Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Belgie – Kypr

4:0

konec (1:0)

10.10.2017, 20:45 • David Suchý

Tipsport: 1.06 14.0 35.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 6:10. (22:37:23)
Je konec! Belgičané potvrdili roli jasného favorita a z dnešního utkání si odvážejí tři body. Kypr dnes byl pouze v roli sparing partnera a z horké belgické půdy si odváží prohru 4:0.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Střídání v týmu Kypr: ze hřiště odchází Kostakis Artymatas, přichází Marios Nicolaou.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě mintuy.

88

Mertens zamýšlel kolmici na rozeběhnutého Tielemanse, který boj o míč nakonec vzdal. Balón totiž doputoval až za autovou čáru.

87

Poslední minuty se odehrávají v poklidném tempu, domácí hráči se nikam neženou a spíše si přihrávají v oblasti středového kruhu.

86

Mertens se ještě pokoušel zachytit balón na hrací ploše, přihrávka od Witsela ale nakonec zamířila pouze za brankovou čáru.

85

Lukaku se prezentoval nedovoleným zákrokem, následně si hostující brankář dával při výkopu hodně na čas.

84

Utkání se nám dostalo do závěrečné desetiminutovky, o vítězi utkání už je rozhodnuto. Kypr bude usilovat o to, aby neodjel s pověstným bůrem.

79

Poprvé se s míčem seznámil také střídající De Bruyne, který ale k úspěšnému driblinku nepřidal přesnou přihrávku.

78

78. Romelu LUKAKU - 4:0

78

Belgie právě vstřelila branku!
Čtvrtá branka v hostujcí síti! Witsel poslal dalekonosný pas na ROMELU LUKAKUA, který využil své kilogramy, odstavil si protihráče a následně pohodlně zakončil.

77

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Kevin De Bruyne.

76

Poslední minuty utkání už opět patří domácím fotbalistům. Píšťalka sudího tentokráte zůstala němá, Hazard byl dle výroku zastaven v rámci pravidel.

75

Eden Hazard si vyměnil balón se svým sourozencem, který posílal do šestnáctky prudký centr. Ten ale letěl mimo Lukakův dosah.

74

Ani domácímu celku nevyšla podobná snaha, nakopávaný balón zaplul až k brankáři Panayievovi. Ten okamžitě vyhazuje do strany.

73

Ani z tohoto mráčku nezapršelo. Laifis chtěl oslovit Sotirioua, který jeho záměr nepochopil. Balón skončil až za postranní čárou.

Belgie – Kypr

4:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. E. Hazard (Tielemans), 52. T. Hazard, 63. E. Hazard (pen.), 78. R. Lukaku (Witsel)

Karty:   68. Laban (CYP)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 6:10.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Ciman, Vertonghen (C) – Meunier (66. R. Lukaku), Tielemans, Witsel, Chadli – T. Hazard, Batshuayi (56. D. Mertens), E. Hazard (77. De Bruyne).
Náhradníci: Casteels, Mignolet – Boyata, De Bruyne, Defour, Dendoncker, Kabasele, R. Lukaku, D. Mertens, Mirallas, Origi, Vermaelen.

Kypr: Panagi – Demetriou (C), Katelaris, Laifis, Margaca – Merkis – Ch. Kyriakou (64. Charalambides), Artymatas (90+1. Nicolaou), Laban, Alexandrou (46. Kastanos) – Sotiriou.
Náhradníci: Georgallides, Michael – Antoniades, Avraam, Economides, Charalambides, Kastanos, Makris, Mitidis, Nicolaou, Papafotis, Vasiliou.