Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK DUKLA Trenčín – HK Orange 20

4:0

konec (2:0, 1:0, 1:0)

12.10.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • 11. kolo • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.15 9.0 9.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Trenčania si pomerne hladko poradili s dvadsiatkou, boli na ľade od začiatku jasne lepším tímom, z mnohých šancí využili štyri a už piatykrát si udržali v sezóne čisté konto. Naďalej sú tak na čele ligovej tabuľky, v piatok ich doma čaká šláger proti dobre hrajúcemu Popradu. (20:08:48)

Koniec zápasu.

59:00

Hudec dvakrát v krátkom slede prudko strieľal na bránu, brankár dvadsiatky mal ale dobrý výhľad a puky pokryl.

57:22

Bezúch vypracoval šancu pre mladého Okuliara, ktorý však spomedzi kruhov nepálil z prvej a prišiel o šancu na svoj prvý ligový gól, lebo po následnom spracovaní už bol Durný pripravený. Okuliar nastupuje v tretej tretine namiesto Branka Radivojeviča, ktorý si doprial oddych.

56:21

Gašparovič prihral na ľavé krídlo Mikulovi, ten nedokázal z ľavého kruhu pripraveného Durného prekvapiť.

55:48

Dlouhý vyhral buly v útočnom pásme, Gašparovič následne prudko vystrelil z ľavého kruhu, puk zamieril nad bránu.

54:10

Sojčík sa šikovne vyhol obrancovi, potom vystrelil švihom, puk letel mimo brány.

53:33

Domáci v plnom počte.

52:27

Mladíci sa v presilovke snažili udržať v pásme súpera, ale chýbala im presnosť na hokejkách.

51:33

Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Ölvecký – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).

51:25

Starostovu delovku od modrej zblokoval Čacho, ale s bolestivou grimasou odkorčuľoval na striedačku, následne opäť ukázal výbornú prácu s pukom Ölvecký, po jeho prihrávke zakončoval medzi kruhmi Dlouhý, ale neprekonal brankára.

49:27

Vylúčenie v tíme HK Orange 20 (Durný – 2 min., zdržiavanie hry / posunutá bránka).

49:27

Ölvecký s obrovským prehľadom povodil brániacich hráčov a potom predložil Bezúchovi na ľavý kruh, ten však nestrieľal z prvej a následný pokus mu Durný zlikvidoval, pričom aj úmyselne posunul bránu a bude vylúčený.

47:18

Dlhšie sa hralo hore-dolu a bez šancí, po jednej z domácich akcií sa puk odrazil medzi kruhy k Fruhaufovi, ten ale mieril privysoko.

44:30

Dukla stále hrá vzadu pozorne a nepúšťa mladíkov do šancí, zápas sa navyše hrá vzácne čisto, napriek viacerým súbojom a hitom pri mantineli, sa vylučovalo zatiaľ len raz za šesť hráčov na ľade.

42:48

Už raz sa menil strelec druhého gólu, z Bezúcha na Ölveckého, tentoraz opačne späť na Bezúcha.

40:27

Trenčín dal gól!
Dukla začala tretiu časť zostra. Prvú strelu Starostu síce ešte dokázal brankár Durný pokryť, k odrazenému puku sa ale dostal JURAJ BEZÚCH a prudko upratal puk do odkrytej brány.
Asistencie: Tomáš Starosta, Branko Radivojevič

40:01

Začala sa tretia tretina.
Po dvoch tretinách majú domáci trojgólový náskok, ktorý je výsledkom ich prevahy, na strely je to po 40 minútach 24:9. Body pre dvadiatku budú dnes zrejme príliš ďaleko, v tretej tretine by musel tím trénera Bokroša urobiť zázrak.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:59

V závere sa stretli traja hráči v súboji, rozhodca Konc najprv signalizoval vylúčenie domáceho hráča, po následnej debate ho ale odvolal a hrá sa naďalej v plnom počte.

39:31

V krátkom slede dve zakázané uvoľnenia mladíkov.

37:55

Sojčík spoza brány predložil puk Radivojevičovi na pravý kruh, ten v snahe obstreliť brankára netrafil ani bránu.

37:20

Prienik Romančíka pred bránku, natlačil sa okolo posledného obrancu, ale nedokázal skórovať.

36:00

Domáci v plnom počte.

35:02

Sojčík sa v oslabení preháčkoval až pred bránu, strelu do protipohybu brankára ale dokázal Durný betónom zachytiť.

34:20

Tamáši sa snažil v prečíslení prihrať popod hokejku obrancu na spoluhráča, ale Bohunická položil svoju palicu na ľad puk a zachytil.

34:00

Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (lavička – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).

33:25

Hedera sa snažil využiť, že pred bránou je viacero hráčov, ale nik z nich jeho strelu nedokázal tečovať.

