Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

2:1

konec (0:0)

12.08.2017, 20:45 • Polman Stadion Almelo • 1. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 7.9 5.55 1.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Konec zápasu. (22:39:20)

90+6

I Onana šel do vápna domácích a potkal se v souboji s Castrem, ale sudí poté odpískal faul na brankáře Heraclesu.

90+5

Ajax má ještě standardní situaci z poloviny hřiště, centr na zadní tyč tečoval jeden z domácích hráčů na roh.

90+4

Castro vykopl míč na pravou stranu, poté jsme viděli několik hlavičkových soubojů, ale výborná obrana Heraclesu vyhnala Ajax z nebezpečného prostoru.

90+4

Pelupessyho berou křeče ve vápně domácích. Hra byla přerušena, ale kapitán Heraclesu dohraje tento mač.

90+3

Od de Ligta začala hostující akce po levé straně, jeden z hráčů Ajaxu, zřejmě Younes, si šel pro penaltu, ale nedočkal se. Ani Huntelaar se skluzu na přední tyči neuspěl.

90+2

Peterson upadl, ale hra plynula dál. Ajax tlačil svého soupeře, ale Castro dobrým startem na balonu přerušil snažení hostujícího celku.

90+2

90+2. Klaas-Jan Huntelaar (AJA)

90+2

Krásná střela do levé poloviny branky Castra přes zeď, Castro balon vyrazil, následně míč v obrovské šanci nedorazil hlavou do sítě Huntelaar.

90+1

Ajax má zajímavou standardní situaci pro faulu Pelupessyho na levé straně.

90

Domácí fotbalisté pošetřili čas na polovině hostujícího celku. Následně Ajax špatně rozehrál a z levé strany bude vhazovat Heracles.

89

Castro rozehrál pravou nohou přes levou stranu, kde domácí celek držel balon, ale nakonec o něj přišel. Jenže již zmiňovaný Castro chytil poté míč před dotírajícím Huntelaarem.

88

88. Klaas-Jan Huntelaar (AJA)

88

Huntelaar mohl vyrovnat, ale střela z jedničky křížem z levé strany mu nevyšla. Ajax zůstal ještě chvíli u míče, ale bude to Castro, kdo uvede míč do hry.

87

Jeden z domácích hráčů fauloval, a tak šel Ajax do útoku, jenže ten útok byl pozastavený, byl prostě hodně pomalý.

86

Jsou to fotbalisté domácího celku, kteří drží míč a kontrolují hru na levé straně. Heracles je blízko senzačním třem bodům proti Ajaxu.

85

Onana rozehrál nakrátko, ale poté neměl hostující hrotový útočník šanci na dobré zakončení, obrana soupeře si jej bez větších problémů pohlídala a míč drží ve své náruči Castro.

84

Ajax drží míč na polovině Heraclesu, ale ten se výborně brání. Van de Beek se nedostal k míči, a tak je u balonu domácí celek.

83

83. Brandley KUWAS - 2:1

83

Heracles právě vstřelil branku!
Senzace je blízko! Heracles nemá daleko k tomu, aby získal dokonce všechny tři body. Dva hráči hostujícího celku byli při akci domácího mužstva hodně nedůrazní, takže BRANDLEY KUWAS levou nohou dostal míč do levého rohu hostující branky.

82

Propper si seběhl na zadní tyč, ale jeho zakončení hlavou postrádalo přesné zakončení, takže tohle byla snadná práce pro Onanu.

81

Domácí fotbalisté budou kopat po přizemním centru z pravé strany rohový kop.

81

Ajax je tím, kdo má více ze hry. Heracles spoléhá především na brejky. Akce domácího celku začíná od Castra.

80

Heracles podržel míč na polovině Ajax, ve finále se dostal k míči na pravé straně Gladon, ale jeho zakončení křížem po zemi šlo vedle levé tyče.

79

Huntelaar byl sice faulovaný, ale hostující hráči uspěchali svojí akci a Younes nemohl dosáhnout na balon na levé straně, takže Castro bude vykopávat.

78

Kluivert byl tím, kdo pokazil kombinaci hostujících hráčů, poté jeden z fotbalistů Ajaxu fauloval při akci soupeře po pravé straně.

