Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Jiskra Domažlice – SK Polaban Nymburk

3:0

konec (3:0)

12.08.2017, 15:00 • SA Střelnice • 1. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.15 6.0 8.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Domažlice zvítězily v prvním kole ČFL, a to poměrně bez problémů. O své výhře rozhodly již v prvním poločase. V úvodu druhé půle měli hostující fotbalisté asi svojí největší šance v zápase, ale jeden z hráčů Nymburka zakončoval vedle pravé tyče. Jinak Jiskra kontrovala průběh utkání a do větší šance Polaban nepustila. (17:10:35)

90+1

Konec zápasu.

90+1

Domácí celek se nedostal k centru z levé strany, ale pro Jungra to nebyl nějak složitý zákrok.

90

Znovu dobrý presink domácích fotbalistů dostal protihráče pod tlak. Jungr to neměl jednoduché, poté Nymburk ztratil míč.

89

Domácí hráči se rozhodl pro presink proti rozehrávce Jungra, avšak balon se jim nepovedlo získat. Nymburk poté přenesl hru na pravou stranu, ale zakončení jednoho ze soupeřů z dvaceti metrů si pohlídal Brych.

89

Hostující fotbalista se prezentoval útočným faulem na polovině domácích, takže to jsou Domažlice, kdo drží míč na vlastní polovině. Už si také nohama zahrál Brych.

88

Jeden z domácích hráčů se rozhodl pro kolmici mezi dvěma soupeři, ale Jungr poté domácího fotbalistu vychytal v celkem velké šanci.

87

Mlynařík si chtěl vyměnit míč v rychlosti s Buršíkem na levé straně, ale dva fotbalisté Domažlic si nerozuměli. Takže vykopávat bude Jungr.

87

Další nejistá rozehrávka Jungra, ale jeden z domažlických fotbalistů střílel z levé strany na zadní tyč, avšak balon šel mimo hostující branku.

86

Ve středovém kruhu na polovině hostujícího celku si domácí hráči nerozuměli, ale Jungr byl poměrně pod tlakem, přesto se hostujícímu brankáři povedlo rozehrát přes pravou stranu.

85

Nymburk zkusil kontr po pravé straně, ale jeden z hráčů Domžlic si pomohl skluzem. Následně domácí fotbalisté disponují kombinací na vlastní polovině.

85

Domácí hráč přesprintoval soupeře na pravé straně, poté se Domažlice chtěly prosadit centrem, ale hosté se v poklidu ubránili.

84

Nymburk kombinoval na polovině hřiště, poté sice zrychlil hru po levé straně, ale jeden z hráčů hostujícího celku byl v ofsajdu. Pravý bek Domažlic nikam nepospíchá.

83

Akce Domažlic vedla přes pravou stranu, kdy jeden z domácích hráčů vyzval spoluhráče k zakončení přihrávkou pod sebe. Avšak následovala střela mimo tři tyče. Tím pádem bude Jungr vykopávat.

83

Jungr byl tím, kdo začal hostující akci, ale Nymburk se nedostal k ničemu podstatnému. A tak jsou u míče domácí fotbalisté.

81

Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Petr, přichází Schulz.
Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Nepovím, přichází Daněk.

80

Zase snaha o technickou střelu, ale opět bez úspěchu pro hostující celek.

80

Jeden z fotbalistů domácího celku fauloval a hostující fotbalisté budou rozehrávat standardní situaci z levé strany zhruba pětadvacet metrů od branky Brycha. U míče jsou hned tři hráči Nymburka.

79

Mužík dostal míč dozadu na Teršla, ale pak domácí kombinace na polovině soupeře skončila neúspěchem. Hosté jdou do útoku po levé straně.

79

Domažlice zrychlily hru po levé straně, poté domácí celek kombinoval a snažil se o centr. Jenže hosté se velmi dobře bránili. U míče momentálně Mužík.

78

Do kombinace domácího celku se zapojil také Brych svým nohama, ale rozehrávka Domažlic nebyla vůbec jistá. Jenže soupeři nevyšel kontr středem hřiště. Včas vyběhl proti míči brankář Brych.

77

Po výkopu Jungra viděl sudí Vaňkát faul jednoho z hostujících hráčů zezadu na Teršla, domácí hráči poté rozehráli z vlastní poloviny nakrátko.

