Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Karabach – FC Kodaň

1:0

konec (1:0)

15.08.2017, 18:00 • Tofig Bahramov Stadium, Baku • Play-off • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.35 3.1 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:57:38)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.
Je dobojováno! Karabach zvládl úvodní duel 4. předkola Ligy mistrů a na domácí půdě porazil Kodaň 1:0! Domácí fotbalisté byli po celou dobu utkání mnohem aktivnějším celkem a Kodaň prakticky k ničemu nepustili. V opatrném prvním poločase se Karabach ujal vedení zásluhou Madatova. Po přestávce domácí celek svůj výkon ještě zlepšil! V několika šancích se ocitl Míchel, ale brankář Olsen udržel šance Kodaně na postup do základní skupiny prestižní soutěže. V závěru si domácí fotbalisté pohlídali vedení a zaslouženě si do Dánska povezou nadějné skóre.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ismajlov.

90+4

Domácí fotbalisté zatlačili soupeře na hranici jeho pokutového území a drží míč na svých kopačkách. Karabach už nechce Kodaň pustit do šance.

90+3

Také střídající Amankwaa vidí žlutou kartu!

90+3

Bengtsson hledal vysokým obloučkem někoho z vysokých hlavičkářů, nicméně brankář Šehič znovu vystartoval z branky a vyboxoval míč.

90+2

Kodaň se v samotném závěru utkání přeci jen dere do útoku. Střídající Amankwaa si v blízkosti pokutového území vykoledoval faul a přímý kop.

90+1

Nastavuje se pět minut!

90

Santander při hlavičkovém souboji navíc zranil jednoho z domácích obránců, který musí být ošetřován. Karabach nasbírá další cenné vteřinky.

89

Santander si na malém vápně naskočil na centr z levé strany. U hostujícího fotbalisty byli hned dva obránci, kteří mu nedovolili zakončit.

88

Domácí fotbalisté nadále s přehledem kontrolují hru. Karabach si posledních deset minut přihrává. Fotbalisté Kodaně s tím nejsou schopni nic udělat.

87

Ndiovu se v pokutovém území pokusil o zakončení akrobatickým způsobem, jenže jeho nůžky nakonec mířily daleko od branky.

86

Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Verbič, přichází Thomsen.

85

Kapitán Karabachu Medvěděv z ničeho nic vymyslel nádhernou kolmici za obranu Kodaně. Brankář Olsen však dával pozor a včasným výběhem zažehnal nebezpečí.

84

Richard Almeida si v pokutovém území brousil zuby na pěkný centr z levé strany. Domácí fotbalista byl zcela osamocený, ale na vysokou pobídku nedosáhl.

83

Domácí fotbalisté se znovu usadili na polovině soupeře a vyměňují si krátké přihrávky. Domácí trenér má navíc k dispozici všechna střídání.

82

Kodani se zkrátka nedaří. Hosté kombinovali na polovině Karabachu, ale nepochopitelně se nechali vystavit do ofsajdu! Domácí fanoušci je odměnili posměchem.

FK Karabach – FC Kodaň

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 26. Madatov (Ndlovu)

Karty:   71. Verbič (KOD), 90+3. Amankwaa (KOD)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.

FK Karabach: Šehič – Medvěděv (C), B. Husejnov, Rzežniczak, Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Madatov, Ndlovu (90+5. Ismajlov), Guerrier
Náhradníci: Kanibolotskij, Amirgulijev, Sadygov, Ismajlov, A. Husejnov, Yunuszada, Dinijev

FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Lüftner, Boilessen, Bengtsson – Verbič (86. Thomsen), Matić, Kvist, Toutouh (68. Amankwaa) – Pavlović (75. Sotiriou), Santander
Náhradníci: Andersen, Thomsen, Antonsson, Kusk, Roerslev, Sotiriou, Amankwaa

Rozhodčí: Tagliavento – Giallatini, Costanzo (vš. ITA)

Odveta: Kodaň - Karabach 2:1