Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

Loko Vltavín – FC Písek

2:1

konec (2:1)

12.08.2017, 10:15 • Loko Vltavín • 1. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.42 4.3 4.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jan Hodas rozhodl dvěma góly o výhře Loka na úvod České fotbalové ligy. Domácí trojka se nejprve prosadila po brejku na zadní tyči, poté přidala přesné zakončení hlavou po centru z pravé strany. Ve druhém poločase bylo tempo zápasu velice špatné, Písek měl možná jednou kopat penaltu, ale jinak se do větší šance nedostal. Pohlednější byl rozhodně první poločas. (14:59:06)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Hanzlík, přichází Holub.

90+1

Jeden hráč domácích a jeden fotbalista hostů se srazili na polovině hřiště.

90

Zajímavý kontr domácích nakonec nezakončil Pozníček. Domácí poté udělali chybu v rozehrávce, ale hosté se z dvaadvaceti metrů neprosadili.

90

Nastavena je jedna minuta.

90

Kočí nakopl míč z vlastní poloviny, ale domácí celek se bez problémů ubránil.

89

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Pejša, přichází Staněk.

88

Jenže ta po pár sekundách končí, a tak to bude Vltavín, kdo bude vhazovat z pravé strany, jeden z domácích fotbalistů vůbec nikam nepospíchá a šetří čas.

88

Schindler rozehrál rohový kop z levé strany, ale po sérii hlavičkových soubojů to jsou hosté, kdo může rozehrát svojí akci.

87

Po centru z pravé strany zůstal na zadní tyči volný Pozníček, avšak přišlo zakončení pouze vedle levé tyče, domácí celek má roh z levé strany.

86

Také Hajdušek si zahrál, ale ještě na vlastní polovině ztratil Písek balon. Následně se nohou dotkne míče Pávek.

86

Abena si sbíhal na přední tyč, ale domácí celek se nedostal k zakončení a naopak se Vltavín bude muset bránit, protože Písek vhazuje z levé strany.

85

Pávek rozehrál zhruba na polovinu hřiště, poté se domácí chtěli prosadit po pravé straně, ale dostali se alespoň k rohovému kopu.

84

Kočí byl tím, kdo přihrával po pravé straně, ale Vltavín může pošetřit další vteřiny, protože Pávek s rozehrávkou nikam nepospíchá.

84

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Valíček, přichází Eichler.

83

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází Benetka, přichází J. Held.

81

Vltavín vytáhl svůj presink, poté došlo k přesunutí hry na pravou stranu, Abena podle soudu sudího Michala Patáka nefauloval, a tak bude z levé strany vhazovat Uvíra.

81

Pávek si pohlídal rychlý brejk hostů, kdy Písek neměl ideální předfinální fázi, následně může Vltavín kombinovat i s Uvírou a Abenou.

80

Hanzlík centroval levou nohou z pravé strany na zadní tyč, ale tam byl připravený Pávek. Brankář domácích poté začal kontr svého celku, ten ovšem skončil na polovině hřiště.

79

Po autovém vhazování Uvíry z levé strany se domácí fotbalisté k zakončení nedostali, a tak je to soupeř, kdo kombniuje, Pozníček napadá.

78

Avdič byl tím, kdo byl podle pomezního rozhodčího již s balonem v autu, a tak to budou domácí fotbalisté, kdo bude vhazovat, měl by to být Uvíra.

77

Po přihrávce Benetky pokračoval hostující postupný útok po pravé straně, jeden z hráčů Písku předvedl zajímavý slalom. Hosté budou mít autové vhazování.

77

Písek ukázal rychlou přechodovou fázi, ale ani tento faktor mu nepřinesl centr z levé strany, hosté vhazují.

76

Abena asi fauloval soupeře, ale Michal Paták nepískl do píšťalky, a tak byli u míče hosté, poté další zajímavý zákrok na Froňka, ale hra pokračuje dál.

75

Jeden z hostujících hráčů ztratil míč na levé straně špatnou kolmicí. Jeho protihráč ovšem chybou na polovině hřiště odevzdal míč opět Písku.

75

Domácí fotbalisté ukázali aktivní presink, ale poté přišli o míč, a tak můžou hosté kombinovat i s Rendlou.

74

Uvíra vhazoval z levé strany z poloviny soupeře, posléze Valíček střílel z levé strany pravou nohou nad branku Hajduška.

