4

Šestá hra je u konce, Mariaová snižuje na 2:4. Barbora Strýcová se musela dostat k síti, kde ale příliš dlouho nevydržela. Její soupeřka vrátila obranný lob k lajně, nečistý úder Češky nad hlavou skončil jen v autu.

40-30

Barbora Strýcová se znovu objevila u sítě. Tento výlet ale nebyl vůbec připravený a nemohl být tak ani úspěšný. Mariaová se prezentovala krásným prohozem po lajně.

30-30

Tatjana Mariaová musela z rohu kurtu odehrát míček z bekhendu se spodní rotací. Znenadání ale u sítě viděla Strýcovou, která zahrála volej křížem. A především úspěšně.

30-15

Mariaová byla od servisu aktivnější a rozdávala míče ze strany na stranu. Strýcová musela celou dobu odolávat tlaku, kterému nakonec neodolala. Rozhodující byl nakonec míček a winner do protipohybu.

15-15

Při následujícím fiftýnu ale uspěla tenistka na returnu.

15-0

Povedený servis mladší tenistky nesl úspěch. Po něm si vytvořila akci, kterou mohla zakončit na síti. Po razantním úderu u pásky sice dovolila soupeřce ještě zahrát, ale ta odehrála balónek jen za základní čáru.

1:4

Konec přestávky, podávat bude Tatjana Mariaová.

1:4

Následuje přestávka a výměna stran.

1:4

Jednatřicetiletá hráčka potvrzuje brejk z předcházejícího gemu a kráčí za postupem do semifinále. Do kurtu poslala skvělé podání, po něm hned zasmečovala. Soupeřka se nesnažila míček již ani doběhnout.

0-40

Barbora Strýcová je po nevynucené chybě soupeřky jeden gem od potvrzení brejku!

0-30

Bára je v laufu a hraje parádní tenis. Krátce po začátku výměny se česká tenistka rozhodla jít na síť. Mariaová se jí snažila prohodit velmi agresivním úderem, Strýcová však nebyla zaskočená tímto způsobem hry a volej po lajně dokázala umístit do kurtu.

0-15

Naopak její soupeřka na úvod nového gemu ukázala, jak správně využít servis-volej.

1:3

Barbora Strýcová vede 3:1! Mariaová se krátce po podání dostala na síť a již to vypadalo, že hrozbu odvrátí, její volej ale skončil těsně vedle postranní lajny v autu!

30-40

Brejkbol! Strýcová vyhrává třetí míček za sebou a bude mít šanci na vedení 3:1! Většinu výměny byla aktivnější a razantnější hráčka na servisu, která však na svoji protihráčku ovšem nevyzrála!

30-30

Barbora Strýcová se vydala na síť a bylo to velmi úspěšné. Mariaová se jí pokoušela prohodit po lajně, připravená Češka však volej zahrála křížem.

30-15

Strýcová ale tuhle hru nevzdává a pokusí se ji získat na svoji stranu. Nyní ji k tomu pomohla i chyba soupeřky do autu.

30-0

Podruhé za sebou nevrátila míček přes pásku hráčka, která aktuálně patří na šestadvacáté místo světa.

15-0

Sice až na druhé podání se mohla tenistka na servisu spolehnout, přesto dokázala jít hned na síť, kde pohledným volejem k lajně nedovolila soupeřce přehrát balónek zpátky.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Tatjana Mariaová.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran. Tatjana Mariaová si i v téhle sadě zavolala k lavičce trenéra.

1:2

Čistá hra pro zkušenější hráčku, která vede 2:1. V dnešním zápase to byla již tradiční situace. Výborné podání a hned po servisu volej na síti. Bylo to sice těsné, ale míček padl do kurtu.

0-40

Tatjana Mariaová dokázala returnovat těsně před základní lajnu. Barbora Strýcová na to reagovala podobným úderem, což možná o rok mladší hráčku zaskočilo tak, že se následně vyhodila za základní čáru.

0-30

Bára si pohlídala i další fiftýn. Po servisu do bekhendu rychle přešla na síť, kde bekhendovým volejem po lajně nedala německé hráčce žádnou šanci.

0-15

Úvod nové hry patří hráčce na podání, ta sledovala, jak se protihráčka uchýlila k nevynucené chybě do autu.