78

Ajax drží míč na polovině hřiště, ale Heracles se výborně brání. Hostující fotbalisté mají těžké ve finální fázi svého útoku.

77

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Brahim Darri, přichází Kristoffer Peterson.

77

Ziyech začal hostující akci, ale zatím se Ajax nedostal ke střele.

76

Střídání v týmu AFC Ajax: ze hřiště odchází Lasse Schöne, přichází Klaas-Jan Huntelaar.

74

Schone presoval a i díky němu budou hostující fotbalisté vhazovat z pravé strany z vlastní poloviny.

73

Hosté kombinovali. Dolberg dostal míč na pravou stranu na Velmata, ale ve finále neuspěl Dolberg v souboji jeden na jednoho proti Castrovi z pravé strany.

72

Ziyech s Dolbergem začali akci hostujícího celku, ve finální fázi střílel Younes z osmnácti metrů z levé strany k levé tyči, ale Castro vyrazil míč na roh.

71

Onana poslal míč křížem na levou stranu, ale tam Ajax neexistoval, následně se Heracles na pár sekund dostal k míči, ale už to opět hostující celek, kdo kombinuje na polovině hřiště.

71

Střídání v týmu AFC Ajax: ze hřiště odchází Mitchell Dijks, přichází Frenkie de Jong.

70

Onana vyboxoval rohový kop. Poté to byl Heracles, kdo tvořil hru, avšak Ooijen střílel ze středu nad hostující branku.

70

De Ligt byl tím, kdo ztratil balon na pozici obránce, poté přišlo zakončení jednoho z domácích hráčů, které vyrazil Onana na rohový kop z pravé strany.

69

Van Hintum stál na začátku domácí akce po levé straně, nakonec ze střední vzdálenosti mířil k pravé tyči Ooijen, ale Onana byl připravený.

67

Ziyech s Veltmanem podrželi míč, na pravé straně přišel faul zezadu, jehož obětí se stal Schone. Následně se Dolberg obtočil na dvaceti metrech, avšak střílel mimo tři tyče.

66

66. Paul GLADON - 1:1

66

Heracles právě vstřelil branku!
Nejprve balon podržel na levé straně Hardeveld. Následovalo přenesení křížem na pravou stranu, kde Kuwas poslal přizemní centr na přední tyč, kde PAUL GLADON takovým pokusem bez razance překonal Onanu v brance Ajaxu.

64

Van Hintum si zahrál na levé straně, ale Ajax dobře presoval a dostal se k míči. Momentálně hostující celek drží míče na levé straně, Ziyech centruje, ale domácí odvrací míč z šestnáctky.

63

Castro se rozhodl pro rozehrávku nakrátko, domácí byli poté aktivní. Darri přenesl hru centrem z levé strany na pravou stranu, kde diváci viděli zakončení jednoho z domácích hráčů vedle pravé tyče.

62

Heracles předvedl aktivní obranu, ale Darrimu utekl balon na polovině hřiště, takže si nohama zahrál brankář Onana.

61

Schone se pokusil o střílený centr z levé strany, ale domácí obrana tuto střelu zablokovala. I tak bude Ajax vhazovat z levé strany.

60

Ajax kombinoval na polovině hřiště, Heracles byl celkem pasivní, co se týče presinku. Hosté měli dost prostoru na svou kombinaci. A tak se mohli dostat do útoku po levé straně. Pelupessy podrazil Ziyecha, domácí kapitán vidí žlutou kartu.

59

Po autovém vhazování domácího celku z vlastní poloviny to byl Schone, kdo fauloval. Avšak Ajax se snadno dostal k míči Kluivertem.

57

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Tim Breukers, přichází Wout Droste.

56

56. Hakim ZIYECH - 0:1

56

Ajax právě vstřelil branku!
Tak tohle byla naprostá paráda! Younes si možná šel pro penaltu na levé straně, ale nakonec přihrál pod sebe z levé strany z šestnáctky domácích, načež razantní střelu pod břevno vyslala levačka HAKIMA ZIYECHA!

56

Po centru na přední tyč prosvištěl balon domácím vápnem, ale na hrotu útoku se k míči nedostal Gladon, takže balon je opět v držení hostujícího celku.

55

Dijks byl důrazný na pozici levého záložníka a získal tím balon prro Ajax, k míči se dostal na pravé straně Kluivert a právě on vybojoval rohový kop.