77

Teršl nahrál na levou stranu Mlynaříkovi, ale pak si hráči Domažlic na levé straně nerozuměli, takže vše se bude odvíjet od rozehrávky Jungra.

76

Krásný centr jednoho z domácích hráčů z pravé strany, jeho spoluhráč si naskočil a hlavou zakončoval do levé poloviny hostující branky, Jungr ovšem vytasil vynikající zákrok.

76

Herčík se dotkl míče na pozici stopera, ale jeho špatnou rozehrávku vystihl Mlynařík. Útok Domažlic nevypadal vůbec špatně, ale domácí se nakonec nedostali k zakončení z dvaceti metrů.

75

Domažlice na tom byli dobře, co se týče přechodové fáze po levé straně, nakonec se domácí celek neprosadil střelou z velké dálky, takže práce pro Jungra.

74

Dva hráči hostujícího celku si vyměnili balon, ale domácí hráč si pohlídal centr na zadní tyč. Následovala špatná výměna balonu mezi dvěma hráči Domažlic na levé straně.

74

Hostující stoper nahrál hlavou do náruče Jungrovi. Ten vykopl míč na levou stranu, akce Nymburka bude pokračovat autovým vhazováním z poloviny Domažlic.

73

Domažlice se sice dostaly k centru z levé strany, ale posléze domácí hráči v útočné fázi vůbec nefungovali. Následovat bude výkop Jungra.

73

Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Kropáček, přichází Buršík.

72

Hostující celek postrádal dobrou přechodovou fázi. Jeden z domácích hráčů si pomohl přihrávkou na Brycha. Poté diváci viděli hráče Domažlic v ofsajdu.

72

Hostující celek měl k dispozici autové vhazování z levé strany, posléze si odražený míč našel jeden z hráčů Nymburka, ale jeho zakončení nohou šlo z dvaadvaceti metrů vedle levé tyče. Brych bude vykopávat.

70

Na zadní tyči si jeden z domažlických hráčů zpracoval míč prsama, avšak k zakončení se nedostal. Soupeř šel tím pádem do rychlého brejku po levé straně, ale Brych dobře zmenšil úhel protihráči a podržel svůj tým.

70

Žlutou kartu dostává Mlynařík (Jiskra Domažlice).

70

Domácí hráči kombinovali na vlastní polovině, poté se rozhodli pro přihrávku na pravou stranu, zatím vybojovaly Domažlice pouze autové vhazování.

69

Hostující celek měl standardní situaci z poloviny hřiště, následně se míč dostal až k Jungrovi, který si zahrál nohama. Hostující brankář rozehrál přes pravou stranu, ale Domažlice se dobře bránily pozičně. Takže jeden z hráčů hostů zapsal pouze nepřesný centr na zadní tyč.

68

Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Bauer, přichází Teršl.

68

Jeden z hostujících fotbalistů zrychlil hru křižnou přihrávkou na pravou stranu, ale domácí hráči se stihli vrátit do obrany a poměrně snadno získali míč. Jenže pomezní sudí zasáhl do hry a odmával ofsajd.

67

Nymburk rozehrál nakrátko po pravé straně, poté se hostující fotbalista rozhodl pro centr na penaltu, ale jeho spoluhráč zakončil hlavou doprostřed branky, takže snadný zákrok pro Brycha.

66

Viděli jsme rychlý brejk domácího celku po pravé straně, následně přišel centr na přední tyč, ale Domažlice se nedostaly do vážnější šance. Hostující kontr začal Jungr, načež sudí Vaňkát odpískal faul jednoho z domácích hráčů na polovině Domažlic.

65

Levý obránce domácího celku si pomohl přihrávkou ke stoperovi, Nymburk je nyní celkem pasivní, co se týče presinku. Domažlice bez problémů kombinují i s Brychem.

65

Dva hráči svedli souboj na pravé straně, nakonec se míč dostal k Jungrovi, který byl pod tlakem a nerozehrál přesně pravou stranu, takže to jsou Domažlice, kdo je na balonu.

64

Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Hejda, přichází Bezdička.

63

Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Chlapec, přichází Jeník.
Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Houžvička, přichází Franc.

63

Domácí hráči kombinovali na polovině hřiště, poté si zahrál Mlynařík na levé straně, jeden z domácích fotbalistů byl ovšem na hrotu útoku v ofsajdu, a tak protitútok soupeře začíná od Jungra.