73

Střídání v týmu FC Písek: ze hřiště odchází M. Held, přichází Presl.

72

Při rychlém brejku hostů se hra přesunula z levé strany na pravou stranu, kde Písek vybojoval alespoň rohový kop.

71

Pozníček si na levé straně navedl míč na pravou nohou, ale přizemní centr neznamenal žádné nebezpečí pro Hajduška.

71

Žlutou kartu dostává Abena (Loko Vltavín).

70

Jeden z hostujících hráčů zakončil z pozice středního záložníka k levé tyči svojí pravou nohou, ale Pávek byl připravený.

70

Po autovém vhazování hostujícího celku z levé strany fauloval jeden z domácích hráčů na polovině hřiště, a tak může Písek kombinovat na vlastní polovině.

69

Hrachovec vhazoval z pravé strany, hostující celek vrátil míč domácím, jenže Vltavín celkem daroval míč Písku.

67

Pávek byl dvakrát hodně nejistý, napodruhé se možná dala odpískat penalta po podražení jednoho z hostů, ale Michal Paták se rozhodl pro neodpískání pokutového kopu pro Písek!

66

Macháč dostává kartu za faul na hostující polovině ihned po ztrátě balonu.

65

Uvíra vhodil míč do hry z levé strany, poté se hrálo především na polovině hostů. Hlavní sudí Paták neodpískal zákrok na Hrachovce. Ale rychlým brejkem se hosté nedostali k zakončení.

64

Benetka vhazoval na pravé straně, poté to byl Písek, kdo kombinoval na vlastní polovině, ale Pávek včas vyběhl proti balonu, brankář domácího celku může rozehrát přes levou stranu.

63

Abena získal balon pro domácí fotbalisty, a tak šel Vltavín do útoku, jeho přechodovou fázi zastavil faulem na polovině hostů Hrachovec, který vidí kartu.

62

Následovala rozehrávka Pávka nakrátko přes pravou stranu, poté byl brankář domácích pod tlakem, a tak musel víceméně odehrát míč pouze do autu při presinku hostů.

61

Hosté disponovali trpělivostí při kombinaci na polovině hřiště, ale zároveň se poté dostali do útoku po levé straně, ranou z pětadvaceti metrů vedle levé tyče se prezentoval Avdič.

61

Žlutou kartu dostává Martin Held (FC Písek).

60

Jako poslední se balonu na levé straně dotkl Pejša, a tak to bude Hajdušek, kdo bude vykopávat od své branky.

59

Exekutor standardní situace se rozhodl pro centru na přední tyč, ale Pávek byl bez práce, následný kontr domácího celku táhl Abena, ale všichni hostující fotbalisté už jsou za balonem.

59

Abena nemohl pokračovat v tažení ana branku hostů. A tak jde do kontru po pravé straně soupeř, konkrétně je to Hrachovec. Hosté budou mít roh.

58

Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Hodas, přichází Šípek.

57

Abena nahrál z levé strany pod sebe, kde se míč dostal k Pozníčkovi. Ale střelu Pozníčka ze střední vzdálenosti zablokoval jeden z hostujících hráčů.

56

Byl to zřejmě Valíček, kdo vzal standardní situaci na sebe. Domácí dvojka střílela razantně pravou nohou do pravé poloviny hostující branky, ale Hajdušek dokázal tento pokus vyrazit!

55

Strašně snadno se Pozníček dostal na polovině hřiště k míči, poté byl jeden z hostujících hráčů až příliš důrazný v souboji s Pozníčkem, a tak mají domácí fotbalisté standardní situaci z třiceti metrů.

55

Nákop domácích fotbalistů dokázali hosté bez problémů odvrátit, poté Pozníček fauloval po ztrátě míče zezadu, a tak je to hostující mužstvo, kdo kombinuje na vlastní polovině.

54

Avdič zrychlil hru po pravé straně, ale nic zásadního se posléze nestalo, protože do hry zasáhl pomezní sudí. Ofsajd!

53

Pozníček byl důrazný na levé straně, ale k centru se nedostal. Byli to domácí, kdo obléhal branku hostů, avšak prováhal moment na zakončení. Navíc jeden z domácích fotbalistů poté fauloval na polovině soupeře.

53

Centr z levé strany na zadní tyč nepatřil k těm přesným. Pávek měl zcela jednoduchou práci, poté jsme byli svědky domácí rozehrávky nakrátko a faulu Rendly na polovině hřiště.

