Menu

Fotbal

Německý pohár

TuS 1895 Erndtebrück – Eintracht Frankfurt

0:3

konec (0:1)

12.08.2017, 15:30 • Leimbach Stadion • 1. kolo • Vendula Zdražilová

Z mé strany je to pro tuto chvíli už vše, přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (17:20:05)
Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:10.
Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhé půli přidali ještě dva góly a v prvním kole Německého poháru vítězí na půdě papírově slabšího soupeře, který ale mnohdy Frankfurtu lámal hlavu.

90

Konec zápasu.

89

Valentini vyslal střelu doprostřed hostující branky, ale tam byl připravený Hrádecký, jenž do svých rukavic ukryl jeho vzdušnou střelu.

87

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Haller, přichází Jović.

87

Další útok domácích, kteří v posledních minutách zvýšili své tempo, ale střela Zellera skončila jen vysoko nad hostující brankou.

85

Další střelu vyslal na hostující bránu Mirroche a s jeho projektilem si dokázal Hrádecký znovu poradit i za pomoci vlastní obrany.

84

Po faulu domácích hráčů následoval volný přímý kop pro hosty, kteří ale z této standardní situace branku Aubeleho neohrozili.

83

Nyní se to už domácím povedlo, ti se dostali do postupného útoku, ale před Hrádeckého brankou opět nic nevymysleli. Zatím se jim tedy čestný gól vstřelit nepodařilo.

81

Domácí hráči najednou neví, jak na rozjeté hosty hrát. Nyní se jim nedaří přihrávky a ty končí většinou v moci hostujících hráčů.

78

Hosté znovu zaútočili, před brankou domácích střílel Wolf, ale jeho rána končí vysoko nad.

76

76. Sebastian HALLER - 0:3

76

Frankfurt právě vstřelil branku!
No a hosté najednou vedou už o tři branky. SEBASTIAN HALLER dostal přesnou přihrávku dovnitř pokutového území, kde se svou střelou nemýlil a potřetí tak musí Aubele lovit míč ze své sítě – 0:3.

75

Je před námi poslední patnáctiminutovka tohoto zápasu a hosté stále vedou o dvě branky. Domácí se ale snaží alespoň o kontaktní branku, která by je mohla vrátit zpět do hry.

73

Střídání v týmu TuS 1895 Erndtebrück: ze hřiště odchází Saka, přichází Niemann.

73

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Kamada, přichází Willems.

72

72. Mijat GAĆINOVIĆ - 0:2

72

Frankfurt právě vstřelil branku!
Hosté odskakují svému soupeři na rozdíl dvou gólů. MIJAT GAĆINOVIĆ si doběhl míč za obranu domácích a poté svou střelou posílá míč za Aubeleho záda – 0:2.

71

Nakopávání míče se domácím hráčům neosvědčilo. Nakonec znovu o něj přichází a do útoku se tak vrací zpět hosté.

69

No a další akce domácích. Ti se zjevili před Hrádeckým, kterému nyní pomohla jeho obrana, která uhasila další nebezpečí.

67

Hostům se opět nepodařila rozehrávka na polovině domácího celku, a tak se do další akce hnali právě domácí hráči. Ti ovšem před hostující brankou nic nepředvedli.

66

Střídání v týmu TuS 1895 Erndtebrück: ze hřiště odchází Kadiata, přichází Valentini.

64

Žlutou kartu dostává Konaté (TuS 1895 Erndtebrück).

64

Hostující trenér se právem zlobí na své svěřence, kteří očividně hodně polevili. A to se mu pochopitelně vůbec nelíbí.

63

Náznak akce na frankfurtské straně, ale hosté záhy o míč přišli a do útoku tak zase spěchají houževnatí domácí hráči.

62

Nišija střílel z dobré pozice před hostující brankou, ale opět to byl Hrádecký, kdo podržel svůj tým a jeho těsné vedení. Hosté by měli zabrat, pokud o svůj náskok nechtějí přijít.

60

Fernandes teď zatáhl míč na polovinu soupeře, ten si poté převzal Kamada, ale jeho táhlá střela končí jen nad břevnem domácí branky.

58

Hosté si ovšem začínají koledovat. Ve své hře trochu polevili a i nyní čelili dalšímu útoku domácích, kteří se otrkali a po jejich střelách musí zasahovat obrana Frankfurtu.

57

Hrádecký se nyní musel mít hodně na pozoru, když na něho letěl nebezpečný míč. Dokázal si poradit ale i s touto situací a hosté stále vedou.

55

Gaćinović poslal z pravé strany do velkého vápna dobrý centr, na který se snažil naběhnout Wolf, ale nestihl to. Rázem tak skončila další slibná akce hostů.

54

Žlutou kartu dostává Rente (TuS 1895 Erndtebrück).

53

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Hrgota, přichází Wolf.

50

Domácí zakopli míč za postranní čáru a následuje tak autové vhazování pro hosty.

49

Tabaku si naběhl do středu pokutového území a dožadoval se přihrávky od svého spoluhráče. Ten se o to pokusil, ale míč zlikvidovala obrana hostů.