62

Kombinace hostujícího celku postrádala přesnost při kombinaci na polovině domácích. Sami se hráči Nymburka připravili o míč, a tak je tady kontr Domažlic.

61

Po několika soubojích se míč dostal na pravou stranu při útoku hostujícího celku, avšak nebude z toho ani roh Nymburka. Domažlice již kombinují na vlastní polovině.

61

Herčík vystoupil z hostující obrany, kapitán Nymburka fauloval zezadu, prostě to přehnal s důrazem, ale domácí celek se nedostal k zakončení po pravé straně, takže uvidíme výkop Jungra.

60

Jeden z domácích fotbalistů si na levé straně dobře kryl míč, avšak osobní souboj prohrál. Jungr bude vykopávat od své branky.

60

Brych vykopl míč pravou nohou na levou stranu, kde se ovšem hosté snadno dostali k míči. Jenže nyní už to jsou Domažlice, kdo vhazuje z levé strany.

59

Nymburk se pokusil překonat obranu soupeře nadvakrát centrem z levé strany, avšak Brych ani jednou nezasahoval a právě brankář domácího celku bude vykopávat od své branky.

58

Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Hrubý, přichází Chocholoušek.
Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Kabyl, přichází Svoboda.

57

Domácí fotbalisté se dostali k rychlému kontru po levé straně, před brankou Jungra jsme viděli závar a nakonec střelu jednoho z fotbalistů Domažlic na přední tyči mimo branku hostujícího mužstva.

56

Nepovím ser rozhodl pro technickou střelu levou nohou přes tříčlennou zeď, jenže Brych nepředvedl žádný těžký zákrok. Tahle střela neměla žádnou razanci.

55

Fotbalisté hostujícího celku kontrovali po levé straně, jeden z domácích soupeřů fauloval hostujícího hráče, a tak je tady zajímavá standardní situace z dvaceti metrů.

55

Domácí fotbalisté kombinovali na vlastní polovině, poté zrychlili hru po pravé straně, jeden z hráčů Jiskry dostal hodně místa na zakončení na přední tyči, poté se k míči ještě snažil dostat jeho spoluhráč, ale toho vychytal Jungr.

54

Domažlice kombinovaly na pravé straně a po sérii krátkých přihrávek došlo k centru na zadní tyč, kde ovšem vyskočil Jungr a podržel svůj tým.

53

Domácí hráči vybojovali roh z pravé strany. Ten roh byl rozehraný nakrátko, poté jsme viděli centr na přední tyči, balon propadl až na zadní tyči, kde Hrubý v těžké pozice poslal míč pouze do bránícího hráče hostujícího mužstva.

52

Jungr vykopl míč pravou nohou na polovinu hřiště, ale tam veškeré snažení hostujících fotbalistů skončilo. Domažlicím ale nevyšla finální fáze, a tak přišla ztráta dvacet metrů od branky Jungra.

52

Domažlice kontrovaly po levé straně, kde došlo k zajímavému brejku, jeden z hráčů soupeře šel hodně riskantně do souboje skluzem, sudí Vaňkát nechal hru pokračovat.

51

Hostující hráči se dostali k centru z levé strany, který šel na penaltu, ale jeden z hráčů hostů zakončil hlavou doprostřed branky, kde byl připravený Brych.

50

Mlynařík nahrál Brychovi, ten si vůbec nerozuměl s pravým obráncem, a tak z levé strany přistál centr na zadní tyči, kdy jeden z hostujících hráčů zakončil z jedničky pravou nohou vedle pravé tyče.

49

Brych poslal míč pravou nohou přes levou stranu, pravý bek hostujícího celku odehrál míč pro jistotu do autu, takže uvidíme autové vhazování domácího celku.

49

Domácí hráči v poklidu kombinovali, ale poté je soupeř zatlačil dobrým presinkem, hostující fotbalisté tak vhazovali z pravé strany, ale jeden z hráčů Nymburka se dopustil útočného faulu.

48

Domácí fotbalisté kombinovali na polovině hřiště, opět byli hodně trpěliví, do akce se nezapojil Mlynařík na levé straně. Nakonec Domažlicím nevyšel přizemní centr z pravé strany.

47

Rychlý ťukec domácích fotbalistů na pravé straně, ale míč skončil v autu. Následně mohou jít do útoku hosté, ale ve středu hřiště to mají složité.