52

Hostující rozehrávky se chopil Hajdušek, hosté poté využili pravou stranu, ale už se opět hraje na polovině Písku, kde se do kombinace hostujícího mužstva zapojil třeba Avdič.

51

Běloušek se zapojil do kombinace hostujících hráčů na polovině hřiště, ale poté snadno přišli hráči Písku o balon při snaze o ptok po levé straně.

50

Pozníček centroval z levé strany levou nohou, ale jeho spoluhráč poté neměl na přední tyči ideální první dotek s balonem. Při kontru hostujících hráčů jsme viděli faul na polovině hřiště.

50

Pávek rozehrál pravou nohou přes pravou stranu, poté jeden z hostujících hráčů fauloval na polovině hřiště, a tak přišla domácí rozehrávka nakrátko..

49

Pejša se nedostal v útočné fázi k balonu, a tak šli do kontru hosté po levé straně, první fáze byla rychlá. Poté se hostující hráč snažil o zakončení z levé strany do pravého rohu domácí branky, ale míč skončil vedle pravé tyče.

48

Jeden z hostujících hráčů centroval pravou nohou na penaltu, odražený míč si našel jeho spoluhráč na hranici vápna, ale z pravé strany pálil nad domácí branku.

47

Hostující celek kombinoval na vlastní polovině, domácí tým presoval, ale míč se dostal na pravou stranu, kde se hosté dostali k centru. Následovat bude roh Písku z levé strany.

46

Po autovém vhazování Uvíry z levé strany zakončoval na přední tyči k levé tyči Abena, ale tohle nebyl vůbec těžký zákrok pro Hajduška.

46

Abena přihrál na levou stranu, kde v domácí akci pokračoval Uvíra, právě kapitán domácích bude vhazovat z levé strany.

46

Jeden z domácích fotbalistů rozehrál druhý poločas.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce. Loko po něm vede 2:1. Nejprve zakončil rychlý brejk Jan Hodas, poté srovnal po velké chybě Pávka dorážkou k levé tyči Martin Held. Domácí fotbalisty ale poslal opět do vedení v závěru úvodního dějství lobem do pravé poloviny branky opět Jan Hodas. Zatím se hraje poměrně zajímavý fotbal, do velké šance se hnal na levé straně Froněk, ale jeden z domácích hráčů zasáhl skluzem. Písek tady má zajímavou podporu svých fanoušků, ale zatím mu to není nic platné.

45+1

První poločas skončil.

45+1

45+1. HODAS - 2:1

45+1

Vltavín právě vstřelil branku!
Po centru z pravé strany zakončil akci domácího hlavou z hranice penalty do pravé poloviny hostující branky JAN HODAS!

45

Centr domácích z levé strany propadl na zadní tyč, ale nikdo z domácích hráčů se nedostal k zakončení.

45

Hajdušek rozehrál levou nohou, posléze hostující fotbalisté přišli o balon, a tak kombinuje na polovině hřiště domácí celek.

44

Centr na zadní tyč patří k těm přetaženým. Bude to Hajdušek, kdo bude vykopávat od své branky.

44

Abena roztáhl hru na pravou stranu, domácí fotbalisté budou kopat roh, ale nikam nepospíchají.

43

Jeden z domácích hráčů dohrál Rendlu, ten se drží za koleno, ale vše je v pořádku a hostující kapitán může pokračovat v zápase.

42

Dlouhé autové vhazování z levé strany, Hajdušek byl odvážný a vyrazil míč mimo šestnáctku, následně to bude právě brankář hostujícího celku, kdo nebude pod tlakem, protože Písek vhazuje z pravé strany.

41

Po centru z levé strany domácí fotbalisté nevystřelili, ale Vltavín má alespoň autové vhazování.

40

Abena přihrál křížem na pravou stranu, tím pádem měli domácí fotbalisté roh, ale k zakončení se nedostali. Hajdušek poté pomohl svým obráncům.

39

Jeden z hostujících hráčů centroval pravou nohou, Abena odvrátil míč hlavou mimo vápno. Následně hráč Písku zapsal faul zezadu na polovině soupeře. Hanzlík dostává za tento faul kartu.

38

Písek předvedl vynikající přechodovou fázi po levé straně, ale jeden z domácích hráčů zasáhl skluzem proti Froňkovi, takže hosté mají pouze roh.

