Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

3:1

konec (2:1)

12.08.2017, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 1. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.8 3.6 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (12:26:20)
Je dobojováno. Domácí fotbalisté nakonec ustrážili jednobrankové vedení z konce prvního poločasu a navíc ve druhém dějství přidali ještě jednu branku. O tu se postaral Michal Procházka, který zároveň touto trefou uzavřel střelecký účet dnešního klání.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Převýšov dost zatlačil svého soupeře, který se musel zachránit jen za pomocí rohového kopu. Jedna z posledních šancí na snížení výsledku.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Balšánek, přichází Černý.

88

Utkání se spíše už jen dohrává. Králův Dvůr získá z tohoto vyrovnaného klání všechny tři body, Převýšov tak bude muset před svým soupeřem sklonit hlavu.

87

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Procházka, přichází Dochtor.

86

Procházka se řítil sám na brankáře, jenomže hned trojice protihráčů ho vpohodě doběhla a míč mu ukopla.

84

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Jarkovský, přichází Vyšehrad.

84

Žlutou kartu dostává Živný (SK Převýšov).

83

Balšánek si narazil s naběhnuvším Hlinkou, prvnímu jmenovanému se poté absolutně povedl centr, který přetáhl daleko za spoluhráče.

82

Králův Dvůr se opět shromáždil v šestnáctce svého soupeře, neboť zahrával slibnou standardku. Balšánkův centr ke vzdálenější tyči prodlužuje za svá záda jeden z protihráčů – roh.

81

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Šlapák, přichází Břížďala.

80

Křídelní výpad domácích znamenal zisk dalšího rohu. Ten se snesl na hlavu jednoho z hráčů v modrých dresech, jednalo so propagační vizitku.

79

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Věchet, přichází Živný.

78

Procházka si neporozuměl se svými spoluhráči, kterým adresoval hodně nepřesný balón. Domácí se naprosto zbytečně zbavili míče.

77

Navíc ani herní projev hostů nepředpovídá, že by se měl dít nějaký zázrak. Spíše to vypadá, že si Králův Dvůr v poklidu ustráží svůj nadějný náskok.

76

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Sedláček, přichází Zezula.

75

S nadějemi hostů to nevypadá zrovna optimisticky, do konce zápasu zbývá necelých patnáct minut a nyní potřebují vstřelit rovnou dvě branky.

74

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Labík Tom., přichází Bláha.

73

73. PROCHÁZKA - 3:1

73

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
A je zřejmě rozhodnuto! MICHAL PROCHÁZKA převzal přihrávku, udělal pár kroků a pohodlně propálil vyběhnuvšího Petra.

72

Hodně dobrou palebnou pozici měl Tomáš Labík, hostující hráč ale kousek za šestnáctkou nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi.

71

Utkání se nám dostává do závěrečné dvacetiminutovky. Králův Dvůr stále drží jednobrankový náskok, povede se to domácím až do závěrečného hvizdu?

69

Labík opět operoval na levé straně, odkud poslal další centr. Ten přeletěl všechny zúčastněné a bude se opět odkopávat.

68

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Korba, přichází Bastin.

67

67. Labíkova střela nad.

67

To nebylo vůbec špatné. Rozehrávku si vzal opět na starost Tomáš Labík, jehož technický pokus končí jen těsně nad břevnem.

66

Korba byl v souboji s Matasem dříve u míče a následně byl povalen na zem. Hlavní sudí píská a Převýšov se ujme přímého kopu ze dvaceti metrů.

65

Centrované balóny nejsou zrovna zbraní ani jednoho z mužstev. Na druhé straně měl spoustu času na kvalitní míč Hlinka, kulatý nesmysl ale přeletěl branku.

64

Radek Korba si našel polovysoký centr, který se snažil lehkou tečí usměrnit do branky. Střele chyběla větší přesnost, neboť mířila doprostřed branky.

63

Převýšov si svojí aktivitou vybojoval další standardní situaci, která byla opět zahrána hodně mizerně. Balón opět končí až v Krčkově náruči.

62

Sledujeme stále velmi vyrovnané utkání, oba týmy se střídají v držení míče. V posledních minutách mají výrazně navrch hosté.

