Menu

Fotbal

Juniorská liga – Morava

SK Sigma Olomouc – 1.FC Slovácko

1:3

konec (0:1)

14.08.2017, 11:00 • Andrův stadion, Olomouc • 3. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.8 4.0 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (12:56:18)
Je dobojováno. Slovácko bylo po celý zápas výrazně aktivnějším celkem, což je vidět i na výsledkové tabuli. Hosté dokázali svému soupeři vsítit tři branky, naopak olomoucká Sigma se po nepřesvědčivém výkonu dostala k jedinému střeleckému úspěchu.

90+1

Konec zápasu.

90+1

A znovu ta stejná situace. Mareš si opět naváděl balón na pravou nohu, jenomže zhruba dva metry před šestnátkou byl faulován.

90

Žlutou kartu dostává Suchý (1.FC Slovácko).

89

Odpovědnost na sebe vzal Vasiljev, jehož dělovka orazítkovala pouze nohu hráče ve zdi. Za chvíli nám poběží poslední minutka řádné hrací doby.

88

Mareš se kousek od pokutového území svalil k zemi. Hostům se naskýtá ještě jedna příležitost ke skórování.

87

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Buchvaldek, přichází Juráš.

87

Po nepřesnosti z kopačky jednoho z hostů se balón dostal až k Reichlovi, který ho okamžitě posunul na pravou stranu hřiště.

86

Časomíra kvapí a kvapí. Do konce utkání schází už pouhých pět minut, Sigma má stále před sebou dvoubrankové manko. Povede se jí ho ještě zdramatizovat?

85

Svojí připravenost musel prokázat hostující Matouš Trmal, jenž musel krýt nepříjemnou Buchvaldkovu střelu zpoza šestnáctky.

84

Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Antl, přichází Krayzel.

83

Břečka výborně vystihl krátkou přihrávku a okamžitě založil protiútok. Minx na pravé straně se ale nedostal hned přes prvního bránícího hráče.

82

Ten mířil na vysokého muže Balu, který si ale dělal prostor příliš okatě. Z rohového kopu tak nic není, naopak je pískán útočný faul.

81

Křivánek hlavou odklidil nebezpečný centr k penaltovému puntíku, domácí se konečně dostali na dostřel branky. Následně budou rozehrávat roh.

80

Lehkým přistrčením si pomohl domácí kapitán Bala, který poslal k zemi právě Mareše. Hosté okamžitě rozehráli, což překvapilo soupeře, který nezachytil náběh Yua. Jihokorejský forvard střílel z většího úhlu těsně vedle.

79

Lukáš Mareš se okamžitě zapojil do kombinacé svého mužstva, při prvním kontaktu s balónem mu byl ale odmáván ofsajd.

77

Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Čajka, přichází Mareš.
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Sadílek, přichází Minx.
Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Pospíšil, přichází Hani.

77

Buchvaldek vyvezl balón dobrých dvacet metrů, následně se odhodlal ke střele, kterou poslal zhruba pět metrů vedle branky.

76

Hosté si poklidným způsobem přihrávají u středového kruhu, soupeř jim totiž rozehrávku nijak aktivně nenapadá.

75

Posledních patnáct minut utkání je před námi. Dle herního projevu olomoucké Sigmy to nevypadá, že by se mělo dít nějaké překvapení.

73

Vasiljev potáhl balón po levém křídle a svůj následný pokus o centr otřel o horní část těla Michala Obročníka. Další roh pro Slovácko.

72

Velmi aktivní Sadílek hlavou sklepával balón na Yua, který by se řítil proti jedinému protihráči. Dle pomezního rozhodčího se ale jednalo o ofsajdové postavení Jihokrejce.

71

Olomouc tak dlouho kombinovala s balónem, až o něj přišla. Domácí se stále nemohou dostat k souvislejšímu držení míče.

70

Jen pro informaci, Slovácko i v minulém zápase vedlo 3:0, jenomže soupeř během pěti minut dokázal zápas vyrovnat.

69

Sadílek musel zatáhnout za záchrannou brzdu v podobě přidržení si unikajícího Romera. Slabý pochopitelně píská, nicméně žlutit se nebude.