1:1

Po dvou odvrácených brejkbolech Mariaová vyhrává gem a srovnává na 1:1. Strýcová se pokusila o krátký úder, ten jí ale nevyšel a Mariaová poslala balónek na druhou stranu. Barbora musela chtě nechtě soupeřku přelobovat, bohužel však jen do autu.

A-40

Podruhé za sebou se Němka dočkala gembolu, když dokázala správně zasmečovat do kurtu.

40-40

Tatjana Mariaová vytváří nevynucenou chybu a diváci tak můžou i nadále sledovat vyrovnaný druhý gem.

A-40

Mariaová získává gembol. Pomohla k tomu jedna smeč do středu dvorce. Po ní se ještě Strýcová stačila vrátit do výměny, následně ale Mariaová těsně před soupeřku a málem ji trefila.

40-40

Odvrací také! Hráčky předvedly jednu z nejdelších výměn v zápase, kde především tenistka na podání diktovala tempo celé výměny. Strýcová běhala jak mohla, nakonec ale musela sledovat winner protihráčky.

30-40

První hrozbu třicetiletá hráčka odvrací. Jak to bude u druhého brejkbolu?

15-40

Barbora Strýcová má dva brejkboly! Tatjana Mariaová předvedla výborný jednoručný bekhend po čáře, u sítě však nedokázala přehrát volej přes síť!

15-30

Strýcová si došla pro fiftýn po vítězném forhendu krosem. Předtím však soupeřka nečistě trefila úder a tak měla situaci lehce usnadněnou.

15-15

Podruhé ve čtvrtfinále ale rodačka z Německa vytvořila dvojchybu.

15-0

Parádní servis do forhendu, return vyletěl jen za základní čáru.

0:1

Konec přestávky, podávat bude Tatjana Mariaová.

0:1

Následuje přestávka a výměna stran.

0:1

Držitelka jednoho singlového titulu z kategorie WTA začíná po menších problémech druhou sadu vítězným gemem na podání.

40-A

Bára šla po servisu okamžitě na síť a razantním volejem získala gembol.

40-40

Shoda! Barbora Strýcová se poněkolikáté v úvodní hře nové sady objevila u sítě. Její forhendový volej však zapadl těsně před soupeřku, která prohozem po lajně vyhrála celou výměnu.

30-40

Češka v této chvíli nedokázala včas reagovat na return protihráčka a balónek ze základní lajny odehrála jen do autu. Stále však zbývá jeden gembol.

15-40

Jako kočka s myší si Barbora Strýcová pohrála se svojí soupeřkou. Základem byla výborná práce na síti, kde také po lehkém forhendovém voleji křížem ukončila celou rozehru.

15-30

Podruhé v sadě se česká hráčka dostala po servisu okamžitě k síti. A byla úspěšná, velmi agresivní bekhendový volej po lajně zaskočil její soupeřku, která takovou razanci nečekala a míček do kurtu už nevrátila.

15-15

Po dalším výborném servisu ale získává fiftýn, Mariaová poslala return do autu.

15-0

Tohle může českou tenistku na úvod druhého setu mrzet. Prezentovala se totiž skvělým prvním podáním do forhendu. Hned přešla na síť, kde měla lehkou úlohu zasmečovat. Tato smeč ovšem skončila k údivu většiny jen v síti.

0:0

Konec přestávky, podávat bude Barbora Strýcová.

0:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:6

První sada je u konce, Barbora Strýcová ji vyhrává v poměru 6:1! Mariaová výborně zapodávala, po servisu se však pokoušela zkrátit výměnu, to se jí ale stalo osudným, její pokus o kraťas skončil jen v síti!

40-A

Druhá šance na ukončení setu poté, co Mariaová vyhodila balónek za základní čáru!

40-40

Shoda! Strýcová byla nejprve u sítě, kde však zahrála z bekhendu přímo na raketu soupeřky. Ta jí přehodila a zdálo se, že bude úspěšná. Bára však skvělým obranným bekhendovým prohozem získala míček na svoji stranu!

A-40

Tatjana Mariaová se ocitla znovu u sítě, odkud zahrála winner za síť. Gembol na 2:5.

40-40

Hrozba je pro německou hráčku odvrácená. Tenistky se objevily na síti, kde uspěla mladší z hráček.