46

Domácí celek neměl vůbec špatnou přechodovou fázi, ale po ztratil míč. Domažlice momentálně kombinují na vlastní polovině.

46

Hostující celek měl k dispozici výkop druhého poločasu.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce. Domažlice v něm měly více ze hry, více držely balon. Dlouho se nemohly dostat k vážnější šanci, ale poté Kropáček, Hejda a Hrubý daly klid na kopačky domácího celku. Nymburk se v úvodním dějství snad nedostal k větší šanci. Brych za sebou nemá těžší zákrok, a tak tohle utkání prvního kola České fotbalové ligy spěje k tomu, že Jiskra zvítězí v domácím prostředí.

45

První poločas skončil.

45

Jenže také Nymburk nepředvedl nic světového v útoku, a tak míč drží Brych.

45

Nymburk se snažil prosadit nákopem, ale to se mu vůbec nepovedlo, následně hostující hráči kombinovali na polovině domácího celku, avšak finální fáze Polabanu byla velmi špatná.

44

Ztráta hostujícího celku na polovině hřiště, ale domácí celek se k ničemu podstatnému v útočné fázi nedostal. Protože pomezní sudí zasáhl do hry, jelikož viděl ofsajd.

43

Domažlice zvolily pravou stranu, ale zhruba pětadvacet metrů od hostující branky ztratily balon. Takže na programu dne je hostující vhazování z levé strany.

43

Nakonec jsme viděli ztrátu domácího celku na levé straně, a tak to byl hostující celek, kdo mohl hrát, jenže po pár sekundách překazili domácí útok Nymburka.

42

Po autovém vhazování domácích hráčů z levé strany viděl sudí Vaňkát faul jednoho z hostujících fotbalistů. Domažlice se nikam neženou.

40

40. BLAŽEK - 3:0

40

Domažlice právě vstřelily branku!
Domažlice měly roh z pravé strany, JAKUB BLAŽEK předskočil soupeře na hranici penalty a zakončil do levé poloviny hostující branky.

39

Po autovém vhazování hostujícího celku z pravé strany se domácí celek prezentoval vynikajícím presinkem a získal balon. Následovala přihrávka pod sebe z levé strany a zakončení z levé strany křížem po zemi vedle pravé tyče.

38

Brych pomohl svým obráncům s rozehrávkou, domácí celek nikam nepospíchal, byl hodně trpělivý na vlastní polovině. Poté se dostal do útoku po levé straně, ale nevybojoval ani rohový kop.

38

Dva hráči hostujícího celku byli u míče, Bodlák ovšem střelou přes zeď střílel pravou nohou nad hostující branku.

37

Také Blažek si zahrál na pozici pravého beka, ale hostující celek dobře presoval, dostal rozehrávajícího Bauera pod tlak. Bauer posléze musel faulovat a dostal žlutou kartu.

36

Domažlice to opět zkoušely přes pravou stranu, ale tentokráte k zakončení nad hostující branku nedošlo. U míče je i tak domácí celek, momentálně se hraje na polovině Jiskry.

35

Jungrova pravá noha vykopla míč na pravou stranu, posléze to byl hostující celek, kdo držel míč. Jeden z hráčů Nymburka měl dost místa na zakončení z pozice středního záložníka, avšak pokusem doprostřed branky poslal míč do rukou Brycha.

35

Hostujícím fotbalistům se nepodařilo dostat k zakončení, Domažlice se dostaly ke kontru po levé straně, načež sudí Vaňkát viděl útočný faul jednoho z domácích hráčů, takže míč pro Jungra.

33

33. HEJDA - 2:0

33

Domažlice právě vstřelily branku!
Je tady další gól domácího celku. Zase se Domažlice prosadily přes pravou stranu. MAREK HEJDA se krásně prosmýkl mezi hostujícími obránci a následovalo zakončení levou nohou z pravé strany pod břevno do pravé poloviny branky Jungra.

33

Exekutor standardní situace rozehrál pravou nohou a poslal míč na zadní tyč, kde ovšem balon pouze propadl do autu. Takže Brych bude vykopávat.

32

Nymburk měl k dispozici autové vhazování z pravé strany, poté přišel faul jednoho z domácích fotbalistů, je z toho poměrně zajímavá standardní situace pro hosty.