68

Balón po několika tečích propadnul až k osamocenému Křivánkovi, jehož slabá skákává střela nepřidělala Reichlovi větší potíže.

67

Hosté ale nepolevují ve svých útočných choutkách, ba naopak při předchozí akci si vybojovali další rohový kop z pravé strany.

66

Olomouc právě vstřelila branku!
Hostům přímý kop nevyšel a Sigma se z následného protiútoku dostává ke snížení! ROMAN BALA napřáhl zhruba z dvaceti metrů, jeho přízemní střela skončila velmi přesně u pravé tyče.

66

Kousek za šestnáctkou byl povalen Hellebrand a Slovácko tak má velmi dobrou pozici z přímého kopu.

65

Ve středovém prostoru jednoznačně vládnou hráči Slovácka. Organizovaná hra hostů zatím vede k poklidně cestě ke třem bodům.

64

Yu si dokázal poradit s velmi prudkou přihrávkou, míč mu přeci jenom dost odskočil a celou situaci hasí odkopem Suchý.

63

Na hrací ploše se neděje nic převratného, Sigma stále při přechodu do ofenzivní činnosti tápe. Z její strany stále čekáme na nějaké větší střelecké ohrožení.

61

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Spáčil, přichází Malenda.

59

Žlutou kartu dostává Romero (SK Sigma Olomouc).

58

Slovácko právě vstřelilo branku!
Tak tohle zavání už debaklem! KANGHYUN YU skvěle převzal přihrávku, hrudí si zpracoval balón a následně přízemní střelou prostřelil Reichela.

58

Pokus o přenesení těžiště hry na pravou stranu na Sadílka se minulo úspěšné relizaci. Domácí se dostanou k autovému vhazování.

57

Situace je nyní ještě víc složitější, neboť domácí mají před sebou už dvoubrankové manko. Stále je ještě dostatek času na nejednu branku.

56

Sigma je i úvodu druhého dějství hodně pasivní. Její útočné manévry postrádají větší logiku, navíc nesmí zapomínat na zadní vrátka.

55

Slovácko právě vstřelilo branku!
Teď už se ale hosté radují! Nejdříve Reichl vyrazil střelu z velmi dobré pozice, míč se odrazil k PATRIKU HELLEBRANDOVI, který už neměl problém s dopravením míče do sítě.

55

Sadílek teď naprosto zanevřel na jakékoliv přihrávaní spoluhráčům. Jeho celek se řítil tři na jednoho, střelec úvodní branky dnešního klání vzal odpovědnost na sebe a svojí střelu poslal vysoko nad.

54

Sigma se nemůže vymanit ze sevření. Naopak soupeř zahrával další standardní situaci, která po menším zmatku končí štastněji pro domácí.

53

Hosté rozehráli další roh nakrátko. Nakonec přeci jenom přiletěl centr do pokutového území, vysoké věže ale opět míč odvrátili.

52

Opět nesmírně přesné a hezká akce hostů. Sadílek si velmi dobře všiml na levé straně Čajky, jehož střílený centr přeci jenom odvrací obrana.

51

Vasiljev byl lehce přistrčen Spáčilem, což uviděl hlavní arbitr Sudí a odpískal faul. Slovácko bude rozehrávat ze své poloviny.

50

Slovácko opět začíná dominovat. Po bleskurychlé kombinaci se sám před brankářem zjevil Sadílek, svojí střelu poslal pouze do jeho nohy.

49

Hezký centr vyprodukoval Sadílek, jenomže pro vysoký balón si vyběhl Reichl a v poklidu ho zpacifikoval.

48

Hned v úvodu se domácí dopustili nedovoleného zákroku, Spáčil následně sportovně odevzdal hrací předmět.

47

Druhý poločas je již v plném proudu, úvodní slovo si vzali tentokráte hráči olomoucké Sigmy.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je za námi. Spokojenější odcházejí do kabin hráči Slovácka, kteří zatím vedou těsně 1-0. Sledujeme velmi vyrovnané utkání, jehož momenty byly nejvzrušivější na konci úvodního dějství.