40-A

Úvodní setbol zápasu! Strýcová získala čtvrtý míček v řadě. Mariaová sice opětovně pokazila balónek do sítě, v téhle chvíli to ovšem bylo také díky tomu, že jí soupeřka nenechala pořádně vydechnout!

40-40

Ano, je tomu skutečně tak. A jak jinak mohl dopadnout šestý míček gemu, než poté, co ho nevynucenou chybou ukončila Němka.

40-30

Podruhé v řadě mladší hráčka chybuje, tentokrát se vyhazuje snadno za základní lajnu a Češka tak dostává šanci na zisk sedmé hry. Uvidíme shodu?

40-15

Čistá hra nakonec z toho nebude. Strýcové stačilo pouze returnovat na druhou stranu kurtu, Tatjana Mariaová vytvořila nevynucenou chybu do sítě.

40-0

Vypadá to na čistou hru. Krátce po servisu se vítězného úderu dočkala tenistka na podání.

30-0

V tento okamžik česká hráčka nebyla vůbec pod tlakem, přesto se vyhazuje ze středu základní lajny do autu.

15-0

Rodačka z Plzně v této chvíli neukočírovala svůj return, forhendový úder po lajně zaslala jenom vedle postranní lajny do autu.

1:5

Češka se nenechala rozhodit a po výletu na síť zahrává vítězný bekhendový volej za kříž. 5:1!

30-40

Německá tenistka se po servisu zkušenější hráčky vydala na síť. Překvapená Barbora Strýcová nebyla na tuto variantu absolutně připravená a podle toho vypadal také její úder, který skončil daleko za základní čárou.

15-40

Strýcová po podání šla na síť a výlet to byl úspěšný. Hned po returnu soupeřky se jí nabídla příležitost k smeči, kterou využila ve svůj prospěch. Dva gemboly na 5:1.

15-30

V krátké výměně jsme toho moc vidět nemohli, německá hráčka odehrála bez tlaku soupeřky lacinou chybu za základní čáru.

15-15

Bára vše okamžitě napravila, po jejím podání Mariaová nepřehrála return přes pásku.

15-0

Potřetí v duelu se Strýcová vydala po servisu na síť, v této chvíli to ale vůbec nebyl připravený útok. Tatjana Mariaová z returnu zahrála forhendový winner křížem.

1:4

Konec přestávky, podávat bude Barbora Strýcová.

1:4

Následuje přestávka a výměna stran. Mariaová si k lavičce zavolala trenéra.

1:4

A také podruhé svoji příležitost využívá a vede již 4:1, navíc bude v následující hře podávat! K prolomení servisu došlo poté, co Němka vytvořila podruhé v gemu lacinější nevynucenou chybu!

30-40

I přesto podruhé v utkání získává Barbora Strýcová brejkbol, když na síti opětovně dokázala úspěšně úřadovat!

30-30

Tak to je velká škoda pro returnující tenistku! Mariaová nejprve viděla, jak soupeřka je daleko za základní čárou, tak míček zkrátila. Tento pokus ovšem byl však příliš dlouhý a tak se Strýcová po doběhu balónku pokusila o lob. Ten ale bohužel pro ni skončil pár centimetrů za základní lajnou!

15-30

Když se k tomu přidala jednoduchá nevynucená chyba do autu, vzniká z toho zajímavý stav pro českou hráčku.

15-15

Tatjana Mariaová se hned po servisu vydala na síť, to ale neměla dělat. Nejprve sice zvládla těžký volej pod páskou, následně jí ovšem zkušenější tenistka dokázala bez jakýchkoliv problémů prohodit po lajně.

15-0

Na začátek pátého gemu však nedokázala vrátit rychlé první podání soupeřky do dvorce.

1:3

Jednatřicetiletá tenistka potvrzuje brejk a vede 3:1! Strýcová se zatím snaží prezentovat aktivní hrou podpořenou častými výlety na síť. Znovu jsme to mohli sledovat i nyní, kdy Češka odešla od pásky s úspěchem.

40-A

Gembol číslo dvě. Základem bylo skvělé podání, po kterém se rodačka z Plzně ocitla u sítě. Byla donucena smečovat, s velkou razancí se jí to úspěšně podařilo.

40-40

Máme tu ale druhou shodu v probíhající hře, když se diváci mohli pořádně roztleskat po winneru returnující tenistky.