31:20

Mladíci sa snažia byť aj nebezpeční vpredu, Smolkovi však po ďaľšej akcii nesadol v dobrej pozícii puk na hokejku.

29:48

Niki Jaško schoval svoj pokus z ľavého kruhu za obrancu, Hiadlovský musel zasahovať a puk vyrážať.

27:40

Gašparovič po naskočení z lavičky potiahol akciu Dukly po pravej strane, snažil sa predložiť pred odkrytú bránu Holendovi, ale prihrávka nebola úplne dokonalá.

26:05

Trenčín dal gól!
Trenčania sa usadili v tretine súpera, Starosta dostal puk na modrú a keďže pred bránkou mal dvoch spoluhráčov, poslal prízemný puk s jasným cieľom. O teč sa snažili Ölvecký aj Radivojevič, nakoniec sa úspešným tečom prezentoval PETER ÖLVECKÝ.
Asistencie: Tomáš Starosta, Juraj Bezúch

24:40

Holenda si nabehol medzi kruhy, dostal puk, ale následnou strelou neprekonal Durného.

24:10

Opäť náznak prečíslenia pre mladíkov, Vybíral však neprihrával, lebo videl že trenčiansky hráč dokorčuľoval jeho spoluhráča. Takže stiahol puk dozadu a vystrelil z ľavého kruhu jedovku, ktorá preletela tesne vedľa pravej žrdky.

22:54

Trenčania prepadli v stredom pásme, dvaja na jedného mierili mladíci. Vašaš z pravej strany prihral okolo obrancu na Dlapku, ale ten zakončil len do vykorčuľovaného Hiadlovského.

22:20

Musliu sa dostal s pukom za bránku, tam sa snažil zadovkou poslať prihrávku naspäť pred bránkovisko, ale Trenčania si dali pozor.

21:44

Dodatočne bol opravený strelec druhého trenčianskeho gólu, puk nakoniec tečoval pred bránou Peter Olvecký.

21:07

Vašašova strela z otočky prinútila Hiadlovského k zákroku, hokejkou dokázal puk vyraziť.

20:37

Olvecký šikovne zadovkou prihral voľnému Radivojevičovi pred bránu, ten nezakončoval, ale predložil Bezúchovi, ktorý však spomedzi kruhov nedokázal Durného obstreliť.

20:01

Začala sa druhá tretina.
V prvej tretine favorit zápasu potvrdil svoju úlohu, premenil dve zo svojich šancí a vytvoril si náskok. Hostia hrajú snaživo, mali niekoľko streleckých pokusov, ale Hiadlovský vo svojom prvom zápase v sezóne chytá spoľahlivo.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Dukla si je vedomá náskoku a dopredu už sa nehrnie tak ako v úvode tretiny, hostia zatiaľ na pozornú defenzívu trenčianskeho tímu nenašli dobré zbrane.

17:29

Hudecova strela švihom od modrej, Pardavý puk tečoval tesne pred bránou, ale strela zamierila privysoko.

16:15

Erik Smolka sa dostal k zakončeniu na pravom kruhu, ale nedokázal dobre postaveného Hiadlovského prestreliť.

16:02

Holendov pas do jazdy Bulíka, ten mal vyššiu rýchlosť ako obranca a tak sa prešmykol až pred Durného, bekhendový pokus pod hornú žŕdku brankár hostí dobre vyrazil ramenom.

15:15

Po Olveckého akcii sa puk odrazil medzi kruhy k Bezúchovi, ten pálil síce pohotovo, ale nepresne.

12:45

Trenčín dal gól!
Prvý útok Trenčanov sa rozostavil v útočnom pásme, puk dostal na modrú Starosta a jeho strelu dokázal JURAJ BEZÚCH medzi kruhmi tečovať za chrbát bezmocného brankára.
Asistencie: Tomáš Starosta, Branko Radivojevič

11:32

Hudecov pokus z ľavého krídla Durný vytesnil do bezpečia.

09:32

Náznak prečíslenia pre reprezentantov, ale Václav nedokázal prihrávku usmerniť na Jaška povedľa obrancu.

08:18

Dukla je aktívnejšia, prevažne sa hrá na bránu hostí, mladíci čakajú na protiútoky, z ktorých sa snažia ohroziť bránu domácich.

05:49

Po Jaškovej akcii sa dostal medzi kruhmi k dorážke Kundrík, ale Hiadlovský dokázal pokryť jeho strelecký pokus.

04:03

Cebák od modrej nastrelil puk na bránu, Durný mal dobrý výhľad a puk zachytil do lapačky.

03:16

Prvý útok Dukly zavrel súpera v pásme, hosťujúci brankár zlikvidoval dorážku Radivojeviča aj strelu Romančíka od modrej.

02:19

Dvaja na jedného mierili v prečíslení domáci, ale Švec poslal Pardavému pridlhú prihrávku, takže ten neprekonal Durného, ktorý sa stihol presunúť.