59

Hosté se po tečovaném centru dostali k další exekuci rohového kopu. Akci ještě před dopadem míče musel utnout hlavní sudí, který si všiml útočného faulu.

58

A pro domácí mohlo být ještě veseleji! Procházka ale střelou ve skluzu nedokázal prostřelit výborně zasahujícího Radka Petra.

57

Žlutou kartu dostává Eliáš (FK Králův Dvůr).

57

Centrovaný balón překvapivě propadl až na malé vápno, kde byl ale nejdříve aktivní Balšánek. Domácí kapitán balón odpravil daleko z pokutového území.

56

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Hájek, přichází Hlinka.

55

Převýšov se udržel s míčem na útočné polovině, dokonce si kousek od šestnáctky vybojoval standardku.

54

O vyrovnání se na druhé straně pokoušel Radek Korba, jehož rána nártem skončila vysoko nad brankou. Krček vůbec nemusel zasahovat.

53

Žlutou kartu dostává Soldát (FK Králův Dvůr).

53

Balšánek si na malém vápně naskakoval na centrovaný balón, který nedokázal z tězké pozice vměstnat mezi tři tyče.

52

Hájek je v úvodu druhého poločasu nesmírně aktivní. Před malou chvilkou se z úhlu hnal sám na brankáře, který proti němu skvěle vyběhl.

51

A znovu. Ani tentokráte si rychlonohý Hájek nepohlídal náběh za soupeřovu obranu, ta výborně vystoupila a opět vystavila domácího hráče do ofsajdu.

50

Tentýž hráč si to posléze namířil kolem pravé brankové čáry, míč se mu ke smůle pro domácí tábor přeci jenom dostal ven z hrací plochy.

49

Domácí nezvládli rychlý přechod do protiútoku. Adam Hájek byl na pravé straně zachycen v ofsajdové pasti.

48

Úvod odstartoval hned několik nedovolených zákroků, k míči se dostávají hosté. Rozehrávat budou kousek za středovým kruhem.

47

Druhý poločas je v plném proudu, úvodní slovo si vzali tentokráte domácí, kteří jdou do druhého dějství v lepší náladě.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je za námi. Sledujeme velice vyrovnané utkání, které nenabízí zrovna pohledný fotbal. I přesto jsme viděli tři branky, o tu poslední se v nastaveném čase postaral domácí Eliáš. Králův Dvůr si tak vzal vedení zpět a po prvním dějství je blíže ke třem bodům, vede totiž 2:1. Druhý poločas začne přibližně v 11:36.

45+1

První poločas skončil.

45+1

45+1. ELIÁŠ - 2:1

45+1

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Domácí si k závěru prvního poločasu berou vedení zpět! Rohový kop byl zahrán nakrátko, nakonec do šestnáctky přeci jenom centr, který dokázal za Petra usměrnit PETR ELIÁŠ.

43

Standardní situace z hlouby pole mířila opravdu do hodně špatného prostoru, další centr ke vzdálenější tyči byl pro Hájka příliš vysoký.

42

Žlutou kartu dostává Věchet (SK Převýšov).

41

Sledujeme stále to samé. Jedno z mužstev se snaží prokousat k šestnáctce, tam ale povětšinou naráží na hustinu těl.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci. Hrát se bude ještě něco málo přes pět minut, počítat se dá maximálně s jednominutovým nastavením.

39

Ochozy opět tleskali. K šestnáctce si to totiž namířil Balšánek, jehož pohotová navštívenka končí zhruba půl metru nad horní konstrukcí.

38

Hra se začíná solidně kouskovat. Nejdřív hlavní arbitr pustil hraniční zákrok Lukáš Krajáka, hned vzápětí posoudil faul jednoho z hostů jako nedovolený.

37

K Labíkovi se kousek za pokutovým území odrazil balón, který se pokusil uklidit ke vzdálenější tyči. Jeho záměr překazil jeden z bránících hráčů, jenž byl trefen do zadní části těla.

36

Králův Dvůr se nemůže už delší dobu dostat k nějaké hezké kombinaci. Nyní se další nepřesnosti chopil Procházka, kterému se nepovedl odkop.