48

Na druhé straně pak domácí spálili další možnost šance, když se sami zbytečně připravili o balón. Ten tak mají v moci znovu hosté a směřují před Aubeleho branku.

47

Gaćinović se dostal ke slibné střele v pokutovém území, ale byl v ofsajdové pasti. Takže i kdyby se mu podařilo vsítit branku, neplatila by.

46

Střídání v týmu TuS 1895 Erndtebrück: ze hřiště odchází Zeller, přichází Tabaku.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 16:35.
Střely na branku: 1 – 2
První poločas tohoto utkání je za námi. Hosté jasně potvrzovali roli favorita, když měli po většinu času míč na svých kopačkách. Jenže ve dvaadvacáté minutě je oslabil Abraham, který po faulu na Nišiju musel opustit hřiště, když dostal červenou kartu. I v deseti ale hosté byli lepším týmem a svou převahu zúročili v pětatřicáté minutě, když se mezi tři tyče trefil Timothy Chandler. Po první části hry tak hosté vedou o jednu branku.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Před hostující brankou se zjevil Zeller, ale jeho doklepnutí míče těsně před ní zachytil znovu jeden z hostů. Skóre se tak už v tuto chvíli nezmění. Je tu konec prvního poločasu.

45

Nad rámec hrací doby v prvním poločase se bude nastavovat jedna minuta navíc.

43

Kapitán domácích Tanidis hlavou letící míč chtěl usměrnit mezi tři tyče, ale to se mu nepovedlo. Hrádecký vše dobře viděl a svým dalším zákrokem podržel vedení svého týmu.

41

Hasebe převzal míč od svého spoluhráče a poté se dostal k hranici velkého vápna. Jeho následná střela ale skončila jen na obraně Erndtebrücku.

39

Konaté poslal přesný pas na Mirrocheho, ten střílel z velké dálky a míč končí jen těsně vedle branky Hrádeckého. Ten tak bude mít k dispozici další odkop.

37

Hosty úvodní branka nakopla a znovu se nastěhovali do blízkosti domácí branky. Další střela Chandlera ale skončila mimo tři tyče.

35

35. Timothy CHANDLER - 0:1

35

Frankfurt právě vstřelil branku!
Hosté jdou do vedení. Po několika odrazech se z velkého vápna dostal míč k TIMOTHYMU CHANDLEROVI, který ho poté poslal svou střelou za Aubeleho záda. Ten tak musí míč lovit poprvé ze své sítě – 0:1.

33

Saka nyní zabránil úniku hostů a poslal míč do zámezí. K autovému vhazování se postavil Hasebe, který míč pošle znovu před domácí branku.

31

Znovu se hosté dostali před domácí branku, ale ve finální fázi střela Kamady končí v náruči Aubeleho, který tak opět drží svůj tým.

29

Rente se dostal k odraženému míči a poté ho okamžitě nasměroval k hostující bráně. Jenže v cestě mu stál obránce Chandler, jenž pomohl brankáři Hrádeckému, který tak byl bez práce.

27

Haller se snažil sklepnout centrovaný míč z levé strany uvnitř velkého vápna, ale míč zamířil jen vedle pravé tyče Aubeleho brány.

26

Hosté tak budou dohrávat zápas s devíti hráči v poli. Abraham už utkání bude sledovat z tribuny.

24

Domácí pak zahrávali nebezpečný volný přímý kop a k dorážce v pokutovém území se dostal Nišija, ale balón skončil vysoko nad hostující brankou.

22

22. Abraham dostal velmi brzy červenou kartu.

22

Abraham nyní udělal klukovinu. Nišija by uháněl s míčem sám na hostující branku, ale prvně jmenovaný ho nekompromisně zatáhl zezadu za ruku a poslal k zemi. Hlavní sudí se tak nerozpakoval a okamžitě vytáhl červenou kartu!

21

Gaćinović si naběhl do pokutového území, kam na něho také směřoval balón, ale poté, co ho chtěl nasměrovat mezi tři tyče, mu ho sebral jeden z domácích obránců.

20

Z celkem dobré vzdálenosti měli hosté nyní k dispozici volný přímý kop, po jeho zahrání si k míči naběhl Abraham, ale hlavou ho poslal jen mimo domácí branku.

18

Dobrou střelu vyslal směrem k domácí brance Gaćinović, ale Tanidis byl opět na místě. Míč zachytil a hned ho odkopl do bezpečí.

17

Na druhé straně se pak zrodila dobrá šance hostů, kteří mířili ve třech proti jednomu na Aubeleho, jenže byli v ofsajdové pasti. To postrannímu sudímu rozhodně neuniklo.

16

Další Aubeleho přesný zákrok. Proti střele Hallera se vyznamenal a z výskoku míč chytá do svých rukavic. Poté uklidňuje hru a odkopne balón daleko od své branky.

15

Dlouhý nákop hostů z vlastní poloviny končí až před Aubelem, ten míč za malý okamžik pošle zpět do hry.

14

Hosté začínají navyšovat své tempo a čím dál více se tlačí před domácí branku. Zatím se jim ale nedaří vsítit úvodní branku. To je pro domácí rozhodně dobře.