37

Nejprve přišel zajímavý zákrok jednoho z hostů na soupeře zezadu, kdy hostující hráč zbytečně přidal na důrazu, ale M. Paták nechal hru pokračovat.

36

Jeden z hostujících hráčů chtěl hlavou prodloužit na Froňka, což se mu nepovedlo. Poté byl na polovině hostů faulovaný Macháč.

35

Asi se dal faul na jednoho z odmácích hráčů odpískat, ale Michal Paták nechal hru plynout, takže Abena zakončoval z pravé strany k pravé tyči, ale Hajdušek nepustil míč do sítě. Brankář hostů bude vykopávat.

35

Ztráta hostů na polovině hřiště! A tak je to domácí celek, kdo kombinuje, momentálně míč drží Abena na pravé straně.

34

Froněk nebyl faulovaný na pravé straně, a tak měl Vltavín autové vhazování, jenže domácí celek se nedostal k zakončení, a tak má balon na nohou soupeř.

33

Pravá noha Pávka poslala míč do hry, poté se hrálo hlavně na polovině hřiště, ale domácí fotbalisté nevyřešili ideálně finální fázi.

33

Exekutor standardní situace rozehrál pravou nohou na zadní tyč, kde Pávek nebyl donucený k zákroku, právě brankář domácího celku bude vykopávat.

32

Hostující hráč rozehrál přes levou stranu, kde Hanzlík na pozici záložníka vybojoval rohový kop.

31

Nejprve jsme viděli centr z levé strany, poté přišel faul jednoho z domácích hráčů zezadu ihned po ztrátě balonu. Je to Písek, kdo kombinuje na vlastní polovině.

31

Pávek rozehrál pravou nohou, ale domácí se zatím k ničemu podstatnému v útočné fázi nedostali.

30

Hostující fotbalisté byli hodně trpěliví v útočné fázi, nakonec přišel centr z pravé strany, který ovšem nic zásadního nepřinesl. U míče jsou domácí hráči.

29

Domácí celek poté vrací sportovně balon hostům, a tak hru tvoří v tuto chvíli Písek, který kombinuje na vlastní polovině, ze začátku si zahrál také Hajdušek.

29

Hodas opouští hrací plochu, ale zřejmě bude pokračovat v zápase. Vltavín bude chvíli hrát o desíti.

28

Je to Hodas, kdo je v takové nefotbalové pozici a leží na hrací ploše.

27

Jeden z domácích hráčů centroval z levé strany, Hajdušek šel hodně důrazně do souboje se soupeřem, ten zůstává ležet otřesený na hřišti.

27

Po centru na zadní tyč nemusel Hajdušek zasahovat. Posléze se ale jeden z domácích hráčů dostal k míči na pravé straně a mířil k pravé tyči. Tam už Hajdušek podržel svůj tým.

26

Jeden z domácích hráčů byl faulovaný zezadu na pravé straně, a tak budou domácí kopat jakýsi zkrácený rohový kop.

26

Písek byl aktivní při přechodu do útoku po pravé straně, ale hostující celek nevybojoval ani roh, takže hru tvoří záložník Hodas.

25

Hosté postrádali dobrou přechodovou fázi, a tak je to Písek, kdo je momentálně na balonu a kdo drží míč na vlastní polovině.

24

Centr na přední tyč byl bez větších potíží odvrácený, domácí celek se chtěl prosadit dalším centrem, ale těžiště hry je již na polovině hřiště.

23

Po rozehrávce Pávka se dostal domácí celek s míčem na polovinu hostujícího mužstva. Hlavní sudí Paták poté odpískal faul na levé straně a je z toho poměrně zajímavá standardní situace pro Vltavín.

22

Viděli jsme několik soubojů na polovině hřiště, poté hru tvořil Froněk a navedl si míč na pravou nohu, jenže jeho střela ze střední vzdálenosti šla mimo tři tyče.

22

Jeden z domácích hráčů zrychlil hru po levé straně, ale jeho spoluhráč myšlenku nepochopil, takže Písek vhazuje z pravé strany.

21

Pávek bez větších problémů přečetl snahu hostujícího celku při akci po levé straně, brankář domácích se posléze zapojuje do kombinace svého celku nohama.

21

Útok domácího celku byl typický pro špatnou přechodovou fázi, a tak to jsou opět hosté, kdo se zkouší prosadit po levé straně.

