Menu

Fotbal

Juniorská liga – Čechy

AC Sparta Praha – FK Dukla Praha

3:2

konec (1:1)

14.08.2017, 13:00 • TC Strahov • 3. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.22 5.5 7.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Nastavují se dvě minuty!

88

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Pavlík, přichází Tašič.

82

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Brandner, přichází Lohoyda.

82

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Matoušek, přichází Urban.

77

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Traore, přichází Novotný.

72

Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Brabenec, přichází Greš.

70

Dukla právě vstřelila branku!
Jeden z hostujících hráčů nahrál křížem na levou stranu, kde si jeho spoluhráč přehodil míč na pravou nohu. Poté poslal křižný centr na zadní tyč. Tam zakončoval jeden z fotbalistů ve žlutém hlavou Bačkovský poté minul míč, takže PATRIK BRANDNER procedil míč do sítě svojí patou na malém vápně v době, kdy domácí branka byla prázdná a situaci se snažil zachránit ještě jeden z domácích fotbalistů.

68

Jeden z fotbalistů pražské Sparty, konkrétně Dao, fauloval zezadu ihned po ztrátě míče, načež domácí hráč dostal žlutou kartu.

65

Sparta právě vstřelila branku!
Czehowsky naprosto fatální chybou daroval gól Spartě! Špatná rozehrávka po zemi darovala míč domácím, následovala přihrávka Juliše z pravé strany na střed a snadné zakončení MARTINA MATOUŠKA k pravé tyči. Jméno střelce branky doplníme po zápase.

64

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Hovorka, přichází Sváta.

59

59. - - 2:1

59

Sparta právě vstřelila branku!
Dukla se chtěla prosadit křížem po levé straně. Ale k ničemu se outsider zápasu nedostal. Posléze to byl Juliš kdo vzal na sebe zodpovědnost a po levém křídle se dostal do vápna soupeře, následně jsme viděli přihrávku pod sebe a snadné zakončení, kdy se ujala střela do zcela prázdné branky Czehowského, jejímž autorem byl YOUSSOUF DAO

57

57.

57

Dukla měla k dispozici rychlý brejk. Jeden z hostujících hráčů byl sám před Bačkovským a střílel razantně z pravé strany k bližší tyči, avšak balon šel mimo tři tyče.

46

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Balvín, přichází Špaček.

45

Žlutou kartu dostává Matoušek (AC Sparta Praha).

43

43. - - 1:1

43

Sparta právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Domácí celek se právě prosadil. Hosté nechali volného protihráče na hrotu útoku, ten ukázal dobrou rychlost a hbitost. Czehowsky to měl hodně složité a LUKÁŠ JULIŠ překonal dukelského brankáře přizemním pokusem. Hostující brankář si ovšem na balon ještě stáhl. I tak je srovnáno!

30

Teď to nevypadalo vůbec špatně z pohledu domácího celku, Matoušek se ve finální fázi na levé straně dokázal uvolnit a z vápna soupeře centroval do ohně, na zadní tyči se k balonu pouze těsně nedostal Dao, jinak by právě on zakončoval do zcela prázdné hostující branky.

29

29.

29

Juliš se dostal na levé straně do velké šance. Czehowsky mu dobře zmenšil úhel, následně odražený balon vykopl z brankové čáry jeden z dukelských fotbalistů.

17

Posléze hostující celek přišel o balon a Kozel podrazil protihráče po ztrátě míče, takže hráč Dukly vidí kartu.

11

11. - - 0:1

11

Dukla právě vstřelila branku!
Nějakých dvaadvacet metrů od branky Bačkovského stáli i míče dva hostující fotbalisté. Na sebe to vzal DOMINIK PREISLER, který levou nohou zakončil do levé poloviny domácí svatyně. Krásná střela, která byla dobře umístěná.

5

Juliš si dobře kryl míč tělem, poté uháněl Dao sám na Czehowského, Šimek jej zastavil, sudí Klíma vytáhl žlutou kartu pro hráče Dukly.

AC Sparta Praha – FK Dukla Praha

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 43. Juliš, 59. Dao, 65. Matoušek – 11. Preisler, 70. Brandner

Karty:   45. Matoušek (SPA), 68. Dao (SPA) – 5. Šimek (DUK), 17. Kozel (DUK)

AC Sparta Praha: Bačkovský – Pavlík (88. Tašič), Hovorka (64. Sváta), Boula, Čmelík, D. Mareček, Traore (77. Novotný), Balvín (46. Špaček), Juliš, Matoušek (C) (82. Urban), Dao
Náhradníci: Štorc – Sváta, Palečko, Špaček, Novotný, Tašič, Urban

FK Dukla Praha: Czehowsky – Šimek, Brandner (82. Lohoyda), Preisler, Dancák, Vlček, Brabenec (72. Greš), Luong (C), Kozel, Kaník, Douděra
Náhradníci: Šťovíček – Greš, Král, Vyleta, Lohoyda

Rozhodčí: Klíma – Kubec, Melichar

Diváci: 150