40-A

Češka získává gembol. Barbora sice musela do dvorce znovu poslat až druhý servis, krátce poté se však objevila na síti, kde si došla pro vítězný fiftýn.

40-40

Ten na rozdíl od soupeřky odvrátila! Česká hráčka poslala do kurtu druhé podání s vysokým odskokem, Mariaová se vydala na síť. Zde však neuspěla, nebo Mariaová Strýcová předvedla parádní prohoz!

40-30

Tatjana Mariaová zatím předvádí nepříjemný tenis a hráčka na servisu to pocítila znovu. Po úderu Mariaová se spodní rotací z bekhendu dokázala Češka poslat balónek jenom do sítě! Brejkbol!

30-30

Podruhé v duelu mohli diváci sledovat, jak se Barbora Strýcová vydává po podání na síť. V této chvíli ovšem neuspěla, když svůj volej nedokázala přehrát na druhou stranu dvorce.

15-30

Česká tenistka obrací průběh čtvrtého gemu na vlastní stranu, protihráčka odehrála úder se spodní rotací jen do sítě.

15-15

Hráčka na podání se nyní objevila na síti a byla zde úspěšná. Mariaová se k pásce také nakonec vydávala, při přechodu ale zahrála balónek vedle postranní lajny do autu.

15-0

Strýcová sice uspěla s prvním servisem, po returnu soupeřky však zahrála forhend po lajně jen do autu.

1:2

Konec přestávky, podávat bude Barbora Strýcová.

1:2

Následuje přestávka a výměna stran.

1:2

A ten je také využitý, Barbora Strýcová se dostává do vedení 2:1! Hráčky předvedly dosud nejdelší, avšak velmi opatrnou výměnu od základní lajny. To změnila v závěru až Češka, ta po forhendu po lajně šla na síť. Nemusela zde však už ani působit, Mariaová pod tlakem zahrála bekhend jen po lajně do autu!

30-40

Uvidíme první brejkbol! Tatjana Mariaová na síti nebyla agresivní, čehož využila soupeřka, která ji z pravého rohu kurtu úspěšně prohodila!

30-30

Strýcová odehrála po lajně nepříjemný balónek s dolní rotací. Mariaová se sice pod míček stačila dostat, na druhou stranu kurtu ho ovšem již nepřehrála.

30-15

Poprvé ve čtvrtfinálovém duelu sledujeme dvojchybu.

30-0

Obě tenistky se zatím snaží chodit na síť. Nyní tuto taktiku zvolila po forhendu po čáře hráčka na servisu, která se svým bekhendovým volejem neměla žádný problém.

15-0

Škoda pro rodačku z Plzně. Soupeřka totiž vyslala do kurtu až druhé podání, Barbora ovšem returnovala po lajně jen za základní lajnu.

1:1

Barbora Strýcová se opětovně objevila na síti. Zde nejprve zahrála forhendový volej, celou hru poté ukončila úspěšnou smečí. Srovnáno na 1:1 na gemy.

15-40

Netradiční taktika české hráčky. Barbora Strýcová se po podání rozhodla přejít na síť, kde odehrála volej do protipohybu soupeřky. Ta nakonec balónek vyhodila do autu.

15-30

Mariaová se ke konci rozehry vydala na síť, kde se snažila zahrát volej za pásku, tentokrát ovšem chybovala pouze vedle postranní lajny do autu.

15-15

Po servisu do bekhendové strany returnovala Tatjana Mariaová pouze za základní lajnu.

15-0

Strýcová sice trefila první podání do dvorce, soupeřka však returnovala těsně před základní lajnu, aby následně poslala forhendový winner křížem.

1:0

Následuje přestávka a výměna stran.

1:0

První gem zápasu je u konce. Tatjana Mariaová se musela na závěr hry vypořádat s nelehkou smečí, tu ovšem zahrála křížem k rohu kurtu.

40-30

V kratší rozehře poslala Strýcová forhend s horní rotací do bekhendu podávající tenistky, která balónek odehrála do autu.

40-15

Mariaová skvěle přešla po servisu na síť, kde odolala tlaku protihráčky, aby následně zahrála vítězný volej za pásku. Dva gemboly.