54

Heracles se chtěl prosadit přes hrotového útoku, ale Gladon to měl proti de Ligtovi složité, takže na polovině hřiště hraje Ajax.

53

Rychlý ťukec Dolberga se spoluhráčem na právě straně, ale Dolberg zakončoval z jedničky z vápna domácího celku nad domácí branku.

53

Ajaxu vůbec nefungovala přechodová fáze po levé straně, do hry se poté nohama zapojil Onana. U balonu hostující tým, konkrétně je to na pravé straně Veltman.

52

Breukers kulhá na pravou nohu, ale nic by mu nemělo bránit, aby pokračoval v dnešním zápase.

52

Breukers šel do souboje s Onanou, posléze domácí fotbalisté zůstal ležet na hrací ploše.

50

Jeden z hostujících hráčů se dostal k míči na levé straně, ale křižným pokusem po zemi poslal míč do pravé tyči. Tím hráče byl zřejmě Dijks.

50

Castro zkusil rozehrávku křížem na pravou stranu, ale výborně se do obrany vrátil Kalivert, kterého fauloval ve středovém kruhu jeden ze soupeřů.

49

Hosté se dostali s míčem na pravou stranu, ale po centru z pravé strany zasáhl Castro. Tím pádem jde do útoku po levé straně Heracles.

48

Domácí celek to zkusil po levé straně, ale Van de Beek nakonec přetlačil jednoho z hráčů Heraclesu, a tak na vlastní polovině kombinuje Ajax.

47

Kluivert centroval z pravé strany, ale střela Van de Beeka byla zablokovaná, následně zmiňovaný Kluivert fauloval po ztrátě míče.

47

Schone našel ze středu křížem na levé straně spoluhráče, ten ovšem neprosadil. U balonu už jsou ale opět hráči hostujícího celku a drží jej na pravé straně.

46

Onana pokazil hostující rozehrávku, Veltman na pravé straně na vlastní polovině nemohl dosáhnout na balon.

46

Rozehrávku druhé půle měl Heracles!

46

Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Reuven Niemeijer, přichází Jamiro Monteiro.

46

Začal druhý poločas.
První poločas nabídl převahu hostujícího celku, avšak ten se do větší šance nedostal. To samé platilo domácím mužstvu. Otázkou je, kdy si Ajax vzpomene, že bez střely na branku gól opravdu nedá. Jinak to není zrovna dvakrát pohledný fotbal. Uvidíme, co přinese druhá půle.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

V posledních sekundách podržel de Ligt balon na polovině hostů, ale Dijks z levé strany střílel křížem vedle pravé tyče.

45+2

De Ligt byl nedůrazný v souboji jeden na jednoho, ale Onana si pohlídal pokus z dvaceti metrů k levé tyči.

45+1

Teď se neujala ani hostující akce po pravé straně a následná přihrávka pod sebe. Heracles jde do útoku.

45+1

Ziyech byl tím, kdo ukázal dobrou rychlost na levé straně, ale jeho centr byl snadnou kořistí pro Castra.

45

Viergever se dostal k míči na pozici obránce, ale domácí obrana je poměrně hodně aktivní, Ajax to má v útočné fázi složité.

44

Ajax sice držel Heracles pod tlakem, ale ten se ubránil, i protože se hostující fotbalisté nedostali k zakončení.

44

Těžiště hry se přesunulo na pravou stranu, kde ovšem střela Van de Beeka byla sražena na roh.

43

Heracles hrál v klidu, do kombinace se zapojil také brankář Castro, ale momentálně se domácí celek již musí bránit.

42

Dolberg tak trošku zbytečným faulem zezadu daroval domácím fotbalistům standardní situaci z pravé strany.

42

Na hrotu útoku se k balonu nedostal Propper, ale domácí celek dostal hosty pod tlak, takže se hraje na pravé straně na polovině Ajaxu.

41

Ziyech to nevydržel a střílel z pozice středního záložníka levou nohou doprostřed branky. Tam ovšem stál Castro.

40

Hlavní sudí nechal hru plynout po zajímavému zákroku na jednoho z hostujících hráčů, ale domácím nevyšel brejk, a tak je tady kombinace Ajaxu na polovině hřiště.

