Menu

Hokej

KHL

Lada Toljatti – Jokerit Helsinky

0:4

konec (0:2, 0:1, 0:1)

12.10.2017, 17:00 • Lada Arena • Tomáš Kubečka

Tipsport: 4.83 4.55 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:21:59)
Střely na branku: 22 – 36
Je konec! Jokerit Helsinky zvládl utkání na ledě Toljatti a zvítězil 4:0! Finský celek nakročil za vítězstvím už v první třetině, kterou opanoval po brankách Gilroye a Paloly! Po přestávce dokonce hosté skórovali v oslabení. Chybu domácí obrany potrestal Brian O´Neill! Poté tempo hry poněkud opadlo. Na další branku se čekalo až do třetí třetiny, ve které se prosadil Henri Ikonen ! Jokerit poté zařadil nižší rychlostní stupeň, ale soupeře už k ničemu nepustil a připsal si zaslouženou výhru.

60:00

Konec zápasu.

59:02

Další přechod domácího výběru do útoku zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychle spěchal do útočného pásma Stanislav Bočarov. Vhazuje se ve středním pásmu.

58:22

Filatov tentokrát pálil z levé strany, avšak Ryan Zapolski dával pozor a jeho ránu vykopl betonem mimo tři tyče. Lada však zůstává u kotouče.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

57:36

Nikita Filatov vyvezl kotouč do útočného pásma a zakončil z ostrého úhlu. Jeden z obránců Jokeritu srazil jeho ránu do rohu kluziště.

57:06

Genoway napřáhl ke střele od modré čáry. Zapolski měl zcela zakrytý výhled, jenže Genoway svůj pokus vyslal vysoko nad branku.

56:33

Igor Skorochodov měl na hokejce snižující branku! Domácí hokejista si sjel na parádní přihrávku před branku, jenže trestuhodně minul odkrytou klec!

56:10

Antti Pihlström oslovil Regina, který mohl zakončovat z pravého křídla, jenže rána mu vůbec nesedla a kotouč prosvištěl nad břevnem.

55:32

Dmitrij Kostromitin operoval s pukem v útočném pásmu. Domácí obránce s ním vybruslil na modrou čáru, odkud však nedokázal zakončit.

55:10

Charles Genoway uspěl v souboji v rohu obranného pásma a po mantinelu vyhodil puk za modrou čáru. Domácí mohou zaútočit alespoň na kosmetické snížení.

54:18

Peter Regin si nabruslil na přihrávku před branku domácího mužstva. Hostující tahoun se nedokázal otočit a důrazný obránce jej připravil o kotouč.

54:02

Hosté v plném počtu.

53:07

Hosté znovu vybojovali kotouč ve vlastním obranném pásmu a ihned jej vyhodili přes všechny čáry. Závěr dnešního utkání se už pouze dohrává.

52:38

Alexandr Něstěrov dostal přihrávku do volného prostoru, nabruslil si do skvělé pozice, jenže zápěstím trefil připraveného brankáře Jokeritu. Vhazuje se po jeho pravici.

52:02

Lada si zahraje přesilovku! Dvě minuty za podražení si odpyká Olli Palola.

51:02

Alexandr Něstěrov projel s pukem do útočného pásma. Domácí hokejista napřáhl od modré čáry, nicméně trefil jen prostor, kde byl připravený Zapolski.

50:31

Brian O´Neill vyvezl puk do útočného pásma a z ostrého úhlu jej nahodil na branku. Domácí gólman byl připraven a před dotírajícím soupeřem raději přerušil hru.

50:10

Charles Genoway projel s pukem za branku Jokeritu, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže jeho zadovku nepochopil nikdo v šedém dresu.

49:32

Na druhé straně dostal Marko Anttila přihrávku mezi kruhy, ale rána mu vůbec nesedla a jeho zakončení srazil Dmitrij Kostromitin do rohu obranného pásma.

49:10

Domácí sice aktivně napadali rozehrávku Jokeritu v jeho obranném pásmu, jenže nikdo v šedém dresu se ke kotouči neprobil.