30-15

Ve většině výměně tahala hráčka na servisu za kratší konec, k mnoha úderům se až příliš natahovala. Po tom posledním poslala balónek za základní čáru.

30-0

Výborné první podání na téčko, return skončil pouze v autu.

15-0

V úvodní výměně zápasu se Barbora Strýcová svým forhendem tlačila do bekhendové strany protihráčky, nakonec však úder vyhodila do autu.

0:0

Utkání právě začalo.
Tenistky si již zkoušejí podání, závěrečné čtvrtfinále podniku v Linci každým okamžikem začne.
Los vyhrála německá hráčka, aktuálně dvaapadesátá tenistka světa si vybrala servis.
Hráčky jsou již na kurtu, za malou chvíli proběhne los o to, která z tenistek začne jako první na podání.
Obě tenistky se spolu utkaly už dvakrát a bilance hovoří pro Strýcovou. V roce 2012 Češka ve 2. kole turnaje v Québecu dvakrát 6:3, před tím v roce 2009 po velkém boji (6:7(2) 6:1 7:6(6)) zvítězila Strýcová v italském Ortisei.
Barbora Strýcová má ke konci sezony celkem slušnou formu. Na minulém turnaji v Pekingu vyřadila světovou jedničku Garbine Muguruzaovou a nakonec vypadla až ve čtvrtfinále s krajankou Petrou Kvitovou. V žebříčku by se česká tenistka měla posunout ze současné 26. příčky a blízko je i návrat do první světové dvacítky. V posledním zápase v Linci si Strýcová poradila s kvalifikantkou Janou Fettovou 2:6, 6:3 a 6:3.

Tatjana Mariavoá je třicetiletou zkušenou německou hráčkou, která je v současnosti ve své životní formě. Tomu odpovídá i 52. pozice ve světovém žebříčku – výš se Němka nikdy nedostala. Mariaová má za sebou letos dvě finále na antuce (100k), došla ale třeba i do semifinále velkého turnaje v Québecu. Na turnaji WTA v Linci je zatím suverénní. V prvních dvou kolech neztratila žádný set a přišla jenom o deset gemů. Naposledy porazila Slovenku Viktórii Kužmovou 6:2 a 6:3.
Poslední českou singlovou hráčku na turnaji v Linci čeká čtvrtfinálový zápas – Barbora Strýcová se utká s Němkou Tatjanou Mariaovou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

T. Mariaová – B. Strýcová

0:2 1:6, 3:6

konec

Zpět na online

Statistiky:
Čas utkání: 1:09
2. set: 0:36
Mariaová - Strýcová
2. set Utkání 2. set
Čas
0:36 1:09 0:36
Získané body celkem
22 42 64 33
Nejdelší série získaných bodů
4 4 8 8
Setboly
0 0 3 1
Mečboly
0 0 1 1
Vítězné údery *
0 0
Nevynucené chyby *
0 0
Úspěšnost na síti *
0 %
0 %
Statistiky na podání
Čas her při vlastním podání
0:15 0:31 0:28 0:16
Esa **
1 1 0 0
Dvojchyby **
1 2 0 0
Udržená podání
3 / 4
75 %
4 / 8
50 %
8 / 8
100 %
5 / 5
100 %
Odvrácené brejkboly
2 / 3
67 %
3 / 7
43 %
2 / 2
100 %
1 / 1
100 %
Body při vlastním podání
16 / 27
59 %
29 / 57
51 %
36 / 49
73 %
22 / 28
79 %
Body po 1. podání *
20 / 35
57 %
26 / 34
76 %
Body po 2. podání *
9 / 22
41 %
10 / 15
67 %
Úspěšnost 1. podání *
35 / 57
61 %
34 / 49
69 %
Úspěšnost 2. podání *
0 %
0 %
Průměrná rychlost 1. podání *
Průměrná rychlost 2. podání *
Nejrychlejší podání *
Statistiky na příjmu
Proměněné brejkboly
0 / 1
0 %
0 / 2
0 %
4 / 7
57 %
1 / 3
33 %
Body při soupeřově podání
6 / 28
21 %
13 / 49
27 %
28 / 57
49 %
11 / 27
41 %
Body po příjmu 1. podání *
8 / 34
24 %
15 / 35
43 %
Body po příjmu 2. podání *
5 / 15
33 %
13 / 22
59 %
Informace ke statistikám

Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.