40

Následně si Castro došel pro balon a byl rozehrávačem domácí akce. Ta ovšem po pár sekundách končí a Schone vhazuje z levé strany.

39

39. Donny van de Beek (AJA)

39

Van de Beek dostal hodně místa na dvaceti metrech a z levé strany střílel pod břevno, Castro vyrazil jeho pokus na roh z pravé strany.

38

Kluivert přihrál pod sebe na van de Beeka, ten našel křižným centrem spoluhráče na zadní tyči. Jeden z hostujících fotbalistů zakončil rybičkou vedle pravé tyče.

38

Kluivert si na pravé straně obhodil soupeře, ale posléze již měl připravené rukavice Castro. Každopádně, u balonu už je opět hostující celek.

37

Rozehrávka pravou nohou směřovala ze středu křížem na levou stranu, poté se míč dostal na polovinu hřiště, kde jej drží Ajax.

37

Dijks se také dotkl míče na pozici stopera, poté sudí odpískal faul jednomu z domácích hráčů, a to je přesně standardní situace pro Schoneho.

36

Po centru z pravé strany v podání Ajaxu poslal Breukers míč na zadní tyči prsama do náruče Castra, a tak je to Heracles, kdo drží míč na vlastní polovině.

35

Domácí zablokovali střelu ze střední vzdálenosti, poté byl agilní na levé straně Younes, avšak odcentrovat se mu nepodařilo.

35

Younes chtěl zrychlit hru na levé straně, ale svojí kolmici pokazil plány Ajaxu na ohrožení branky Heraclesu. Kontr domácích začíná od Castra.

34

Van de Beek zakončil dlouhou hostující kombinaci střelou z dvaceti metrů z levé strany mimo tři tyče. Castro tím pádem bude vykopávat.

34

Stále je to hostující mužstvo, kdo kombinuje na polovině domácích, avšak zatím se domácí celek brání bez toho, aniž by Castro musel zasahovat.

33

Viergever byl tím, kdo se chopil hostující rozehrávky, následně se Younes málem ukličkoval na pozici středního záložníka, ale Ajax zůstává u míče a dostává Heracles pod tlak.

32

Onana se zapojil do hostující kombinace a poté tvorba hry stála na Ajaxu. Heracles se na pár sekund dostal k míči. U balonu momentálně Schone na pravé straně.

31

De Ligt dostává kartu za šlapák proti jednomu z domácích hráčů na polovině Heraclesu na pravé straně.

31

A zase končí přetažený centr z pravé strany v autu a zase budou mít domácí fotbalisté k dispozici autové vhazování.

30

Jeden z domácích hráčů rozehrál nakrátko, Ajax poté vytáhl svůj presink a podařilo se mu na polovině hřiště na levé straně získat míč.

29

Ajax měl k dispozici zajímavou standardní situaci z třiceti metrů. Schone ovšem napálil zeď soupeře a poté na levé straně fauloval Dijks.

28

Catrova pravá noha poslala míč těsně za středový kruh, kde se míči dostal hostující celek. Následně to byl Younes, který po vynikající rychlosti odcentroval z levé strany, ale tam nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.

27

Younes fauloval pravého beka domácího celku, přitom první fáze hostující akce nevypadala zle. Jenže přihrávka Dolberga nebyla ideální. Míč si bere Castro.

27

De Ligt se zapojil do kombinace Ajaxu na polovině hřiště, ale zatím je hostující celek směrem dopředu hodně pasivní.

26

Těžiště hry se dostalo na pravou stranu, ale centr byl hodně přetažený, takže míč skončil v autu. Následovat bude autové vhazování Heraclesu.

25

Heracles se zbrkle zbavil balonu, Ajax se zadarmo dostal k míči, kdy vše začíná od brankáře Onany a pokračuje výměnou balonu na polovině hřiště.

24

Heracles se dostal do útoku po levé straně, ale Darri nepřešel přes pravého beka Ajaxu. Posléze to po levé straně zkoušel jeden z hostů, ale špatně umístil svůj pokus.

24

Heracles vhazoval z levé strany, Ajax dostal Castra pod tlak svým presnikem a tím pádem začíná hostující kombinace od Onany.