12

K Hrgotovi se dostal míč a ten okamžitě hlavičkoval s odrazem o zem na branku domácích, ale tam byl včas připravený Tanidis se svým dalším obranným zákrokem.

10

Abraham si naběhl na pravou stranu velkého vápna, odkud vyslal pořádnou dělovku, ale míč jen prosvištěl brankovištěm a skončil za zadní čárou. Následuje tak odkop od domácí branky.

8

Haller dostal zpětnou přihrávku od svého spoluhráče, ale na míč nakonec nedosáhl. Ten tak má ve své moci obrana domácích a otáčí směr hry na opačnou stranu.

7

Hosté jsou sice aktivnějším týmem a potvrzují roli jasného favorita, ale domácí zodpovědně brání a zatím s bundesligovým Frankfurtem drží krok.

6

Chandlerovu střelu z pravé strany, která mířila do pokutového území, vytáhl dobrým obranným zákrokem do bezpečí Saka.

5

Konaté za mohutného povzbuzování domácích fanoušků mířil před hostující bránu, dokázal obejít i obránce hostů, nicméně nakonec o balón stejně přišel.

4

Kamada se dostal k centrovanému míči a z voleje se ho snažil dopravit do branky domácího celku, ale jeho rána končí vysoko nad brankou Aubeleho.

3

Hrádecký si připsal svůj první zákrok, když dobrou šanci domácího Erndtebrücku chytil do svých rukavic. Podržel tak svůj tým, který se v tuto chvíli žene zpět před domácí branku.

2

Tawatha měl autové vhazování, míč se dostal k Russovi, ten mu ho vrátil zpět, ale následná dalekonosná střela prvně jmenovaného končí mimo tři tyče.

1

Fernandes se snažil po pravé straně uniknout domácí obraně, ale to se mu nepovedlo. U míče jsou hráči v modrém, čili domácí a i oni zakládají svou první útočnou akci.

1

O výkop se postarali hosté a s míčem na svých kopačkách už míří do vůbec prvního útoku tohoto pohárového utkání.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

TuS 1895 Erndtebrück: Aubele – Tanidis (C), Čović, Rente, Jordan – Kadiata, Konaté, Zeller, Mirroche – Nišija, Saka
Náhradníci: Schünemann – Reichert, Tabaku, Böhmer, Niemann, Ludmann, Valentini

Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Chandler, Abraham (C), Russ, Tawatha – Kamada, Fernandes, Hasebe, Gaćinović – Hrgota, Haller
Náhradníci: Zimmermann – Jović, Willems, Besuschkow, Da Costa, Wolf, Barkok

Rozhodčí: Benedikt Kempkes.
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
Eintracht Frankfurt

To nejvyšší německá liga – Bundesliga se naplno rozjede až o příštím víkendu a hráči Frankfurtu jsou tak už v plné přípravě. Před pohárovým utkáním sehráli osm utkání. Z toho třikrát odešli jako vítěz, třikrát skončil zápas remízou a dvakrát prohráli. Hned v prvním přípravném utkání se zrodil obrovský debakl. Frankfurští fotbalisté totiž zvítězili nad Heftrichem 15:0 a s chutí si tak zastříleli. Bude tomu tak i dnes? Naposledy sehráli duel s týmem ze stejného města hrající nižší soutěž a FSV Frankfurt porazili 5:2.
TuS 1895 Erndtebrück

TuS 1895 Erndtebrück hrající Regionální ligu Severovýchod už má za sebou tři odehraná kola v rámci této soutěže. Na své konto si fotbalisté Erndtebrücku připsali dosud čtyři body za jednu výhru, jednu remízu a jednu prohru. V dnešním pohárovém utkání si ale domácí fotbalisté a jejich příznivci přijdu na své. Na jejich hřiště totiž zavítá bundesligový Eintracht Frankfurt, což bude po místní rozhodně velký svátek. Jak si domácí takřka amatérský tým poradí s profesionály z Frankfurtu?
Hezké odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu první kolo Německého poháru a my v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy TuS 1895 Erndtebrück a Eintracht Frankfurt.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

TuS 1895 Erndtebrück – Eintracht Frankfurt

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 35. Chandler, 72. Gaćinović, 76. Haller

Karty:   54. Rente (ERN), 64. Konaté (ERN)   22. Abraham (FRN)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:10.

TuS 1895 Erndtebrück: Aubele – Tanidis (C), Čović, Rente, Jordan – Kadiata (66. Valentini), Konaté, Zeller (46. Tabaku), Mirroche – Nišija, Saka (73. Niemann)
Náhradníci: Schünemann – Reichert, Tabaku, Böhmer, Niemann, Ludmann, Valentini

Eintracht Frankfurt: Hrádecký – Chandler, Abraham (C), Russ, Tawatha – Kamada (73. Willems), Fernandes, Hasebe, Gaćinović – Hrgota (53. Wolf), Haller (87. Jović)
Náhradníci: Zimmermann – Jović, Willems, Besuschkow, Da Costa, Wolf, Barkok

Rozhodčí: Benedikt Kempkes