35

Hostující mužstvo se tak díky aktivním posledním minutkám dostalo zpět k nerozhodnému výsledku, pokračuje bitva o jakýkoliv prostor na hřišti.

33

33. KRAJÁK - 1:1

33

Převýšov právě vstřelil branku!
K exekuci pokutového kopu se postavil LUKÁŠ KRAJÁK, který střelou na opačnou stranu srovnává stav utkání.

33

Žlutou kartu dostává Krček (FK Králův Dvůr).

33

Je tu penalta pro Převýšov!

33

Převýšov začíná přebírat otěže zápasu. Zdálo se, že aktivní Korba vybojoval rohový kop, pomezní rozhodčí to vidět jinak a bude se vykopávat od branky.

32

Kraják se hnal do šestnáctky za dlouhým balónem, který nakonec nedokázal zastihnout. Dříve u míče byl vyběhnuvší Krček.

31

Dnešní zápas nezdobí zrovna přesné přihrávky, před malým momentem se domácí naprosto zbytečně připravili o balón.

30

Na opačné straně se k nepřipravenému centru dostal Veselka a jeho záměr také podle toho vypadal. Vysoký balón skončil pouze u Krčka.

29

Eliáš vybojoval u rohového praporku další autové vhazování. Dalekonosný hod sice dopadl na nohu Hájak, ten si ale s míčem moc neporozuměl.

28

Domácí mužstvo pokračuje i nadále v držení hracího předmětu. Hra se většinu času odvíjí na polovině hřiště, kde se svádí nespočet osobních soubojů.

27

Domácí tak zužitkovali hned svojí první vyloženou šanci, na řadě jsou tak hráči Převýšova.

26

Lukáš Kraják si výkřikem řekl o odpískání nedovoleného zákroku na jeho osobu, hlavní arbitr to vidět opačně a udělil hostujícímu hráči žlutý kartónek.

25

25. BALŠÁNEK - 1:0

25

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení! JAKUB BALŠÁNEK obdržel přihrávku v pokutovém území a nádherným obstřelem nedal Petrovi žádnou šanci.

24

Odpovědnost na sebe vzal Labík, který svojí pumelenici trefil pouze dobře postavenou zeď. Následně byl hostům odpískán ofsajd.

23

Jan Matas musel sáhnout k nedovolenému zákroku zhruba deset metrů před pokutovým územím. Převýšovu se naskýtá slušná pozice z přímého kopu.

22

Králův Dvůr kopal dva rohové kopy v krátkém časovém sledu, ani jeden nevedl k žádnému rozruchu před soupeřovou brankou.

21

Na levé straně aktivní Hájek přeci jenom udržel balón na hrací ploše, následně předložil osamocenému Balšánkovi, jehož přízemní střelu vykopává jeden z hostů z malého vápna.

19

K velice pohotové střele napřáhl Petr Veselka a jeho rána zhruba ze třiceti metrů doplachtila pouze doprostřed branky. Krček neměl sebemenší potíže.

18

Stále ta samá písnička. Domácí fotbalisté se nemohou dostat přes hustinu těl kolem pokutového území, nyní budou alespoň vhazovat poblíž rohovému praporku.

17

Přimočará kombinace Převýšova vedla až k přihrávce za šestnáctku, odkud se hodně nepovedeným projektilem prezentoval tuším, že Hynek.

16

Stále čekáme na nějakou vážnější střeleckou příležitost. Vlastně jedinou střelu měl na svědomí hostující Věchet, avšak šlo jen o slabý pokus.

15

Až nyní se konečně hosté dostali zpět k soupeřově šestnáctky, centrovaný balón doplachtil pouze do náruče připraveného Krčka.

14

Hájek se dostal k balónu s trochou štěstí, následně si to namířil až do šestnáctky, odkud posílal lukrativní centr. Ten ale pouze proletěl napříč pokutovým územím.

13

Zelenka zapracoval velmi dobře na levé části hřiště, k míči totiž nepustil agilního Hynka. Pokračovat se bude výkopem od domácí branky.

11

Úvodní vteřiny poukazují na velmi vyrovnané klání. Obě mužstva se střídají v držení míče, nicméně závěrečné okamžiky patří spíše hostům.

