Menu

Futsal

Liga mistrů

Barcelona – ETO Futsal Györ

7:0

konec (2:0)

11.10.2017, 18:00 • Kioene Arena, Padova (Itálie) • Petr Dejnožka

Tipsport: 1.03 13.0 18.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Úvodní utkání základní skupiny UEFA Futsal Cupu mělo jednoznačného vítěze, španělská Barcelona si proti Györu s chutí zastřílela a vstoupila do turnaje bez zaváhání. Pro české fanoušky však vrchol dnešního večera ještě přijde, a tak rozhodně čekejte na duel Luparense – FK ERA-PACK Chrudim! (19:22:49)

Konec zápasu.

39:52

Barcelona se stále snaží potěšit příznivce kvalitního futsalu a předvádí v Itálii opravdovou extratřídu.

38:53

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak to zavání maďarským zostuzením! Volný přímý kop Györu vůbec nevyšel, Barcelona se dostala do rychlého protiútoku, který z dorážky ukončil druhou trefou v utkání LEO SANTANA – 7:0!

38:43

Utkání se již pouze dohrává, Györ nyní dostane k dispozici standardní situaci.

37:24

Barcelona právě vstřelila branku!
A střelecké představení katalánského týmu nekončí! Nastřelení Esquerdinhy z levé strany bylo ještě před brankou smolně tečováno FÁBIEM AGUIAREM, což způsobilo, že gólman Tóth inkasuje již pošesté – 6:0!

36:36

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak to byla další perlička z dílny barcelonského LEA SANTANY! Ten dostal míč před branku, kde ještě pohotově nasadil kličku brankáři a následně prudkou ranou pod břevno popáté rozjásal fanoušky Barcelony – 5:0!

35:49

Klacsák se opřel do rohového kopu, prostor mezi třemi tyčemi ale nezasáhl. A tak si s míčem znovu hrají barcelonští futsalisté.

35:23

Györ si bere oddechový čas. Podaří se mu s výsledkem ještě něco udělat?

35:00

Rafael Lopez nyní perfektní přihrávkou našel nabíhajícího si Ferraa, kterému stačilo pouze lehce tečovat balon! Druhá branka barcelonského hráče nepřišla, zaskvěl se totiž maďarský gólman Tóth!

34:46

Minutka nám znovu poskočila, na hrací ploše se nic zajímavého neudálo. Stále se hraje pouze na jednu branku.

33:19

Dvakrát krátce po sobě vypálil Rafael Lopez, ani v jednom případě mu štěstí při zakončení nepřálo.

33:11

A jsme zpátky na útočné polovině Barcelony, která opět výrazněji sevřela svoje kleště.

32:15

González Martínez nyní spálil největší příležitost Györu v zápase! Po chybě v kombinaci postupoval prakticky sám na gólmana, rozhodl se pro razantní střelu! Juanjo nezareagoval, naštěstí pro něj míč proletěl jen kousek od levé tyče!

31:49

Naopak mohla přijít pátá trefa, jenže to by Rafael Lopéz musel z bezprostřední blízkosti poslat míč za záda Tótha, nikoliv však do jeho hrudi!

31:32

Sledujeme hru pouze na jednu branku, Györ se vůbec k ničemu nedostává. Ne, dnes už rozhodně žádný zvrat nepřijde.

30:09

Pěkná akce po pravé straně přináší pro Barcelonu "pouze" další rohový kop. Z něho již Katalánci nic zajímavého nevymysleli.

29:36

A jsme tam, kde jsme byli. Györ zkouší s vývojem něco udělat a posílá do hry pátého hráče navíc. Tóth usedá na hráčskou lavici.

Barcelona – ETO Futsal Györ

7:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Adolfo (Esquerdinha), 19. Dyego (Ferrao), 23. Esquerdinha, 26. Ferrao (Barreto Neto), 37. Leo Santana (Barreto Neto), 38. Fábio Aguiar (vla.), 39. Leo Santana (Joselito)

Karty:   19. Dávid (GYO)

Barcelona: Juanjo (Paco Sedano (C)) – Aicardo, Dyego, Ferrao, Joselito – Tolra, Leo Santana, Barreto Neto, Adolfo, Mario Rivillos, Roger, Rafael López, Esquerdinha.

ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Kicso) – Fábio Aquair, Álex, Juanra (C), Dávid – Klacsák, González Martinez, Vas, Sáhó, Bognár, Köfalvï

Rozhodčí: Rakuckij (Bělorusko), Fatkulins (Litva) – Guerreiro (Portugalsko)