45

První poločas skončil.

44

Šance také na domácí straně. Romero převzal balón v podobné pozici, jenomž svojí následnou dělovku poslal pouze doprostřed branky.

43

43. Velká šance Slovácka.

43

A mohlo být ještě veseleji! Pospíšil nahrál na hranici šestnáctky Křivánkovi, který se jen o kousek netrefil do branky.

42

Hráči Slovácka v poklidu navazují na dominantí výkon před vstřeleným gólem, nyní uklidňují rozhárané poslední vteřinky u zadáků.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut, počítat se dá maximálně s jednominutovým nastavením.

38

Sigma se okamžitě snažila o odpověď, výsledkem je zisk rohového kopu. Na ten si na penaltovém puntíku naskočil Štěrba, jednalo se o hlavičku ze záklonu.

37

Slovácko právě vstřelilo branku!
Máme tu první branku dnešního utkání! Dvojice hráčů Slovácka pronikla do šestnáctky, jakoby se nechumelilo, balón převzal LUKÁŠ SADÍLEK, který dokázal prostřelit vyběhnuvšího brankáře.

37

Skřípe to především při přechodu přes střed hřiště, tam je prostor totiž velmi dobře střežen. Oba celky tak spíše volí křídelní výpady.

36

Zadáci olomoucké Sigmy zatím nemají větší problémy s odklízením vysokých balonů. Další velmi jisté odhlavičkování centru předvedl Obročník.

35

S míčem se po dlouho době seznámil také znuděný brankář Trmal, který ho okamžitě rozehrává do strany.

34

34. Flasarova nepovedená střela.

34

Hodně komickou střelu předvedl Flasar, ke kterému propadl balón u zadní tyče a ihned se ho pokoušel poslat do branky. Střela byla tak nepovedená, že se vrátila ke spoluhráči na opačné straně hřiště.

33

Flasar si narazil se Sadílkem a první jmenovaný poté vyslal vzdušný centr. Ten ale přeletěl všechny zúčastněné a doputoval daleko do zámezí.

32

Stále platí, že čekáme na nějaké vážnější střelecké ohrožení. Zatím zůstává u nepřesných nebo špatně umístěných střel.

30

Slabý je znovu nucen písknout. Tomáš Vasiljev si sbíhal na kolmici za obranu, při tomto záměru byl ale přistižen v ofsajdové pasti.

29

Hostům byla odpískán faul při přechodu přes půlící čáru. Slovácko rozehrálo rychle na Sadílka, jehož táhlá střela postrádala jak přesnost, tak i razanci.

28

Sympatická akce. Kapitán Bala předložil balón Štěrbovi, který nejdříve váhal se střelou, posléze ale zamířil těsně nad horní konstrukci.

27

Hosté si svojí aktivitou vybojovali rohový kop z pravé strany. Exekuci si vzal na starost Pospíšil, jehož padající balón nebyl zrovna z dílny těch povedených.

26

Akce střídá akci. Hned vzápětí si balón potáhl Vasiljev a svojí skákavou střelu nasměroval přímo do prostoru, kde se pohyboval Michal Reichl.

25

Sigma se po ztrátě míče okamžitě hnala na druhou stranu, úspěšnou realizaci akce ale zazdila Voleského nepovedená přihrávka na Romera.

24

Ani další pohodlný centr nepřistál na hlavě jednoho z hráčů v bílých dresech, Slovácko se i přesto drží na útočné polovině.

22

Romero přihrál na okraj šestnáctky Balovi, který zamýšlel dlouhý pas ke vzdálenější tyči. Výsledkem je centr za brankovou čáru.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. Hra je z obou stran lehce nepřesná, stále platí, že o něco aktivnější jsou fotbalisté Slovácka.

20

Slovácko se opět díky křídelní hře už, už dostávalo do velké šance. Přízemní centr mířila na Yua, který zkoušel zakončit patičkou. Myšlenka sice dobrá, provedení už o dost pokulhávalo.

19

Do pokutového území přilétává jeden centr za druhým. Jedná se ale o slabé pokusy, které povětšinou končí na prvním branícím hráči domácích.

