Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Girondins Bordeaux – FC Méty

2:0

konec (1:0)

12.08.2017, 20:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • 2. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.42 5.0 8.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (21:53:15)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:10.
Je dobojováno. Domácí nakonec přidali ve druhé půli ještě jednu branku a zaslouženě vítězí 2:0. Hosté se snažili zápas ještě zdramatizovat, ale jejich snaha byla marná. Ze hřiště domácích tak odejdou bez jediného bodu.

90+5

Konec zápasu.

90+4

A další střela hostů, tentokráte si na domácí branku vyšlápl Ibrahima Niane, ale ani nyní z toho gól není.

90+3

Nastavený čas je tři minuty a právě probíhá tedy poslední minuta nastavení. Zápas už opravdu spěje ke svému konci a na hřišti se už nic podstatného neděje.

90+1

Hosté to ještě zkoušeli před domácí brankou, ale přízemní střela z kopačky Nianeho končí pouze na noze domácího brankáře. Ten pak odkopl míč velmi rychle do bezpečí.

90

Jaroslav Plašil se za velkým vápnem napřáhl ke střele, ale po jeho ráně končí míč mimo tři tyče.

89

Už se blížíme do samotné koncovky zápasu a domácí Bordeaux stále vede o dvě branky. Vypadá to vypadá, že si z dnešního duelu připíší domácí hráči tři body.

87

Hosté se prodrali do nebezpečného útoku, ale opět z toho nic nebylo. Jejich snaha před domácí brankou skončila zmarem.

85

Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Alexandre Mendy, přichází Gaëtan Laborde.

84

I nadále domácí hráči útočí na polovině hostů a zatím to tedy na nějaké drama nevypadá. Hráči Bordeaux kontrolují hru a už se příliš nikam neženou.

82

Po střele hostů, kterou zlikvidovala domácí obrana, má Benoît Costil k dispozici odkop od své branky.

80

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Gauthier Hein.

80

Na řadu přichází další domácí střídání a na hřišti se tak objeví český záložník Jaroslav Plašil, jenž vystřídal Valentina Vadu.

79

Další rohový kop zahrával Valentine Voda, ale znovu hráči domácího celku příliš hostující branku neohrozili.

76

Hosté se snažili ve své akci o zkorigování stavu skóre, ale střela Nolanu Rouxovi vůbec nesedla a míč skončil hodně vysoko nad domácí brankou.

74

Domácí zahrávali rohový kop, ale nikdo z hráčů Bordeaux si nenaběhl do vápna, aby mohl ohrozit hostující branku. Následovat tak bude odkop od ní.

73

Malcom střílel kousek od velkého vápna na hostující branku a gólman Didillon tak musel zasahovat znovu konečky svých prstů, aby míč vytěsnil do bezpečí.

72

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Chris Philipps, přichází Ibrahima Niane.

71

Opa Nguette vyslal do úniku Nolana Rouxe, ale druhý jmenovaný svou střelu uspěchal a následně pak poslal míč hodně vysoko nad domácí branku.

69

Obrana hostů nyní hasila nebezpečí před vlastní brankou. Gerónimo Poblete pak vykopl míč z pokutového území do bezpečí a hosté mohou jít v klidu na útočnou polovinu.

68

A hráči domácích je vyslyšeli a nyní znovu jdou do útočné akce. S dvougólovým náskokem se jim samozřejmě hraje mnohem lépe.

66

Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází François Kamano, přichází Jonathan Cafú.

66

Domácí fanoušci bouří a nyní mohutně skandují na adresu svých hráčů. Podaří se domácím ještě náskok zvýšit?

64

64. Younousse SANKHARÉ - 2:0

64

Bordeaux právě vstřelilo branku!
A je to o dvě branky. Malcom našel z pravé strany těsně před hostující brankou úplně volného YOUNOUSSEHO SANKHARÉHO, který poté neměl problém míč ze vzduchu sklepnout do odkryté brány – 2:0. Asistence: Malcom.

61

Před Costilem to znovu vřelo. Hosté se dostali před jeho branku, kde se do zakončení dral Nolan Roux, ale i s jeho následnou střelou si domácí brankář dokázal poradit.