20

Zřejmě Pozníček zapsal ztrátu domácích, a tak se Písek snaží prosadit postupným útokem, zatím ovšem Vltavín brání aktivně.

19

Hajdušek rozehrál levou nohou, ale Písek přišel o míč těsně za polovinou hřiště, poté Froněk fauloval Jandu na pozici pravého beka a právě Janda rozehrává.

18

Vltavín měl roh z levé strany, poté se jeden z domácích hráčů obtočil kolem bránícího protihráče na šestnácti metrech, avšak zakončení šlo nad hostující branku.

17

17. HELD - 1:1

17

Písek právě vstřelil branku!
Tak tohle je obrovská chyba Pávka, který vyrazil střelu ze střední vzdálenosti, následně MARTIN HELD dorážel z levé strany levou nohou k levé tyči.

16

Hostující celek rozehrál bez větších problémů, avšak neodcentroval. Do hostující kombinace se zapojil také Hajdušek nohama, ale zatím je to z pohledu Písku směrem dopředu poměrně pasivní.

15

Froněk byl tím, kdo pokazil útok Písku na polovině soupeře, po sérii soubojů přišel faul jednoho z domácích hráčů na polovině hřiště přímo před očima Michala Patáka.

14

První centr nebyl zrovna dvakrát přesný, Hodas to měl těžké v útočné fázi, poté byl faulovaný Hajdušek a právě od brankáře hostů začíná protiútok Písku.

14

Faul jednoho z hostujících hráčů zhruba na polovině hřiště znamená, že Vltavín má k dispozici standardní situaci.

13

Vltavín nikam nepospíchal s rozehrávkou, v poklidu kombinoval na vlastní polovině, následně Hajdušek nepředvedl vůbec těžký zákrok, a tak jde Písek do kontru.

12

Hostům nefungovala pravá strana, Abena chyboval na polovině hřiště, a tak měl míč Písek, jenže další ofsajd znamená, že rozehrávat bude Pávek.

12

Pávek si zahrál nohama a začal akci domácího celku, poté došlo ke zrychlení hry po pravé straně, ale to si pohlídal Hajdušek.

11

Uvíra nahrál dozadu Pávkovi, ten mu míč vrátil, ale domácí celek pokazil rozehrávku, takže brankář domácího mužstva musel prokázat dobrý start na balon v době, kdy hrozil brejk Písku.

10

Domácím fotbalistům nevyšlo v útočné fázi vůbec nic a přišla ztráta zhruba pětadvacet metrů od hostující branky, následně už jsou hosté s míčem na polovině hřiště, ale Froněk je v ofsajdu.

10

Hajdušek rozehrál nakrátko po pravé straně, hlavní sudí Paták nechal následně hostům výhodu, ale Písku vůbec nefungovala přechodová fáze, takže Vltavín kombinuje.

9

Abena se stáhl na pozici defenzivního záložníka, poté pokračovali domácí fotbalisté v kombinaci, ale na levé straně nedosáhl na balon Pejša.

8

Vokoun se chopil rozehrávky domácích, poté pokračoval v tvorbě hry Hodas, ale nic podstatného se útoku Loka nestalo.

8

Uvíra si zahrál na polovině domácího celku, poté se Vltavín chtěl prosadit po pravé straně, hlavní sudí Paták nechal hru pokračovat po zajímavém zákroku zezadu na pravé straně na jednoho z domácích hráčů.

7

Slabá přizemní střela ze střední vzdálenosti jednoho z hostujících fotbalistů končí v náruči Pávka, když pokus soupeře šel doprostřed branky. Pávek rozehrává nohama.

6

Abena presoval rozehrávku hostů, ale Písek se dostal do útočné fáze po pravé straně, následovat bude autové vhazování celku, který nastupuje ve žlutomodrém.

6

Janda vhazoval přes pravou stranu, ale byl to jeden z hostujících hráčů, kdo se jako poslední dotkl míče, takže Hajdušek bude vykopávat.

5

Abena podržel míč na polovině hostujícího celku, poté jsme viděli přihrávku po pravé straně, Vltavín bude opět vhazovat.

5

Vltavín měl k dispozici autové vhazování z levé strany, poté přilšel centr z levé strany, ale k zakončení na branku Hajduška zatím nedošlo.