48:34

Oliver Lauridsen chtěl překvapit domácí obranu prudkou přihrávkou, jenže to se mu vůbec nepovedlo a jeho pobídka končí zakázaným uvolněním.

48:20

Tempo hry ve třetí třetině pořádně opadlo. Ani jeden z celků se v závěrečné části utkání nikam nežene a hraje se spíše ve středním pásmu.

47:50

Olli Palola hledal skákavou přihrávkou lépe postaveného spoluhráče. Jeho kolega z útoku však pobídku dostal za těle a nedokázal zakončit.

47:20

Rafael Achmetov bojoval o kotouč u mantinelu ve vlastním obranném pásmu. Domácí útočník uspěl v souboji s Lauridsenem a získal puk pro adu.

46:45

Dmitrij Kostromitin uklidňuje hru za vlastní brankou. Oba trenéři posílají na led čerstvé síly. Domácí by se měli snažit útočit.

46:17

Tomi Mäki dojel nahození do rohu útočného pásma. Nikdo v bílém dresu mu však nepřišel na pomoc a finský celek přišel o kotouč.

45:48

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení! Po dlouhé době se do útoku vydali domácí, kteří se nyní usadili v útočném pásmu a snaží se najít recept na obranu soupeře.

45:09

Alexandr Něstěrov projel s pukem do útočného pásma a zakončil hned od modré čáry. Něstěrovova rána zápěstím skončila na betonu připraveného brankáře.

44:38

Olli Palola dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo. Hostující útočník se po puku natahoval na modré čáře, jenže prudká pobídka byla rychlejší.

44:10

Finský celek pokračuje v útočení. Hosté si nyní vyměnili několik rychlých přihrávek v útočném pásmu, ale nikdo v bílém nakonec nestačil zakončit.

43:05

Domácí brankář musel dávat pozor na prudké vhazování ze středního pásma. Krasotkin tečovaný kotouč nakonec našel a vyrazil jej k mantinelu.

42:25

Hosté i po vstřelení další branky pokračují v aktivním pojetí hry. Jokerit se usadil v útočném pásmu a hledá si místo, odkud by ohrozil domácí klec.

41:35

41:35 Henri IKONEN - 0:4

41:35

Jokerit právě vstřelil branku!
Jokerit přidává čtvrtou branku! Ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu se do puku opřel HENRI IKONEN, jehož dělovka skončila v síti! Asistence: John Norman.

41:34

Jesse Joensuu se v útočném pásmu probil k odraženému kotouči a okamžitě jej nahodil na branku. Domácí brankář byl na místě a připsal si zákrok.

41:20

Peter Regin obdržel krásnou přihrávku na levý kruh, srovnal svůj pohyb a vypálil zápěstím. Jeho svižná střela prolétla kolem branky a zaduněla o zadní mantinel.

40:37

Marko Anttila objel vlastní branku a vydal se s pukem do středního pásma. Na své cestě potkal Něstěrova, který jej o kotouč připravil.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny. Jokerit se ihned vydal do útoku, jenže Peter Regin si nedokázal zpracovat prudkou přihrávku.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 17 – 28
Druhá třetina končí! Hostující Jokerit ovládl také druhou dvacetiminutovku. Domácí v jejím úvodu hráli přesilovku, jenže Brian O´Neil vystihl špatnou rozehrávku a svůj únik zakončil přesnou střelou. Od té doby hosté lehce polevili, jenže domácí celek se dnes trápí a není schopen překonat obranu finského celku.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:25

Jesper B. Jensen dojel vyhození soupeře do obranného pásma. Hostující obránce ihned rozjel akci Jokeritu, jenže Regin si jeho pobídku nezpracoval.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:39

Jesse Joensuu v obranném pásmu neuhlídal Gurkina, který se dostal k odraženému kotouči a nahodil jej na branku. Ryan Zapolski si připsal další snadný zákrok.

38:10

Jokerit se nyní ubránil jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Hosté si s tím nelámou hlavu a rozehrávku domácího celku nikterak neatakují.

37:45

Rafael Achmetov tentokrát dostal pěknou přihrávku do jízdy, jenže střelou z ostrého úhlu hostujícího brankáře nepřekvapil. Zapolski jeho pokus zlikvidoval.