10

Před rychlonohým Hájkem musel zasáhnout Jakub Špidlen. Zelenka si jíž bere míč, který následně hodí zpět na hrací plochu.

9

Další ofenziví výpad Převýšova skončil nepřesností na levém křídle, Jiří Krček bude vykopávat od své svatyně.

8

Úvodní střelecký pokus na straně hostů měl na svědomí Věchet, který se kostrbatým způsobem dostal k míči a následně slabou střelou prověřil Krčka.

7

Dlouhý nákop doplachtil na hlavu Adama Hájka, který byl sice ve vzduchu jako první, sklepnutí za sebe ale našlo pouze nohu protihráče.

6

Rozhárané úvodní vteřinky uklidňují až zadáci domácího mužstva, kteří s kombinační akci nikam nepospíchají.

5

Eliáš nasadil Korbovi jesličky, jenomže jeho neohrožený průnik středem hřiště byl hodně rychle u konce. Těžiště hry je momentálně u středového kruhu.

4

Aktivní nástup Králova Dvora vedl k zisku úvodní rohového kopu. Ten se s trochou štěstí dostal na nohu Eliáše, který ho nedokázal trefit ideálně.

3

S kulatým nesmyslem se poprvé seznámili také domácí fotbalisté, nicméně šlo jen o krátkou pasáž, míč má momentálně brankář Petr.

2

Hlavní arbitr poprvé pískl do své píšťalky, úvodní rozehrávku obstaral hostující Převýšov. Ten bude hrát v červeném kompletu, Králův Dvůr zvolil modrou barvu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Matas, Soldát, Zelenka, Kraus, Eliáš, Balšánek (C), Procházka, Hájek, Šlapák
Náhradníci: Vávra – Ježdík, Hlinka, Břížďala, Dochtor, Bohánek, Černý

SK Převýšov: Petr – Veselka, Černý, Jarkovský (C), Špidlen, Labík Tom., Sedláček, Hynek, Kraják, Věchet, Korba
Náhradníci: Stejskal – Bastin, Vyšehrad, Bláha, Živný, Zezula, Kosař

Rozhodčí: Váňa – Štefan, Machýček.
SK Převýšov

Na druhé straně Převýšov stoupá rok od roku tabulkou výše a výše, v loňském ročníku se hostující celek dnešního klání umístil na sympatické sedmé příčce. Převýšovští se spoléhali na velmi dobrou defenzivní činnost, neboť se jednalo o druhou nejlepší celé ligy. O něco horší to už bylo v ofenzivní vazbě, kde měl celek z Královehradeckého kraje v konkurenci předních týmů soutěže o něco horší statistiku vstřelených branek.
FK Králův Dvůr

Fotbalisté Králova Dvora byli v loňské sezóně příjemným překvapením soutěže. Výsledkem byla čtvrtá pozice a k tomu pouhá sedmibodová ztráta na první Jirny. Celek ze Středočeského kraje se opíral o sedmého nejlepšího střelce ligy Martina Šlapáka, který vsítil čtrnáct branek. Druhý v pořadí byl Martin Kraus, jenž nastřílel o tři branky méně.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga se blíží ke startu letošního ročníku, my se společně zaměříme na souboj mezi FK Králův Dvůr a SK Převýšov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 25. Balšánek, 45+1. Eliáš, 73. Procházka – 33. Kraják (pen.)

Karty:   33. Krček (KDV), 53. Soldát (KDV), 57. Eliáš (KDV) – 26. Kraják (PRV), 42. Věchet (PRV), 84. Živný (PRV)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Matas, Soldát, Zelenka, Kraus, Eliáš, Balšánek (C), Procházka, Hájek, Šlapák
Náhradníci: Vávra – Ježdík, Hlinka, Břížďala, Dochtor, Bohánek, Černý

SK Převýšov: Petr – Veselka, Černý, Jarkovský (C), Špidlen, Labík Tom., Sedláček, Hynek, Kraják, Věchet, Korba
Náhradníci: Stejskal – Bastin, Vyšehrad, Bláha, Živný, Zezula, Kosař

Rozhodčí: Váňa – Štefan, Machýček