31

Brych rozehrál nakrátko na levou stranu, a tak to bylo mužstvo v modrém, které kombinovalo, jenže zrychlení středem hřiště z pozice stopera nevyšlo domácímu střednímu obránci.

30

Sudí Vaňkát nechal hru po osobním souboji pokračovat, následně se Nymburk pokusil překonat Domažlice nákopem z vlastní poloviny, ale jeden z hostujících hráčů fauloval v hlavičkovém souboji.

29

29. KROPÁČEK - 1:0

29

Domažlice právě vstřelily branku!
Domažlice jdou do vedení. Domácí celek se prosadil, když jeden z hráčů Jiskry odcentroval z pravé strany na bližší tyč, kam si seběhl RENÉ KROPÁČEK. Následovalo zakončení k pravé tyči.

28

Nymburk dobře presoval a dostal Brycha pod tlakem, ale zhruba dvacet metrů od vlastní branky se Domažlice dostaly k míči, a tak je to opět domácí celek, který drží míč.

28

Po křižném centru z pravé strany zakončoval jeden z hostujících fotbalistů na zadní tyči vedle levé tyče, tím pádem bude následovat výkop Brycha nakrátko na levou stranu.

27

Domažlice měly standardní situaci z poloviny Nymburka, ale centr z velké dálky chytil bez větších problémů Jungr. Navíc jeden z domácích hráčů fauloval na polovině hřiště.

26

Střední záložník domácích ztratil míč na polovině hřiště, následně šel do kontru soupeř po pravé straně, ale jeden hráčů hostů nedosáhl na balon na zadní tyči.

26

Jeden z domažlických fotbalistů si právě připsal faul z kategorie útočných, a tak to bude hostující mužstvo, kdo bude rozehrávat z vlastní poloviny z pravé strany.

25

Hájovský se dotkl míče na pozici středního obránce, poté to byl domácí celek, kdo kombinoval na vlastní polovině. Nakonec došlo k přenesení hry na levou stranu, ale Nymburk nenechal protihráče ani odcentrovat.

24

Jeden z hráčů Domažlic centroval z levé strany, ale jeho spoluhráč fauloval ve vápně soupeře. Takže do kontru šlo hostující mužstvo, jenže střela ze střední vzdálenosti šla mimo tři tyče.

24

Domažlice se dostaly s balonem na levou stranu, kde fauloval Kabyl, načež sudí Vaňkát vytáhl žlutou kartu.

23

Jeden z nymburských fotbalistů odvrátil bez potíží přímý kop soupeře, poté si rukama zahrál Jungr. Brankář hostů vykopl míč na pravou stranu, kde ovšem krátký útok hostujícího celku skončil.

22

Hájovský se chopil rozehrávky domácího celku, jeho spoluhráč byl poté faulovaný. Sudí Vaňkát nechal výhodu, kterou posléze hlavní arbitr přerušil. Dva hráči Jiskry stojí u míče. Od branky Jungra je dělí zhruba pětadvacet metrů.

21

Nepovím dostal na levé straně hodně místa ke křižnému centru na zadní tyč, avšak byl to centr z kategorie nepřesných. Tohle si Brych bez problémů pohlídal. A tak to jsou Domažlice, kdo je nyní u míče na pravé straně.

20

Jungr vykopl míč za středový kruh, ale tam veškeré akcie hostů skončily. Je to opět Nymburk, kdo se brání útoku Domažlic po pravé straně.

20

Levý obránce Domažlic přihrál domácímu stoperovi, poté Jisrak kombinovala, jeden z hráčů Domažlic nahrál křížem na levou stranu, ale veškeré snažení domácího celku přerušil ofsajd, takže míč si bere Jungr.

19

Domažlice neprosadily, Jungr si šel pro balon, navíc byl hostující brankář faulovaný a právě od něj začíná protiútok hostujícího mužstva.

18

Domácím fotbalistům nevyšel signál, kdy si dva hráči vyměnili balon, ale jeden z hostujících hráčů poté zablokoval střelu protihráče z dvaceti metrů z pravé strany.

17

Jeden z hráčů Domažlic na přední tyči prodloužil balon, poté jeho soupeř fauloval, a tak je tady standardní situace domácích z levé strany z dvaadvaceti metrů.

17

Domažlice si při útoku po pravé straně vybojovaly rohový kop, vše se stěhuje před branku Jungra.