37:15

Domácí se usadili v útočném pásmu, jenže Rafael Achmetov si nezpracoval přihrávku na modrou čáru a kotouč mu uskočil do středního pásma.

36:19

A po sérii zakázaných uvolnění přichází pro změnu ofsajd! Dmitrij Kostromitin byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.

36:00

A další zakázané uvolnění finského celku! Jokerit nyní zažívá lehce slabší pasáž, jenže domácího hokejisté si zatím nepřipravili žádnou vyloženou šanci.

35:16

Ani Jokeritu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Lundin nahodil puk po levé straně, ale nikdo jej netečoval. Jeho pobídka končí na zakázaném uvolnění.

35:06

Další obrovská možnost Jokeritu! Olli Palola obdržel přihrávku na kruh, kde byl zcela osamocený, jenže Ryan Zapolski jeho pohotovou střelu zastavil včasným přesunem!

34:25

Genoway si nahodil puk za obranu Jokeritu a sám se za ním vydal. Domácí obránce se sice dostal před svého strážce, jenže Zapolski stačil kotouč přikrýt.

34:02

Charles Genoway nahodil puk bekhendem do útočného pásma. Od jednoho z hostujících hráčů se puk odrazil do ochranné sítě. Vhazuje se před Zapolskim.

33:28

Hosté v plném počtu.

33:06

Ani tentokrát se domácím rozehrávka vůbec nepovedla. Útok Toljatti byl zastaven už na modré čáře. Hosté znovu vyhazují puk přes všechny čáry.

32:29

Jokerit se zatím brání s velkým přehledem. John Norman se dokonce probil do zakončení, jenže jeho ránu zápěstím domácí brankář vytěsnil vyrážečkou.

32:10

Masi Marjamäki vybojoval puk v souboji na modré čáře, předal jej Lauridsenovi a druhý jmenovaný kotouč vyhodil přes celé kluziště.

31:28

Další vyloučení! Přesilovku si tentokrát zahrají domácí! Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Henri Ikonen.

31:18

Domácí v plném počtu.

31:05

Peter Regin v závěru přesilovky zkusil nahození od modré čáry, jenže domácí brankář si našel cestu k jeho pokusu a vyrážečkou poslal puk do rohu obranného pásma.

30:18

Domácí se ve vlastním oslabení vydali do útoku. Alexandr Strelcov projel do útočného pásma a zakončil příklepem. Hostující brankář jeho ránu schoval do mezi betony.

30:05

Tommi Kivistö dostal přihrávku na modrou čáru, srovnal si kotouč na střelu a vypálil příklepem. Domácí brankář jeho pokus viděl a ukryl puk do lapačky.

29:18

Bude se vylučovat! Přesilovku si tentokrát zahraje hostující Jokerit. Dvě minuty za hákování dostává Nikita Filatov.

29:06

Peter Regin obdržel přesnou přihrávku do jízdy, vlétl s pukem za modrou čáru a zakončil zápěstím. Jeho pokus prosvištěl kolem domácí klece.

28:38

Mike Lundin ustál souboj za brankou domácího celku, vytočil se ze sevření obránce a zadovkou přihrál mezi kruhy. Nikdo v bílém dresu se k jeho pobídce neprobil.

28:08

Domácí fanoušci ženou svůj celek vpřed i přes nepříznivý výsledek. Lada se sice trápí, ale na tribunách se diváci skvěle baví.

26:25

Domácí se nadále trápí. Lada se teď brání pouze za cenu dlouhých vyhození do středního pásma. Jokerit vysílá na branku jeden útok za druhým.

26:02

Střídající brankář Krasotkin raději zastavil prudké nahození ze středního pásma. Domácí gólman ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.

25:19

Jokerit mohl přidat další branku! Tomi Mäki si vyjel do dobré střelecké pozice a zápěstím trefil mezírku mezi betony domácího brankáře. K jeho smůlu však kotouč zastavila tyč!

25:08

Tomi Mäki si zpoza branky vybruslil do střelecké pozice. Obránce Kristaps Sotnieks mu však zatarasil cestu a srazil puk zpátky za branku.