01:40

Trenčín dal gól!
Mikula zaviezol puk do útočného pásma, medzi kruhmi prenechal RADKOVI DLOUHÉMU a ten pohotovou strelou vymietol ľavý horný roh Durného brány.
Asistencia: Ondrej Mikula.

01:08

Prvý zákrok v sezóne pre Hiadlovského, strelu Vašaša spoza obrancu vytesnil domáci brankár do rohu klziska.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Zápasy s dvadsiatkou tradične nelákajú, aj dnes na trenčianskom zimáku ledva tisícka divákov, hoci Dukla doteraz všetko vyhrala a bavila svojou hrou.
Úvodné zostavy:

Dukla Trenčín: Hiadlovský – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Themár – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T.Varga, Bulík, Sojčík – Gašparovič, R.Dlouhý, O.Mikula – D.Hudec, J.Pardavý ml., J.Švec – O.Okuliar

HK Orange 20: Durný – Fereta, Hedera, Dlapka, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Krempaský, Hílek – Václav, Kundrík, Jaško – Vašaš, V.Čacho ml., Vybíral – Bjalončík, Tamáši, E.Smolka – Marcinek, Šmida, Musliu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Štvrtkový vložený zápas Tipsport ligy bude ďaľším zo súbojov Dávida a Goliáša, pre mladíkov z projektu Orange 20 je to ďalší diel prípravy pred juniorským šampionátom, pre domácu Duklu sú v hre ostré extraligové body, ktoré sa do tabuľky počítajú.

V prebiehajúcom ročníku dokázal tím mladíkov obrať o body už päticu súperov, iba štyrikrát odchádzali zo zápasu bez bodov. Získali tak už 12 bodov, čo je viac ako Žilina, Nové Zámky aj Detva. Jednotkou v bránke je Roman Durný, ktorý odchytal všetkých 9 stretnutí s úspešnosťou zákrokov 89,18%. Lídrami v produktivite sú Viliam Čacho (3+5), Erik Smolka (4+3) a Filip Vašaš (3+4). V utorkovom zápase si dvadsiatka dlho držala šancu na trojbodové víťazstvo so Zvolenom, nakoniec v závere inkasovala vyrovnávajúci gól a v predĺžení prehrala.

Trenčania sú aj po desiatich kolách lídrami ligy, vyhrali všetky súboje a jediný bod stratili doma pri výhre s Bystricou v predĺžení. Ako poslední z ligového pelotónu sa stretnú s tímom Orange 20. Dukla má na pláne tri duely v štyroch dňoch, takže v bránke možno dostane prvýkrát šancu aj Tomáš Hiadlovský, doteraz je neotrasiteľnou jednotkou Michal Valent, ktorý už vychytal štyri čisté kontá a má úspešnosť zákrokov . Najväčšími ťahúňmi mužstva vpredu sú Peter Ölvecký (5+8), Branko Radivojevič (5+4) a Tomáš Starosta (1+8).

Dukla Trenčín patrí medzi kluby, ktoré majú historicky najlepšiu bilanciu s tímom HK Orange v extralige, za posledné tri roky nezískali mladíci ani bod, hoci viaceré zápasy sa skončili len ich tesnou prehrou (2:5, 0:2, 0:3, 0:2, 0:3, 1:2).
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK DUKLA Trenčín – HK Orange 20

4:0

konec (2:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Dlouhý (Mikula), 13. Bezúch (Starosta, Radivojevič), 27. Ölvecký (Starosta, Bezúch), 41. Bezúch (Starosta, Radivojevič)

HK DUKLA Trenčín: Hiadlovský – Starosta, Romančík, Cebák, Frühauf, Holenda, Bohunický, Themár – Bezúch, Ölvecký, Radivojevič – T.Varga, Bulík, Sojčík – Gašparovič, R.Dlouhý, O.Mikula – D.Hudec, J.Pardavý ml., J.Švec – O.Okuliar

HK Orange 20: Durný – Fereta, Hedera, Dlapka, Švarc, Zeleňák, Matejovič, Krempaský, Hílek – Václav, Kundrík, Jaško – Vašaš, V.Čacho ml., Vybíral – Bjalončík, Tamáši, E.Smolka – Marcinek, Šmida, Musliu

Rozhodčí: J.Konc, Baluška – Junek, Výleta

Průběh zápasu
1. třetina
01:40 TRE 1:0 Dlouhý (Mikula)
12:45 TRE 2:0 Bezúch (Starosta, Radivojevič)
Po 1. třetině
2. třetina
26:05 TRE 3:0 Ölvecký (Starosta, Bezúch)
34:00 TRE 2 lavička, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
40:27 TRE 4:0 Bezúch (Starosta, Radivojevič)
49:27 S20 2 Durný, zdržování hry / posunutá branka
51:33 TRE 2 Ölvecký, vysoká hůl
Konec