16

Osobní hlavičkový souboj na polovině hřiště dopadl lépe pro fotbalitu Domažlic, a tak mohl jeden ze záložníků domácího celku přihrát středem hřiště, nic podstatného se ovšem při útoku Jiskry nestalo.

15

Bauer nahrál na pravou stranu, poté ovšem domácí fotbalisté zatím nebyli úspěšní, nedostali se ke střele. I tak se víceméně pořád hraje na polovině hostujícího celku.

14

Tím pádem měli hostující hráči k dispozici standardní situaci, ale k míči se ve finální fázi nedostal v osobním souboji hrotový útočník hostů. Míč jde od Brycha na levou stranu.

14

Po přihrávce Mužíka pokračoval v domácí kombinaci na pozici defenzivního záložníka Blažek, ale právě on byl tím, kdo pokazil přihrávku. Následně jeden z jeho spoluhráč fauloval.

13

Nymburk nebyl dobrý, co se týče přechodové fáze, následně jeden z hostujících hráčů fauloval, a tak to jsou Domažlice, kdo kombinuje na vlastní polovině, na pravé straně momentálně drží míč Mužík.

12

Domácím fotbalistům se vůbec nedařilo v útočné fázi, nedostali se k zakončení, ba dokonce ani k rohu z levé strany, a tak to bude Nymburk, kdo bude vhazovat z vlastní poloviny z pravé strany.

11

Avšak k zakončení se Domažlice nedostaly, následně se těžiště hry dostalo na polovinu hřiště, odkud hostující záložník přihrál křížem vzduchem na pravou stranu, jeho spoluhráč byl ovšem v ofsajdu, a tak domácí kontr začíná od Brycha, který si zahrál nohama.

11

Opět jsou domácí hráči hodně trpěliví, nikam se neženou. Opět se hraje především na polovině hostů. Domažlice měly k dispozici autové vhazování z levé strany.

10

Jungr uvedl míč do hry, ale jednoduchý zisk míče pro domácí celek znamená, že opět je u míče modrobílé mužstvo.

10

Blažek byl tím, kdo rozehrál domácí akci, následně po souboji na levé straně v šestnáctce hostujícího celku odmítl sudí Vaňkát odpískat penaltu. Jeden z domácích fotbalistů zakončil akci Domažlic střelou z osmnácti metrů z levé strany mimo tři tyče.

9

Po centru z levé strany se míč odrazil na kopačky domácích hráčů, ti zvolili pravou stranu, ale přizemní centr nebyl vůbec nebezpečný. I tak mají míč nadále Domažlice.

8

Jeden z hostujících fotbalistů zapsal nepodařený nákop, domácím hráčům pomohl Brych dobrým výběhem. Co předvedou domácí hráči v útočné fázi po levé straně?

8

Domácí fotbalisté se snažili trpělivou kombinací dostat na polovině hřiště, to se jim povedlo přes pravou stranu, ale do hry zasáhl pomezní sudí, který viděli jednoho z hráčů Domažlic v ofsajdu. Míč si bere Jungr.

7

Dva hráči svedli osobní hlavičkový souboj na pravé straně, vítězem se stal hráč Nymburka, a tak to jsou hostující fotbalisté, kteří mají k dispozici autové vhazování z vlastní poloviny.

6

Další centr domácího celku skončil opět neslavně, následovat bude ovšem autové vhazování z levé strany z poloviny hostujícího mužstva.

6

Blažek hrál na pravém beku podle sudího Vaňkáta čistě, a tak to jsou Domažlice, kdo jde do útoku po levé straně, následně centruje na přední tyč, ale k zakončení se nedostane.

5

Hájovský se zapojil do hry z pozice stopera, Domažlice se chtěly prosadit po pravé straně, jejich znakem byla trpělivost, ale k zakončení se celek v modrém nedostal.

5

Blažek zrychlil hru po pravé straně, posléze ovšem domácí celek ztratil míč, a tak to bude Nymburk, kdo bude vhazovat z levé strany z vlastní poloviny.

4

Jeden z hostujících hráčů zkusil nákop za obranu domácího celku, ale Domažlice se bez problémů dostaly k míči a je to právě domácí mužstvo, kdo je nyní na tahu a tvoří hru.

3

Hájovský z pozice stopera roztáhl hru na levou stranu, ale Domažlicím nefungovala útočná fáze, míč budou mít hráči Nymburka.