23

23. Donny van de Beek (AJA)

23

Fanouškům se naskytl klasický obrázek prvního poločasu, kdy hosté kombinovali na polovině hřiště, poté jeden z hráčů Ajaxu dal míč do druhé vlny, kdy Van de Beek zakončoval z levé strany vedle levé tyče.

21

Hostující celek drží více balon, má územní převahu, avšak zatím se do větší šance nedostal.

21

Je to Ajax, kdo kombinuje na polovině hřiště a je při své kombinaci hodně trpělivý. Akorát zatím hostující celek ty akce docela přehrává a moc nestřílí.

20

Viergever zasáhl jednoho ze soupeřů loktem do obličeje, ale hra pokračovala i nadále.

19

Castro se zapojil do domácí kombinace nohama, ale na polovině hřiště ztratil domácí celek balon.

18

Ajax rozehrával rohový kop z levé strany. A rozehrával jej nakrátko, poté hostující celek obléhal branku soupeře, ale zatím bez střely na brankáře Castra.

18

Heracles kontroval po levé straně, kdy došlo k zakončení ze střední vzdálenosti. Onana nebyl zrovna dvakrát jistý při svém zákroku, ale míč do sítě nepustil.

17

Nejprve byla střela hostujícího hráče zablokovaná, následně se Ajax v útočné fázi neprosadil.

17

Niemeijer dostává kartu za faul zezadu na unikajícího Dijkse.

16

Jeden z hostujících hráčů si šel pro penaltu a padnul ve vápně jako do postele, sudí mu na to ovšem neskočil.

15

Hostující fotbalisté si vůbec nerozuměli na levé straně a Younes byl zahnaný do autu, jenže Heracles si balonu na svých kopačkách dlouho neužil.

14

Ziyech sice vsadil na razanci, ale jeho levá noha napálila domácí zeď. U míče je opět Ajax v době, kdy se hraje na polovině hřiště.

14

Když to vypadalo, že se Ziyech na pozici středního záložníka ukličkuje, tak přišel faul na hráče Ajaxu. Je z toho docela zajímavá standardní situace pro hosty.

13

Castro rozehrával pravou nohou, následně jeho spoluhráči ztratili míč dvacet metrů od hostující branky.

12

Ziyech byl aktivní na levé straně, ale k míči měl nakonec daleko. Poté přišel faul Veltmana po ztrátě míče.

12

A tak je to zase Ajax, kdo v klidu kombinuje na polovině Heraclesu. Domácí celek se vůbec nemůže dostat k míči.

11

Po rohovém kopu hrál zřejmě jeden z hráčů hostujícího celku rukou. Domácí hráči se sesypali na hlavního rozhodčího, ale pokutový kop se nepískal.

10

Kluivert si seběhl pro míč, ale neměl ideální první dotek s míčem. Při následném protiútoku střílel Kuwas z levé strany technicky k levé tyči a vybojoval rohový kop.

9

Ajax měl rohový kop z pravé strany, který jeden z hostujících hráčů rozehrál levou nohou, pokračovat budeme autovým vhazováním Ajaxu.

8

I s Younesem držel hostující celek balon na polovině domácího mužstva. Ale k zakončení na branku Heraclesu zatím nedošlo.

8

Hostující celek dlouho kombinoval, Ziyech to nakonec nevydržel a vzal to na sebe, z dvaceti metrů ovšem pálil levou nohou nad domácí branku.

7

De Ligt pokračoval v hostující kombinaci, ta nemá konce ani po centru na přední tyč.

6

Krásné roztažení hry do levého křídla, ale centr Younese nebyl vůbec přesný. I tak Ajax zůstává u míče.

6

Veltman zastavil v rozporu s pravidly Darriho, ale domácí celek byl hodně zbrklý, takže je to opět hostující mužstvo, kdo drží míč na polovině hřiště.

5

Hostující obranná čtyřka kombinovala, avšak na polovině hřiště přišla ztráta. Nicméně hosté byli vynikající po ztrátě míče a Propper tím pádem fauloval zezadu.

4

Kluivert byl sice proti přesile, dobře presoval, ale přizemní centr z pravé strany nebyl vůbec dobrý. Domácí kontr začíná od Castra.

3

Breukers vhazoval z pravé strany, jeho spoluhráč poté na polovině hostujícího celku fauloval. Ajax se na chvíli dostal k míči.