24:30

Domácí brankář vyjel ven z branky a vypomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Nikdo v dresu Jokeritu rozehrávku Lady neatakuje.

24:10

Jokerit nadále kontroluje vývoj dnešního utkání. Finský celek se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo z hostů se zatím nepokusil o ohrození domácí branky.

23:06

Zapolski si musel dávat pozor na nahození z levého křídla. Hostující brankář si proti střeleckému pokusu povyjel a vyrazil kotouč mimo tři tyče.

22:53

Hosté v plném počtu.

22:25

Střídání v týmu Lada Toljatti: ze hřiště odchází Alexandr Lazušin, přichází Anton Krasotkin.

22:25

22:25 Brian O'NEILL - 0:3

22:25

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté přidávají další branku v oslabení! BRIAN O´NEILL vystihl špatnou rozehrávku domácího celku, jel sám na brankáře a trefil se přesně mezi betony! Bez asistence.

21:48

Nyní už musel Ryan Zapolski zasahovat. Hostující brankář si počkal na nahození od modré čáry a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

21:25

Hosté zatím oslabení zvládají na jedničku. Také tentokrát vybojoval finský celek kotouč a vyhodil jej přes celé kluziště.

20:53

Tommi Kivistö vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.

20:27

Další založení akce se domácím vůbec nepovedlo. Denis Ježov vyslal prudkou přihrávku podél mantinelu, ale jeho pobídka skončila na zakázaném uvolnění.

20:10

Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Lada se ihned vydala do útoku, ale nikdo v tmavém dresu se neprobil k dlouhému nahození.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 4 – 14
První třetina končí! Hostující Jokerit byl v úvodní dvacetiminutovce aktivnějším celkem a zaslouženě se dostal do vedení. V sedmé minutě otevřel skóre dnešního zápasu Matthew Gilroy . Finský celek však nepolevil a nadále se snažil útočit, což se mu vyplatilo. Ve 13. minutě totiž přidal další zásah Olli Palola. Domácí jsou zatím bezzubí. Do kabin se odchází za stavu 0:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Mike Lundin si sjel na přihrávku mezi kruhy a pohotově vypálil. Jeho povedený pokus jen těsně minul horní tyč domácí branky! Tohle mohla být pro Ladu pohroma.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:45

Jesse Joensuu se sjel na přihrávku k mantinelu a přenesl hru na opačnou stranu útočného pásma. Nikdo v bílém dresu se ale nedostal ke střele.

18:10

Tommi Kivistö tentokrát zvládl také bruslařský souboj. Hostující obránce se pěknou kličkou navíc zbavil napadajícího soupeře a může rozjel další útok.

17:45

Alexandr Něstěrov bojoval o puk za brankou Jokeritu, nicméně důrazný obránce Tommi Kivistö jej přitlačil k mantinelu a nakonec jej připravil o kotouč.

17:15

Mike Lundin se v obranném pásmu natlačil před soupeřova útočníka, počkal si na odraz kotouče od zadního mantinelu a rozjel útok Jokeritu Helsinky.

16:56

Hosté v plném počtu.

16:10

Kirill Kapustin vybruslil s pukem od pravého mantinelu mezi kruhy, ale do rány se mu znovu postavil obětavý obránce, od jehož brusle se puk odrazil za branku.

15:30

Hosté vybojovali puk na modré čáře a ihned jej poslali za branku domácího mužstva. Lada se vůbec nemůže dostat do hry.

14:56

Bude se znovu vylučovat! Přesilovku si nyní zahraje domácí celek. Tomi Mäki dostává dvě minuty za sekání.

14:30

Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Domácí celek se snaží dostat do střelecké pozice, jenže Jokerit přijel do Toljatti s pevnou defenzívou.

13:35

Jegor Babenko vlétl s pukem do útočného pásma, jenže po krásné kličce trefil zápěstím jen pozorného obránce Jokeritu. Lada přesto zůstává u puku.

13:16

Jokerit uklidňuje hru a Gilroy vyčkává za brankou na vystřídání svých spoluhráčů. Jediný finský zástupce v KHL zatím s přehledem kontroluje hru.

