Menu

Hokej

KHL

SKA Petrohrad – Avtomobilist Jekatěrinburg

6:2

konec (4:1, 2:0, 0:1)

13.09.2017, 18:30 • Ice Palace • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 1.3 6.5 7.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:00

Ještě je tu jeden trest před koncem zápasu, Sergej Plotnikov inkasuje deset minut za nesportovní chování a hned také odjíždí do kabiny, protože dnes už si určitě nezahraje.

59:00

Plotnikov našel volného Nikitu Guseva, který si dělal zálusk na hattrick. Jenže volné místečko netrefil, protože zlomil hokejku. Jinak by ale dost možná přidal další zásah svého celku.

52:12

Pavel Dacjuk hledal úplně volného Barabanova před brankou, jenže přihrávka se mu nepovedla. Jinak by Barabanov mohl v tomto zápase útočit na hattrick.

50:26

50:26 Alexandr ŠČEMEROV - 6:2

50:26

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté upravují skóre a přidávají osmý gól tohoto zápasu. Nenápadná akce zničehonic, ale moc povedená, brankář Koskinen se nestihl přesunout k pravé tyči. Právě do tohoto prostoru pálil z levého kruhu absolutně bez přípravy ALEXANDER ŠČEMEROV, který už mohl radostně zvedat ruce nad hlavu. SKA je ale pochopitelně nadále v klidu. Asistence: Dmitrij Pestunov, Evgenij Česalin.

47:00

Přečíslení dva na jednoho, které vytvořil Avtomobilist! Simakov dostal nahrávku před polovinu prázdné branky, jenže netrefil a mohl se jen chytat za hlavu.

33:39

Domácí jsou ve třetí třetině docela nedisciplinovaní, nyní dostávají další dvě minuty. Nikita Gusev inkasuje menší trest za podražení. Zatím ovšem Petrohrad s bráněním oslabení neměl trable.

33:34

Sotva se Petrohrad dostal zpátky do plného počtu, už měl Pavel Dacjuk skvělou šanci. Jenže bekhendem Sochatského nepřekonal.

30:51

Přesilovku si zahrají hosté, na dvě minuty za nedovolené bránění si totiž jde sednout Děrgačov.

30:14

30:14 Ilja KOVALČUK - 6:1

30:14

Petrohrad právě vstřelil branku!
Dvě branky dnes pro Barabanova, dvě branky pro Nikitu Guseva a dva zásahy taktéž pro ruského snajpra ILJU KOVALČUKA. Rozebraná obrana Avtomobilistu dostává šestý hřebíček do pomyslné rakve a je možné, že nyní už Jekatěrinburg zváží střídání gólmanů. Nebo snad ne? Kovalčuk měl pohodovou pozici na zakončení a šancí nepohrdl. Asistence: Alexander Barabanov, Pavel Dacjuk.

29:35

29:35 Nikita GUSEV - 5:1

29:35

Petrohrad právě vstřelil branku!
Avtomobilist se ve druhé třetině zatím statečně rval, ale přeci jen znovu inkasuje, dohromady už popáté. Ale opět nádherná akce v podání SKA Petrohad. Z pravého kruhu dostal puk na hokejku zpátky k modré čáře NIKITA GUSEV, který z druhé vlny poslal kotouč pod horní tyčku. Tady neměl gólman hostujícího týmu možnost zastavit puk. Už je to tedy o čtyři zásahy. Asistence: David Rundblad, Andrej Zubarev.

28:21

Kalinin a jeho další možnost. Tentokrát zůstal samotný za pravým kruhem. Na nic nečekal a okamžitě vypálil. Trefil pouze připravený beton brankáře Sochatského.

26:29

Avtomobilist je najednou daleko důraznější ve středním pásmu, což mu pomáhá dostat se častěji před branku. Koskinen musel řešit nepříjemné zakončení beka Vasilevského.

22:45

Druhá přesilovka pro Avtomobilist Jekatěrinburg. Sergej Kalinin totiž musí jít za katr odpykat trest za podražení. Dobrá možnost pro hosty, jak se dostat zpátky do zápasu.

21:41

Na druhé straně velká možnost Širokova. Útočník SKA Petrohrad nečekaně zůstal sám na levém kruhu, kde zápěstím zkusil překvapit Sochatského. Těsně netrefil.

17:58

A chystá se trest na straně Petrohradu. Sergej Plotnikov dostává menší trest za nedovolené bránění. Avtomobilist tak mé šanci dostat se zpátky do utkání, teď na tom výsledkově není zrovna nejlépe.

13:45

13:45 Nikita GUSEV - 4:1

13:45

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tak dnes je to v Petrohradě jako na střelnici! Ještě nejsme ani na konci úvodní periody a k vidění bylo celkem pět branek. Bohužel pro hosty, čtyři z toho v síti gólmana Sochatského. Ten nyní inkasoval poté, co se k odraženému puku na brankovišti jako první dostal NIKITA GUSEV. Sochatský prakticky bez šance šanci zastavit. Asistence: Nikolaj Prochorkin, David Rundblad.

13:15

13:15 Francis PARÉ - 3:1

13:15

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Po delší době lepší akce hostujícího celku a hned je z toho branka! Důležitá trefa pro Avtomobilist, která mu může dodat důvěru zpátky na hokejky. Dwight King nejdříve najel ukázkově po levé straně do útočného pásma, aby následně nahodil puk na branku. Jako první jej někde pod Koskinenem našel FRANCIS PARÉ, jenž snižuje na rozdíl dvou zásahů. Asistence: Nikita Trjamkin.