3

3. HODAS - 1:0

3

Vltavín právě vstřelil branku!
Domácí fotbalisté jdou do vedení, když rychlý brejk zakončil na zadní tyči po křižné přihrávce JAN HODAS střelou z pravé strany k pravé tyči! Obrana hostů byla hodně nedůsledná v defenzivní činnosti.

2

Jeden z hráčů pražského celku si pomohl přihrávkou k Pávkovi, ten se poprvé dotkl balonu.

1

Písek měl výkop zápasu.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Loko Vltavín: Pávek – Valíček, Hodas, Abena, Macháč, Pejša, Uvíra (C), Schindler, Janda, Pozníček, Vokoun
Náhradníci: Roušal – Růžička, Staněk, Machálek, Šípek, Eichler, Tichý

FC Písek: Hajdušek – Benetka, Rendla (C), Hanzlík, Kočí, Milec, Běloušek, Froněk, Hrachovec, M. Held, Avdič
Náhradníci: Varyš – Voráček, Slepička, J. Held, Presl, Holub

Rozhodčí: M. Paták – V. Paták, Pastyřík.
FC Písek
Hostující celek naopak v MOL Cupu pokračuje dál. V týdnu dokázal před svými příznivci zdolat Pardubice. Normální hrací doby o postupujícím nerozhodla. Stav 1:1 znamenal, že o vítězi bude muset rozhodnout prodloužení, popř. pokutové kopy. K těm nakonec opravdu došlo. Rozhodující penaltu proměnil kapitán Písku Michal Rendla.

V přípravě prohrál Písek se sparťanskými juniory, za které mimo jiné nastoupil například dnes již exsparťanský fotbalista Konaté. Právě on dal vítěznou branku. Tím pádem vyhrál celek z hlavního města 2:1.

Sestava Písku z pohárového zápasu s Pardubicemi:
FC Písek: Hajdušek – Benetka, Rendla (K), Hanzlík, Běloušek – Voráček, Kočí (76. Avdič), Milec, J. Held (60. Froněk) – Presl, Slepička (91. M. Held)
Loko Vltavín
Pražský celek sahal v týdnu po senzaci. V souboji s Teplicemi sice prohrával 0:2, když se ujala střela Suchana a poté pokutový kop Filla zahraný v nastavení prvního poločasu k tyči. Soupeř ve druhém dějství své vedení ještě zvýraznil, když se prosadil Vaněček.

Zdálo se být rozhodnuto, ale Pražané zabojovali a trefami Pozníček a Jandy se vrátili do zápasu. V poslední minutě měl navíc outsider pohárového klání superšanci, ale brankář Chudý odmítl prodloužení tygříkem skokem.

Druhé kolo českého poháru zvaného MOL Cup bylo tedy pro fotbalisty Loka konečnou. Předtím porazil Vltavín v rámci prvního kola Český Brod, když na hřišti protivníka zvítězil poměrem 4:3.


Sestava Loko Vltavín z pohárového zápasu s Teplicemi:
Pávek – Valíček (46. Hodas), Abena, Růžička, Macháč, Pejša (77. Eichler), Uvíra, Schindler, Tichý, Pozníček, Vokoun (46. Janda).
Delegace
Tento zápas se pochopitelně neobejde bez rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude utkání Loko Vltavín – FC Písek rozhodovat Michal Paták, role asistentů tohoto muže se poté uchopí jeho jmenovec Viktor Paták a Vladimír Pastyřík. Delegátem FAČR je pro tento souboj České fotbalové ligy Peter Sádovský.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

Loko Vltavín – FC Písek

2:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 3. Hodas, 45+1. Hodas – 17. M. Held

Karty:   66. Macháč (VLT), 71. Abena (VLT) – 39. Hanzlík (PIS), 61. Martin Held (PIS), 63. Hrachovec (PIS)

Loko Vltavín: Pávek – Valíček (84. Eichler), Hodas (58. Šípek), Abena, Macháč (73. Růžička), Pejša (89. Staněk), Uvíra (C), Schindler, Janda, Pozníček, Vokoun
Náhradníci: Roušal – Růžička, Staněk, Machálek, Šípek, Eichler, Tichý

FC Písek: Hajdušek – Benetka (83. J. Held), Rendla (C), Hanzlík (90+2. Holub), Kočí, Milec, Běloušek, Froněk, Hrachovec, M. Held (73. Presl), Avdič
Náhradníci: Varyš – Voráček, Slepička, J. Held, Presl, Holub

Rozhodčí: M. Paták – V. Paták, Pastyřík