Menu

Futsal

Liga mistrů

Luparense C/5 – ETO Futsal Györ

5:0

konec (1:0)

12.10.2017, 20:30 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.25 6.0 7.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

37:33

Luparense právě vstřelilo branku!
Hra bez brankáře v podání Györu není vůbec podařená a italský šampion slaví pátou branku! Prosadil se i brankář MICHELE MIARELLI, který výkopem přes celé hřiště zamířil více než přesně – 5:0!

35:48

Luparense právě vstřelilo branku!
A je tu další radost domácích fanoušků! Přesný výhoz brankáře Miarelliho našel nabíhajícího si NOVAESE DE SOUZU, který hrudí usměrnil balon do prázdné branky – 4:0!

33:08

Luparense právě vstřelilo branku!
A navíc přichází třetí inkasovaná branka! PABLO TABORDA vystihl přihrávku v kombinaci při hře bez brankáře a přes celé hřiště neomylně trefil prázdnou branku Györu – 3:0!

20:34

Luparense právě vstřelilo branku!
Tak to bylo rychlé! Luparense navyšuje své vedení poté, co Taborda přistrčil balon na HUMBERTA HONORIA, který prudkou ranou ke vzdálenější tyči nedal Tóthovi šanci zasáhnout – 2:0!

09:45

Luparense právě vstřelilo branku!
A standardní situace přináší první trefu italského šampiona! Po rohovém kopu se opřel do míče, na brankové čáře trefil hlavu RAPHAELA DE SOUZY, který jemnou tečí překonal gólmana Tótha! Luparense vede 1:0!

Luparense C/5 – ETO Futsal Györ

5:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 10. De Souza (Revert), 21. Honorio (Taborda), 34. Taborda, 36. De Souza (Miarelli), 38. Miarelli

Karty:   25. Gonzalez Martinez (GYO)

Luparense C/5: Miarelli (Leofreddi, Etilendi) – Honorio (C), Novaes De Souza, Taborda, Jeffreson – Drago, Bueno Ardite, Lara, Revert Cortes, Betao, Moufaddal

ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Kicso) – Fábio Aquair, Álex, Juanra (C), Dávid – Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Köfalvï

Rozhodčí: Guerreiro (Portugalsko), Rakuckij (Bělorusko) – Zahovič (Slovinsko)