10:04

Další komplikace a celkově už třetí trest pro hráče hostů. Tentokrát si jde na dvě minuty za hákování sednout Pestunov. Bude doufat, že jeho spoluhráči početní nevýhodu zvládnou.

09:07

09:07 Alexandr BARABANOV - 3:0

09:07

Petrohrad právě vstřelil branku!
Tohle nebude třetina zápasu, na kterou hokejisté Jekatěrinburgu rádi zavzpomínají. Dostávají již třetí kotouč do své svatyně během několika minut, podruhé přitom z hokejky ALEXANDERA BARABANOVA. Tentokrát mužstvo v bílých dresech nezvládlo situaci po vhazování. Barabanov sice padal na led, i tak ovšem stihl zakončit a rozjásat halu. Teď se bude Avtomobilist potřebovat rychle vzchopit. Asistence: Pavel Dacjuk, Ilja Kovalčuk.

07:00

Na druhé straně to zkusil Paré, měl před sebou prázdnou bránu a vypálil. Ruce hostů se už zvedaly nad hlavu, ale puk v síti nebyl, takže rozhodčí rozpažil. Tohle mohla být šance na snížení pro Avtomobilist.

04:42

04:42 Alexandr BARABANOV - 2:0

04:42

Petrohrad právě vstřelil branku!
Jenže to se neděje, také zbytek přesilové hry točili domácího hokejisté soka před jeho vlastním zařízením. Což nakonec neslo ovoce pro muže v modrých dresech. Ránu obránce od modré čáry ještě gólman Sochatskij zlikvidoval. Potom ale vyrazil kotouč před sebe, a to neměl dělat. Na dorážku totiž zůstal připravený ALEXANDER BARABANOV, který k radosti publika v hale zvyšuje na 2:0 pro SKA Petrohrad. Hodně těžký začátek pro Jekatěrinburg. Asistence: Ilja Kovalčuk, Maxim Čudinov.

03:30

03:30 Ilja KOVALČUK - 1:0

03:30

Petrohrad právě vstřelil branku!
Klasickou početní výhodu v pěti proti čtyřem sice SKA nezužitkovalo, ale jakmile musel Jekatěrinburg do tří, už se domácí radují. A nešlo o nikterak komplikovanou situaci. Zkušený útočník se zkušenostmi ze zámoří ILJA KOVALČUK dostal kus černé gumy na levou stranu. Tam se napřáhl, vypálil a bez větších problémů propálil hostujícího brankáře Sochatského. Krásně namířil střelu k levé tyči. Teď bude pro Avtomobilist důležité, aby ubránil zbytek oslabení. Asistence: Nikita Gusev.

03:15

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Francis Paré – 2 min., sekání).

02:09

Je tu první vyloučení zápasu a početní výhodu si zahrají hokejisté SKA Petrohrad. Na dvě minuty za podražení odešel na trestnou lavici Mišarin.

SKA Petrohrad – Avtomobilist Jekatěrinburg

6:2

konec (4:1, 2:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Kovalčuk (N. Gusev), 5. Barabanov (Kovalčuk, Čudinov), 10. Barabanov (Dacjuk, Kovalčuk), 14. N. Gusev (Prochorkin, Rundblad), 30. N. Gusev (Rundblad, Zubarev), 31. Kovalčuk (Barabanov, Dacjuk) – 14. Paré (Trjamkin), 51. Ščemerov (Pestunov, Česalin)

SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Hersley, Gavrikov, Chafizullin, Čudinov, Rundblad, Zubarev, Zub, Rykov – Dacjuk, Kovalčuk, Barabanov – Tichonov, Kalinin, Širokov – S. Plotnikov, N. Gusev, Prochorkin – Kablukov, Děrgačov, M. Malcev.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Drobyševskij) – Alexej Vasilevskij, Mišarin, Jegoršev, Čajkovský, Trjamkin, Timašov, Megalinskij, Ščemerov – Beck, Paré, King – Simakov, Torčeňuk, A. Garejev – Pestunov, Česalin, Rasseikin – V. Popov, Tičar, Milovzorov.

Rozhodčí: Baljajev, Sidorenko – Dědulja, Goljak

Průběh zápasu
1. třetina
02:09 JEK 2 Mišarin, podražení
03:15 JEK 2 Paré, sekání
03:30 PET 1:0 Kovalčuk (N. Gusev)
04:42 PET 2:0 Barabanov (Kovalčuk, Čudinov)
09:07 PET 3:0 Barabanov (Dacjuk, Kovalčuk)
10:04 JEK 2 Pestunov, hákování
13:15 JEK 3:1 Paré (Trjamkin)
13:45 PET 4:1 N. Gusev (Prochorkin, Rundblad)
17:58 PET 2 S. Plotnikov, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
22:45 PET 2 Kalinin, podražení
29:35 PET 5:1 N. Gusev (Rundblad, Zubarev)
30:14 PET 6:1 Kovalčuk (Barabanov, Dacjuk)
30:51 PET 2 Děrgačov, nedovolené bránění
33:39 PET 2 Prochorkin, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
50:26 JEK 6:2 Ščemerov (Pestunov, Česalin)
59:00 PET 10 S. Plotnikov, nesportovní chování
Konec