3

Ziyech a ještě jeden hráč hostujícího celku tvořili hru na levé straně, avšak jejich aktivita neznamenala ani rohový kop, nýbrž výkop Castra.

2

Dijks byl na pravé straně v ofsajdu, a tak bude rozehrávat brankář Castro.

1

Hostující hráči kombinovali v poklidu na polovině soupeře, ale Castro přerušil na pár sekund kombinaci hostujících fotbalistů.

1

Rozehrávku zápasu měl Ajax.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Heracles Almelo: B. Castro – Breukers, R. Pröpper, van Hintum, Darri – Gladon, Pelupessy (C), Kuwas, van Ooijen – Niemeijer, Hardeveld.
Náhradníci: Zeinstra, Brouwer – D. Wuytens, L. Duarte, Armenteros, Droste, Navrátil, Peterson, Jakubiak, Monteiro.

AFC Ajax: Onana – Veltman (C), de Ligt, van de Beek, Ziyech – Younes, Schöne, Dolberg, Viergever – Dijks, Kluivert.
Náhradníci: van Leer – Neres, Huntelaar, Eiting, Černý, F. de Jong, Zeefuik, Danklerlui.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

AFC Ajax
Hostující fotbalisté budou dnes plnit roli poměrně výrazného favorita. Ajaxu by neměl chybět ani český fotbalista a reprezentant do jednadvaceti let Václav Černý. Jak asi víte, tak Černý se objevil na evropském šampionátu v Polsku, kde výběr Vítězslava Lavičky skončil již po základní skupině v konkurenci Itálie, Německa a Dánska.

Ajax zakončil loňskou sezonu porážkou s Manchesterem United ve finále Evropské ligy. Anglický tým zvítězil 2:0 a tím pádem zajistil pozici pro Zlín v nádcházejícím ročníku Evropské ligy.

V posledním přátelském střetnutí remizoval Ajax s dalším anglickým mužtvem, a sice s Hullem 3:3. V dresu nizozemského týmu se prosadili de Jong, Huntelaar a Černý. Ajax dohrával od 75. minuty o desíti.
Heracles Almelo
Domácí celek je pasován podle mínění sázkových kanceláří do role velkého outsidera tohoto utkání prvního kola nejvyšší nizozemské fotbalové soutěže. V posledním ročníku nizozemské ligy skončil Heracles na desátém místě, když ve 34 zápasech nasbíral celkem 43 bodů.

Co se týče přípravných duelů před nizozemskou ligou, tak v těch zapsali domácí hráči bilanci dvou výher a tří proher. Z těch známějších soupeřů přišla prohra s Granadou poměrem 1:3. S týmem, který sestoupil do druhé nejvyšší španělské soutěže.
Absence
Co se týče absencí, tak domácímu celku bude chybět Nizozemec Reuven Niemeijer, který má potíže s kolenem. Hostující mužstvo by mělo dnes nastoupit taktéž bez Nizozemců, a sice bez Alblase. Ten má poraněnou ruku. A také dnes zřejmě neuvidíme v hostujícím dresu Sinkgravena pro problémy s kolenem.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Heracles Almelo – Ajax Amsterdam

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 66. Gladon, 83. Kuwas – 56. Ziyech

Karty:   17. Niemeijer (HRC), 60. Pelupessy (HRC) – 31. de Ligt (AJA)

Heracles Almelo: B. Castro – Breukers (57. Droste), R. Pröpper, van Hintum, Darri (77. Peterson) – Gladon, Pelupessy (C), Kuwas, van Ooijen – Niemeijer (46. Monteiro), Hardeveld.
Náhradníci: Zeinstra, Brouwer – D. Wuytens, L. Duarte, Armenteros, Droste, Navrátil, Peterson, Jakubiak, Monteiro.

Ajax Amsterdam: Onana – Veltman (C), de Ligt, van de Beek, Ziyech – Younes, Schöne (76. Huntelaar), Dolberg, Viergever – Dijks (71. F. de Jong), Kluivert.
Náhradníci: van Leer – Neres, Huntelaar, Eiting, Černý, F. de Jong, Zeefuik, Dankerlui.

Rozhodčí: Blom – Schaap, de Vries