12:35

Jegor Babenko bojoval o puk v rohu útočného pásma, ale bleskově k němu přistoupil jeden z obránců Jokeritu, který jej bez problémů připravil o puk.

12:03

12:03 Olli PALOLA - 0:2

12:03

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté přidávají další branku a navyšují své vedení na 2:0! Po zmatku před brankou Lady dostal OLLI PALOLA přihrávku do vyložené šance a pohotovou střelou uklidil kotouč do branky! Asistence: Tommi Huhtala, Peter Regin.

11:36

Palola se díky krásně kličce prodral do útočného pásma a dokonce se dostal ke střele. Domácí brankář jeho ránu schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

11:15

Marko Anttila dojel nahození do vlastního pásma a z otočky odpálil kotouč daleko od branky. Domácí Lada může založit další útočnou akci.

10:26

Jegor Babenko se v útočném pásmu otočil a vyslal svižnou ránu zápěstím. Do jeho střely se obětavě položil jeden z obránců, který puk srazil k mantinelu.

10:10

Vyloučený Nestěrov už je sice zpátky na ledě, jenže Jokerit nadále pokračuje v útočné aktivitě. Finský celek se znovu usadil v útočném pásmu.

09:43

Domácí v plném počtu.

09:03

John Norman si z rohu útočného pásma vybruslil před domácí branku a snažil se zakončit kolem betonu domácího brankáře! Lazušin jeho pokus vykopl betonem!

08:35

Oliver Lauridsen uspěl v souboji v rohu útočného pásma a přenesl hru na modrou čáru. Matthew Gilroy znovu vyslal dělovku od modré, ale domácí brankář byl tentokrát připravený.

08:10

Domácí vstoupili do oslabení dobře. Hokejisté Toljatti vybojovali kotouč v obranném pásmu a bleskově jej vyhodili přes všechny čáry.

07:43

Bude se vylučovat! První přesilovou hru si zahrají hosté. Dvě minuty za podražení dostává Alexandr Něstěrov.

07:10

Domácí se snaží útočit a hrají ve velkém tempu. Obrana Jokeritu však působí dobrým a pevným dojmem. Hokejisté v šedém mají problémy s přechodem.

06:13

06:13 Matthew GILROY - 0:1

06:13

Jokerit právě vstřelil branku!
Jokerit se ujímá vedení! Finský celek v úvodu potvrzuje roli favorita. Po vyhraném vhazování před brankou domácích se do puku opřel MATTHEW GILROY, jehož dělovka se zastavila až v brance! Asistence: Brian O´Neill.

06:08

Olli Palola si nabruslil do volného prostoru, jenže Lauridsen se s pukem otáčel příliš dlouho a nerozehrál přesně. Hra přesto zůstane před domácí klecí.

05:29

Henri Ikonen si sjel na krásnou přihrávku z rohu ledové plochy mezi kruhy, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu uskočil za branku Lady.

05:02

Tommi Kivistö nahodil puk od modré čáry. Brankář Lazušin jeho pokus dobře viděl a ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.

04:36

Stanislav Bočarov obdržel přihrávku do jízdy, zpracoval si puk a pohotově zakončil. Jeho ránu schoval Ryan Zapolski do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.

04:10

Jesse Joensuu napadal rozehrávku Lady za brankou domácích. Finský hokejista dostal pod tlak Kostromitina, který se z těžké pozice vymanil.

03:28

Tommi Huhtala nahodil puk od modré čáry. Huhtalovo nahození se od brusle Kristapse Sotniekse odrazilo k mantinelu, kde puk získali domácí hráči.

03:15

Dmitrij Kostromitin dojel nahození do obranného pásma a za vlastní brankou uklidnil hru. Oba trenéři mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

02:25

Norman nahodil puk za branku domácího výběru. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpátky před branku, nicméně pozorný brankář jej přikryl lapačkou.

02:05

Jesse Joensuu se z pravé strany prosmýkl do útočného pásma a pokusil se o zakončení. Jeho ránu bekhendem vyrazil domácí brankář do rohu kluziště.