59

A na druhé straně si stejně počínal také Moussa Niakhaté, který před Costilem spálil další hostující šanci. Míč po jeho střele zamířil nad břevno.

58

Vukašin Jovanović nacentroval míč směrem k velkému vápnu, tam si na něj naběhl François Kamano, ale znovu nebyl před Didillonem úspěšný.

57

François Kamano se málem dostal z vlastní poloviny až do samostatného úniku, jenže kousek za středovou čárou o míč zbytečně přišel. Hosté se tak z dalšího možného tlaku domácích vymanili.

56

Benoît Costil si vyskočil na vysoký míč z kopačky Nolana Rouxe a poté v pohodě provedl odkop od svého zařízení. Do útoku tak míří domácí fotbalisté.

55

Žlutou kartu dostává Youssouf Sabaly (Girondins Bordeaux FC).

54

Valentin Vada vyslal za polovinou hřiště dalekonosnou střelu směrem na hostující branku a nebyla to vůbec špatná střela. Tu konečky svých prstů vyrazil nad sebe hostující brankář Thomas Didillon.

53

A už zase útočí domácí fotbalisté, kteří celkem snadno získali míč. Ale směrem dopředu jim jejich akce nevyšla a rázem je tak po náznaku jejich šance.

51

Ti s ním však zase velmi dobře nenaložili a po jeho zahrání se tak dostal balón zpět na kopačky domácích hráčů, kteří spěchají do útoku.

50

Alexandre Mendy šel do skluzu, aby sebral soupeři míč. Bylo to ale za cenu faulu a hlavní sudí tak nařizuje další volný přímý kop pro hosty.

48

Chris Philipps počkal s přihrávkou a poté poslal míč na nabíhajícího Yanna Jouffreho, který ale střelu po zemi poslal pouze těsně vedle domácí branky.

46

Moussa Niakhaté se hned zapojil do hry, poslal míč na kopačku Nguetteho, ale druhý jmenovaný pálil pouze vysoko nad.

46

Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Milan Biševac, přichází Moussa Niakhaté.

46

Začal druhý poločas.
Střely na branku: 1 – 0
První poločas tohoto utkání je za námi. V něm byla k vidění převaha domácích, kteří ji dokázali zužitkovat ve čtyřiačtyřicáté minutě brankou Valentina Vady, jenž tak stanovil výsledek první půle. Uvidíme, co nám nabídne druhá část, která začne přibližně ve 21:05.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Další žlutou kartu vidí hosté. Benoît Assou-Ekotto zajel tvrdě do protihráče a musí tak čelit domluvě hlavního sudího i žluté kartě.

45

První poločas se bude nastavovat o dvě minuty navíc nad rámec řádné hrací doby.

44

44. Valentin VADA - 1:0

44

Bordeaux právě vstřelilo branku!
Domácí hráči se v závěru prvního poločasu ujímají vedení. François Kamano našel nabíhajícího VALENTINA VADU, který se poté kousek za velkým vápnem svou střelou nemýlil a poslal míč za Didillonova záda – 1:0. Asistence: François Kamano.

43

Volný přímý kop rozehrál Yann Jouffre, míč se snesl do velkého vápna, kde si na něho vyskočil Renaud Cohade, ale trefit zařízení se mu nepodařilo.

41

Milan Biševac teď musel zahrát míč na malou domů, protože se na něho řítil jeden z domácích hráčů. Thomas Didillon pak míč odkopl daleko od své branky a hosté jdou do útoku.

40

Renaud Cohade potáhl míč z pravé strany, dostal se až těsně před velké vápno, kde se snažil míč nacentrovat do pokutového území, jenže opět v cestě stála pozorná domácí obrana.

39

A už je zpět na hrací ploše a nyní se zapojil do útoku. Renaud Cohade mu přenechal míč, ale Opa Nguette jeho nabídku nevyužil.

37

Opa Nguette byl faulován a ještě zkusil pokračovat ve hře. Nyní ale odchází za pomoci lékařů za postranní čáru a dojde k jeho ošetření. Uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.