3

Domácí celek kombinoval na polovině hřiště, do hry se zapojil také Blažek na pozici pravého beka, následně viděl sudí Vaňkát faul jednoho z hostů.

2

Nymburk měl standardní situaci z pravé strany. Exekutor rozehrál pravou nohou na penaltu, kde byl ovšem připravený ejeho soupeř. Do útoku po pravé straně jdou Domažlice, domácí fotbalisté budou vhazovat.

1

Při útoku domažlického celku se těžiště hry dostalo na levou stranu, s centrem neměl Jungr sebemenší potíže. Hostující brankář se poprvé dotkl míče rukama.

1

Domácí stoper rozehrál středem hřiště, ale tam jeho spoluhráč přišel o míč v souboji jeden na jednoho.

1

Domažlice měly výkop zápasu ve dvou hráčích.

1

Utkání právě začalo.
Oba celky nastupují na hrací plochu. Hostující mužstvo nastoupí v zelenobílém, domácí tým poté v modrobílém.
Úvodní sestavy:

Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Bauer, Hájovský, Mlynařík, Hrubý, Mužík (C), Braun, Došlý, Hejda, Kropáček
Náhradníci: Švihořík – Bezdička, Teršl, Chocholoušek, Buršík

SK Polaban Nymburk: Jungr – Vyskočil, Kabyl, Herčík (C), Bodlák, Cáska, Petr, Chlapec, Nepovím, Baratynskij, Houžvička
Náhradníci: Přibyl – Valín, Schulz, Jeník, Svoboda, Daněk, Franc

Rozhodčí: Vaňkát – Teuber, Klupák.
Delegace
Tento zápas se pochopitelně neobejde bez rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude dnešní utkání Jiskra Domažlice – SK Polaban Nymburk rozhodovat Zdeněk Vaňkát, role asistentů tohoto muže se poté uchopí Ivan Teuber a Petr Klupák. Delegátem FAČR bude Ladislav Míka.
SK Polaban Nymburk
Hostující celek je před úvodním zápasem tohoto ročníku České fotbalové ligy pasován do role outsidera. Polaban postoupil do třetí nejvyšší české fotbalové soutěže z Divize B, kde mu po třiceti odehraných duelech patřilo druhé místo za týmem Brozan. Z patnácti venkovních soubojů vytěžil celkem jednatřicet bodů. Pouze dva zápasy prohrál Nymburk v loňské sezoně.
Jiskra Domažlice
Domácí mužstvo je zřejmě favoritem tohoto střetnutí prvního kola České fotbalové ligy. Jiskra má za sebou již dvě utkání v MOL Cupu. A obě zvládla. Nejprve porazila venku Klatovy poměrem 4:1, poté doma porazila Chrudim 2:0.

Co se týče loňské sezony, tak Domažlice skončily ve třetí nejvyšší české fotbalové soutěži na devátém místě se ziskem jednapadesáti bodů. V domácím prostředí ze sedmnácti zápasů braly desetkrát tři body, šestkrát naopak prohrály.

Sestava Domažlic ze zápasu s Chrudimí:
Brych – Blažek, Hájovský, Bauer (72. Teršl), Mlynařík, Braun, Hrubý (52. Chocholoušek), Mužík (C), Došlý, Kropáček (82. Buršík), Hejda
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

TJ Jiskra Domažlice – SK Polaban Nymburk

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 29. Kropáček, 33. Hejda, 40. Blažek

Karty:   37. Bauer (DOM), 70. Mlynařík (DOM) – 24. Kabyl (NYM)

TJ Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Bauer (68. Teršl), Hájovský, Mlynařík, Hrubý (58. Chocholoušek), Mužík (C), Braun, Došlý, Hejda (64. Bezdička), Kropáček (73. Buršík)
Náhradníci: Švihořík – Bezdička, Teršl, Chocholoušek, Buršík

SK Polaban Nymburk: Jungr – Vyskočil, Kabyl (58. Svoboda), Herčík (C), Bodlák, Cáska, Petr (81. Schulz), Chlapec (63. Jeník), Nepovím (81. Daněk), Baratynskij, Houžvička (63- Franc)
Náhradníci: Přibyl – Valín, Schulz, Jeník, Svoboda, Daněk, Franc

Rozhodčí: Vaňkát – Teuber, Klupák