01:30

Další rozehrávku Jokeritu zastavuje zakázané uvolnění. Eeli Tolvanen se po kotouči sice natahoval, ale na prudkou přihrávku nemohl dosáhnout.

01:15

Oliver Lauridsen poslal prudkou přihrávku po pravém mantinelu. Nikdo v bílém dresu jeho nahození nedostihl a Lada může uklidnit hru.

00:25

Regin vybojoval puk na pravém kruhu, jenže neuspěl v souboji se soupeřem. Domácí hokejisté nadále pokračují v kombinaci v útočném pásmu.

00:10

Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování. Lada se ihned vydala do útoku, ale brankář Ryan Zapolski si připsal první snadný zákrok. Vhazuje se po jeho pravici.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Jokerit bude hrát v bílém, zatímco Lada oblékne modré dresy.
Úvodní sestavy:

Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – D. Ježov, Ch. Genoway, Kostromitin, Sotnieks, Maleňkich, Ďjakov, Gurkin – Filatov, Kapustin, Zernov – Mastrjukov, Babenko, Rachimullin – Valujskij, Skorochodov, Něstěrov – A. Strelcov, Bočarov, Achmetov.

Jokerit Helsinky: Zapolski – Lundin, Lepistö, Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Rautanen – Palola, Regin, Huhtala – Joensuu, O'Neill, Tolvanen – Norman, H. Ikonen, Pihlström – Anttila, Marjamäki, Mäki..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Lada Toljatti

Naopak domácí Lada prožívá hrůzostrašnou sezónu. Ve dvaceti duelech nasbírala jen třináct bodů a krčí se u samotného dna celé Kontinentální hokejové ligy. Lada navíc vstřelila pouze třicet branek a nejhorší útok soutěže to dnes proti pečlivé defenzívě Jokeritu bude mít hodně těžké. Domácí trenér navíc nemůže spoléhat na Jiřího Novotného, kterého trápá zranění.
Jokerit Helsinky

Jediný finský zástupce v KHL dosud sehrál pouze šestnáct utkání, ve kterých dokázal vybojoval čtyřicet jedna bodů. Jokerit zatím spoléhá na skvělou defenzívu. V šestnácti duelech dostal jen třiadvacet branek, navíc sám do sítí soupeřů nasázel padesát čtyři gólu. Finský celek zatím táhne Eeli Tolvanen, který má na svém kontě dvacet kanadských bodů. V minulém duelu vyhrál Jokerit 3:0 na ledě Čeljabinsku a prodloužil vítěznou sérii na dvanáct zápasů.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL. Společně se podíváme na duel mezi Ladou Toljatti a Jokeritem Helsinky. Duel startuje v 17 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

Lada Toljatti – Jokerit Helsinky

0:4

konec (0:2, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Gilroy (O'Neill), 13. Palola (Huhtala, Regin), 23. O'Neill, 42. H. Ikonen (Norman)

Lada Toljatti: Lazušin (23. Krasotkin) – D. Ježov, Ch. Genoway, Kostromitin, Sotnieks, Maleňkich, Ďjakov, Gurkin – Filatov, Kapustin, Zernov – Mastrjukov, Babenko, Rachimullin – Valujskij, Skorochodov, Něstěrov – A. Strelcov, Bočarov, Achmetov.

Jokerit Helsinky: Zapolski – Lundin, Lepistö, Gilroy, Kivistö, J. Jensen, O. Lauridsen, Rautanen – Palola, Regin, Huhtala – Joensuu, O'Neill, Tolvanen – Norman, H. Ikonen, Pihlström – Anttila, Marjamäki, Mäki.

Průběh zápasu
1. třetina
06:13 JOK 0:1 Gilroy (O'Neill)
07:43 TOG 2 Něstěrov, podražení
12:03 JOK 0:2 Palola (Huhtala, Regin)
14:56 JOK 2 Mäki, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
20:53 JOK 2 Kivistö, vražení na hrazení
22:25 JOK 0:3 O'Neill
22:25
29:18 TOG 2 Filatov, hákování
31:28 JOK 2 H. Ikonen, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
41:35 JOK 0:4 H. Ikonen (Norman)
52:02 JOK 2 Palola, podražení
Konec