35

Opa Nguette se snažil proháčkovat domácí obranou, která mu ale vystavila stopku a nepovolila, aby se dostal do ohrožení Costilovy brány.

34

Hosté pomalu ale jistě začínají zvyšovat tempo hry, vycítili šanci a čím dál více se tlačí před domácí branku. Zatím se jim ale nedaří ohrozit Benoîta Costila.

32

Sankharé fauloval soupeře na polovině hřiště a sudí mu za to důrazně domluvil. Zatím se jeho prohřešek obešel bez žlutého kartonku.

31

Hostující Roux to nyní přehnal s tvrdostí a nevybíravě podrazil svého soupeře. Hlavní sudí proto neváhá a vytahuje první žlutou kartu tohoto zápasu.

28

Benoît Assou-Ekotto si doběhl opuštěný míč a poté vyslal přízemní střelu na Benoîta Costila. Ten jeho úmysl vystihl včas a svojí pravačkou vyráží míč do bezpečí.

27

Théo Pellenard poslal dobrou střelu do velkého vápna směrem na hostující branku, jenže Thomas Didillon byl na svém místě připraven a jeho střelu tak ukrývá do svých rukavic.

26

Domácí hráči byli ve své rozehrávce opět nepřesní a toho okamžitě využila obrana hostů, která otáčí hru na druhou stranu, tedy před domácí branku.

25

Po nepřesné střele Younousse Sankharého následuje odkop od hostující branky, který provede gólman Thomas Didillon.

23

Alexandre Mendy se srazil s protihráčem Fallou Diagném, který se poté skácel k zemi. S bolestivou grimasou se nakonec za pomoci právě Mendyho zvedá a vypadá to, že bude v pořádku.

21

Nyní byla k vidění série nepřesností na obou stranách, hra se odehrávala uprostřed hřiště, ale v tuto chvíli už mají balón zase na svých kopačkách domácí hráči a míří před hostující branku.

20

Hosté nyní museli několikrát rozehrát míč na vlastní polovině a až poté se s ním dostali na polovinu domácích. Tam ovšem znovu nic nevymysleli a balón zase ztratili.

19

Domácí fotbalisté mají zatím hodně velkou převahu, svědčí o tom i průběžná statistika držení míče, která je na 65% pro hráče Bordeaux.

17

Faul Philippse znamená další volný přímý kop na straně domácího celku. Ten z pravé strany zahrál François Kamano, ale nikdo z jeho spoluhráčů si na centrovaný míč v pokutovém území nenaběhl.

15

Kamano se až příliš zamotal do svých kliček před velkým vápnem, až nakonec o míč přišel. Hosté tak znovu nedovolili hráčům Bordeaux jít do zakončení.

14

Nakrátko zahrál rohový kop Malcom, k balónu přispěchal François Kamano, ale jeho střela končí na obraně Mét. Ta zatím pracuje na jedničku a mnohdy útočníkům Bordeaux zatápí.

13

Po náznaku akce ze strany hostů se k míči dostali zpět zase domácí hráči a už s ním jsou na polovině Mét. Tam operují před brankou Thomase Didillona, ale zatím marně obléhají jeho branku.

11

A další útok domácích hráčů. Kousek za velkým vápnem se ke střele dostal Malcom, jenže Milan Biševac opět předvedl přesný obranný zákrok a pomohl tak Didillonovi, který nemusel vůbec zasahovat.

10

Chris Philipps hlídal brankoviště a poté, co na Thomase Didillona pálil zblízka François Kamano, zachytil míč svou hrudí a poslal ho do bezpečí.

9

Po obléhání poloviny Mét domácími hráči se pak nakonec hosté stejně dostali zpět k míči a už s ním spěchají zase před Benoïta Costila.

7

Domácí jsou zatím hodně aktivní a i nyní se dostali do blízkosti hostující branky. Malcom se snažil obtočit kolem obránce hostů, aby mohl pokračovat dále, ale to se mu nepovedlo. Hosté si míč převzali do své moci a míří na opačnou stranu.

6

Vukašin Jovanović potáhl míč z pravé strany směrem na polovinu Mét a poté dlouhým nákopem hledal nabíhajícího Françoise Kamana, ten ovšem z levé strany trefil jen boční síť hostující branky.