18

Po ztrátě míče se na druhou stranu hnal Buchvaldek. Ten si zkoušel obhodit protihráče, jenomže jeden z hostů vytasil veledůležitý zákrok.

17

Sadílek znovu operoval s míčem, který si potáhl na svojí levou nohu, jenomže následně vyhořel při pokusu o přihrávku.

16

Slovácko začíná hodně zlobit. Hosté se snaží vést útoky po křídlech, kde mají rychlostní převahu. Ještě by to chtělo naservírovat hezký balón do šestnáctky.

15

Aktivní Sadílek nedokázal procedit přihrávku na Kanghyuna Yu, před kterým velmi dobře zasáhla obrana Sigmy.

14

Atraktivita utkání trochu uvadla, nesledujeme zrovna pasáž, která by byla oku lahodící. Obě mužstva se dopouštějí nespočet nepřesných akcí.

12

12. Sadílkova střela vysoko nad.

12

Rozehrávku si vzal na starost Sadílek a jednalo se o opravdu nepovedený pokus. Střela totiž vystoupala vysoko nad branku.

11

Tentýž hráč skvěle potáhl balón až k hranici šestnáctky, kde byl nevybíravě poslán k zemi. Pro hosty se naskýtá velmi dobrá pozice z přímého kopu.

10

Na druhé straně si Yu nepohlídal náběh za obranu, čehož si všiml pomezní rozhodčí a odmával ofsajd jihokorejskému forvardovi.

9

Následná standardka letěla do velmi zajímavého prostoru, ve kterém přeci jenom byli úspěšnější hráči Slovácka.

8

Sigma trochu zatlačila soupeře k jeho vlastní šestnáctce, posléze si Sadílek v souboji s Kiškou pomohl nedovoleně.

7

Pobyt Olomouce na útočné polovině byl opravdu krátký, nepřesnost znamenala následný útočný faul.

6

Krátká série přihrávek končí sraženým míčem za autovou čáru, Kiška bude vhazovat na levé straně.

5

Oba týmy se střídají v útočných kombinací, o dost aktivnější jsou v úvodu hráči Sigmy Olomouc.

4

Hosté zahrávali standardní situaci z velmi dobré pozice. Střílený balón končí pouze v rukavicích Reichla.

2

Hlavní sudí Slabý poprvé pískl do své píšťalky, úvpdní rozehrávku si vzali na starost hostující hráči.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Sigma Olomouc: Reichl – Spáčil, Obročník, Polom, Štěrba, Antl, Buchvaldek, Voleský, Romero, Kiška, Bala (C)
Náhradníci: Juráš, Krayzel, Malenda, Machalický

1.FC Slovácko: Trmal – Flasar, Suchý (C), Vasiljev, Čajka, Křivánek, Hellebrand, Pospíšil, Yu, Sadílek, Břečka
Náhradníci: Pěgřím, Hani, Mareš, Minx

Rozhodčí: Slabý – Hájek, Pfeifer.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Juniorská liga má na programu další zápasy, my se společně zaměříme na souboj mezi SK Sigma Olomouc a 1.FC Slovácko.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

SK Sigma Olomouc – 1.FC Slovácko

1:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 66. Bala – 37. Sadílek, 55. Hellebrand, 58. Yu

Karty:   59. Romero (OLO) – 90. Suchý (SLO)

SK Sigma Olomouc: Reichl – Spáčil (61. Malenda), Obročník, Polom, Štěrba, Antl (84. Krayzel), Buchvaldek (87. Juráš), Voleský, Romero, Kiška, Bala (C)
Náhradníci: Juráš, Krayzel, Malenda, Machalický

1.FC Slovácko: Trmal – Flasar, Suchý (C), Vasiljev, Čajka (77. Mareš), Křivánek, Hellebrand, Pospíšil (77. Pospíšil), Yu, Sadílek (77. Minx), Břečka
Náhradníci: Pěgřím, Hani, Mareš, Minx

Rozhodčí: Slabý – Hájek, Pfeifer

Diváci: 80