Menu

Fotbal

MS v malé kopané

Česko – Brazílie

3:1

konec (3:1)

12.10.2017, 23:10 • Osmifinále • Tomáš Kubečka

46

Češi měli z pekla štěstí! Centrovaný míč po rohovém kopu prolétl před brankou, trefil zadní tyč, od které se odrazil do tyče přední a nakonec opustil prostor branky!

27

Stanislav Mařík se se štěstím dostal k míči a z voleje vyslal nepovedenou ránu. Po míči se natahoval Tomáš Kounovský, kterému scházel krok!

25

25. Jan KOUDELKA - 3:1

25

Česko právě vstřelilo branku!
Levčík dostal přihrávku na levou stranu a ve skluzu vrátil míč JANU KOUDELKOVI, který krásnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě!

24

24. CARDOSO - 2:1

24

Brazílie právě vstřelila branku!
Brazílie bohužel snižuje! Jihoameričanům vyšel přímý kop! Jeho exekuce se ujal CARDOSO, jehož ránu Bíro neudržel!

21

21. Tomáš KOUNOVSKÝ - 2:0

21

Česko právě vstřelilo branku!
Česko navyšuje vedení na 2:0! Znovu se česká reprezentace prosadila po rohovém kopu! Na prudkou přihrávku si naběhl TOMÁŠ KOUNOVSKÝ, který střelou k tyči navýšil české vedení!

20

Koudelka připravil další vyloženou šanci pro Ondřeje Paděru! Druhý jmenovaný zakončoval ze dvou metrů, jenže skákavou přihrávku nakonec umístil nad břevno!

9

9. Patrik LEVČÍK - 1:0

9

Česko právě vstřelilo branku!
Česko se ujímá vedení! Češi zahrávali první rohový kop. Na přízemní pobídku si naběhl PATRIK LEVČÍK a dělovkou po zemi překonal brazilského brankáře!

8

To je škoda! Češi krásnou kombinací na jeden dotek dokonale rozhodili obranu Brazílie! Michal Salák si naběhl před branku, jenže parádní přihrávku nedokázal uklidit do sítě!

5

První obrovská šance! Ondřej Bíro pomohl spoluhráčům s rozehrávkou na polovině hrací plochy a zkusil štěstí. Jeho dělovku zastavila až spojnice tyče a břevna!

Česko – Brazílie

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 9. Levčík, 21. Kounovský, 25. Koudelka – 24. Cardosa

Česko: Bellada, Bíro – Rosůlek, Novák, Režný, Uhlíř, Hakl, Kavka, Levčík, Paděra, Polák, Mařík, Koudelka, Salák, Kounovský.

Brazílie: Hauss, Ferreira – De Maria, Cardoso, Cestari, Manini, Coutinbo, Ella, Cavallini, Viveiros