5

Ale i jim se tato standardní situace nepovedla a u míče jsou už zase hosté. Ti s ním spěchají na polovinu domácího celku a pokusí se ohrozit Costila.

4

Kamano byl poslán k zemi Yannem Jouffrem a těžko se zvedá z trávníku. Domácí budou mít také k dispozici volný přímý kop.

3

Milan Biševac si dobře počínal v obraně hostů, když vzdušnou střelu z kopačky Vukašina Jovanoviće odvrátil do bezpečí svým tělem.

2

Jenže po jeho zahrání se k míči nikdo z hostů nedostal a následovat tak bude další akce domácího celku. U míče už je Opa Nguette, jenž s ním spěchá před métskou brankou.

1

Jérémy Toulalan hned fauloval protihráče a sudí okamžitě píská faul. Je z toho volný přímý kop pro hráče z Mét.

1

Hosté měli úvodní výkop tohoto utkání a hned na to se vrhli do prvního útoku. Jejich střela ale gólové parametry neměla.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Girondins Bordeaux FC: Costil – Sabaly, Toulalan (C), Jovanović, Pellenard – Vada, Lerager, Sankharé – Malcom, A. Mendy, Kamano.
Náhradníci: Prior – Lewczuk, Gajić, Plašil, Laborde, Santos, J. Cafú.

FC Méty: Didillon – Rivierez, Biševac (C), Philipps, Assou-Ekotto – Poblete, Diagné – Jouffre, Cohade, Nguette – Roux.
Náhradníci: Kawašima – Niakhaté, Udol, Mollet, Niane, Hein, Cafú.

Rozhodčí: Lesage – Denis, Luzi.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
Vzájemná utkání

Naposledy se oba celky utkaly v dubnu letošního roku, tehdy v rámci Ligue 1 zvítězilo Bordeaux doma 3:0 a na tuto výhru se tak pokusí navázat i dnes.
FC Méty

To hosté z FC Méty v prvním kole hráli doma a výhodu na vlastním hřišti využít nedokázali, když prohráli 1:3 s Guingampem. V tabulce jsou tak zatím na šestnáctém místě s nulou na bodovém kontě. Do Bordeaux hosté jedou s cílem získat jakékoli body, nejlépe samozřejmě všechny tři. Uvidíme rozhodně zajímavý duel, který si nenechte ujít.
Girondins Bordeaux FC

Domácí Girondins Bordeaux FC, za které hraje český záložník Jaroslav Plašilv prvním kole remizovalo na půdě Angers 2:2. Z venkovního hřiště tak přivezli fotbalisté tohoto celku cennou remízu. Dnes je ale čeká domácí utkání, kde nebudou chtít brát nic jiného, než tři body. V tabulce jsou domácí hráči na jedenáctém místě a po dnešním duelu se budou chtít posunout o nějaký ten stupínek výše. Dokáží hráči Bordeaux využít naplno své domácí prostředí?
Hezký večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu druhé kolo nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 a v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy Girondins Bordeaux FC a FC Méty.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Girondins Bordeaux – FC Méty

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Vada (Kamano), 64. Sankharé (Malcom)

Karty:   55. Sabaly (BOR) – 31. Roux (MTZ), 45+2. Assou-Ekotto (MTZ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:10.

Girondins Bordeaux: Costil – Sabaly, Toulalan (C), Jovanović, Pellenard – Vada (80. Plašil), Lerager, Sankharé – Malcom, A. Mendy (85. Laborde), Kamano (66. J. Cafú).
Náhradníci: Prior – Lewczuk, Gajić, Plašil, Laborde, Santos, J. Cafú.

FC Méty: Didillon – Rivierez, Biševac (C) (46. Niakhaté), Philipps (72. Niane), Assou-Ekotto – Poblete, Diagné – Jouffre, Cohade, Nguette (80. Hein) – Roux.
Náhradníci: Kawašima – Niakhaté, Udol, Mollet, Niane, Hein, Cafú.

Rozhodčí: Lesage – Denis, Luzi